Tudja a gyermeked, hogy társat keresel?

indította: Beáta
Krisztina
Krisztina küldte
július 14. 18:15

Sziasztok! 2 kicsi manóm van,9 és 7 évesek.Nagyon sok mindent megbeszélünk,őszinte vagyok velük.Azt mondták nekem kórusban:"Anya,mi azt szeretnénk,hogy boldog legyél."

1
Judit
Judit küldte
július 13. 18:43

Sziasztok! Én teljesen érdeklődő és őszinte vagyok a gyerekeimmel. Tudták, hogy társat keresek és amikor elmélyült a dolog, azt is tudták azonnal, hogy megtaláltam. Sokat számít, hogy ennyire bizalmas és szoros a kapcsolatom velük, már most is, hogy még nem nagykorúak. Szívből örültek, hogy az édesanyjuk boldog!

1
Zsóka
Zsóka küldte
július 13. 18:26

@Beáta: Kedves Beáta! Ez mindenképpen a gyermektől függ! Na meg attól, hogy milyen kapcsolatban van a szülővel... Én a gyermekeim biztatására regisztráltam és kezdtem érdeklődő lenni egy új kapcsolatra. De megjegyzem az enyémek már akkor is felnőttek voltak.

1
Csilla
Csilla küldte
július 13. 17:46

Az enyém tudja. Bár ő már 30 éves 😃

1
Beáta
Beáta küldte
július 13. 10:58

Kedves Társkeresők! Az alábbi kérdésekre szeretném , ha válaszolnátok. Úgy gondolom, hogy ezek fontos kérdések. Erről még nem beszéltünk itt a fórumon. Tudja a gyermeked, hogy társat keresel? Mikor kell a gyerkőcöt ebbe beavatni? Mit mondjunk neki?

1

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország