Molett hölgyek párkeresése

indította: Andi
Tibor
Tibor küldte
április 20. 12:51

Ami az érdekes, hogy én már németül gondolkodom, sőt németül is álmodom. Sokszor a német mondatot fordítom magyarra és így felcserélődik a sorrend, néha még furcsán is hangzik. De ha otthon vagyok pár nap alatt átáll a gondolkozásom és megint magyar vagyok.

1
Emese
Emese küldte
április 20. 12:35

31 éve élek Olaszo.ban és 10 éve beszélek újra magyarul, amióta megszületett a gyerkőc. Tehát megértem, milyen nehézségei vannak annak, aki régóta külföldön él. Sok helyes szavat, kifejezést elfelejtünk.

Tibor
Tibor küldte
április 19. 21:59

Lehet hogy az 50 év külfödi tartozkodás átformálta a gondolkodásomat és sokszor nem tökéletesen fejezem ki magam. De lassan csak belejövök. Volt mikor 10 évig nem beszéltem senkivel sem magyarul és amikor hazajöttem beszélgettem az édesanyámmal és 5 perc után láttam, hogy anyám csak néz és azt mondja, mondjad csak fiacskám úgy sem értem. És én nem vettem észre, hogy már öt perce csak németül beszélek.

Zsuzsa
Zsuzsa küldte
április 19. 21:52

@Tibor: Igyekeztem, de nem volt könnyű.🙂 Szerintem Te viszont nem érted amire többen próbáljuk felhívni a figyelmedet.

1
Tibor
Tibor küldte
április 19. 21:45

Zsuzsa na látom megértetted amit mondani akartan. Hova küldjem az elsö díjat?

Zsuzsa
Zsuzsa küldte
április 19. 21:41

@Tibor: Egy dologban egyetértünk: "Tehát nem szabad általánositani, hogy minden molett nö öszinte, minden vékony nö meg nem öszinte." Szerintem minden nő/férfi -függetlenül attól, hogy sovány vagy molett- lehet vonzó, okos, vallásos vagy ateista, (stb.) valakinek. Mindenki olyan partnert keres -és itt talán lehet általánosítani- aki számára értékes és szerethető.

2
Balázs
Balázs küldte
április 19. 21:39

Tehát a molett hölgyek hívők, míg a karcsúak többet lógnak a közösségi oldalakon?

Tibor
Tibor küldte
április 19. 21:32

Ezzel csak az akartam kifejezni, hogy a mai világban a hitre is szükség van. Ez egy fontos érték egy emberben. De ez az értek hányozhat bárkiben vagy meglehet bárkiben. Nem fajsúly függö, tehát mindegy, hogy valaki molett vagy vékony. Ez nem az jelenti, hogy egy molett nöben "mindig" hit van és egy vékony nöben meg hiányzik. Azt is mondhattam volna hogy Andiben megvan az öszinteség (erröl maga is ir) de sok vékony nöben ez hiányzik vagy talán jobban kifejezve hiányozhat. Tehát nem szabad általánositani, hogy minden molett nö öszinte, minden vékony nö meg nem öszinte. De gondolom ezt a kérdés lassan túlbonyolitjuk. Összefoglalva Andi hisz a reformátusi gondolatokban, ami viszon sok vékony nöben hányozhat, de ez nem azt jeleti, hogy minden vékony nö ateista. Itt az értékekek akartam elötérbe helyezni, Én is szivesebben talákoznék egy olyan molett hölgyel aki hivö, mint egy vékony "bombázóval" akit csak a mobiltelefonja meg a körömlakja érdekli, állandóan a facebookon log és ketyeg mint a falióra Tik -Tok, Tik - Tok.

Zsuzsa
Zsuzsa küldte
április 19. 20:48

@Tibor: "Egy dolgot amit még látok, hogy veled lehet még Istenröl is beszélgetni. Nagyon nagy érték, ami sok vékony nöben hiányzik. Én hívö vagyok és szeretem azon nök társasagát, akikkel ilyen témákról is lehet beszélgetni." Lehet, hogy nekem vannak szövegértelmezési problémáim, akkor elnézést. Igen, segíthetnél abban, hogy hogyan kerül ide -ebbe a szövegkörnyezetbe- a "nagyon nagy érték, ami sok vékony nőben hiányzik"? Mi az a nagyon nagy érték, mire gondoltál?

Tibor
Tibor küldte
április 19. 19:29

Úgy látszik félreértettetek. Vagy én fejeztem ki magam rosszúl. A molett nöknek és a hitnek semmi közük egymáshoz. Ha jobban elolvastátok volna, amit írtam ezt a mondatot Andinek szántam nem a molett nöknek. Idézem: Egy dolgot amit még látok, hogy veled lehet még Istenröl is beszélgetni." Ez csak Andire vonatkozott senki másra. De ha nem így van Andi majd megcáfolja. A másik a hangszerrel kapcsolatban: "Persze nem árt ha a nő is valamilyen hangszeren játszik pl oboa vagy furulya" A barokk korban elterjed volt a furulya. A barokk zenekarokban mindig a lágy érzelmeket a szerelmet adta kifejezésre. Segithetek még valamit?

Marci
Marci küldte
április 19. 19:28

Én is kicsit elmentem offtopicba az öltözködéssel, bocsi😅 Amúgy szerintem egy molettebb lány/nő is lehet nagyon vonzó. Én is ismerek olyanokat😊

1
Balázs
Balázs küldte
április 19. 18:57

@Emese: Talán arra gondolhat művészien megfogalmazva, hogy a szerelem dallama ezen a két hangszeren játszva szól a legszebben! Én is jobban szeretem a zongora és a hegedű dallamát, de ízléseken kár vitatkozni!

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország