Sodródsz a társkeresés területén, vagy tudod mit, miért és hogyan csinálsz?

indította: Balázs
Klári
Klári küldte
január 03. 22:50

@Attila: Nagyon szépen összefoglaltad az emberi lélek egy szeletét, ami mindkét fél számára oly fontos. Mégis egyre ritkábban tesszük meg,.s kérünk bocsánatot a másiktól... Inkább dacosan elmegyünk egymás mellett ... Fogy a türelem, egyre kevésbé van kitartás, értő és érző figyelem a másik iránt. Talán nem is csoda, hogy egyre többen és többen leszünk egyedül...

1 1
Tünde
Tünde küldte
január 03. 22:03

@István: Én már nem tudom, hogy sodródok, vagy valami más?

Tünde
Tünde küldte
január 03. 22:01

Én azt tapasztalom, hogy minden férfi (pasikról ne is beszéljünk) tőle legalább 5, de inkább 10 évvel fiatalabb nőt keres. Mit mondjak erre? Gratulálok mindenkinek az önbizalmához. Most nem azért mondom, mert én már csak a 70-es éveinek végén élők írnak, mert ez nem igaz. Nekem senki sem ír. Talán rossz a bemutatkozóm? A fotón meg én vagyok. Nem veszem le a szemüvegem, bár lehet, hogy van olyan férfi, aki meggyőzne a kontaktlencséről.

1
István
István küldte
január 03. 17:10

Ahogy előttem is írták, nem mindegy ki milyen korban van, és hol tart az életben, egyáltalán miként látja azt, hogyan viszonyul a világhoz és benne az emberekhez, a társadalmi közfelfogáshoz stb. De aki nem tudatosan keres, hanem érdeklődőan, az nem feltétlenül sodródik... Viszont valószínűleg a két ,, típus " nem igazán érti egymást..🤷

1
Nikolett
Nikolett küldte
december 09. 20:39

Pontosan tudom hogy mit miért csinálok, csak hát az ára az ,hogy nehezebb találat.😌

Attila
Attila küldte
december 09. 17:38

Bocsánat kérés= A másik személyt annyira tisztelem, hogy AKAROM, hogy hallja az én számból BOCSÁSS meg , kérlek! Én ma megkaptam, hogy nem vagyok tapintatos. Erre én azt mondtam vissza, biztos, hogy előfordult nálam ez de én ezért bocsánatot is kérek! A másik félnek pedig olyat találtam mondani, hogy te is és még sorolhatnám és még én nálam is van bőven " rossz " meg ő nála is.. Csakhogy őt még soha nem hallottam bocsánatot kérni. Sőt.Szülei is ez a stílus. Tehát lehet ,génekkel jön velünk, nem tudom. Ez a bocsánat kérés " náluk " nem ismert. Olyan hamar kimomdják egymásra nem kedveset, vagy cselekszenek bántóan..és nincs bocsánat utána. Le lehet élni így is egy életet, de szerintem ez " torlódik " feltorlódik egyéni életekben, lelkületekben. És ettől meg lehet keményedni, nem tudunk ez miatt "nemes lelkűvé válni". Végül is a cél egy héten ne kétszer hanem egyszer veszekedjünk.:) ( vicc ) Én a bocsánat kérést azért is tartom fontosnak másik érezze tudja, én észrevettem magam, tulajdonképpen " lelki értelemben bocsánatért esedezem" .

3
Emese
Emese küldte
december 09. 16:31

Egyetertek az elottem szolokkal: termeszetesen nem csak batorsag kell a bocsanat kereshez. Sajnalom hogy igy ment at. Sokan megertik hogy hibaztak de megsincs batorsaguk bocsanatot kerni. A kevesbe intelligensek meg se ertik ergo nem is kernek bocsanatot. Batorsag: conditio sine qua non.

1
Lili
Lili küldte
december 09. 16:07

@Zsolt: pontosan így van. Tudni kell bocsánatot kérni és megérteni, ha hibáztunk. Mert mindenki hibázik...

1
Zsolt
Zsolt küldte
december 09. 15:20

@Emese: Szerintem ,a bocsanat kereshez is kell az intelligencia. Rajonni arra hogy nemcsak akkor nyer az ember ha peldaul: egy vita vegen, elnezest ker, megha neki is van igaza. Sokan gyengesegnek tartjak ha valaki belatja hogy hibazott. Pedig az az eros aki bocsanatot tud kerni. Ez az ego jateka , ha felul tudunk kerekedni rajta akkor egy uj vilagnezet alakul ki bennunk.

1
Lili
Lili küldte
december 09. 12:33

@Emese: szerintem nem elég a bátorság a bocsánatkéréshez, ahhoz is kell intelligencia és empátia...

1
Emese
Emese küldte
december 09. 09:59

A sajat hibaink felismeresehez intelligencia kell. A bocsanat kereshez pedig batorsag.

1 1
Mária
Mária küldte
december 08. 22:15

Sziasztok:-) Nem, nem sodródom a társkeresés végtelen tengerében - tudom, hogy mit és kit keresek, milyen elképzeléseim vannak.... Tudom, hogy mit jelent szeretni és mit jelent az, hogy Ő és én... A görcsösség nincs jelen az életemben, korábban ott volt, mára már ez eltűnt.... Talán abban látom a hibámat, hogy sokkal több időt és gyakrabban kellene a társkereséssel foglalkoznom.... Viszont ott van a munkám, ami komoly fizikai igénybevételt jelent a számomra, ott nem jelenhetek meg akárhogyan és rengeteg türelem kell a beteghez is... Akik tündériek és nagyon kedvesek.... mert tudják, hogy nálam jó kezekben vannak... Ma ezt többen meg is erősítették, igyekszem nagyon... Addig is sokat mozgom, edzek és járok ki a természetbe, túrázni, sétálni.... Egyébként, ha pár nap kimarad, már rendesen elvonási tüneteim vannak... gondolatom ki a természetbe, vagy egyáltalán mozogni egy jót (kirándulni, túrázni, táncolni és vagy tornászni, megfűszerezve egy kis konditermi edzéssel)... Azt gondolom továbbá, hogy ha két ember meg akarja találni egymást, akkor az sikerülni is fog... Virtuálisan és személyesen is, mindent csak akarni kell... Sokat tenni érte és tudni elnézést kérni, ha hibáztatok... Törekedni arra, hogy az a hiba többé ne forduljon elő... A másiknál pedig ezt jóvá tenni, minél gyorsabban... Mindenkinek nagyon kellemes társkeresést kívánok, rengeteg hitet, erőt és kitartást... Marika

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország