Szoktál olvasni szerelmi horoszkópot vagy párkapcsolati elemzést?

indította: Balázs
Mária
Mária küldte
április 21. 19:34

Néha elolvasom, de leginkább már akkor amikor nincsen meg az összhang (mert szeretném megérteni valahogy a dolgokat. S néha van benne kicsi alapigazság:) Zsuzsi - igaz nem engem kérdeztél, de - én olyasmit figyeltem meg, hogy ami bejön barátként, vagy nagyon jó kollegális, v. rokoni kapcsolatként, az bejön a párkapcsolatban is (nekem legalábbis). Én nyilas vagyok, skorpió aszcendenssel, ezért jól kijövök a tűz jegyűekkel, a víz és a levegő jegyűekkel (ha egyébként nagyjából egyformán szocializálódtunk). Az egyik barátnőm bika, föld jegyű, vele nagyon jól kijövök, de pasiban a föld jegyű az már nagy kérdés nekem :) A partnernél szerintem nem elég, hogy a jegyek harmóniában legyenek egymással, hanem nagyon fontos a neveltetés, a jellem, az alkalmazkodóképesség is (úgy gondolom)

Zoli
Zoli küldte
április 21. 19:12

Sziasztok szerintem a horoszkóp olyan mint a pletyka van valóságalapja éa ha az ember ismeri önmagát akkor tudhatja hogy a saját csilkagjegyében mik az erősségek és gyengeségek. Az hogy ki kivel illik össze azt nehéz ez alapján megítélni de ad némi támpontot és valamennyire meg lehet ismerni ezáltal is a másikat. Én speciel sosem foglalkoztam azzal hogy milyen csillagjegyű hölgyel vagyok együtt. De én nyilas vagyok és ezzel ellentétben nem szeretek utazgatni vagy szabadságra gondolatni ami ezt a jegyet jellemzi. Tehát azért ebben sem stimmel minden de mint mondtam van alapja a horoszkópnak.

Kata
Kata küldte
április 21. 19:06

Szia Zsuzsi! Ne legyen oda minden reményed!😊 Jól látod: vannak olyan tulajdonságok, amelyek kiegészítik egymást, míg mások hasonlósága előnyös egy sikeresen működő kapcsolathoz. Az is tény, hogy aki érdekes és érdekes a számunkra, nem biztos, hogy hosszú távon is megmarad a . személyiségűek lángolás után megégetik egymást. Kivéve a tűzoltó!😁

1
Zsuzsi
Zsuzsi küldte
április 21. 08:10

Sziasztok. Én csak játékból, kíváncsiságból szoktam néha megnézni, de el kell ismernem, hogy az alap tulajdonságok tekintetében van benne igazság. Nem vagyok én sem szakember, annyit tudok, hogy az aszcendens is sokat számít. Én pl. Kos vagyok, Nyilas aszcendenssel. Van aki szerint ez kész horror...én nem így látom, természetesen. 😃😃😃 Ami biztos, hogy a hasonló, a hasonlót vonzza, én a Kosokat, Oroszlánokat, Nyilasokat általában. Ezekből őrült, es, ezer fokon égő kapcsolat tud lenni, de viszonylag hamar el is égetjük egymást is. Két dudás egy csárdában nem fér meg. Amit még tapasztaltam, hogy a Rákoktól világgá megyek. 😃 Ők az a csillagjegy, akik nem tudnak nemet mondani, mindenkinek meg akarnak felelni. Persze ez nem kizáró ok nálam az ismerkedésnél, nem ez lesz a meghatározó. 😃 Egyesen azt mondják, hogy hasonló a hasonlóval, az a jó, mások meg azt, hogy az ellentétek vonzzák egymást...hát nekem eddig egyik sem jött be hosszú távon. Kata, engem érdekelne, hogy hozzám mely csillagjegyű emberek illenek. Csak játszásiból, ha már ez a téma. Csak nehogy azt írd, hogy egyik se, mert akkor oda minden reményem! 🤣🤣🤣

Balázs
Balázs küldte
április 21. 08:05

Sziasztok.Mutassatok mar nekem egy olyan embert akinek horoszkop alapjan bejött mar barmi is az eletben.Plane a szerelemben.Mindenbe mindent bele lehet magyarazni.En nem hiszek benne.

1 1
Kata
Kata küldte
április 21. 06:47

Szia Balázs! Szakember nem vagyok ezen a téren.😊 Komplexen kell ezt vizsgálni. Nincs két egyforma azonos jegyű ember sem. Bizonyos tulajdonságok erősebbek, abbak vagy sem. Az is fontos, hogy 1 - 2 tulajdonság mekkora mértékben hat a személyiségre illetve a párkapcsolat alakulására. Pl. vannak jegyek akik a mindennapi életben jól kijönnek egymással. Közös célok, egzisztencia megteremtése stb. Lehet hogy leélik az életüket együtt, de megcsalásokkal. Erre jó példa: Szűz - Vízöntő Fontos, hogy egy kreatív, innovatív ember inspiráló, facilitáló társra találjon. Ha ez nincs meg, társas magányban fog élni. Vannak jegyek, akiknél a ualitás nagyon jól működik, de tartós együttélős párkapcsolat nem valószínű. Az is tény, hogy az életkor előre haladtával bölcsebbé, tapasztaltabbá válunk. Átgondoltabban cselekszünk, döntünk. Előfordulhat, hogy épp a rizikós tulajdonságok már nem ütik annyira egymást. Szóval nem olyan egyszerű ez. Fiatalon nem hittem benne. Gondoltam, hogy elég a szerelem önmagában. Aztán válás lett belőle. Épp a kardinális értékekben és tulajdonságokban voltak ellentétek. Nem minden áthidalható. Ha konkrét párosítást mondasz, lehet hogy tudok válaszolni.😊

Balázs
Balázs küldte
április 20. 23:36

Szia Kata! Szerintem is van a szerelmi horoszkópokban egy kis igazság. Mit gondolsz, milyen csillagjegyű párkeresők jöhetnek ki jól egymással? :) Amúgy mellékesen megjegyzem keresek valakit, aki ebben a témában otthon mozog. :)

Kata
Kata küldte
április 20. 22:53

Szia Balázs! Sziasztok! Tudom, sokan egyáltalán nem hisznek benne, pedig bizonyos csillagjegyek a szerelem ellenére is nehezen jönnek ki egymással. Saját tapasztalat: a Föld jegyűek nem engedik szárnyalni a Tűz vagy Víz jegyűeket, lehúzzák őket. Ez vonatkozik az élet minden területére. Hosszú távon ritkán marad meg egy ilyen kapcsolat. Pl. a Szűznek sok egy Skorpió. A Skorpió pedig sokkot kap a Szűztől. 😁

1 2
Balázs
Balázs küldte
április 20. 22:21

Sziasztok! Amikor valakivel ismerkedtek, utána szoktatok nézni mit jósolnak nektek a csillagok? Mint társkeresők, hisztek a szerelmi horoszkópban vagy az összeillőségi elemzésekben?

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország