Szemüvegesek a társkeresésben

indította: Emese
Ferenc
Ferenc küldte
július 27. 20:15

@Roland: Igen, én is így szoktam járni új szemüveg vásárlásakor. Nemigazán segítőkészek az eladók és mivel egyedül megyek mindig csak tippelek. Mivel nekem ekég magas dioptriás szemüveg kell, kb. az orromig látok el. Nem is értem az eladókat, hogy miért nem segítőkészebbek. Vagy azt hiszik, hogy mindenki látja magát rendesen szemüveg nélkül is?

1
Roland
Roland küldte
július 27. 19:56

Sziasztok. Szerintem ez teljesen egyéni dolog, van akit abszolút nem érdekel, van akinek i, van aki elutasítja. Mint az életben minden, igazából ez is szerintem pillanat és ember kérdése, abban a pillanatban ott... Sokat javíthat, ronthat a helyzeten egy jól-rosszul választott keret, ezt a részét viszont nagyon utálom. Amikor új szemüveg készül a keretet lencse nélkül próbáljuk... ez a legjobb része a műveletnek, állj a tükör elé és "félvakon" döntsd el, hogy az tetszik-e, szerinted jól áll-e, stb. Eddig talán két helyen jártam, ahol az eladó azt mondta nézzen rám, majd megnézett még pár másik keretet is, és azt mondta, ezt a kettőt ajánlanám önnek. Nem tudom ki mennyire "elesett" szemüveg vásárláskor, én az vagyok :).... és jól jön az ilyen segítség. És hogy a lényegi kérdésre is reflektáljak, ha sikerül egy jó szemüveget választani, az nagyban befolyásolhatja a lehetőségeket, ugyanis bárki bármit is mond a külsővel szembesülünk először. Egy rossz szemüveg sokat ronthat a meglévő esélyeken, míg egy jó talán javíthatja a helyzetet.

Beáta
Beáta küldte
július 27. 10:23

Szerintem a szemüvegességnek semmi köze a társkereséshez. Nem ez alapján választanak társat az emberek.

Dora
Dora küldte
július 26. 18:59

Sziasztok! En szemüveges vagyok, szeretem, szerintem jó. Engem nem zavar,ha szemüveges a ferfi, mar volt szemüveges barátom ,ugaz neha összekoccant a szémüvegünk, hehe. Tud i is lenni a szemüveg😊

1
Krisztina
Krisztina küldte
július 26. 14:00

Érdekes kérdés. Szemüveges vagyok. Munkanapokon illetve, ha elhagyom a lakásomat mindig lencsére váltok, nyáron a napszemüveg, télen a párásodásmentes élet miatt. Sem előnynek, sem hátránynak nem gondolom a szemüveget. Akivel találkoztam eddig - akár itt posztoló közül is - és szemüveges volt, nem a szemüvegessége vagy az én szemüvegességem miatt nem lett folytatás.

Ilona
Ilona küldte
július 25. 11:12

Szemüveges vagyok én is igaz csak munkában viselem a monitoros munkám miatt. A kötelező felülvizsgálaton a doktornő mindig azt mondja, hogy nem ír fel erősebben had erőlödjön a szemem. Mára már ott tartok, hogy a közértben a termék hátoldalán lévő apróbetűs résszel kell, hogy megküzdjek....és ekkor eszébe jut a doktornő, hogy: "had erőlködjön a szeme..." Hát igen....erőlködök én is meg a szemem is, hogy elolvassam.😄 Azért is raktam fel szemüveggel és a nélkül készült fotókat, hogy látható legyen az arcom különbsége. Egy jó keret lehet előnyös nem vitás. A társkeresésben nálam nem fontos, ez hiszen a személyisége érdekel nem a latasjavító eszköze. A külső megfog a belső megtart.....szokták mondani. 😀✌️❤️

1
Antal
Antal küldte
július 24. 19:33

Érdekes a téma és főleg a hozzászólások. Nekem eszembe sem jutott, hogy valakit, mint szemüveges, előnybe vagy hátrányba részesítsek. Nagyon sok szép szemüvegkeret van és biztos vagyok benne, hogy az illető az arcához, egyéniségéhez megfelelőt választja. Fentiek alapján, nekem teljesen mindegy.

2
zsolt
zsolt küldte
július 24. 14:44

Sziasztok nekem a szemüveg nem hátrány hanem előny en minden nap hasznalom a szemüvegemet. Csigizni is szoktam de nem fogyasztok alkoholt.

Emese
Emese küldte
július 24. 09:58

Kedves hozzaszolok, csak nehany eve van szemuvegem de egesz nap hordanom kell, olvasashoz is es vezeteshez is. Olyan modellt probaltam valasztani ami alig latszik mert nincs kerete es passzol a szemem szinehez. Ami kicsit zavar, a fotokon neha ugy nezek ki, gondolom az uveg torzitasa miatt, mintha kicsit bandzsa lennek de nem vagyok az 😃 Meg nem csokoloztam szemuveges ferfivel de amikor szemuveges baratnoimmel puszival koszontjuk egymast, van amikor megcsorrennek a keretek. Most hogy kijottek a multifokalis lencsek azt is hordhatnek de kenyelem szempontjabol maradok a szemuveg mellett. Valamint felek a fertozesektol, egy kollegam felesegenek a lencsejet megfertozte egy gomba es arra a szemere szinte vak maradt. Tudom nagyon ritka de inkabb nem kockaztatok...

Anna
Anna küldte
július 24. 08:13

Szerintem a szemüveg az életben,az ismerkedésben pont annyira előny,mint hátrány. Lehet i egy jól választott modell, vagy ha mindkét fél szemüveges akkor csókolózásnál akár zavaró is. ( Tapasztalat) Kb.30 éve szemüveges vagyok, ma már nem csak olvasáshoz kell sajnos. A munkámban a szemüveg igen zavaró, így a nap 70 %-ban kontaktlencsét használok. Otthon viszont a szemüveg a favorit.

Ferenc
Ferenc küldte
július 24. 04:36

Én úgy érzem, hogy hátrány. De lehet, csak valami berögzült fiatalkori élmény alapján gondolom így. Már 6 évesen az voltam és sokat csúfoltak miatta az iskolában.

Emese
Emese küldte
július 24. 01:39

Kedves Lajos! Ennek örülök mert szerintem is állhat jól egy szemüveg! Nekem is tetszenek a szemüveges férfiak 😀 főleg ha pipáznak is mellé, az lenne a top!

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország