Szilveszteri társkereső buli közösen

indította: Éva
Lili
Lili küldte
december 30. 13:31

@Dani: ez jól hangzik!😉

Dani
Dani küldte
december 30. 11:18

@Lili: A kisbuszt nem ígérem, a főnököm szerintem nem adná oda a cégest, de a sofőrködést vállalom :D

Emese
Emese küldte
december 30. 00:02

Akkor reméljük hogy semmi se legyen ebből a nyaralásból ! (Vagyis mindenki elkelt 😀)

Lili
Lili küldte
december 29. 17:26

@Emese: ha még itt leszünk májusban páratlanul, akkor ezünk egy csapatot és uzsgyi!

1
Emese
Emese küldte
december 29. 14:52

Lili, Remek ötlet! Most a kemping zárva van de nyáron milyen jó lenne egy közös nyaralás! 😀

Lili
Lili küldte
december 29. 13:38

@Emese: persze, bérlünk egy kisbuszt sofőrrel és már húzunk is le!😆 De miért szóltál előbb?!

Emese
Emese küldte
december 29. 13:04

Minden relatív 😀 Gyerekkel, kutyával levezetem 10 óra alatt. Egyedül elég 8. kirándulás!

Péter
Péter küldte
december 29. 12:12

@Éva: Szia Éva! Végül is közelebb van, mint Zanzibár... 😆

1
Éva
Éva küldte
december 29. 11:28

@Emese: Szia! 850km😂🤣 A szomszédban van🤣🤣

1
Éva
Éva küldte
december 28. 11:35

@Márta: Szia kedves Márta! Nagyon szépen köszönöm,igazán kedves vagy!😊 Igen,sajnos bulihelyeken biztos hogy telt ház van,minden le van előre csekkolva. Esetleg összejönne a szilveszteri buli,mindenképpen csak is házibuli lenne lehetséges.😊 Eddig nem volt érdeklődés eziránt,így valószínűleg már nem lesz közös szilveszter.Talán majd jövőre sikerül😊 Én is Kívánok minden kedves társkeresőnek,Nagyon Boldog, S Szebb Új Évet!

1
Márta
Márta küldte
december 28. 10:19

Kedves Éva! Utólag is boldog névnapot kívánok Neked! A szilveszteri bulihoz lenne kedvem,de kutyám van, és ez el is döntötte, hol leszek szilveszterkor. Szerintem idén, ha lesz is jelentkező, csak házibuli jöhet szóba, mivel a buli helyek ilyenkorra elkelnek. Legalább is korábban ez volt a tapasztalatom. volt, hogy fél évvel korábban már sehol nem volt hely. Minden Társkeresőnek egészségben, boldogságban, sikerekben gazdag új évet kívánok!!! Márti

Emese
Emese küldte
december 27. 12:09

Most szilveszterkor nem lehet de ha nyár lenne és semmi vírus korlátozás, eljöhetnétek ide, a közeli kempingben vannak légkondicionált bungalók. Pesttől 850 km. 😀

2

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország