Szerinted lehet szerelem első látásra?

indította: Évi
Csaba
Csaba küldte
június 27. 01:24

@Zsuzsanna: Bejelzett a trolldetektorom. Biztosan nem hibás, a napokban jött vissza a izből megjavítva. :)

2
Zsuzsanna
Zsuzsanna küldte
június 26. 22:29

Hogy mi a szerelem, azt nem könnyű szavakba önteni, de nekem egyre inkább úgy tűnik, hogy Csaba és Lajos között alakul valami, ami már hasonlít a nagy érzéshez.

1 3
Lajos
Lajos küldte
június 26. 10:39

@Csaba: Ez jó volt Csaba! Egyszer én is mondtam egy vicceset, de az nem volt ilyen jó...

4
Csaba
Csaba küldte
június 25. 14:30

Ha egy baktériumot a szükségesnél magasabb sámlira ültetünk, akkor meg lóbálja a lábait. :)

1
Emese
Emese küldte
június 25. 13:26

Ha választanom kellene, kullancs nem szeretnék lenni. Inkább egy baktérium, nem patogén, olyan, aki kellemesen elüldögél a bőrön, mint a helyi flóra résztvevője. 😀

1
Lajos
Lajos küldte
június 24. 23:30

Rád nem figyeltem? Minden hozzászólásod ki van téve bekeretezve a nappalim falára. Épp csak a képedet nem mentettem le, nehogy sérüljön a privacid... Ki figyel rád, ha én nem?

Csaba
Csaba küldte
június 24. 22:02

@Lajos: Nem figyeltél. Nem Emesét definiáltad ennyire hézagosan, hanem a szerelmet. :)

Lajos
Lajos küldte
június 24. 20:27

Tehát Emese baktérium vagy kullancs... Legalább ezt nem nekem írták...

1
Csaba
Csaba küldte
június 24. 14:07

@Lajos: Amelyet ráadásul még csak észre sem veszünk... :)

Lajos
Lajos küldte
június 24. 13:30

@Emese: Most egyet kell értenem Csabával. Ha a beszélgetö partnerek egyike azt érzi, hogy a másik folyamatosan sértegeti, az nálam is teljesen normális kommunikáció. söt... Talán egy hosszú, szerelmes kapcsolat kezdete...

1
Csaba
Csaba küldte
június 24. 11:11

@Emese: Egyébként tudunk, és ez jó. :) A különbözőségünk abból adódik, hogy más istállóban nevelkedtünk, más közegben, eltérő gondolkodásmódot szedtünk fel. Te vélhetően a DOTE-n - tudom, lehed Budapest, Pécs, Szeged, ha akarod, majd mondod -, én a BME-n, s egészen más hatások értek, a világ dolgainak egészen más típusú megközelítése. Azokat a poénokat sem biztos, hogy mindenki érti, amelyek kollégáimmal elhangzanak köztünk, sőt, másoknak talán bántó, sértő lenne egy részük. Ezzel semmi baj.

Emese
Emese küldte
június 24. 10:32

Kedves Csaba, tudom hogy nem akartal megserteni, megis szavaidbol ezt erezni. Sajnalom de mi egyaltalan nem tudunk komunikalni, mas a gondolkodasunk, a szavak jelentese nem ugyanaz.

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország