Szabad-e álmodozni, ha az mindig szomorúvá tesz?

indította: Tibcsi
Norbert
Norbert küldte
november 03. 13:28

@Tibcsi Szia! Álmodozni bármiről lehet. A lényeg hogy küzdj az álmaidért. Sose hagyd hogy bármi megakadályozzon a célod elérésében. A valósággal viszont jobban meg kell küzdened. Mert eléggé nehéz és hoz váratlan dolgokat. Viszont ha erős vagy és kitartó akkor lehet el tudod érni azt amire gondolatsz! De lehet hogy nem sikerül. Viszont ezt nem kell kudarcként kezelni. Hanem annak kell lennie a szem előtt hogy legalább küzdöttél és megprobáltad amit el szerettél volna érni.

Éva
Éva küldte
október 01. 17:43

@Tibcsi: Szia! Álmodozni, gondolatakozni valami vagy valaki után mindig lehet. A valóság viszont teljesen más. Gondolom azért szomorít el az álmodozás,mert úgy érzed jelenlegi helyzetedben,nem fogod megtalálni a szerelmet. Nincs ez így, s szomorkodni a gondolatak után nem szabad. Fel a fejjel,meg fogod találni az igaz szerelmet. Kívánom legyen így!😊Sok kitartás meg fogja hozni az eredményt.... Feladni,amit még most reménytelennek látsz,nem szabad.

1
Tibcsi
Tibcsi küldte
szeptember 30. 19:09

@Anna: Lehet, hogy rosszul álmodozom, engem gyakran elszomorít. De dolgozom rajta, hogy változtassak ezen.

1
Béla
Béla küldte
szeptember 30. 09:18

@Emese: Szia, így igaz kel lennie valahol valakinek aki pontosan beleillik a masik lelkébe. De ahoz, a lelkékez kellene megismerni, rengeteget beszélgetni, akkor válsz igazan boldoggá a simogatjak a lelkedet. Mindannyian ciprlünk magunkall egy csomagot ami néhány embert megállásra kényszerít, picit letegyék beleturjanak, általaba azr keresik miért nem érdemes tovabb haladni. Holott minden kapcsolatot tisszta lappall öszintén kellene kezdeni. Kívánok neked kellemes szép hétvégét.

1 2
Emese
Emese küldte
szeptember 30. 00:44

Álmodozni szabad... azt nem értem a kérdésben, miért tenne mindig szomorúvá? Ha a társkeresés a téma, hát igen... ki nem gondol arra, hogy de jó lenne már megtalálni az alma másik felét? Ezért vagyunk itt! Erről miért lenne szomorú álmodozni? Mert attól félünk, hogy nehéz lesz megtalálni az illetőt? Erre a kérdésre a válaszom: Igen, néha nekem is vannak keserves perceim. Azt már láttam, hogy vannak komoly érdeklődőim, tehát attól nem félek, hogy senki se fog keresni. Attól félek, hogy nagyon nehéz lesz megtalálni valakit, akivel összeillünk! Arra is gondolok, lehet hogy egyedül fogok maradni. De aztán azzal biztatom magam hogy valahol csak létezik, KELL hogy létezzen! Ezt szoktam elképzelni és, furcsamód, nem szomorú leszek hanem boldog, amint elképzelem, hogy megölel... már nagyon várom őt...

1
Anna
Anna küldte
szeptember 29. 17:21

Szia Tibcsi! Miért tenne mindig szomorúvá az álmodozás? Van, amikor csalódottak vagyunk, ha egy álmunk nem jön össze, de van, hogy megvalósítjuk, hiszen azért álmodtuk :) Ami nem valósult meg, azt újra álmodhatod, de mindig nem szabad szomorkodni.

Lajos
Lajos küldte
szeptember 29. 10:57

@Ildikó: Egy ilyen jó csaj, tökéletes mosollyal miért akarná feladni az álmait? Csinos vagy, fiatal... Mindent elérhetsz. A "szabad-e" szerintem rossz kérdés... "Kell-e" lenne inkább a helyes... És igen, mindenkinek kötelező. Nagyon lehangoló azokat a kommenteket és naplókat olvasni, akik már feladták minden álmukat... Csak enni-aludni kapuzárásig???

1
Ildikó
Ildikó küldte
szeptember 29. 08:42

Szia Tibi Néha el bizonytalanodom hogy még meg élhetem e az álmaim , de az az igazság hogy nem akarom el engedni. Így én hiszem hogy lehetséges.

Tibcsi
Tibcsi küldte
szeptember 29. 07:33

Szabad-e álmodozni, ha az végül szomorúvá tesz? Voltak-e álmaid, melyeket már feladtál? Ha még nem adtad fel, s dédelgeted, milyen érzéseket okoznak?

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország