Társkeresés testi hibákkal

indította: Tibor
Zoli
Zoli küldte
június 04. 15:52

@Hajnal: :) Zoli

Hajnal
Hajnal küldte
június 03. 17:24

Nem foglalkozom… Belebotlok…

Zoli
Zoli küldte
június 02. 09:06

@Hajnal: Kedves Hajnal, Teljesen igazad van! De mit foglalkozol Lajossal és velem, van itt rengeteg férfi rajtunk kívül. Legyen szép napod. Üdv. Zoli

1
Hajnal
Hajnal küldte
június 02. 07:56

Kedves Tibor! Tényleg nem érdemes velük foglalkozni. Nekik nem a téma a lényeg, hanem egymás fikázása. A nőkkel felsültek, így ebben élik ki magukat.

2 1
Zoli
Zoli küldte
május 31. 20:07

@Tibor: Kedves Tibor, Ne foglalkozz vele. Van itt egy profil, akiről azt sem lehet tudni, hogy férfi vagy nő - ezt ő terjeszti magáról - és markáns véleménye van mindenről, csak épp az nem világos, hogy pontosan mi az a vélemény. Üdvözlettel: Zoli

1
Tibor
Tibor küldte
május 31. 19:18

Azta.... Úgy látom, elég nagy port kavart a téma amit felvetettem!

Lajos
Lajos küldte
február 12. 11:48

@Zoli: Mindenkinek van sajátja. Van aki kiáll a nagy nyilvánosság elé és arról prédikál, hogy senki sem nézhet rá, mert most éppen elbújt. Van akinek nincs saját véleménye, de angoltudosok rendszeresen kimentik. Vagyok én, aki tudja, hogy körülötte forog a világ és még vagyunk jópáran mindenféle világokkal...

3
Zoli
Zoli küldte
február 12. 11:33

@Lajos: Ezzel meg is alkottál egy új világképet. Zoli

2
Lajos
Lajos küldte
február 11. 16:12

@Zoli: Igen, én vagyok a középpont és a nap körülöttem forog...

2
Zoli
Zoli küldte
február 11. 15:13

@Lajos: Szerencsére neked saját vonatkoztatási rendszered van. Zoli

1 1
Emese
Emese küldte
február 11. 13:29

Bizony Lajos, vigyázz, nehogy a világűrben centrifugális mozgással a Tejúthoz ne csapódj!

1 1
Lajos
Lajos küldte
február 11. 11:07

Csak hogy Emese kérdésére is válaszoljon valaki: Annyira komoly ez a vita, hogy ezt is angoltudósok fogják eldönteni. Én nem is akarok beleszólni, mert a végén még a privacym kikerül a világürbe és elvisznek az ufók...

3

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország