Tetszik a chat szoba

indította: Tamas
Tamas
Tamas küldte
augusztus 04. 13:32

@Lajos: Mondjuk nem pontosan az ott várlak kifejezést kéne használni. Lehet azt úgy is hogy esténként a chat szobában szoktam lenni. Nyilván a szövegkörnyezethez igazítva az invitálást. Persze ha félsz a konkurenciától, az más. Megértem ha kihagyod ezt!

1
Lajos
Lajos küldte
augusztus 03. 21:29

@Tamas: Miért érdekes az a hölgynek, hogy a csetszobában vársz engem?

2
Tamas
Tamas küldte
augusztus 01. 16:49

@Lajos Mikor írsz az egyik hölgynek, bigyezd oda, pl. hogy a chat szobában várlak. Ha nincs reklámozva a szoba nem is jönnek oda, mert talán nem tudják, hogy van. Én megteszem, amit tudok, de kell a ti segítségetek is! 🤗

Maria
Maria küldte
július 31. 07:20

Egy gyors beköszönés erejéig: Remélem, hogy Mindenki jól van:-) További gyönyörű napot kívánok Mindenkinek! Marikától ☕ P.S.: 🙂🙃😉😊

1
Maria
Maria küldte
július 30. 21:54

@Tamas: @Mindenki: Sziasztok:-) Nagyon jó a chat szoba ötlete:-) Igen, nagyon jól írjátok azt is, hogy beszélgetni fontos... És személyesen találkozni is.. Nagyon fontos: mert nincs is annál szebb, amikor élőben is látjuk egymást. Meglátni, meghallani egymást és beszélgetni egymással.... Igyekszem majd benézni, addig is érezzétek magatokat nagyon jól, továbbra is... Teszek a chat szoba asztalára több gyümölcs-tálat (sárgadinnye, görög dinnye, alma és szőlő felszeletelve) és innivalót is, hogy könnyebben menjen a beszélgetés... Csipegetni valónak mindenképpen valami egészségeset ... Addig is, amíg nem olvaslak, hallak, látlak Benneteket, itt az oldalon és vagy élőben, szeretettel üdvözlök Mindenkit az oldalon: Marikától 🙂

1
Péter
Péter küldte
július 30. 20:44

... a lehetőség mindenkinek adott..! Mindenki azt hangoztatja, hogy beszélgetni /is/ szeretne, mert úgy ismerheti meg a másikat ! Akkor nem értem, hogy miért nem használja a "csevegőt" ??

2
Lajos
Lajos küldte
július 30. 11:12

@Tamas: Kár, hogy csak hatan látogatják...

3
Tamas
Tamas küldte
július 29. 18:05

Itt nem kell sóvarogva várni, hogy válasz kapjak. Szerintem a hosszas, kínnal szőtt, néha reménytelen levél váltások helyet, itt kéne beszélgetni...

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország