Sértődések az ismerkedés során

indította: Márta
Moncsi
Moncsi küldte
december 05. 14:05

@László: Emberség , tisztelet , kedvesség ! Hol vannak már ezek, sehol ! Ez itt a baj .

1
Moncsi
Moncsi küldte
december 05. 14:04

@Ágnes: Teljesen egyetértek veled : )

1
László
László küldte
november 22. 07:49

@Roland: Nem válaszolnak, mert a levél földi halandó írója nem ér fel ama magasztos szintre, ahol ők vannak.

1 1
Erika
Erika küldte
november 21. 23:02

@László Kedves László! Nem nézegettem, csak feltűnt, h nincs a láttak téged kategóriában, de a levelezésben ott marad a levél, csak mikor ránéztem a levelezésre, ott derült ki hogy neki már nem írhatsz/nem mintha akartam volna/ Nekem is így esett le!

Roland
Roland küldte
november 21. 13:58

Az igazán gyerekes és kicsinyes viselkedés eleve nem is válaszolni a másik félnek. Ez már eleve egy visszautasítás, csak kényelmi vagy egó szempontjából. A "kedves szóbeli visszautasításig" csak kevesen jutnak el sajnos.

1
Ágnes
Ágnes küldte
november 21. 10:16

Minden ember másképp éli meg a "visszautasítást", hisz nem vagyunk egyformák (milyen szerencse 😊 ). Én úgy vagyok ezzel, hogy ha valaki megsértődik, mert kedvesen visszautasítom, az már az ő "problémája". Elhiszem, hogy nehéz elfogadni a nemleges választ, de attól még nem áll meg az élet. Elutasítanak? Semmi baj,elfogadom és megyek tovább, mert biztos vagyok benne, hogy van valahol egy olyan ember, aki rám/rád vár :)

4
László
László küldte
november 21. 09:28

@Erika: Ha visszautasítottad, honnan tudod, hogy letiltott? Nem tudod megnézni az adatlapját? Ha elutasítottad, miért akarod nézegetni? Valószínűleg engem is irritálna, ha naponta nézegetne az, aki elutasította a közeledésemet.

1
Balázs
Balázs küldte
november 21. 07:22

Kedves Emese! Köszönöm, eddig nem próbáltam elrejteni senkit, de így megnyugodtam, nem letilt a sok szép hölgy, akinek ránézek a profiljára, csak elrejt, bár a lényeg ugyanaz😀

1
Emese
Emese küldte
november 15. 22:17

Ezen a társkeresőn valakit lehet 1. Elrejteni 2. Letiltani 3. Jelenteni (ha zaklat, tahó, csaló stb) Ha elrejted, nem látod többet de ő attól még írhat neked. Ha letiltod, nem tud se megnézni se üzenetet küldeni. Nem értem miért tiltják le a férfiak azokat a nőket akik visszautasítják őket, elég lenne elrejteni az illetőt... Szerintem is durci van a háttérben.

Éva
Éva küldte
november 15. 09:28

@Erika: Bosszúból tilt le,nem kapta meg az általa kiszemelt hölgyét!

2
Erika
Erika küldte
november 15. 07:51

@Erika: mivel visszautasítod és nem érdekel, nem mindegy, hogy tilt vagy sem? Ha igy hozza tudtodra, hogy megsértődött, azaz Ő kicsinyes viselkedése. El kell engedni ezeket, hidd el egy percig sem érdemes ezzel foglalkozni.

3
Lajos
Lajos küldte
november 14. 23:27

@Erika: Még szép hogy igazam van, de ezt legtöbbször csak én tudom...

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország