Tetszik a chat szoba

indította: Tamas
Csaba
Csaba küldte
április 30. 21:52

@Lajos: Ja, ez a minden sz.rista hozzáállás, meg a mindenki h.lye, csak én vagyok helikopter. Így is lehet. Ezen az alapon tényleg senki ne mondjon semmit, be is lehetne szántani a fórumot.

Lajos
Lajos küldte
április 30. 17:36

@Csaba: NIncs jobb ötletem, de nekem nem is hányzik. Mindig is az volt a legfontosabb irányelvem ebben a fórumban, hogy az a legjobb, ha valaki magából csinál hüjjét és nem valaki másnak kell...

Csaba
Csaba küldte
április 29. 22:33

@Lajos: Vessél fel jó ontopic témákat! Van, hogy az egész fórumra egy hétig egyetlen új hozzászólás sem érkezik. Ha megfigyeled, a fiatalabb korosztály szinte egyáltalán nem ír ide. Akik írnak, azok rendelkeznek annyi tapasztalattal, hogy már nincs olyan kérdésük, amelyre választ kapva eredményesebben ismerkedhetnének. Illetve vannak olyan kérdések, megállapítások, amelyek tényszerűen igazak, de attól, hogy tudjuk, valami miért nem működik, még nem fog működni. Például azt mondom, idősebb korra csökken a rugalmasság, alkalmazkodó képesség. Egyre határozottabban tudjuk, milyen partnert szeretnénk, aztán a másik meg nem olyan. Jó, ezt tudjuk. És akkor mi van? Ettől sem vagyunk előrébb. Opcionálisan marad még ez a soft trollkodás, amit oly nagyon nehezményezel. Van jobb ötleted?

Lajos
Lajos küldte
április 29. 11:54

@Péter: Borbál ugyan azt írta le virág nyelven, mint a szíves idézet. Majd a fénykép alapján eldönti, hogy a szívének is megmutatja-e az adatlapot. Legalább Ö nem hantázott arról, hogy "csak a szívével..." Igen, régen én is szívesen olvasgattam a csetszobában, de sokakkal együtt már akkor is megjósoltuk, hogy a károgók mindenkit el fognak üldözni... Nekem nem, de mindenki másnak igaza lett... Itt a fórumon is még mindig a leghálásabb téma a: "Engem senki sem szeret.." meg a: "Engem mindenki nem szeret..." Már csak az maradt szórakozásnak, ha jön egy ál okostojás, aki leírja "C"-ben a világ megfejtését...

2
Péter
Péter küldte
április 28. 21:05

Lajos /bölcs királyunk!/ 😃 értem a gondolatod, régebben Te is aktív tagja voltál a csevegőnek! És ha megnézzük Borbált, Ő kijelentette, neki igenis a külső a lényeg! DE azt is mondta, hogy nem minden... Tehát, ha a csevegőben találkozol valakivel és szimpatikus, akkor lehet, hogy a kép amit lát már mást mutat... /folytassátok a gondolatot..! /

1
Lajos
Lajos küldte
április 27. 10:37

@Péter: Erröl egy kedvelt idézet jut eszembe, amit sokan írnak, ha lusták az új kapcsolatért bármit is tenni: " Az ember csak a szívével lát jól, a a szemével csak az árakat nézi..." vagy valami ilyesmi... Ehhez csak egy kérdésem lenne: Akik csak a szívüknkek hisznek, azoknak is elég, ha a szív egy pillantást vet a fotóra és kész az ítélet, vagy azok rendszeresen itt beszélgetnek a csetszobában?

1
Borbál
Borbál küldte
április 25. 22:31

@Péter: chatelhetnek bárhol, bármikor, bárkivel. Lehetne ide megbeszélni randikat, csak az túl romantikus lenne

László
László küldte
április 15. 15:18

@Csaba: A csevegőben a társaság jobb volt. Az biztos.

1
Csaba
Csaba küldte
április 13. 22:49

Régen minden jobb volt. 😀

2
László
László küldte
április 13. 19:48

Régen hajnalig tartó nagy beszélgetések voltak, olykor több mint 20 csevegővel. És a demotiváló megnyilvánulások ellenére, valóban alakultak onnan kapcsolatok. Egyszerű a recept: merj beszélgetni, merj randizni, mert aki nem mer, az nem is nyer.

Péter
Péter küldte
március 22. 16:31

... a lehetőség mindenkinek adott..! Mindenki azt hangoztatja, hogy beszélgetni /is/ szeretne, mert úgy ismerheti meg a másikat ! Akkor nem értem, hogy miért nem használja a "csevegőt" ??

Tamas
Tamas küldte
augusztus 04. 13:32

@Lajos: Mondjuk nem pontosan az ott várlak kifejezést kéne használni. Lehet azt úgy is hogy esténként a chat szobában szoktam lenni. Nyilván a szövegkörnyezethez igazítva az invitálást. Persze ha félsz a konkurenciától, az más. Megértem ha kihagyod ezt!

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország

+36 (1) 603 7408