Mit néztek meg a másik emberen tüzetesebben randi alkalmával?

indította: Péter
Gabriella
Gabriella küldte
szeptember 15. 00:46

A szemét és az üzenetet ami mögötte van.

Gitta
Gitta küldte
szeptember 14. 15:29

A "nézését, meg a járását :)"... feltéve ha jön felém.. a tekintetét.. bele néz e a szemembe, akkor is, ha hozzám beszél :). A bemutatkozása "jól esik e?" Egyszerűen érzem ha nem őszinte.. de pl. egy tiszta kék szem elszürkül a hazugságtól, a bemutatkozásban lesz valami ami viszakozásra késztet... A fejét hogyan tartja, . hogy "viseli" önmagát, ránézek az arcára és az is mond valamit.. úgy, összesenben. Nekem akkor irányul a figyelmem a kezére, a ruházatára, cipőjére és a részletekre, ha megszólal bennem a "vigyázz" csengő. Innentől "tudom"... baj van, át kell mennem tudatosságba... és józan visszafogottsággal udvariasan figyelni. Szinte "segítem" magam hogy ne uraljanak el a sztereotípiáim.... Van egy mottóm: " Az első találkozás CSAK találkozás legyen, egy -összefutottam Veled!" Ha nagyon klassz minden, akkor sem rohanok előre... a kettőnk "viszonyát" fel kell építeni, és ehhez egy találkozás még semmi.

Ferenc
Ferenc küldte
szeptember 13. 15:02

@Emese: "Már csak statisztikailag is, lehetetlen nem találni egy megfelelő párt..." Ez nem teljesen így van.🙁

1
Emese
Emese küldte
szeptember 13. 11:53

És még elfelejtettem: a kezeket! Nemcsak a körmöket hanem úgy általában: az tetszik ha nagy, erős, száraz, . Nem tetszenek a puhány/pufók/kocsonyás tapintatú, izzadtságtól nedves, utolsó ujjbegyben elvékonyodó, kis, hegyes körmű kezek egy férfin... persze ha valakinek ilyen lesz de ha egyébként tetszik, ezeken a részleteken át fogok siklani. Egy barátnőm az első randin otthagyta a fiút mert azt mondta, undorító volt ahogy evett... pedig előtte hetekig beszélgettek és minden tökéletesnek látszott. Vannak olyan zsigeri dolgok amiket józan ésszel se megmagyarázni se eldönteni nem lehet, miért tetszik vagy miért nem. Tehát ez nem az illető "hibája" aki válogat, se azé akit ilyen vagy olyan kritérium miatt ki lett zárva az illető részéről. Ezért megsértődni felesleges, csak önmagunkat frusztráljuk vele. Nem tetszik neki hogy szemüveges vagyok? Vagy túl magas vagy alacsony? Vagy mert van egy gyerekem? Nem válaszol ha írok neki? NEM BAJ! Egyszerűen nem ő az én emberem. Nem fogok emiatt órákat sírni a párnámba ... Vagy úgy érezni hogy kevesebbet érek... Lesz valaki más akinek fogok tetszeni, szemüveggel és gyerekkel. Az a célunk hogy EGY embert találjunk, nem az hogy minél többnek tetsszünk!!! Már csak statisztikailag is, lehetetlen nem találni egy megfelelő párt...

2
Krisztina
Krisztina küldte
szeptember 11. 18:48

A szemét, a mosolyát...:)

Eszti
Eszti küldte
szeptember 11. 14:20

Sziasztok ! Én végülis úgy összességében az egész embert, a külsejét, mennyire ápolt, a megjelenését, a kisugárzását, tekintetét, hiszen a szem a lélek tükre... Ezután az illatát szeretem érezni, majd a társalgás közben figyelem, hogy, hogyan bánik a nővel ? Kultúrált, intelligens- e, tapintatos-e, és fontos-e neki az, hogy a partnere jól érezze magát a társaságában.

1
Emese
Emese küldte
szeptember 11. 10:21

Én nem is tudom pontosan mit néznék...felteszem hogy előtte már videón is beszélgettünk és keletkezett egy bizonyos szimpátia, ezért azt hiszem a mosolyát. És ha nincs ellenére, szeretném megölelni mert az nekem nagyon fontos, érezni milyen a karjaiban lenni (bár első randin lehet kicsit korai) ... elfogadja-e vagy távol tart magától.

Ildikó
Ildikó küldte
szeptember 08. 21:17

A kezét és a cipőjét, na azért az összbenyomás fontos🙂

1
Lajos
Lajos küldte
szeptember 08. 00:15

Érdekes hogy arról senki sem ír, hogy azért már ismerem az illetö hölgyet valamennyire. Legrosszabb esetben is volt néhány levélváltás. De talán telefon vagy videohívás is. Minden esetre már van egy kép róla bennem. Amit persze próbálok reális elvárások szintjén tartani, de a külseje a képek alapján, a stílusa, beszéde már kialakult a képzeletemben. Én az elsö pillantástól kezdve ezzel a képpel vetem össze a valóságot. Jobb-rosszabb, hol látható eltérés, mi lehet az oka, pozitív vagy negatív. Ez az összevetés az elsö pár perc és utána kezdödik a tényleges megismerés, de innentöl már nem tudnám részletezni. Ömlik az új információ és kell egy kis idö, hogy minden a helyére kerüljön. Korábbi hozzászólók már megfogalmazták ezt: "Stimmeljen az összkép".

3
Melinda
Melinda küldte
szeptember 07. 21:38

Én a tekintetet nézem meg. Abban minden benne van. És a tartást.

1 2
Évagabriella
Évagabriella küldte
szeptember 07. 12:36

Az arcát ,ill.az összhangot... Aztán a kezét , és a fogait (hogy mennyire ápolt ). Ezek a külsőségek ,tudom - de nekem fontosak. Persze ,ha egyébként kellemes benyomást kelt,ezek elnyomják a külsőségeket ......

Ilona
Ilona küldte
május 20. 15:54

Aranyos ez a kérdés. Én nem vizsgálgatom a másikat. Engem ő maga érdekel, teljes egészében és nem ragadok ki egyetlen dolgot. Nekem ami első benyomás és fontos, (van, hogy sosem felejtem el), az a bemutatkozás. Az első pillanat, ahogy rám néz, ahogy rám mosolyog, ahogy üdvözöl és kezet fog velem. A kézfogás számomra a legszebb emberi kapcsolódás, amikor két ember találkozik.

1 2

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország