Molett vagy vékony alkatú nőt keresnek a férfiak a társkeresőn?

indította: Zsuzsa
Judit
Judit küldte
november 11. 21:13

@László: ezek a kutatók...🤭 És a férfi se attól férfi hogy ki van gyúrva...ugyebár ...mert vannak nők akiknek ez jön be... (nekem nagyon nem )

László
László küldte
november 11. 17:22

@Judit: Ma olvastam, hogy A brit kutatók megállapították, hogy azok a férfiak szeretik a molett nőket, akiknek a molett nők tetszenek. Viccet félretéve, nem a méret a lényeg. Nem az alkata alapján lesz egy hölgy nőies, kívánatos.

1
László
László küldte
november 09. 07:47

@Judit: Igazad van,egyetértek. Mindig légy önmagad és ne változz meg soha senkiért. Biztos,hogy eljön az alkalom és a megfelelő személy aki elfogad olyannak aki vagy. Az "angol tudósoknak" igazuk van,a teltebb nőkkel valóban nagyon jó az mindenben 🙂. Elképesztően csodálatos érzés egy telt Nőt en átölelni és hozzá.

Judit
Judit küldte
november 09. 05:44

Nem tökéletes a testem..szültem 3gyermeket. Imádok enni..főzni.. sütni.. Nem azért születtem meg hogy önsanyargassam magam egy pasi kedvéért.. aki nem fogadna el olyannak amilyen vagyok. Mindenkinek más jön be igaz..de az "angol tudósok "😁bebizoérdeklődőák hogy a teltebb nőkkel jobb az mindenben...IS Ennyi

Lacó
Lacó küldte
augusztus 18. 16:48

Itt is azt tudom mondani, hogy az igényesség számít. Lehet egy deszka nő is, de kicsit teltebb is bombázó, de ha igénytelen (nem betegség eredetű) a gömbölyded forma, az nem tud vonzó lenni. A szépség pedig a nő reszortja, a férfi elég egy fokkal szebb legyen az ördögnél.

1
Emese
Emese küldte
augusztus 12. 18:22

Milyen alkat tetszik a férfiaknak és milyen a nőknek? Antropológiai szempontból azt mondhatjuk hogy a nők nagy százaléka tetszik a férfiaknak (elég megnézni a "szakirodalmat") akkor is ha van rajta néhány kiló plusz. A női hormonok adják a gömbölyded formákat melyeket a férfiak, tudatosan vagy tudat alatt, a termékenység jeleiként értelmeznek. A kutatások alapján az a tény derült ki miszerint egy férfi szemében nem a méretek a fontosak hanem az arányok. Tehát a lánykori 90-60-90 centimétereket nem kell visszasírni! Elég ha a derék/csípő aránya 0.7 körül van, ez a legvonzóbb egy férfinek. Bár a kérdés a női alkatra vonatkozott, beszéljünk egy kicsit a férfi alkatáról. Szerintem a nőknek az átlag férfi tetszik, kis pocak belefér, soknak a macis vagy a langaléta is jöhet. Senkit se hallottam rajongani a két szélsőségért, a túl soványakért vagy a túl kövérekért. Az izmosság tekintetében a nagy többségnek szintén a normál helyzet dominál: legyen neki de ne legyen se túl cingár se egy izomkolosszus. A hasi teknőc izom egy plusz de NEM alapkövetelmény, mint sok férfi gondolja. Egy értelmes 40+ nő elfogadja az idő múlásának a jeleit és azzal is tudatban van hogy már ő sem villanhatja fel azt a csupa csont-bőr-izom tónusos testét amilyen 20 évesen volt. A férfiak túlsúlyáról: a zsírszövet megnövekedésével párhuzamosan megnő a test esztrögén szintje és csökken a tesztoszteroné. Kutatások szerint akinek a BMI -je 28 felett van, 90 (!) százalékkal gyakoribb az erektilis diszfunkció a normál súlyú férfiakhoz képest.

1
Erika
Erika küldte
augusztus 12. 07:55

Szerintem semmi baj nincs ezzel. Izlések és pofonok... A probléma az elfogadással van. Sokan a saját testüket sincsenek kibékülve, hogy is fogadnák el akkor a másik ember nem tökéletes testét. De leginkább azt kellene tiszteletben tartani, hogy van akinek a telt idom jön be, van aki imádja a túlsúlyt és van aki a soványokat szereti. Ráadásul senkinek semmi köze sincs hozzá, mégis sokan azt gondolják, hogy csak az ő izlésük az elfogadott. Csak a kutyák játszanak lerágott csontokkal típusú megjegyzés igenis sértő és ostoba, ahogy a kívánt súly feletti embereket is vágóhídra küldeni. Legyen szó akár nőről, akár férfiról.

2 3
Attila
Attila küldte
augusztus 10. 18:00

@Ferenc: Ez nem hiba, így működik a világ. Nem igazán fog változni benned ez, és nincs is rá szükség. Van aki a moletteket, teltebb idomokat szereti, és a vékony nőkre nem izgul rá. A világ minden típusnak megadta az esélyt.

1
Ferenc
Ferenc küldte
augusztus 10. 17:42

@Gitta: Én még molett iránt nem éreztem vonzódást, akármennyire is csinosan volt felöltözve. etvsevtudnék ilyen testalkatúval elképzelni. Biztos bennem van a hiba.

Gitta
Gitta küldte
augusztus 10. 15:41

@Évi meglátásával egyetértek. A legtöbb férfi szerintem csak azért mondja hogy a vékony nők tetszenek nekik, mert ma nem divat az "asszonyos" nő. Pedig a nővé válás érési folyamatában igenis van kerekdedség. Én pl sokat szenvedtem a "csontos-ságom" miatt, tini koromban... Ma sem vagyok "del"-nő, s nem vagyok biztos benne, hogyha kerekdedebb lennék, nem tetszenék e jobban. Szóval: mindig az kell/lene ami nincs. Mi lenne ha annak örülne mindenki, ami van? Írtam valahol hogy szerintem az a baj hogy elérhetők vagyunk... addig mustrálhatnak amíg kedvük tartja, közben kereshetik hogy mit mért nem. Nem tűnünk el... mint az utcán, a színházi aulában, egy szórakozóhely kijáratánál... stb. Ez itt nem hódítás :(, csak piac :(. Pedig NEM így kellene felfogni.....

2
Gitta
Gitta küldte
augusztus 09. 22:34

Nagyon jó olvasni hogy "mindenkinek van némi elképzelése"... aztán találkozik egy kisugárzásával megérintő Valakivel... és elfelejti hogy mi volt az elképzelése :). Az biztos azonban, hogy a beállítódás erőssége dominál egy darabig, azaz kivel/milyen típusú Valakivel érzett boldogságot, ami ha a személyes találkozás nem jön létre.. továbbra is megmarad. A vélt/valós félelmeink is belejátszanak abba hogy kit keresünk...

2
Lajos
Lajos küldte
szeptember 03. 15:09

Én nem szeretem a vékony lányokat! (nem azt mondom, hogy nem állnék össze egy ilyen lánnyal, csak más a zsánerem. Mindenkinek van. De ki tudja milyen alakban köszönt be az igazi. Nem utasítom el) Természetesen fontos az első benyomás, de nem hiszem, hogy az eddigi kapcsolataim (nem sértésként írom) világszépek lettek volna. Számomra azok voltak. Az pedig, hogy ki mit gondol tartsa meg magának. Tény, hogy a férfiak nagy része az ideologizált női alakokat keresi, ezzel pedig háttérbe szorítva az ettől eltérő hölgyeket. Hölgyeim! Nem kell feladni! Mindannyian tökéletesek vagytok! Az pedig, hogy mikor talál rátok valaki, csak a türelmeteken múlik. Egy nő lehet vékony, vagy telt, előbb utóbb úgyis megtalálja a párját.

4 3

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország