Mit keresel most egy kapcsolatban, komoly kapcsolatot, barátságot, ismerkedést?

indította: Évi
Csaba
Csaba küldte
február 20. 20:14

@Lajos: Ebből ez az igazi gyöngyszem: „és a nem megvásárolt, nem zsarolt, nem lebutított, nem birka nép...” Hát, igen, a liberális demokráciában a leginkább zavaró tényező a démosz, maga a nép. Az igazi, tőről metszett liberális demokrácia akkor működik jól, ha az efféle zavaró tényezőt, mint a nép, kiiktatják. Nice! :)

Lajos
Lajos küldte
február 20. 12:08

@Csaba: Igazad van, utána néztem... természetesen nincs diktatúra Magyarországon. Hiszen most is létezik: - a hatalmával kicsit sem visszaélö, nem korrupt kormány - a kormány által nem sakkban tartott, vitákra képes parlament - kúriával, rendeletekkel nem sakkban tartott, haverokkal nem kiüresített, nem zsarolt, teljesen független igazságszolgáltatás - és a nem megvásárolt, nem zsarolt, nem lebutított, nem birka nép... Ilyen erös demokráciában a következö válsztás csak formalitás, mert bárki gyöz, az a jelenlegi demokráciát egy kicsit sem rengeti meg...

Csaba
Csaba küldte
február 19. 21:28

@Lajos: Vagy nem tudod, mi a diktatúra, vagy átértelmezed a szót. Amivel nekem nincs dolgom. Ámbátor, ha nem volt ilyen, akkor a kérdésed csak egy ügyes kommunikáció. Az a klasszikus jut róla eszembe, amikor az újságos elrikkantja magát, hogy „Mi történt az állatkertben?”, sorra viszik tőle a lapot, majd felháborodva mennek vissza, hogy nem találják az állatkertes cikket. Erre az újságos csak annyit mond, hogy hát ő is azt kérdezte, mi történt az állatkertben, és a választ ő sem tudja. Tehát, ahogy írod is, nincs olyan alaptörvény, amit az alkotók a földre raknak és körbe h*gyoznak, ennélfogva a válasz az, hogy ez nem az az alaptörvény.

Lajos
Lajos küldte
február 19. 18:02

@Csaba: Természetesen nem... Egy nem diktatúrában, egy nem korrupt kormánnyal ilyen nem történhet... Csak a nyáj kérdezi halkan: "Nocsak! Volt ilyen?..."

Csaba
Csaba küldte
február 19. 12:59

@Lajos: Nocsak! Volt ilyen?

Lajos
Lajos küldte
február 19. 12:14

Ez ugyan az az alaptörvény, amit az alkotók a földre raknak és körbe h*gyoznak?

Tünde
Tünde küldte
február 18. 01:16

Pörgessük az oldalt. Mindenki like, üzenet. Ne hagyjuk, hogy ez ingyenes oldal elvesszen.

Maria
Maria küldte
február 16. 14:36

@Zoli: Szia kedves Zoli! Nem tudtam, hogy hol van, de most már itt lesz, törvénybe foglalva is, a pontos helyével is..... (Megjegyzés: Tényleg ott van, utána néztem és hihetetlen.... ) Én csak a magam egyszerű módján, a saját szavaimmal fogalmaztam meg, írtam le a gondolataimat:-) Üdvözlettel: Marikától

Zoli
Zoli küldte
február 16. 10:30

@Maria: Kedves Maria, "A FÉRFI FÉRFI, a NŐ maradjon NŐ.... Mindig és mindenhol." Alaptörvény L) cikk 1. :) Zoli

1
Maria
Maria küldte
február 16. 05:19

Gyönyörű reggelt kívánok Mindenkinek:-) Friss ébredést, egy mosollyal az arcotokon... Először is ismerkedés✍️, aztán személyes találkozás☕. Hogy lássam, megtapasztaljam, valóban létezik az adott társkereső a való életben is... Fordítva is, hogy én is itt vagyok, nem futok el, vállalom a személyes találkozást Vele.... Közösen eldöntjük, hogy akarunk-e több alkalommal találkozni vagy sem...🌳🌞 Ha igen, akkor meglátjátok: működik a kémia 💞💞köztetek, Jó-e együtt, Akartok-e egymással tervezni, Jövő egymással. Ezt mindenki maga tudja, hogy mit akar és hogyan kommunikál a társkeresés során. Mit akar, hogy a másik fél megtudjon, megtapasztaljon Rólad.... Ahogyan én is eldöntöttem, mit szeretnék.... Ha jól érzitek magatokat együtt, akkor az jó! Ennek csak örülni tudok én is:-)🙂😉🙋 Azt hiszem, hogy nagyon fontos egymásnak örülni, maga a pozitív hozzáállás.... A várakozás öröme, az egymás megértése, a türelem, a mosoly az arcotokon.. Öröm a hangotokban, csinosan felöltözni.... Beszélgetések, többször. Találkozó, találkozások. Sohase legyen unalmas.... Aztán döntés közösen. Nem sokat gondolkodni, szavak helyett tettek.... A FÉRFI FÉRFI, a NŐ maradjon NŐ.... Mindig és mindenhol. Mindezt nagyon lazán venni, ugyanakkor komolyan is véve..... Kettő között.... A Te utad, hatással vagy a másikra... Megjegyzés: Két email-címet adtam meg itt valakinek. Kiderült, hogy az egyiken telített a tárhelyem. Ezt azt jelenti, hogy nem tudok írni és fogadni üzenetet, illetve a képek, amiket készítek, nem maradnak meg, nem tárolja a rendszer. Még soha nem fordult velem ez elő.... Igyekszem korrigálni a hibákat: írtam a másikról is neki, de szerintem az már túl késő lehetett... Mindegy is, észrevettem a problémát, írtam. Ne haragudj rám emiatt sem:-) További gyönyörű napot kívánok:-) Szeretettel: Marikától

Zsuzsa
Zsuzsa küldte
január 31. 18:35

Társat, akivel majd hátralevő életünket leélhetjük. Természetesen először meg kell ismerni egymást. Ki kell alakulni kölcsönös szimpátiának, majd vonzalomnak, szeretetnek. El kell egymást fogadni, hibáival együtt. Majd az idő, és ezek döntik el, összeköltözés lesz e belőle, és mikor jut el oda a kapcsolat.

Csaba
Csaba küldte
október 01. 20:01

Á, próbáltok Ti itt nagy és nehéz megfogalmazásokkal, hatalmas szavakkal, magvas gondolatokat ébreszteni.

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország

+36 (1) 603 7408