Társkeresés dadogósan vagy beszédhibásan

indította: Szili
Zsolt
Zsolt küldte
január 02. 19:34

@József: Szia nyilvános fórum, nem kell elnézést kérned 😊.A kérdésedre nem tudtam a választ, ezért a Wikipédiát használtam. A nemek aránya 3:1 a férfiak javára.

József
József küldte
január 02. 17:15

@Zsolt: szia ! bocs hogy bele dumálok , a beszélgetésetekben , de nekem most világosodott meg az elmém ! elmúltam 64 , de még az életben nem találkoztam dadogó hölggyel . ez most tűnt fel nekem ! lehet ez csak a pasikat érinti ??

Zsolt
Zsolt küldte
január 02. 15:57

Szia Szili! Látom tegnap regisztráltál ide. Korrekt, hogy a bemutatkozásban leírod dadogsz, szerintem ez bőven elég, Az az érzésem, ez neked nagyobb gond, mint egy nőnek aki megismerne. Fórumban ezt írod, pl :ezért tűnik el a másik, nekem is eltűnik, pedig nem dadogok. 😊 Ráadásul indítasz egy külön fórumot róla, annyira e körül forog a gondolatod. Több ezer társkereső próbálkozik évek óta sikertelenül, pedig nem dadognak. Beleéltem magam, mi lenne ha találkoznék, egy olyan nővel, akire tényleg gondolatom, és mondjuk dadog, vagy sántít, stb Tudod mit. Ez legyen a legnagyobb hibája, átölelem, és szeretem, talán jobban mintha nem dadogna.

2 1
Szili
Szili küldte
január 01. 23:41

Senki sem tökéletes és aki dadog azoknak van igazából a legnagyobb szívuk és szeretetük azok iránt akik megértőek és nem akarnak újra csalódást.

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország