Pozitív tapasztalatok az Első Találkozás társkeresőn

indította: Csilla
Károly
Károly küldte
május 13. 13:45

Több hasonló oldalon voltam már, de mindenhol a lehúzást tapasztaltam meg a nők bizalmatlanságát. Persze miután sikerült beszélnem egy hölggyel megértettem miért a bizalmatlanság. Itt még új vagyok és egyelőre tájékozódom, de az első benyomásom az oldalról mindenképp pozitív. Ha még sikerülne párt is találnom az lenne a hab a tortán. 🙂

Emese
Emese küldte
április 03. 23:45

Itt találtam barátnőket és barátokat. Ha otthon élnék, gondolom lenne valaki akit komolyan érdekelnék. Sajnos a távolság, egy másik ország... nehéz, de tudtam előre. A mérleg tehát pozitív. Valamint nagyon jó magyarul csetelni (sose csináltam) vagy naplót írni.

1
Áron
Áron küldte
március 30. 21:09

Ugyanaz a massziv érdektelenség jellemző korosztályon belül, mint a többi oldalon. Viszont nem teljesen eseménytelen, jött már össze randi is innen, meg egy másik majdnem. Ingyenes oldalhoz képest jó a felhozatal, és tetszik hogy kötelező a fénykép minden becsatlakozónak, nem kell pitizni érte. Az "ál-társkereső" profilok aránya az eddigiek alapján itt a legalacsonyabb.

2
Mária
Mária küldte
március 12. 20:27

Egy jó lehetőségnek tartom a saját korosztályomban is, bár meglepő és néha furcsa tapasztalatokkal is gazdagodtam. Szeretem a fórum oldalt, az érett gondolkodású hozzászólásokat olvasni, sokakkal egyetértek. Annak ellenére, hogy az online társkereső oldalakról egyre több negatív cikk jelenik meg, én ezt az oldalt különlegesnek tartom . Vannak ezen az oldalon is komolytalan keresők, de nem ez a jellemző. Nem voltak sikeresek az eddigi találkozásaim, de bizakodó vagyok. Mindenkinek sikeres keresést kívánok, és sok türelmet.

1
László
László küldte
március 12. 08:47

Három kapcsolatot és néhány igazi barátságot köszönhetek az oldalnak. Voltak szép és kevésbé szép pillanatok. Az utóbbit nem számítjuk, tehát csak pozitív a véleményem. A csoportos talikról is mindig jó véleménnyel tértem haza. Nem akarom elkiabálni de jelenleg is jól alakulnak a dolgok.

1
Ferenc
Ferenc küldte
március 11. 16:27

Én eddig egy fél éves és egy közel két éves kapcsolatot köszönhetek ennek az oldalnak. Persze volt rengeteg rossz, sőt: hajmeresztő tapasztalatom is, de ezért a két kapcsolatért megérte ezek ellenére is kitartani, még akkor is, ha végül ezek sem úgy végződtek, ahogy reméltem. (Különben nyílván nem lennék itt :D ) Az aktív többség - legalábbis a hölgyek, mivel csak őket látom - itt valóban végtelenül jó ember, össze sem hasonlítható más oldalakkal a társaság.

1 3
Emese
Emese küldte
március 11. 06:49

Sajnos Judit már leiratkozott így nem tudhatjuk kiről van szó. De így is, hogy nem tudja olvasni, azt üzenem neki hogy nagyon örülök a boldogságának! Remélem egy hozzáillő emberrel találkozott aki élete végéig, egyetértésben fog a társa lenni, a szó valódi értelmében. (Amit bevallom én is szeretnék.)

Ildikó
Ildikó küldte
március 10. 21:34

@Judit: Kedves Judit! Örülök, hogy megtaláltad a párod!🤗 Kívánom nektek, hogy sok örömötök legyen egymásban. Ildikó

1
Judit
Judit küldte
március 10. 15:36

Kedves Mindenki! Lehet, jobb lenne ezt a pár sort a máshova írni, de szeretném, ha később is olvashatnátok! És ehhez a fórumhoz illik a leginkább, hiszen ennél pozitívabb nem történhet ezen az oldalon… Szeretném megköszönni Mindenkinek a támogatást, biztatást, kedves szavakat, vagy olykor a kritikát! Én szívből kívánom Mindenkinek, hogy megtalálja azt, akit keres, és megtalálják Őt. Nagyon örülök, hogy megismerhettelek Benneteket, kit személyesen, kit csak így a sorok mögött. Szeretnék Mindenkit biztatni, hogy sose adja fel, mert létezik, akit keresünk, én megtaláltam/engem megtaláltak, és ezt köszönöm ennek az oldalnak! És hogy mi kellett ehhez? Bátorság, kitartás, a csillagok együttállása, hogy mindketten ott tartsunk, ahol, hogy érdeklődőak legyünk a másik felé. Mindketten azt kérdezzük,” hol voltál eddig?” Valószínű, hogy most értünk meg erre a találkozásra. Nem bánok semmit, mert minden élmény, tapasztalat kellett ahhoz, hogy most ott legyünk, ahol vagyunk… Igen, mindketten komoly kapcsolatot kerestünk és kitartóak voltunk, vagyunk… Ismerkedünk és átérezzük az együtt töltött pillanatokat… Hasonló szép élményeket kívánok Mindenkinek! Ja, és kevesebb vitát, bántást, sértődést! /Nem dicsekvésnek szántam, hanem biztatásnak, hiszen olyan sokan vagytok, akik még mindig kételkedtek./ Kívánok Mindenkinek sok sikert, kitartást és tartalmas kapcsolatokat! Szeretettel gondolok Rátok!

2 2
Piroska
Piroska küldte
március 02. 17:11

Tapasztalatból írom, a legkulturáltabb közösséget lehet itt találni !Míg más oldalakon vállalhatatlan fotókat, üzeneteket kapnak a hölgyek , itt nem volt még benne részem ! S nem először vagyok itt! A fotók meg vannak szigorú szabályok szerint szűrve, s nagyon áldásosnak ítélem , hogy nem engedik be a napszemüveges, arcot eltakaró képeket ! Azt érzékelem , itt inkább a minőség a meghatározó más oldalakkal ellentétben . Máshol inkább like vadászatra építenek. Több levelet kaptam, s mindegyik kifogástalan modorú volt , ami engem arra sarkalt , hogy az elutasító leveleket is emberien fogalmazzam meg , holott más oldalakon rám sem volt ez jellemző . Nem a modorom volt lekezelő, hanem arra sem méltattam a másikat, hogy egyáltalán vissza írjak neki . Tehát nem mindegy , milyen közegben vagy .

2
Balázs
Balázs küldte
január 21. 11:42

@Hajni: Köszi Hajni! 🤗

Hajni
Hajni küldte
január 16. 07:55

Végre egy ingyenes társkereső, aminek nem a "lehúzás" a lényege! Ha elégedett az ember valamivel és lehetősége is van rá, úgyis megtalálja a módját a támogatásnak. A legtöbb társkeresőn egy levélváltásért is fizetni kell. Levelezés nélkül pedig hogyan lehetne megismerni egymást? A szívecske (szimpátia jel) kifejezetten tetszik, első lépése lehet az ismerkedésnek, sajnos kevesen élnek vele. Beszédes az is, hogy fel lehet tölteni a kedvenc zenét, könyvet, filmet, hiszen ez is lehet egy kapcsolódási pont a közös érdeklődés. A Fórumról is hasonló a véleményem, mert egy-egy hozzászólásból kiderül hogyan vélekedik a másik ember. A lájkot küldő láthatóságából pláne egyértelmű lesz, ez még fejlesztés alatt van úgy tudom. Ezek a szavak nélküli egyezések mind közelebb visznek egymás megismeréséhez. Rendkívül szimpatikus, hogy a tagok ötleteivel fejleszti az oldalt az üzemeltető, köszönet érte!

1 5

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország