Mit kell tartalmazzon egy érdeklődést felkeltő kezdeményező üzenet?

indította: Tímea
Emese
Emese küldte
szeptember 02. 00:15

Helyesbítek: Ami fontos, arra találunk időt...

Emese
Emese küldte
szeptember 02. 00:13

Kedves Tünde, Az én értelmezésemben Tímea pontosan azt javasolja, amit te! Kérdéseket feltenni, érdeklődni a másik iránt, majd meghallgatni a választ. Mindenki szeret magáról beszélni, ha kérdezik. Ez az, ami hiányzik ma már... nincs idő, rohanunk...

Tünde
Tünde küldte
szeptember 01. 22:39

@Tímea: Szerintem a legfontosabb, hogy tudd azt két füled van és egy szád. Magyarázzam el? Ugye nem kell? De ha akarod olvass tovább, ha nem görgess tovább, de ne bánts se engem se senkit. Ez röviden annyi, hogy hallgasd meg a másik felet és csak fele annyit beszélj, mint ő. Na persze a társkeresésben nem tudjuk, hogy hol az arány. Én a fele-fele híve vagyok. De mint látjátok, néha én is bírok ám beszélni. (írni)

Reni
Reni küldte
augusztus 29. 12:55

Nálam jó pont, ha a nevemen köszönt🙂és ha annak, amit ir az én személyemre van szabva és nem sablonos. Így gördülékenyebb lehet a beszélgetés.

3
Krisztián
Krisztián küldte
május 14. 15:56

Legyél lényegretörő,de ne legyél tolakodó,figyelj,a másikra!

1
Krisztián
Krisztián küldte
május 14. 15:55

Csak ne hazudj ne legyél alpári,nyilván tiszteld a beszélgetőpartnered ez alap!

1
Tímea
Tímea küldte
március 24. 23:42

Rengeteg emberrel beszélgettem hosszúranyúlt programos utazásaim és önkéteskedéseim során... az emberek teljesen elfelejtették a kapcsolódás kulcsát, ami nem más, mint az érdeklődés... KÉrdések...elfelejtettek jól kérdezni ... pedig a jó kérdések válszra késztetik a másikat, és többet elárulnak a kérdezőről mint bármilyen más megnyilvánulás. KRITIZÁLÁS HELYETT INKÁBB LEGYÜNK KÍVÁNCSIAK ... persze ehhez is a jó önismeret az alap, aki magának már felteszi a kérdéseit, az másokhoz is természetesebben tud kapcsolódni. Neked mi a kedvenc kérdésed, amit felteszel másoknak? És mi az a kérdés, amit szeretsz ha megkérdeznek tőled_?

2
Tímea
Tímea küldte
március 24. 23:34

@Zsolt: néhány nap csendes szemlélődés után hasonló okokból bizony nekem is alábbhagyott a lelkesedésem hogy aktívan kivegyem a részem a csevegésből... viszont megoldásfókuszú agytekervényeimben felderengett egypár ötletelés hogyan lehetne az oldal aktivitását és a pozitív hozzáálást nagyban megdobni.. talán megoszthatnám az oldalfejlesztővel.

Csaba
Csaba küldte
március 20. 15:54

Én bevallom őszintén, értelmetlennek találom a sima tömör igazság kiegészítését, akármivel ami eltér a valóságtól. Ebből az okból én csak annyit írok amennyit akarom hogy tudjon az illető, és se kevesebbet se többet, de leginkább csak az igazat. Nem kéne az emberek alább adjanak magukból, és nem érzem azt hogy a kertelés nemcsak hogy hosszútávon, de még rövid távon is, ne hozná meg a maga átkát. Nem felkelteni akarom a figyelmét, azt majd ha ráírok, vagy rámír megteszem. Inkább tájékoztatni szeretném, és megelőzni azt hogy egymást átverjük, mert ha egyezik a két személy, ígyis úgyis felkeltik egymás figyelmét. Szerintem tartalmazza azt ami neked fontos, azt amit szeretsz, amivel foglalkozol vagy töltöd az időd, milyen személyiség vagy, milyen a gondolkodásod. Akár hiszitek akár nem, ezek a katerpillárisok amik eldöntik hogy össze illetek-e vagy sem, és hogy a kapcsolat működik-e egyáltalán. Még azt is jó leírni, bár én nem szeretem hogy milyen kapcsolatot keresel. Jó a meglepetés, a tapasztalás, és ja amúgy ennyi.

1 2
Lili
Lili küldte
március 19. 21:45

@Zsolt: köszi Zsolt! Úgy érzem, hogy én pozitívan szoktam hozzászólni a dolgokhoz, bátorítani szoktam az embereket. Remélem, nem vagyok túl sok, csak optimista (születési rendellenesség). Akik ismernek, tudják, hogy nem szeretek panaszkodni és a valóságban is így viselkedem.😋

1
Zsolt
Zsolt küldte
március 19. 20:57

@Lili: Azt hiszem megadtad a valaszt hogy miert nem forumoznak az emberek. A naploirok kozott is sokan panaszkodnak sajnos. Arra kellene koncentralni hogy pozitiv dolgokat kozoljunk egymassal ha mar valaki annyira akar forumon csevegni vagy naplot irni. Ha az emberek nem valaszolnak , illetlenul beszelnek vagy kioktatjak a masikat az nem vezet sehova . Elvileg felnott emberek vannak itt , mindenki dontse el hogy nyiltan felvallalja gondolatait vagy csak ugy maganyosan akar hoditani. Meg valami (de ezt nem neked irom Lili): Olvasom hogy "epito kritika" nos ,olyan nem letezik . Az inkabb biralat , diplomatikus kontosbe bujtatva. Az iro kritizal valamit, valakit "pozitiv hozzaallassal". Tenyleg hagyjuk ervenyesulni az embereket es engedni szabadon donteni oket.

2
Lili
Lili küldte
március 19. 20:05

Na szóval, én, aki jól ismerem az orosz szöveget, azt mondom, hogy már tényleg sokszor beszéltünk ugyanazokról a dolgokról. Lajosnak meg igaza van, sok itt a panaszkodás. Én is tudnék panaszkodni bőven, de minek? Nem azért jövök ide fel, hanem azért, hogy értelmes emberekkel értelmes dolgokról beszélgessünk. Lehetőleg nem mindig ugyanazokról a dolgokról, mert az unalmas és lehangoló. Lehet, hogy ezért jönnek kevesen fórumozni, mert az ismétlődő negatív hozzaszólások elriasztják őket?🤔

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország