Párkapcsolat ügyben, ha tehetnéd, mit üzennél a 20, 30, 40 éves önmagadnak?

indította: Tibcsi
Maria
Maria küldte
május 24. 19:36

Mit üzennék magamnak? Valami nagyon aranyosat, mindenképpen: Drága Marika! Remélem, hogy este elolvasod ezeket a sorokat. Tanácsot adok Neked, mint korábbi önmagamnak, nos olvasd el és cselekedj ennek teljes tudatában: Sok sikert, sok mosollyal és jókedvvel teli pillanatot az életedben..... Maradjon meg a sok mozgás és igen, nagyon jól csinálsz mindent... P.S.: "T", mint torna és "m", mint mozgás..... A többi pedig úgyis alakul majd:-) A megfelelő Férfivel úgyis megtaláljátok egymást.... Üdvözlettel: Marika

Tímea
Tímea küldte
augusztus 19. 21:12

Az 1-est és 2est cseréld fel, a 3asnak ne vedd fel a telefont, a 4est becsüld meg jobban, annak a srácnak meg add meg a telefonszámodat, aki tévedésből a te kollégiumi szobád lábtörlőjén aludt. Pedig olyan szépen kérte 🙂 Akkor lehet, hogy nem lett volna 1,2,3,4es sem....

Attila
Attila küldte
augusztus 14. 15:34

Nem üzennék semmit korábbi önmagamnak. Nem változtatnék vagy tennék másképpen semmit. Mindennek oka van. Így váltam olyan az emberré, aki most vagyok. Elfogadom magam és így mások is elfogadnak.

1
Péter
Péter küldte
augusztus 14. 05:07

A 20 éves önmagamnak azt, hogy ne tanulj sokat. Ne menj két egyetemre és ne áldozd fel az életedet a tanulásnak. Helyette inkább végezzél el, tanulj ki egy népszerű szakmát és abban indulj el, mert a diplomák csak nehezíteni fogják az életed. Ne segíts a lányoknak, ne írd meg helyettük a beadandókat és ne tanulj velük, csak azért, hogy a közelükben legyél. A 30 éves önmagamnak azt, hogy ha már elvégeztél két egyetemet és megcsináltál három nyelvvizsgát, legalább annyi eszed lenne, hogy jobban érvényesüljél. Legyen több bátorságod megmutatni azt, hogy igenis különleges vagy és merd felvállalni az érzéseidet, a céljaidat, hiszen a jövőd csakis a Te kezedben van. A 40 éves önmagamnak azt, hogy egyrészt büszke lehetsz magadra, amiért verejtékkel, de kitanultál két nagyszerű szakmát (lakatos, hegesztő) és derekasan helyt állsz nap mint nap, segítesz a Szüleidnek és a Nagyidnak. Meghallgatod az emberek gondjait, bánatát, együtt érzel velük és ők szeretnek téged. Ugyanakkor szégyelld magad, hogy a saját életeddel nem igazán foglalkozol. Igenis fontos, hogy ne csak a másik boldogságát nézd, hanem a sajátodét is. Merj hinni abban, hogy meg fogod találni a hozzád illő hölgyet, aki fel meri vállalni az érzéseit, kész egy közös életre veled és hagyja, hogy szeresd és ő viszont szeretni fog. Szedd össze magad, mert csak rajtad áll, hogy milyen jövőd lesz. Ne szégyelld magad, amiért a kemény fizikai munka miatt megerősödtél és vastagabb vagy, mint tanár korodban. Ne szégyelld, hogy a rendszeres futástól, kerékpározástól jó fizikumú igazi lettél (na jó, azért nem (Dwayne Johnson)...higgy magadban.

2
László
László küldte
augusztus 08. 09:37

Ha bármit üzenhetnék a fiatalabb énemnek, akkor beleütköznék abba, hogy ezzel megváltozna a jövőm és ezért már ahol megváltozott, azon túli időnél nem tudnám, hogy mikor mi fog történni. Ezért pedig nem tudnám azt, hogy mit kell csinálni ahhoz, hogy az történjen, amit akarok. Szerintem a mindig aktuális információk alapján a legjobb döntéseket hoztam minden életkoromban. Persze hibáztam gyerekkoromban és hibáztam felnőttkoromban, de ha most is azokat az információkat tudnám, amiket akkor tudtam, amikor döntenem kellett, akkor most is úgy döntenék, ahogy döntöttem. Ehhez kapcsolódóan az jutott az eszembe, hogy a mit változtatnék meg a múltban olyan, mintha előre tudnám a lottó főnyereményéhez szükséges számokat, akkor mindig azokat ikszelném be. Ezután pedig korlátlan pénzem lenne és így bármit megvehetnék, ami pénzért megvehető. Ezért pedig teljesen megváltozna az életem, mert olyan emberekkel is találkoznék, akikkel csak akkor találkozhatnék, ha nagyon sok pénzem lenne. Például akkor nem lenne probléma a társkeresés, mert vannak olyan lányok, akiknek az a fontos, hogy a társuknak sok pénze legyen. Mivel én úgysem tudnám megállapítani, hogy a lány a pénzem miatt van-e velem, ezért nem tudnék arról, hogy pénz nélkül is a társam akarna-e a lány lenni. Ez alapján teljesen más lenne az életem, ha a múltban lévő énemnek tudnék üzenni. Mondjuk akkor a legfontosabb üzenet az lenne, hogy a szüleimnek megmondanám, hogy ne menjenek át a zebrán, hanem autóval menjünk a keresztelőmre és onnét haza. Viszont ez lehet, hogy más életét változtatná meg akár úgy, hogy a magyar államnak dolgozó rendőr alezredes még nagyobb cselekményt követett volna el. Például nem 1 embert ölt volna meg, hanem többet*1*. Amúgy már valamennyire foglalkoztam a múlt és a jövő megváltoztatásának témájával éveken keresztül és nemrég írtam a Wordben ehhez kapcsolódóan*2*. *1*A keresztapám 25 évesen a helyszínen meghalt azért, mert az orrából, szájából, füléből folyt a vér. A mentősök hiába jöttek a keresztapámért, rajta nem tudtak már segíteni. *2*Erről az eseményről már írtam a Wordben és a 34 évesen résznél található. (2022.04.29. napi rész.) Wordben írt élettörténetemből idézet (34 évesen rész): - 2022.04.29. Az jutott az eszembe, hogy a Pillangó-hatás című film és a Mr. Nobody című film hasonlít egymáshoz valamennyire. Szerintem az a hasonlóság, hogy mindkét filmben a fiúnak döntenie kellett, az egyik filmben a múlt alapján, a másik filmben pedig a jövő alapján. A múlt alapján döntő fiúnak azt kellett eldöntenie, hogy mit változtasson meg a múltban úgy, hogy nem tudja előre, hogy mi fog a jövőben történni. A jövő alapján döntő fiúnak azt kellett eldöntenie, hogy melyik jövőt válassza úgy, hogy előre tudja, hogy mi fog a jövőben történni. Szerintem erről szól röviden a Pillangó-hatás című film: • Egy kis dolog megváltoztatása a múltban, teljesen megváltoztatja a jövőt. Szerintem erről szól röviden a Mr. Nobody című film: • Ha előre tudnánk a jövőt, akkor sem biztos, hogy könnyen el tudnánk dönteni, hogy mi történjen a jövőben. Ez alapján a Pillangó-hatás című film azzal foglalkozik, hogy mi történne, ha a múltat meg tudnánk változtatni. Ez alapján a Mr. Nobody című film azzal foglalkozik, hogy mi történne, ha előre meg tudnánk mondani, hogy mi fog a jövőben történni és nekünk kellene kiválasztani a sok lehetőség közül, hogy melyik jövő valósuljon meg. Ez olyan, mint a sakkban a matt, bárhová lépünk, nincs jó lépés, mert a végén veszítünk. Ennél mondjuk a végén veszítünk azt jelentheti, hogy valamiről le kellene mondanunk a sok lehetőség miatt és nehéz eldönteni, hogy miről mondjunk le, mert amiről lemondunk, az hiányozni fog, mert azt a jövőt is választhattuk volna. Szerintem az a jó döntés, ha az éppen aktuális döntésünket az alapján hozzuk meg, hogy abban az időpontban mit gondolunk a legjobb döntésnek hosszú távon. Ha pedig kiderül, hogy rosszul döntöttünk, az nem biztos, hogy azt jelenti, hogy hosszú távon rosszul döntöttünk, mert lehet, hogy a másik döntés rövid távon jó lett volna, de hosszú távon pedig hibás döntés lett volna. Amikor döntünk, akkor valamit nyerünk, de közben valamit elveszítünk*1*. Sok olyan dolog van, ami valakinek jó, de közben a másiknak rossz, vagyis nem jó mindenkinek az, ami jónak tűnik és nem rossz mindenkinek az, ami rossznak tűnik. Például, ha bezuhan a tőzsde, akkor az jó annak, aki vásárolni akar, de rossz annak, aki eladni akar. Ha pedig szárnyal a tőzsde, akkor az jó annak, aki eladni akar, de rossz annak, aki vásárolni akar. Pillangó-hatás (The Butterfly Effect) https://www.imdb.com/title/tt0289879/ Mr. Nobody (Mr. Nobody) https://www.imdb.com/title/tt0485947/ *1*Például a gazdagságot választjuk a család helyett, a családot választjuk a gazdagság helyett.

2
Emese
Emese küldte
augusztus 08. 06:47

Nehéz kérdés... Bármit is tanácsolnék önmagamnak, valószínű hogy nem fogadnám meg azzal az ésszel ami nekem volt anno 😀 más tűnt volna jó cselekvésnek. Tanácsokat adtam volna önmagamnak, milyenek az emberek, hogyan kell a szavakat és a tetteket értelmezni. Sokan hazudnak, irigységből, kedvességből és más okok miatt. Azt is tanácsoltam volna hogy másként ezzem az életemet. Többet járjak ide-oda, átérezzem az életet ahogy csak a fiatalok tudják. A mérgező, ún "energia-vámpírokat" hogy ismerjem fel és hogy legyen erőm megszabadulni tőlük. Ezt ma már megteszem szívfájdalom nélkül de csak néhány éve, azelőtt emberi kötelességemnek éreztem hogy mindenkivel foglalkozzak és főleg a jót lássam benne. Fityiszt! Ha valaki zavar, rosszat tesz veled, idődet rabolja úgy hogy nem ad semmit, leírandó. Mi nők különösen hajlamosak vagyunk foglalkozni ilyen egyénekkel. Tanuljunk a férfiaktól, többségük jól tudja életét a (számára) pozitív dolgokra koncentrálni.

2
Róbert
Róbert küldte
augusztus 06. 17:26

_____

Zoltán
Zoltán küldte
augusztus 06. 14:24

43 vagyok. 20 Saját érdekeidet nézzed, ne költözz haza sajnálatból, apád úgy rombolja le életét ahogy akarja! Lendületben vagy, alapozd meg életed ahogy eltervezted! 30 Most már néhány éven belül minden hozzád illő nő elkel amilyet te keresel,amilyenre szükséged van.

1
Balázs
Balázs küldte
augusztus 05. 18:10

20: Tedd le azt a *** cigarettát, foglalkozz önismerettel, és kezdj el végre aktívan sportolni! Ez mind hozzájárul majd, hogy jobban szeresd önmagad, amitől sokkal boldogabb életed lesz, és talán nem cseszed el a kapcsolataid sem, vagy legalább nem mész bele olyanba, amibe nem kéne. 30: Ugyanez. 40: Na, tök jó, hogy megfogadtad a tanácsokat, ugye hogy jobb egy kicsit? Ne aggódj, lesz ez még így se! ;]

1
Áron
Áron küldte
június 26. 21:23

20: "Ha szerelmes vagy bárkibe, és az 48 óránál hosszabb ideig sz.... rád, hagyd a fenébe, igyál 4 sört, és keress még egy érdekes pótcselekvést... :D " 30: Oda nem üzennék semmit, kb. minden rendben volt. 40: Ha ezt olvasod, rendben vagy... :D

Krisztina
Krisztina küldte
június 25. 15:54

Azt üzenném, hogy:" Légy királynő! Ne érd be kevesebbel, mint a Te királyoddal!"

1
Norbert
Norbert küldte
június 18. 13:02

Sziasztok Én azt üzenném magamnak hogy soha ne álljak meg új dolgokat ki próbálni. Hiszen csak így lehet tapasztalatot nyerni. Illetve még üzenném hogy ha megtalálom az igazit őt is szeressem , vigyázzak rá mivel később ő fogja nekem a családot jelenteni. Hallgassak mindig a megérzéseimre de ne kételkedjek túl hamar. Ami még fontos fel a fejjel, mindent jól teszek és a hibáimból tanuljak , próbáljam későbbiek során máshogy csinálni/helyre tenni. Az élet mindig változik. És nem tudni mi vár a jövőben. Legyek a régi dolgok mellett az új dolgokra is érdeklődő.

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország