Nekem sikerült a társkeresés

indította: Lajos
Mária
Mária küldte
január 03. 16:58

Kedves Mindnyájatok:-) Ha sikerült, ha nem, találjátok meg a lelki békéteket, a boldogságot, ami csakis Rátok jellemző... Az élet sokszor próbára tesz, tudni akarja, valóban olyanok vagyunk-e, amit elvár Tőlünk.... Könnycseppet és vagy mosolyt // nevetést varázsol az arcunkra, valóban olyan lazán-vagányak vagyunk vagy sem... De semmiképpen sem felelőtlenek..... Ha egyedül vagy, sohasem szabad csüggedni, nyüzsögni..... Adj időt magadnak és minden rendben lesz... Igaz, most egyedül vagyok, de ígérem, hogy nem leszek szomorú.... Hogy lesznek terveim és ezeket meg fogom valósítani.... Lehet, hogy több embert megbántottam, a NEM -mel, őket arra kérem, ne haragudjanak rám... Ahogyan én sem fogok azokra az emberekre, akik nem mellett döntöttek. Az is lehet, hogy a sors // az élet változásra fog rávenni, nem tudom... Légy mindig és mindenhol gyönyörű.... Szeretettel üdvözlök Mindenkit: Marika P.S.: Egyben hálásan köszönöm annak a pár embernek, nők és férfiak egyaránt, hogy olyan sokat beszélgettünk // írtunk egymással..... Ők valamennyien fantasztikus emberek, barátok, jó, hogy itt vannak..... Illetve voltak....

1 1
Zoli
Zoli küldte
január 03. 13:26

@Attila: Szia Attila, Ha rám gondoltál, én is köszönöm szavaidat. Üdvözlettel: Zoli

Emese
Emese küldte
január 02. 22:22

Köszönöm Attila kedves szavaidat. Amikor feliratkoztam ide, lassan két éve, gondoltam hogy igen kicsi lesz az esélye hogy ezen a fórumon találjak férjre. Egy utazó üzletkötőre gondoltam vagy egy olyan emberre aki tud táv-dolgozni és van lehetősége hogy idejöjjön és megismerjen. Sajnos csak egy férfit ismertem meg itt aki komolyan szóba jöhetett volna de nem lett belőle semmi... elhiszem, 50 évesen ki az aki feladja az életét a bizonytalanért? Társ helyett viszont találtam mindkét nembeli barátokat valamint sokat írtam, mind a fórumon, mind naplókat. A naplók segítettek abban hogy különféle témákban össze tudjam foglalni gondolataimat. Össze-vissza írtam mindenről, ahogy jött az "ihlet". Több visszajelzést kaptam hogy amit írok, tetszik, egyetértenek. Olasz barátaim tanácsolták hogy fordítsam le őket olaszra és nyissak egy blogot. Szóval most ezen dolgozok. A másik amit mondani akartam: az amit a "Legyünk boldog nők" c.. naplómban írtam, nálam működik! Amióta jól vagyok, kb. március óta, jönnek az érdeklődők akiket élőben ismertem meg.- Eddig nem találtam meg a hozzám valót... de meglesz, biztos vagyok benne.

1 1
Attila
Attila küldte
január 02. 13:32

Lehet, hogy a csatát elveszítettük de nem az egész háborút! Krisztina elbúcsúzott.. Szívébe zárt némelyeket, ezt az ajtót becsukta.. Krisztina bárhol vagy tudd, lesz kedvesed neked is! A kapcsolódásra van remény mindenkinek.. Utána van az, hogy személyesen nekem kell beletennem munkát,előre haladva közösen fejlődve jussunk fokról fokra egymás megismerésében. Egymást energizálóan egymást "begyújtva" lenne jó lenni. Nem akarunk csak " lógni" levegőbe életvitelt. Van kilátás mindannyiunknak egy kedves és emberközpontú kapcsolódásra. De nem szabad megfeledkezni szellemi, életvitelt gondolkodásmódot jól ismerő és általuk jól megfogalmazktt írásokat közreadó személyekről sem, Emese.. Zoli.. Én tanulok belőlük.. Felfelé nézzünk! B. Ú. É. K. Mindenkinek! :)

3
Lili
Lili küldte
január 01. 15:40

Krisztina hiányozni fog a női triumvirátusból!😊 De ő szerencsére tudja, hogy változtatni kell a dolgokon. Én akkor is itt voltam, amikor volt párom, mert szeretek beszélgetni, ha érdekes a téma és a társaság. Lajost egyébként se tudnám itthagyni, akivel pedig összebarátkoztam, velük egyéb helyeken is beszélgetek. Boldog és sikeres 2023-t kívánok mindenkinek!😀

1
Zoli
Zoli küldte
január 01. 13:35

@Krisztina: Kedves Krisztina, Bár már hibernáltad Magadat, és nem olvasod, de hasonlókat kívánok Neked én is! Más: sokat gondolkodtam azon milyen vagyok, milyennek láthatnak mások (nem külsőleg). Épp ezért csináltam egy online személyiségtesztet, és a naplómban megosztom az eredményt. Zoli

1
Krisztina
Krisztina küldte
december 31. 21:10

Sziasztok! Nekem ugyan nem sikerült társra találnom mégis elköszönök. Jó rég vagyok itt és úgy gondolom, hogy ezt az ajtót most be kell zárnom, hogy egy másik kinyílhasson. Nincs gondom, kiegyensúlyozottnak látom az életem, vidám vagyok a hétköznapokban, csak 1szerepre gondolatom! Szerettem olvasni, hozzászólni a fórumhoz. Érdekesek a témák, a hozzászólások gyakran elgondolkodtatóak. Emese, Lili!! Tőletek sajátban elköszöntem! ☺ Lajos, Zoltán! Kívánok nektek olyan sikeres társtalálós 2023-at, amilyet szeretnétek! Az újévi figadalomban egy apró lépés legyen erre vonatkozóan is 😉 Zoli! Szerettem olvasni a hozzászólásaidat, azt, hogy kicsit másként gondolkodsz az életed párjáról! Megérkezik hamarosan Ő is! 😌 Többiek! Leljetek kedvesetekre úgy, hogy ide többet ne kelljen visszatérnetek. Éjféltájt hibernálom magam! Boldogsággal teli új évet kívánok! Krisztina

3
Matild
Matild küldte
december 31. 12:08

"REMÉNYHAL????+ UTOLJÁRA! Csodák pedig....??? vannak?- nincsenek?

Emese
Emese küldte
december 31. 11:32

Reméljük ez a topik nagyon hosszú lesz, tele bejegyzésekkel! 😀

1 1
Lajos
Lajos küldte
december 30. 17:50

Mielőtt törlöd vagy hibernálod magad, írj nekünk két szót: "Nekem sikerült" Ne legyenek már a károgók többségben. Szükségünk van a motívációra...

1 3

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország