Mitől nőies egy nő a férfiak szerint? Mitől férfias egy férfi a nők szerint?

indította: Tímea
Csaba
Csaba küldte
augusztus 04. 21:41

@Krisztina: Sohasem teszem szóvá az érintettnek, miért úgy öltözik. Legfeljebb nem tetszik. Egy picit zavarba hoztál, nem tudok különbséget tenni a kettő között. Elolvastam ezt: https://bodyemotion.ch/english/dance/pdf/bodyemotion_history_boogie-woogie_rocknroll.pdf És még most sem világos teljesen. A boogie-woogie picit diszkrétebb, akrobatikus elemek nélküli? A rock and roll csak egy jó PR név az eladhatóság kedvéért? Te hogyan látod ezt? Mi a különbség boogie-woogie és rock and roll között? Mi zenében és mi táncban?

Maria
Maria küldte
július 27. 11:23

@Krisztina: Azért elfogadott, mert amíg ismerkedik, az ismerkedés fázisában, addig akár több NŐ-vel is írhat.... Találkoznak is, ez teljesen természetes... Nyilván azzal fog tartós kapcsolatot kialakítani, aki hagyja, hogy FÉRFI legyen az oldalán.... Aki olyan, amilyenek az elképzelései.. Ha nem válaszol, nem ír, azt sem kell magára vennie a NŐ-nek, mert talán valaki olyat ismert meg, aki sokkal érdekesebb, másabb, mint az eddigiek. Vagy csak még nem olyan mély a FÉRFI-NŐ-kapcsolat, hogy a FÉRFI megfelelőnek tartsa a kapcsolatukat arra vonatkozólag, hogy megosszon vele dolgokat.... Pl időre van szüksége, hogy valami történést megosszon a NŐ-vel... Engem nem foglalkoztat, hogy valaki még rajtam kívül mással is ír... Nem zavar, sőt találkozhatnak is, miért ne... Nem zavar, mert ha engem akar majd, akkor azt biztosan megmondja majd nekem is.... Akarjon, engem, teljes egészében, de ezt majd Ő eldönti.... Mivel felnőtt NŐ vagyok és tisztelek minden FÉRFI-t, ezért nem is kérdezem, nem is kérem számon, hogy mit miért tesz vagy nem tesz.... Ha akarja, akkor azt úgyis megosztja velem, ha nem, akkor azt megteszi később, vagy nem teszi meg... Elfogadom, ez a tiszteletem része. Azt gondolom alapvetően, hogy ha valami történik, akkor az alapvetően nem ellenem történik...... Én kizárólag egy emberrel írok, ha írok, mert így tartom korrektnek és mert így döntöttem... További gyönyörű hétvégét kívánok Neked és Mindenkinek az oldalon:-) Marikától

4
Krisztina
Krisztina küldte
július 27. 10:26

@Maria: Aki egyszerre több nőnek ír, több vasat tart a tűzben, az miért elfogadott? A tisztesség és a hűség manapság idejétmúlt szavak lettek sajnos... Főleg, ha már elkezdett randizni valakivel...közben másoknak írogat...

Zoli
Zoli küldte
július 27. 10:05

@Emese: Ortopéd orovsok megegyeznek abban, hogy 2-3 centis sarok kell. Még a férficipőknek is van 2-2,5 cm-es sarka, és a sportcipők sarokrésze is emelt belül. A teljesen sima talpú cipő nem túl jó. Ha nincs ortopédiai problémája, egy hölgy simán felvehet 4-5 cm-es sarkú cipőt. Zoli

1
Krisztina
Krisztina küldte
július 27. 09:53

@Csaba: Rock and roll a kedvencem... De, munkába is így megyek, memóriahabos sportcipőben...szoknyával... Mert nincs olyan szandálom, amiben órákat tudnék mászkálni... Na látod, olyan férfit keresek, aki többek közt ezt is elfogadja és megérti...és nem kezdene csesztetni, hogy vegyek fel magassarkú cipőt, mert olyanom soha nem volt. Elvárás ez is...hogy ilyen, meg olyan legyen a másik...ezért van nagyon sok ember egyedül, mert tele vannak elvárásokkal...

1
Maria
Maria küldte
július 26. 22:21

Hogy mitől FÉRFIAS egy FÉRFI szerintem? Az egész megjelenése FÉRFIAS, összhatását tekintve: a megjelenésétől kezdődően egészen a velem való hozzáállását tekintve... Egyszerűen jó ránézni és jó vele együtt lenni... Ránézel és érzed, hogy megmozgat.. Kívül-belül:-) A mosolya, az arca, a testfelépítése, a megjelenése, egy igazi egyéniség.. A viselkedése szinte mindig a helyén van: tudja, mi az illem és tudja, hogy kell kezelni egy NŐ-t... Van saját stílusa, egyénisége és a fellépése határozott... Tudja és tökéletesen tisztában van azzal, hogy vannak érzelmei. Az érzelmeit uralja, nagyrészt. Tudja, hogy mit és kit akar... Igényes önmagára nézve és igényes a társkeresésben is... Sohasem durva és otromba, sohasem megalázó... Nem játszik az érzelmekkel.... Ápolt, vonzó, i és hihetetlenül ellenállhatatlan.. Tökéletesen tisztában van azzal, hogy FÉRFIAS és hogy van kisugárzása.... Teljesen mindegy, hogy kopasz vagy rövid hajú, sportos, nem túlzottan, de azért női szemmel észrevehető, hogy sportol... Szeme színe teljesen mindegy. Has?! Van hasa, nincs kockahasa... Nem nagy, de azért van... Feltételezésem szerint egyszerre több NŐ-vel ír, egyszerre több vasat tart a tűzben... Egyszerűen ilyen és akkor érzi jól magát a bőrében, ha versenghet... Szerinte így az élet sokkal érdekesabb.... Ugyanakkor szereti a NŐI nemet, ezért (is) ír egyszerre több NŐ-vel... Imádja a like-okat.... Az ismerkedés fázisában szerintem teljesen normális, ha egy FÉRFI egyszerre több NŐ-vel ismerkedik.... Nincs ebben semmi különös.... Meglátja, hogy ki az, aki szimpatikus és ki az, aki kevésbé az.... Továbbá azon a véleményen vagyok, hogy egy igazi FÉRFI-t csakis egy igazi NŐ tud FÉRFIAS-sá tenni.... Azzal, hogy szereti, tiszteli, törődik vele és folyamatosan érezteti vele, hogy fontos a számára... Gondoskodik az állandó "feszültség"-ről.... Miközben mindketten hűségesek maradnak a másikhoz... Nem kacsingatnak félre, mert tudják, hogy a másiknak megérdemelt helye van az életében, a szívében, a lelkében, a hétköznapokban, a hétvégéken és az ünnepnapokon egyaránt... Sz_+_x: tökéletes összhangban..... A női és férfi oldal teljes harmóniában van... Egy hullámhosszon vannak egymással.... Tele izgalom vele az élet, mert Ő ilyen: van benne élet, dinamika, lendület... Ami jó Neked és neki egyaránt.... Mivel Te is egy élettel teli NŐ vagy..... Nevettesd meg, beszélgess vele, érezze, hogy "Hmm, ez igen, nekem ez a NŐ kell..." ... Hagyd, hogy legyen ideje arra, akik fontosak a számára, tiszteld és ne kérd számon sohasem.... Hagyd, hogy legyenek titkai.... Hagyd, hogy mindig és mindenhol FÉRFI lehessen és az is tudjon maradni továbbra is.... Most már ideje aludni:-) Holnap és az után is friss gondolatokra van szükségünk.... További gyönyörű és érdekes hétvégét kívánok Mindenkinek! Szeretettel: Marikától

1
Csaba
Csaba küldte
július 26. 21:42

@Krisztina: Jó, tudom, te szeretsz táncolni - egyszer táncoltunk is :) -, de ez eléggé speciális helyzet. Mondjuk aki teniszezik, s felvesz egy miniszoknyához egy teniszcipőt, az abban a környezetben csinos, de ahhoz vélhetően tartozik egy teniszütő meg egy salakos pálya is. Általában, utcán, tömegközlekedésen látva illúzióromboló, s van, aki ezt fokozni képes azzal, hogy szoknya, harisnya, majd edzőcipő. Ez szerintem megüti a szandál fehér - illetve bármilyen - zoknival szintet. Ugye boogie-woogie-hoz - ami a kedvenced - ez még jobban megy, de latinhoz azért lehet, mégis valami táncra alkalmas szandál vagy cipő volna jobb. Azért remélem, utcára, munkába járáshoz nem ezt a kombinációt választod! Meg persze azt is remélem, ebből nem az a konklúzió, hogy az edzőcipő marad, és inkább a szoknya helyett lesz nadrág. A szoknya nagyon nőies ruhadarab - vagy a szoknya aljban végződő ruha -, a legtöbb nőnek 90 kg alatt jól áll, már önmagában egy ilyen öltözék sokkal vonzóbbá, kívánatosabbá tesz egy nőt. Különben miért kell tartani a lábat? Jégtáncolni szoktál? Korcsolyát kell tartani, rajtam úgy 1991-'92 telén - egy két év eltérés lehetséges - volt korcsolya a Balatonon, szóval tudom. :) Bár az elfogadható érv, hogy ha túl vékony a balerinacipő talpa, akkor tánc közben megfájdul a lábad. Előnye, hogy a „fáj a lábam” kikosarazó szöveget szükség esetén szívből és őszintén lehet mondani. ;)

1
Krisztina
Krisztina küldte
július 26. 21:15

@Csaba: Nem tartja a lábat tánc közben... Fáj a talpam benne.. Akinek nem tetszik, ne nézze :D

Emese
Emese küldte
július 26. 15:46

Most a saru nagy divat, legalábbis Olaszországban. Én visszasírom azokat cipőket amikben a 80-as évek elején divatoztunk. Törpe-tűsarkúnak hívtuk őket, kis, 3-4 centis sarokkal, kicsit hegyes orral. Nőiesek és egyszerre nagyon kényelmesek voltak. Léteztek gumitalpú verziók is.

3
Csaba
Csaba küldte
július 26. 09:52

@Krisztina: Akkor papucscipő, más néven balerinacipő a megoldás, az nőies. Nem arra gondoltam, hogy muszáj lenne olyan cipőt hordani, ami ránézésre ugyan jól néz ki, ugyanakkor tönkreteszi a lábat. Inkább arról beszélek, hogy a gazdagság és az ízlés nem járnak kéz a kézben, s jellemzően gazdag amerikai színésznők elterjesztették azt az ízléstelenséget, hogy ruhához, szoknyához felvesznek tornacipőt vagy edzőcipőt. Akkor sem lesz ez szép, ha egy ismert színésznő teszi. Esetleg valami lapos, saruszerű szandál?

1
Krisztina
Krisztina küldte
július 25. 23:19

@Csaba: Én ruhához, szoknyához is kénytelen vagyok memóriahabos edzőcipőt felvenni, főleg, amikor táncolok, mert szandálban fáj a lábam... Megyek a börtönbe :DD Én lennék a legboldogabb, ha kapnék olyan szandált, ami nőies és nem fáj benne a lábam.

1
Emese
Emese küldte
július 25. 11:32

Igazi férfi? Hmmm. Mindenkinek más. Nekem külsőleg: széles váll, ha lehet, vékony derék, formás vádlik. Magasság, kopaszság nem érdekel. Magatartás? Udvarias, lovagias. Jogilag egyenlőség van, de mégis jól esik ha kinyitja az ajtót, virágot hoz és hasonlók. Vigye a nehéz csomagokat, én majd megvarrom a leesett gombját. Lehessen vele beszélgetni, hallgasson meg, ne akarjon rögtön megoldásokat ajánlani. Utálom ha megpróbálnak manipulálni, paternalisztikusan viselkedni velem, hülyének nézni mert nő vagyok. Tiszteletet kérek, együttműködést, türelmet - amit én is adok. Külön kedvencem amikor megpróbálnak azzal meggyőzni hogy rögtön kell elni, hogy megértsük, egymáshoz valók vagyunk-e... ilyenkor a pasi képébe nevetek és rövid úton letiltom, már időt se vesztegetek rá. Evidens, hogy mást keres, mint én.

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország