Őszinte igazság, vagy inkább kegyes hazugság a társkeresőn?

indította: Pali
László
László küldte
február 05. 03:07

Van egy(?) zseniális Woody Allen film a témában, egyből az ugrott be a topik címe alapján, a címe Blue Jasmine.

Szilvia
Szilvia küldte
február 04. 23:14

Csak őszintén, egyszer úgyis minden kiderül. Mi értelme lenne már az elején hazudozni? Másokat is meg saját magad is becsapni?!

Éva
Éva küldte
február 04. 20:02

Sziasztok Aki nem őszinte a profilján, az nem is akar igazi kapcsolatot, max programot. Mert ha eljutnak a találkozásig, úgy is kiderülnek dolgok....

Mónika
Mónika küldte
február 04. 18:21

Csakis őszintén. És ezt már ott kellene kezdeni , hogy friss képet tesz ki magáról a társkereső.

Gábor
Gábor küldte
február 04. 18:07

Szerintem ha valaki nincs megbékélve saját magával, mindegy melyiket kapja, bántja! Ha pedig tisztában van a saját értékeivel és korlátaival, örül az igazságnak, mert méltatták arra hogy nem vezetik félre, ha pedig nem mernek vele igazak lenni, úgy is megérzi és örülhet hogy ez még idejében kiderült! Ha valaki, valakinek valóban tetszik, akkor a valóság az, hogy nem fog hazudozni! De ez nem egy képsor megtekintése után, találkozások nélkül derül ki. Két pont között a legrövidebb út az egyenes.

1
Margó
Margó küldte
február 04. 12:25

Csak őszintén,mert,mire is lehetne egy kapcsolat alapjait tenni,ha hazugsággal kezdődne ?!

Ilona
Ilona küldte
január 23. 16:21

Azzal, hogy őszinte vagyok eddig nem sok sikert arattam a társkereséssel. Természetesen az illendőség, kultútáltság határain belül, hogy ne bántsam vérig. A másik fél írásából, fogalmazásából, szóhasználatából, gondolkodásmódjára, hozzáálllására is igen nagy rálátás nyílik, így kiszűrhető még rengeteg dolog, egyfajta "szűrőként" működik. Hogy miért? Hát mert sokáig nem lehet jópofizni, mellébeszélni..... Szerintem a megbántás nélküli egyenes beszéd többre visz......még akkor is ha elutasításról van szó. Azok, akik a "köddéválást" választják, a kultúrlát elköszönés helyett önmagukat minősítik vele.... Az őszinteséget is lehet szépen becsomagolni, nem szükséges átcsapni faragatlanba......

1 3
Imola
Imola küldte
január 22. 23:11

Javítok: "situationship". 🙄

1
Imola
Imola küldte
január 22. 21:35

"Elbocsátó szép üzenetek": Találkoztam nyers, modortalan őszinteséggel; az illető igazat mondott, mégis rombolt. Ez a skála egyik vége... Ha valaki nem jön be, lehet úgy elmondani neki, hogy közben személyét, önértékelését nem alázom a porig, nem??? Mert nekem se esne jól fordított helyzetben.... A skála másik végére én a "relationship" típusú, felelősségvállalás nélküli kapcsolódásra törekvőket tenném. Szavait tekintve elfogad, kedvel, jól érzi magát társaságomban, de a kapcsolat nem fejlődik, tartja a távolságot. Amíg érdeke fűződik hozzá, nem mondja el, hogy igazából nem jön be a másik, valójában nem tervez vele komolyan. Majd aztán köddé válik...

Zsolt
Zsolt küldte
január 10. 17:35

Csak is kizárólag az őszinte igazság vezet célra. Nem szabad, és nem is illik hazugsággal indítani kapcsolatot, barátságot, vagy bármit. :)

5
Judit
Judit küldte
január 10. 17:20

Házépítésnél, ha az alapok nem jók, az előbb-utóbb összedől. Hazugságra nem lehet egy kapcsolatot építeni, mert az már nem egy örömteli, harmonikus létezés két embernek.

1 3
Zoli
Zoli küldte
január 09. 19:48

Az őszinte igazság mindíg tökéletes recept nincs mellébeszélés nincs hazugság. Persze az igazság fáj de pont ettől jó és ettől működőképes.

3

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország