Mit keresel most egy kapcsolatban, komoly kapcsolatot, barátságot, ismerkedést?

indította: Évi
Csaba
Csaba küldte
október 01. 20:01

Á, próbáltok Ti itt nagy és nehéz megfogalmazásokkal, hatalmas szavakkal, magvas gondolatokat ébreszteni.

Csaba
Csaba küldte
szeptember 29. 20:06

@Lajos: „idehazudott” Mi van?

1
Lajos
Lajos küldte
szeptember 29. 15:07

@Csaba: Szegény Csaba, a te motívációkkal teli boldogtalanságod rendkívül fusztráló lehet... De ha eléred a céljaidat, akkor legalább boldog kilátástalanságba süllyedhetsz... Kitartás!

Csaba
Csaba küldte
szeptember 29. 14:28

Srácok! (ha lehet így kezdeni...), tele vagyok tervekkel! Utazás: Thaiföld, Zanzibár, Omán, Vintage érzés: Akai kazettás deck + erősítő. Lakás: totál felújítás, és persze a párkapcsolat valamiféle rendbe tétele, de! De ettől én még boldognak érzem magam, max. akkor vagyok szomorú, amikor az összes kávéspohár a mosogatóban várja sorsát és kénytelen vagyok elmosogatni őket, ha kávézni akarok. 🙂 Ez van. Beléd szerettem. Vagy fordítva, de ez már Geszti Péter. 😄

Lajos
Lajos küldte
szeptember 29. 14:12

@Csaba: Kedves Csaba! "@Lajos: Szerencsére nem kell ugyanazt gondolnom a világban zajló eseményekről, mint amit te gondolsz ezekről." Természetesen azt gondolsz a világról, amit csak akarsz, én nem akarlak befolyásolni. Szabadon leírhatod a véleményedet, a következö hozzászólásban ellentmondhatsz neki és hosszan vitatkozhatsz magaddal még akkor is ha egy hozzászólásban is tudod cáfolni saját mondataidat. Ést ezt le is írhatod C-ben... Ettöl érdekesek a viták még a magas színvonalú, idehazudott szakmai fórumokon is...

Csaba
Csaba küldte
szeptember 28. 18:31

@Csaba: Egyfelől írtam ezt: „de azt elismerem, a boldogság fogalmát mindenki magának definiálja”. Másfelől magam is kettősséget érzek itt. Ugyanis, ha nincsenek célok, gondolatak, akkor lényegében kiüresedett az élet, nincs motiváció az életben maradásra, tehát az nyilván nem jó. Azaz a célok és gondolatak hajtanak előre, az adja a motivációt, hogy cselekedjünk a gondolataink, céljaink beteljesítése érdekében. Ámbátor, ha vannak gondolataink, céljaink, az egyúttal azt is jelenti, hogy azokat még nem értük el, tehát valamiféle hiányt szenvedünk. Ez utóbbira utaltam, amikor azt állítottam, nem lehet boldog, hiszen épp hiányt szenved valamiben. Ez egyébként érdekes felismerésre juttat. Számomra ebből az következik, hogy abban a pillanatban, hogy valaki eléri a teljességet, tökéletes boldogságot, szükségképpen el kell veszítse az életét motiváció hiányában. Avagy addig van élet, amíg van egyfajta kielégületlenség, éhség, elégedetlenség, ennélfogva célok. Töprengeni valamin butaság lenne? Vagy ez úgy van, hogy egyeseknél ott a bölcsek köve, én ostoba meg csak tűnődöm olykor az élet mibenlétéről?

1
Csaba
Csaba küldte
szeptember 28. 15:31

@Csaba: Szia! Elnézést kell kérnem, mert nem kritikának szánom, és nem vita indítónak, de ilyen butaságot én már rég nem tapasztaltam senki részéről. Nevezetesen azt, hogy a te definíciódban, ha valakinek vannak tervei, céljai, netán gondolatai, az boldogtalan ember?

Csaba
Csaba küldte
szeptember 27. 09:26

@Lajos: Különös képzettársításaid vannak Magyarországról. Nekem szép dolgok jutnak eszembe a hazámról. Ez egyelőre egy biztonságos, jó hely, s valóban vannak, akik ezt a nyugalmat igyekeznek tönkretenni.

1
Csaba
Csaba küldte
szeptember 26. 14:55

@Lajos: Szerencsére nem kell ugyanazt gondolnom a világban zajló eseményekről, mint amit te gondolsz ezekről.

1
Balázs
Balázs küldte
szeptember 26. 00:34

@Csaba: Most konkrétan nem tettél, éppen csak Észak Koreában van szerinted nagyobb szólás és gondolati szabadság, mint akár ezen a fórumon, akár nyugat európában!

3
Csaba
Csaba küldte
szeptember 25. 23:40

@Lajos: Elég erős fájdalmakat okozhat neked a ruszofóbia, ha az általam írt, és általad idézett mondatból, amelyben a leghalványabb utalás sincs Oroszországra, ez jutott eszedbe. Amúgy hogyan jutottál erre a bátor következtetésre? Mi volt az az asszociációs láncolat, amely segítségével ez jött ki? Vagy ez nagyjából a minden út Rómába vezet - ebben az esetben Moszkvába - manifesztálódása volt? Fura. Érdekes. Nem is tudom...

Lajos
Lajos küldte
szeptember 24. 12:03

"@Lajos: Németországban hozzászoktál a cenzúrához és már itt is hiányolod? :)" Ez a mondat jó humorról árulkodik és jót mosolyogtam rajta. Még a mosolygós jelet (:)) is értettem. De az érzéketlen, fejletlen humoromat félretéve valaki érzi milyen szánalmas ez a mondat? (Talán csak azzal lehetne fokozni, ha valaki ciril betükkel oroszul teszi fel ezt a kérdést...)

2

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország