Szaunázás, túrázás vagy a városi séta randizások során?

indította: Krisztina
Emese
Emese küldte
május 10. 14:12

Sok sikert, jó szórakozást Ádám! Vigyázz a kutyákra 😀 In bocca al lupo! (Sok szerencsét olaszul)

Ádám
Ádám küldte
május 10. 09:44

Az ideális randi helyszínt nehéz kiválasztani, főleg úgy hogy a két ember nem ismeri egymást. Én személy szerint biztosan kizárnám a szaunát, mint lehetséges helyszín ismerkedni. Ezzel együtt a fürdőket is. Azt elismerem, hogy vannak olyan emberek akiknél számít a ség és szeretnék megnézni a másik testét még az ismerkedés legelején, de ezt el lehet intézni néhány fürdőruhás fotóval is. Igaz, ez is bunkóság. Túrázás az egy jó program lehet, de csak módjával. Budapest környékén vannak kényelmes túraútvonalak, ahova érdemes kimenni. Esetleg a Normafa környéke vagy valami másik helyszín, ahol úgy is lehet túrázni, hogy nem köpi ki az ember a tüdejét. A városi séta az jó ötlet, egybe lehet kötni mindenféle másik programmal is. Be lehet ülni valahova inni valamit, megnézni kis kiállítást, esetleg valami szabadtéri koncertet útba lehet ejteni. Sok a lehetőség. Vannak olyan randi programok, amiket viszont mindenképp kizárok. Eléggé egyszerű, de fejenként maximum 2ezer ft-ot költök egy randin, ebbe már nem fér bele az étterem se és a mozi se. Amikor párt keresünk, akkor elsősorban egymásra kell figyelni és nem a mozifilmre. Az étterem szerintem egy nehéz kérdés. Egyrészt tisztába kell lenni a másik ízlésével. Én szeretem a thai és a csípős ételeket. A magyaros éttermek 95% meg nem éri el azt a színvonalat, ahogy én készítem az adott ételt, így talán nem a legjobb oda elvinnem. Ráadásul ez egy drága program, ismerkedésnél nem a pénztárcánkkal kell villogni. Ha pénzért akar valaki egy nőt megszerezni, akkor sugardady meg a rosszlányok.hu oldalakon kell keresgélni. Kávéház, teaház. Ez számomra egy meg nem értett program. Én több évet éltem Torinóban, átvettem az ottani kávézási szokásokat. Néhány perc alatt megisszák a kávét valamilyen program előtt és kezdik azt. Nem tudnék fél órán keresztül szürcsölgetni egy kapucsínót. A teaházak árai már régebben is drasztikusak voltak, mostanában elképzelésem sincs, hogy mennyi lehet. Én nem szeretem a teákat annyira, hogy ezért súlyos ezreket hagyjak ott. Városi séta, csendes kocsma az egy jó program. A héten lesz egy sétálós piknikezős randim is :)

2
Zoltán
Zoltán küldte
május 10. 06:57

Városi séta szóba jöhet. De nem mindegy melyik városban. Nem hiszem hogy egy lepusztult, hajlétalanokkal teli koszfészekben volna kedvem randizni. A helyszín fontos. PL. Tata! Na annak van értelme. Romantikus kis város az.😊 Szaunázás? Jaj ne már! Dög unalom. Mint egy kávéház. 😁Tanultam az utóbbi időkből. Akkor inkább valami strand vagy termál. Viszont elsőre azért nem. Nem magam miatt, mivel Kib@ccottul jó testem van, kellemetlenül érezték magukat. Nem értették mit akarhatnék Én tőlük. Ez számomra is kellemetlen volt, hisz számomra nem minden a ség. Ezt inkább első körben kilőném... Túrázni jó! És szeretek is. De mindig a másikra kell várnom. Mivel mindig lemaradnak. A túrázás nem holmi séta. Túrázni olyannal megyek, aki jó kondícióban is tartja magát.😏

1
Emese
Emese küldte
május 09. 23:53

A másik ideális alternatívám (a gyomolás, aratás/cséplés, traktorvezetés mellett 😀) egy rallyverseny lenne! Persze saját autóval mennék a helyszínre mert ha nem szimpi, független vagyok a hazamenés szempontjából. Jöhet még múzeum, kiállítás, repülőgép kiállítás és hasonlók, ami nem statikus és halkan lehet beszélgetni.

Tibor
Tibor küldte
május 09. 22:10

Aszfaltbetyárnak születtem, a fővárosban. a természetet szeretem, (Nem a sajátomat, feltétlenül), vidéken élek, (nem szeretnék ismét városlakó lenni), ennek ellenére nem gondolom, hogy első találkahelynek a szántóföldet jelölném meg. Hmm, lehet megpróbálom egyszer

Emese
Emese küldte
május 09. 21:58

Talán mert gazda nagyapám vére folyik bennem, én benne lennék a szántásban/boronálásban is, főleg ha a traktort is vezethetném! 😀 Micsoda élmény lenne! Már a randi helyszíne is segíthet ha két embernek ugyanaz az érdeklődése. Ha elmegyünk mondjuk egy képtárba, ott suttogva beszélünk de amint kijövünk, megvitatjuk a benyomásainkat, ez egy módja a másik megismerésének. Ha meg nem tetszünk egymásnak, legalább megnéztünk valami érdekeset.

Tibor
Tibor küldte
május 09. 19:07

Igaz, ritkán, tehát soha nem próbálkozom, próbálkoztam ilyenekkel, lehet ez másnak bejön. "Valamiért" megértem, ha ez a program valakinek nem vonzó.

Kata
Kata küldte
május 09. 18:57

@Tibor: Egyszer egy pasi a telefonbeszélgetés során megkérdezte: - Eljönnél-e hétvégéken a telkemre gereblyézni meg leszedni a szilvát? Persze, meg felszántani a kertet. Még nem is találkoztunk. Nincs kapcsolat és ezzel indít.

1
Tibor
Tibor küldte
május 09. 18:48

Bele venném a programba, a szántást, boronálást esetleg,ha hosszabb távú a kapcsolat az aratást.

1
Beáta
Beáta küldte
május 09. 15:51

A városi séta jó ötlet. De szaunázni soha nem mennék. A túrázás jó ötlet , de csak akkor, ha már jól ismerjük egymást. Vadidegen pasival nem mennék túrázni.

1
Emese
Emese küldte
május 09. 15:41

A kerti gyomlálás a legjobb program szerintem: hasznos, beszélgetsz közben és le tudod mérni az illető fizikai formáját, hogy bírja a strapát 😀 Meg ha sáros kézzel, izzadtan is tetszek neki, akkor komolyan érdeklődik!

Ancsi
Ancsi küldte
május 09. 15:40

Nem is értem ezt a "szaunázós" felvetést. Aki nem jár szaunába, az ne is menjen se az első, se a századik randin. Aki szaunázik, ismeri a szabályokat.... és vadidegen emberekkel együtt izzad a kabinban, legyen az csak egyszerű szauna vagy akár szauna szeánsz. Aki a szabályokat nem tartja be - azt kivágják, mint azt a bizonyos macskát... szóval nincs se tipi-tapi, se ipi-apacs, de még sunyi kukkolás sem. Ha szégyenlős, akkor úgysem jár textilmentesbe. Akkor mi is a különbség vadidegen és randis vadidegen között? Semmi! Ja már tudom.... álságos kirakat.

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország