Mit keresel most egy kapcsolatban, komoly kapcsolatot, barátságot, ismerkedést?

indította: Évi
Maria
Maria küldte
augusztus 28. 00:15

@Csaba: Szia kedves Csaba:-) Meghallgattam.... Nem akarom Nálad (is) kihúzni a gyufát... DE: Mindig állj pozitívan az élet dolgaihoz... Még akkor is, amikor nagyon nagyon nem jól érzed magad a bőrödben. Egyszer egy nagyon bölcs ember, az Édesapám, azt mondta, hogy a lent után mindig jön egyszer a fent.... Később olvaslak Benneteket, addig is Üdvözlettel Marikától

Csaba
Csaba küldte
augusztus 20. 16:26

@Maria: „Jó programok kellenek” >> - Persze, jók a pogramok, minden jó, csak sok k*csög van. << https://www.youtube.com/watch?v=cvUpQTT3eNY :)

Maria
Maria küldte
augusztus 20. 16:08

@Évi: Egy kapcsolatban: a cél a komoly lenne.... Ugyanakkor sohasem szabad elfelejteni, hogy mindenhez idő kell... Nem szabad siettetni a dolgokat, nem szabad türelmetlenkedni... Nem szabad számon kérni a másikat, mert az megbánthatja Őt... Az olyan, mintha nem bíznánk meg benne... Adni kell időt magadnak és magatoknak, hogy megismerjétek egymást... Neki is kell az én_idő, amikor csak a saját dolgaival foglalkozik... Amikor csak magára koncentrálhat... Hogy minél jobban tetszen Neked, pl fodrász, kozmetika felkeresése. Jó programok kellenek, azonkívül legyetek tisztában azzal, hogy a másiknak is vannak fontos dolgai, emberei az életében. Hogy mindkettőtöknek legyen ideje a barátaira, a szabadidős elfoglaltságokra... Ne korlátozzátok be egymást! Legyenek tartalmas és közös programok is, átérezzétek egymás megismerését, felfedezését! Legyen és maradjon minden egyes együtt eltöltött perc öröm, izgalom és élmény... Tiszteld Őt mindig és mindenhol, érezze, hogy értékeled .... Most ennyi jutott eszembe:-) Csodálatos napot kívánok! Marika

1
Dániel
Dániel küldte
július 16. 19:18

Először ismerkedést,és ha megvan a kölcsönös szimpátia akkor lehet komoly kapcsolat.

2
Csaba
Csaba küldte
július 15. 23:31

@Emese: Talán érted, bár néha kételkedem. Nekem azzal van bajom, hogy a nő elveszi az illúziót. Nem az a baj, ha szereti a férfit, hanem az a baj, ha a gondolatainak ez a forrása, mert az azt jelenti, hogy önmagában, primer ösztönként az nincs jelen, s mint írtam, csak annak lehet örömet szerezni, aki gondolatik is rá. Az a tűz, amit fel kell ébreszteni, az nem szükséglet. Nekem az a tűz kell, ami akkor is van, ha nem ébresztik fel. Van a biológiából, fizikából, biokémiából, neurológiából, energiaminimumra való törekvésből, primer drive-ként. Ez érdekel. Amit nem cselekszik valaki, hanem ami történik vele. A szeretet az a hab a tortán, tök' jó, meg minden, de nélkül... Tudod mit mondok erre? Van annyi nő ismerősöm, hogy tudnék minden este unalmas, semmitmondó, félórás-órás telefonbeszélgetéseket folytatni, csak ezek azok a helyzetek, amikor címeres ökörnek, az ország kitüntetett, első számú looser-ének érzem magam. Amilyen hülye vagyok, felveszem a telefont, ha felhív valami ismerős, és nem küldöm el a fenébe. Csak ennek semmi, de tényleg semmi értelme. Szerencsére ritkán keresnek. Emese, ed van? Ezt az alázó stílust jó volna, ha mellőznéd! Az utolsó mondatodra utalok.

1
Emese
Emese küldte
július 15. 13:34

Kedves Csaba, összemosod a helyzeteket. Zsuzsa arról ír hogy a nőnek érzelmei vannak irántad és gondolatik rád. Te ezt úgy értelmezed hogy a nő így gondolkodik: "üsse kő, feküdjünk össze, boldoggá teszem". Két teljesen más szituációról van szó. Kedves Zsuzsa, igazad van. Amikor leírtad, nekem is megvilágosult hogy Csaba sehol nem írt érzelmekről, mindig csak a ről és a gondolatról beszél. Szerintem is inkább egy partner-kereső appban kellene próbálkoznia.

2
Csaba
Csaba küldte
július 07. 23:01

@Zsuzsa: A végére gondolsz? Minden kétséget kizáróan frusztrál, ha leírok valamit, s a másik arra sem veszi a fáradságot, hogy értelmezze a szavaimat. Nem akarok bántani ilyenkor sem senkit, de egy keményebb kommunikációs formát veszek fel. Azért, mert tiszteletlenségnek érzem velem szemben, ha nem értelmezik, csak átfutják, amit írok.

1
Zsuzsa
Zsuzsa küldte
július 07. 22:35

@Csaba: Nem először teszel sértő és degradáló megjegyzést. Az se baj, ha nem érted. Van, aki érti.

2
Csaba
Csaba küldte
július 07. 21:58

@Zsuzsa: A „mit keresel egy kapcsolatban” kérdésre nézvést ontopic. Nem láttam a filmet, de a linkelt Wikipedia oldal alapján volt ott gyilkosság és csonkolás. Mindkettő destruktív, szörnyű, szenvedést okozó. Ezzel szemben én az élet szépségét, örömét keresem. Eléggé felpaprikáz, amikor megpróbálják összemosni a szép, életigenlő, örömteli dolgokat az ártó, károsító, sérülést és halált okozó folyamatokkal. Szerintem olvasd vissza az eredeti hozzászólásomat, miért is írtam azt, amit idéztél belőle. Utoljára nekifutok. Ha miattam akar velem lenni a nő, az nekem azért nem jó, mert akkor nem szükséglete a nőnek az érintés örömének megélése, az csak azért van, mert nekem az. Ez roppant megalázó. Én arra gondolatom, hogy a gondolatódó nőnek jelentsen a közelségem örömet, ne azért legyen velem, hogy „üsse kő, ha már annyira akarod” - az ő szemszögéből mondva. Az se baj, ha nem érted. Van, aki érti.

1
Zsuzsa
Zsuzsa küldte
július 07. 21:40

@Csaba: Akkor ismét és utoljára: "Az a része nem nagyon érdekel, hogy miattam akar velem lenni. Ne miattam akarjon, mert én azt az elemi gondolatat kertesem a nőben, amely akkor is létezik, amikor Isten még talán meg sem alkotta a férfit, épp under construction, de a nő már eped a férfival való együttlétért, a férfi közelségéért." Csaba, ezen nincs mit félreérteni, elég egyértelműen fogalmazol. És hogy jön ide a film? Erről szól, az elemi gondolatról. "Osima alkotásában ugyanis a ualitás dominál annak minden rítusával, de érzelmi kötődés, lelki mélység nélkül: a két főszereplőt nem a szerelem, hanem a gondolat, a ualitás láncolja egymáshoz." A topik témájától többnyire Te térsz el, és ahogyan Emese is írta ciklikusan mindig ugyanoda térsz vissza. ;)

1
Csaba
Csaba küldte
július 07. 20:16

@Zsuzsa: Már csak azt kellene értenem, hogyan jön az ismerkedéshez, igényekhez, életkor előrehaladtával tapasztalható hanyatláshoz egy csonkolásos, gyilkosságos film. :(

Csaba
Csaba küldte
július 07. 16:35

@Zsuzsa: Nem, félreérted a szavaimat. Mindössze arról beszélek, hogy ezek nagyon fontos dolgok, amelyek hiánya esetében - és sok adatlap olyan, ami szinte úgy van megfogalmazva, hogy szinte kizárja az hangulatosséget a maga részéről - nem látom értelmét a közeledésnek. Az intimitás nagyon is fontos, fogalmam sincs, miből szűrted le, hogy nekem állítólag nem, de kezdem magam úgy érezni, mint a kormánytagok, hogy bánom is én, mit mondtok rólam, nekem ahhoz semmi közöm, az csupán mások fejében megszületett gondolat rólam. Nincs dolgom velük. Sem az emberekkel, sem a téves gondolataikkal. Engem az zavar, mennyire álszentek itt emberek, vagy, ami ennél is rosszabb, ha valóban olyanok, mint amilyennek mutatják magukat. Ki lehet ám azt is írni bátran, hogy nincs pénz kertészre, kedv sincs a bokrok trimmeléséhez, kellene már egy balek, aki ezeket megcsinálja. Az legalább korrekt és hihető.

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország