Mit szerettek magatokban?

indította: Anita
Lajos
Lajos küldte
szeptember 13. 15:40

A töltöttkáposztát...

4
Erzsébet
Erzsébet küldte
szeptember 13. 14:58

A sokoldalúságom, a végtelen türelmem, jóindulatom (talán naívságom), pozitív gondolkodásom, empatikusságom, segítőkészségem szeretem magamban a legjobban.

Erzsébet
Erzsébet küldte
szeptember 13. 14:58

A sokoldalúságom, a végtelen türelmem, jóindulatom (talán naívságom), pozitív gondolkodásom, empatikusságom, segítőkészségem szeretem magamban a legjobban.

Áron
Áron küldte
szeptember 10. 16:08

Nem kell szórakoznom a samponnal meg a hajszárítással... 🤣

1 1
Maria
Maria küldte
szeptember 10. 15:01

A fejem búbjától a kis lábujjam legkisebb idegsejtjével bezárólag mindent.... : hogy van temperamentumom, lendületem és hogy tisztelem az embereket, az emberi testet, mindig és mindenhol... Hogy jó érzéssel tölt el és nagyon boldog vagyok, hogy az embereknek tudok segíteni abban, hogy ha nem is teljes egészében, de legalább részben, megszüntessem a fájdalmukat... Hogy végül egy mosolyt csalhassak az arcukra, hogy egy kicsit jobban érezhessék magukat a bőrükben... Hogy 49 évesen is még mindig úgy érzem magam, mintha 25-30 éves lennék, soha el nem múló lendülettel, energiával élek és dolgozom. Hetente többször edzem, egészséges önbizalommal rendelkezem és hihetetlenül boldog vagyok.... Hogy vannak érzelmeim és az érzelmeimet képes vagyok kifejezni... Hogy teljes tudatában vagyok annak és tudom, hogy egyszer valakit majd nagyon nagyon boldoggá fogok tenni, ahogyan ő is engem. Hogy ugyanakkor nem vagyok tökéletes és nem vagyok hibátlan: képes vagyok szeretni.... Teljes szívvel szeretni.... Hogy sokszor ki kell mondani azt, ami a szívünkben van, amiket érzünk és csakis addig tehetjük meg ezt, amíg megvan rá az esélyünk.... Hogy képes vagyok örülni, ha másokat boldognak látok.... Hogy másoktól csakis tanulhatok, minden tekintetben.... Ha idáig eljutottatok az olvasásban, akkor annak rendkívüli módon örülök... Azt jelenti, hogy érdekesen írtam és hogy egy kicsit kíváncsi voltál rám, lebuktál... A többit majd talán később.... Mindent leírni magamról nem szerencsés, akkor hol marad a meglepetés // az érdekes rólam...

Tibcsi
Tibcsi küldte
június 15. 20:13

1. a hejesirásom 1. Azt, hogy nem ismétlem magam. 3. A következetességem. 4. Azt, hogy nem ismétlem magam. 5. És azt is, hogy nem írok listákat. A viccet félretéve, azt szeretem, hogy megvalósítottam életem egyik álmát, és azt is, hogy olyan jó az egészségem, hogy kb. 5 éve még csak megfázva sem voltam. Kellemesen telik minden napom, de ez messze van attól, ahogyan párkapcsolatban telhetne.

Tímea
Tímea küldte
június 13. 20:06

a végtelen kinemfogyó szereteterőt szeretem magamban a legjobban.

Norbert
Norbert küldte
június 12. 18:09

Sziasztok Én több mindent szeretek magamban. Szeretem hogy őszinte vagyok. Ha van véleményem valamiről akkor nyugodtan közlöm. Nem állok soha le veszekedni ha valaki mást gondol. Elfogadom a véleményét. Ezen kívűl szeretem hogy a hobbijaimért mindig ki állok. De nem viszem semminek se a rovására. Ha van dolgom akkor mindig iparkodok hogy meg tudjam csinálni minél hamarabb. Amit pedig ma megtehetek sosem hagyom másnapra. Szorgalmasan állok újabb ki hívások elé. Szeretek tanulni. Úgy gondolom hogy az ember ameddig él tanulhat bármikor. Most különösen szükségem is lesz ezekre a tulajdonságaimra. Mert az érettségim után tovább folytattam az iskolát. Csak nappali tagozat helyett esti levelezőre járok. Jelenleg az egyik álom szakmámat tanulom. Amiben iparkodok hogy helyt tudjak állni. Sokkal újabbnak tartok mindent ezzel az esti iskolával. Jővőhéten már ágazati vizsgám lesz belőle. Utána pedig mehetek dolgozni benne.

2
Zoltán
Zoltán küldte
június 05. 19:58

A hasamat hogy olyan jó étgondolata van 😄 Még szerencse hogy tudok főzni. Csak nem tudom kinek bebizonyítani (még) 😃 Am meg azt hogy megtudom magamat nevettetni pl most ezzel a hozzászólásommal is 😆 Mert ahogy Charlie Chaplin mondta Az a nap, amelyik nevetés nélkül telik el, elvesztegetett idő.“

1 1
Csilla
Csilla küldte
június 05. 18:08

@Lajos: Ez jópofa. Olyan Lajosos :)

1
Anna
Anna küldte
június 05. 15:30

Szeretem magamban, hogy az empatikusságom, toleranciám, és az őszinteségem nem vesztettem el az évek során. Persze olyan hogy, örök és mindig nem létezik... ezért nálam is voltak, vannak és lesznek kivételek☺️

Lajos
Lajos küldte
június 05. 14:50

Én az igazmondásomat tartom a legnagyobb értékemnek. Pont erről beszélgettem legutóbb a lányokkal a jachtomon...

2

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország