Társkeresés 30 évesen

indította: András
László
László küldte
április 25. 09:36

A mai kor embere, legyen szó hölgyekről, vagy urakról, sajnos nem ismeri a tükröt. Sokan olyan elvárásokat fogalmaznak meg, hogy az ember haja az égnek áll. A minap olvastam egy újonc hölgy bemutatkozását. Kerek perec leírja, hogy a pasi legyen kőgazdag, és keressen sokat, mert ő dolgozni nem akar, de soppingolni szeret. Igaz, egy óra múlva már nem láttam az adatlapját. Vagy törölte magát, vagy törölte a rendszer. Esetleg letiltott, mert nem vagyok a zsánere.

1
Dávid
Dávid küldte
április 25. 06:35

@Irén: Sajnos ebből következik, hogy fiatalabb srácok és idősebb hölgyek nem találnak párt. Az idősebb nők helyzete rosszabb, elismerem, mert a fiatal srácoknak csak úgymond "várni kell" 10-20 évet, viszont a nők esetében sajnos a biológia eldönti, hogy tud-e családot alapítani. Szomorú dolog.

Irén
Irén küldte
április 22. 06:03

Sziasztok! Nem szeretnék senkit, megbantani. A mai virtuális világban, egyre nehezebb az ismerkedés , főleg a személyes találkozás!!!!! Sajnos ez a fránya vírus is arra tanít h,,, maradj otthon ""!! Nincsenek személyes kapcsolatok, virtuálisan mindenki írogat,, épp ami eszébe jut, ahogy írtad te is Dávid,, 5,, 6 embernek (ugyanez, fordított helyzetben is!!! Bőven van választék és magasak a mércék!! Fiatal nő idősebbet keres,, ott van anyagi háttér :)!! Idős pasi,, fiatal nőt!

Irén
Irén küldte
április 22. 06:01

Sziasztok! Nem szeretnék senkit, megbantani. A mai virtuális világban, egyre nehezebb az ismerkedés , főleg a személyes találkozás!!!!! Sajnos ez a fránya vírus is arra tanít h,,, maradj otthon ""!! Nincsenek személyes kapcsolatok, virtuálisan mindenki írogat,, épp ami eszébe jut, ahogy írtad te is Dávid,, 5,, 6 embernek (ugyanez, fordított helyzetben is!!! Bőven van választék és magasak a mércék!! Fiatal nő idősebbek keres,, ott van anyagi háttér :)!! Idős pasi,, fiatal nőt!

Dávid
Dávid küldte
április 21. 23:16

A lényeg, hogy az elvárások az egekbe szöktek, mint ahogy az ingatlan árak is. Miért él szüleivel a 30-as ember? Mert nem volt akkora fizetése, hogy az árrobbanás előtt vegyen lakást. Most sincs. Most egy elég nagy generáció kaksiban van e téren. Ez a realitás. És ez nem anyagiaskodás, hanem az élet. Kettő fizetésből lehet már lakást venni, vagy albérelni, de ahhoz már pár szükséges. Az egyedülálló 30-asok nagyon megszívták. A 30-as nők meg mennek az olyan 40-esekhez, akik még időben tudták megteremteni a feltételeket. És ez az ÁTLAG. Aki nem így van, az örüljön, és is örülök, ha valaki nem ebben a szituációban van. Addig meg marad az önmegvalósítás, abban nem kell csalódni.

1
Miklós
Miklós küldte
április 20. 18:57

Szia András, Elhangzott már előttem mások válaszaiban egy két igazság s Kata levele talán a legjobb válasz e téren. 10-12 évvel ezelőtt még volt chat.hu és myvip és hasonló oldalak ahol viszonylag könnyű volt ismerkedni és randira hívni egy leányt. Manapság 18-42 éves korig azt látom és tapasztalom, hogy nem pusztán anyagiasak lettek a lányok hanem sokkal céltudatosabbak is. Ma már egy öntudatós nő nem csak egy pasira gondolatik akivel leéli az életét, hanem aki mellett élhet egy érdekes életet. Az elvárások pedig magasak, mi pasik legyünk magasak és kívánatosak a női nem számára valamint érdekesek, érdekesak és olyan hobbival rendelkezzünk ami felkelti az érdeklődésüket (ehhez pedig sok pénz kell). De pusztán pénzzel nem lesz senki Casanova, egy jó barátom szavaival élve a Barbi babákhoz Ken figura dukál. Ami számomra is meglepő, hogy már nem csak a model alkatú lányok ilyen nagy elvárásúak hanem a hétköznapi leányok is. Én azt gondolom, hogy ma már a saját vagy fiatalabb korosztályban nem lehetséges vagy 1-2% esély van találni olyan nőt akivel van jövő vagy akár komolyabb kapcsolat. Az érettebb nők között lehet találni feleségnek valót, de ahogy Kata is írta ez a korkülönbség idővel probléma lesz majd, persze vannak kivételek. Mi a megoldás? (Engedsz az elvárásaidból és beéred egy nem hozzád illő nővel vagy esetleg az elmaradottabb országokból keresel csinos fiatal feleségnek valót, vagy az utolsó lehetőség, hogy kitartasz az elképzeléseid mellett, de akkor rendíthetetlennek kell maradnod és igazodnod kell a leányok elvárásaihoz).

2
Zsuzsi
Zsuzsi küldte
április 16. 10:56

Az értelmes kommunikáció nekem is nagyon hiányzik. Nekem egyik ismerősöm ajánlotta ezt az oldalt. Meglátjuk fogok-e szeretni itt lenni. Tényleg valós társadalmi probléma, ezt nem is vitatom, hiszen mindkét nemet és minden korosztályt érint valahol, csak megoldást nem talált rá még senki sem. Megnézem majd a videót, biztosan érdekes, hogy hogyan jutottunk idáig. Szegény, szegény Péter, valóban borzasztó lehetett állandóan randevúzni, szétszedtek a nők... 🤣 úgy sajnállak...de tényleg. Mindjárt vissza is hízom gyorsan azt a keservesen leadott pár kilót, nehogy ilyen helyzetbe kerüljek én is. 🤣🤣🤣 Azért ne adjuk fel én azt mondom...anyagiasság, koronavírus, ugyan már... ide nekünk az oroszlánt is. Dafke. 😎

1
Péter
Péter küldte
április 16. 09:05

Rendben Zsuzsi, amúgy sem vagyok duhajkodó, elég jámbor természetem van. 😅 Pusztán azért volt a kirohanásom, mert szomorú látni az anyagiasság és a materiális világ győzelmét az emberiesség fölött. Egy másik fórumtémában megadtam egy linket, amiben egy interjút lehet megnézni. Abban szépen le van vezetve, hogyan vált ilyenné a mai társadalom. Amit András felvetett, nagyon is valós probléma. Lenne rá megoldás, pl itt van ez a fórum, ahol véleményt lehet nyilvánítani, így jobban megismerhetjük egymást. Most, ebben a nyavalyás vírus okozta helyzetben meg még idő is van erre. Nincsenek jó tapasztalataim. Ellentmondásos az egész. Amikor sikerült lefogynom 2012-ben, szinte belefáradtam az állandó randizásba, hirtelen több párkapcsolat, ismeretség lett. nem hagytak békén a hölgyek, borzasztó volt... 🤪Pénzem nem sok volt, múzeumpedagógusként és történelem tanárként dolgoztam. Aztán 2013 óta új szakma, karrier, előbb lakatos, majd hegesztő, túlórák, jó sok lóvé, ellenben semmi szabadidő. Társkeresés elhanyagolása, csalódások, meg azt látom, inkább az anyagias dolgok számítanak, nagyon óvatos lettem. Szinte 180 fokos fordulat, meg is elégeltem, tavaly nyár végén abbahagytam a hajtást és otthon dolgozom már, segítek a Szeretteimnek. 😍 Randiznék, ismerkednék, de valahogy nem az igazi. tudod nagyon hiányolom az értékes beszélgetéseket, az őszinte, kérdezz-felelek ismerkedést, a párbeszédet, az őszinte érdeklődést. Alig-alig tapasztalom ezt, helyette olyan erőltetett az egész, többnyire igen-nem válaszok, azért is jöttem erre az oldalra, mert jó társaság van itt, lehet beszélgetni.

Zsuzsi
Zsuzsi küldte
április 16. 08:31

Hűhahűha... Lazíts, kedves Péter, ez nem a ring. 😃 Örülök, hogy felvállaltad őszintén a véleményed, én is ezt tettem, talán kicsit keményre sikerült. Nekem rendben van a stílus is. Ha tudnám mit csináljanak a 30-as férfiak, akkor azt azonnal világgá is kürtölném, mert akkor én is találnék korban hozzám illő 40-es pasit, akit most egy hosszú combú, vékony huszonéves bitorol. 😃 Nem tartom nagyra ezeket a nőket, de most már így 40 felett megértem őket és nem ítélkezem. A szülőkkel való együtt élés.... talán ebbe a darázsfészekbe nem kellett volna belenyúlnom, inkább hagyjuk. Biztos mindenkinek oka van rá, elismerem, hogy nem minden férfi azért él a szülőkkel, mert a mama-hotel kényelmét átérezi lustaságból. Inkább kössünk békét. 😃

Péter
Péter küldte
április 16. 08:12

Kedves Zsuzsi, akkor visszakérdezek: akkor most mit csináljanak a 30-as férfiak? Igenis valós probléma, amit András felvet. Képzeld, én is édesanyámmal élek, sőt! A Szüleimmel és a Nagyimmal, segítem őket, mivel szánalmasan alacsony a nyugdíjuk. És nagyon jól érzem magam, van saját lakrészem, van mit ennem, saját műhelyem, intézem a dolgaimat, szabadidőmben kirándulok, történelmet kutatok, dísztárgyakat készítek a megrendelőimnek (köztük van énekes is -elég híres). És messziről elkerülöm az általad nagyra tartott aranyásó nőket. Ők nem tudják értékelni az igazi emberi jótettet,a kedvességet, tisztelet a kivételnek. A férfiak nagy részének nem erre a felszínes mutogatásra van szükségük, hanem rendes, érző hölgyre, akivel közösen lehet építeni egy kapcsolatot. Ez van, bocsánat a stílusért, de tartom magam az elveimhez. Mélységesen ellenzem és megvetem az anyagiasságot és azokat, akik ettől várják a boldogságot, stabilitást...ez van.

3
Zsuzsi
Zsuzsi küldte
április 16. 07:42

Kedves András! Sajnos egyet kell értenem Katával. A korban hozzád illő nők az idősebb, biztos egzisztenciával rendelkező férfiak mellett vannak, akik meg tudják adni azt, amire gondolatnak: anyagi jólét, utazások, jó autó...stb. A te korodbeli férfiak többsége erre nem képes, sokan a te korodban még anyucival élnek. Az érzelmek...alakulnak, aztán elmúlnak egy idő után, ne legyünk naivak. Én nem tudom hibáztatni, vagy elítélni ezeket a nőket, sokkal okosabbak már mint mi voltunk anno, jobban látnak dolgokat. Aki fiatalon érzelmek alapján választott, az most szinte mind itt van valamelyik társkeresőn 40 felett és nem talál párt magának. Mint jómagam. Bárcsak a húszas éveim végén, harmincas éveim elején lett volna ennyi eszem, mint a mostani fiatal nőknek! Most nem lennék itt, hidd el. Üdv a rideg valóságban. :-) és természetesen most is tisztelet a kivételnek.

Kata
Kata küldte
április 16. 07:24

Az előbb kihagytam még valamit. Miért nehéz komoly, tartós kapcsolatot találni? Mert az emberek félnek a kötődéstől és a csalódástól. Félnek a felelősségvállalástól. Minden korosztályra igaz már.

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország