Vajon miért fotózkodnak a férfiak halakkal egy társkeresőre?

indította: Veronika
Szilárd
Szilárd küldte
október 31. 19:37

Szia kedves Veronika! Bár, ahogy látom, még három éve indítottad útjára ezt a számodra egyenlőre megfejthetetlennek bizonyuló kérdést, és könnyen megeshet, hogy már nem is látogatsz fel az oldalra, de mivel bevillant egy lehetséges válasz, gondoltam leírom, legfeljebb nem olvasod el. Jó magam nem horgászok és nem is vadászok, sőt, a szúnyog kivételével semmilyen más állatot nem is ölök meg, pusztítok el, ha csak végképp rá nem kényszerülök vagy véletlenül meg nem történik. Mindezt csak azért írtam le, hogy most nem magamból indultam ki, amikor eszembe jutott egy lehetséges ok és egyben egy válasz is a kérdésedre, hanem csak úgy általában a férfi természetére, általános viselkedésére meg tevékenységére gondoltam egészen a régi időkig visszanyúlva, amiből nekem az a "kézenfekvőnek" tűnő válasz ugrott be, hogy büszke a kifogott halra. Egészen pontosan a "zsákmányra", ami egy eredmény számára, egy dicsőséget és talán elismerést is elváró "nagy" tett, amit véghezvitt. A férfi fő feladata anno ugye a vadászat, a zsákmányszerzés, vagyis az állatok elejtése volt, amivel az életbenmaradást biztosította önmaga és a családja, szerettei számára. Ez a vadászösztön valószínűleg ma is ott rejtőzik mélyen a férfiak zsigereiben, s egyeseknél ez valamilyen formában a felszínre is tör, amit aztán a külvilág tudtára is igyekszenek hozni. Mindezt nem egy tudatos megnyilvánulásnak gondolnám, hanem "csak" ösztönös, tudatalattiból feltörő cselekedetnek. Könnyen megeshet, hogyha megkérdeznéd az érintetteket, jó maguk se tudnának választ adni rá. Ha meg meghallanák a feltételezésemet, jót nevetnének rajta, esetleg bosszankodnának és dühösek lennének. Talán a fentebb említett ok sarkallja őket erre a tettükre, talán nem. Ki tudja?

3
Márta
Márta küldte
augusztus 28. 21:06

Sziasztok! Én örülök annak,ha valakinek a horgászat a hobbija ,és gyakorolja is,tesz fel róla képet. Legalább rögtön tudom, nem egymást keressük. Felesleges köröket spórolunk. Mivel nem szeretem a halat,nem is eszem,a horgászat,míg mást megnyugtat,engem felidegesít

Krisztina
Krisztina küldte
augusztus 28. 18:31

@Emese: Nem sértödtem meg, csakazért sem írom le, pontosan mit írt...kinek mi a normális, nekem ez nem jön be... Azt hiszem, eddig is többet foglalkoztam ezzel, mint kellett volna...

1
Erika
Erika küldte
augusztus 28. 15:02

Üdvözlök mindenkit! Én is találtam egy egészen szokatlan képet, itt a társkeresô oldalon és még mindig azon tûnôdöm, hogy milyen üzenete lehet ennek a számunkra!? Egy kb. hatvanas férfi a hátsó udvarban, a tyúkól mellett prezentálja magát a fotón! Nem értem, milyen meggondolásból tölt fel valaki ilyen képet?? Mit szeretne momdani a számunkra?? "Ha, kedves vagy hozzám és beszélgetsz velem, Te is hamarosan itt állhatsz mellettem!" "Büszke vagyok a tyúkjaimra és a saját készítésû tyúkólamra!" "Szeretem a rántott csirkét!" "A róka én vagyok!" "A csibék és én mindig is jól megértettük egymást!" "Egész életemben csirkefogó voltam!" stb. stb.............. Wow!😄😄

2
Emese
Emese küldte
augusztus 28. 09:59

Kedves Kriszti, Elnezest, nem akartalak megbantani, csak szeretek humorkodni es mivel nekem is volt mar "programom" lab- fetisisztakkal, elmondtam a tapasztalatomat. Amikor a cseten megkerdezik, milyen cipoket hordok, vagy milyen a lakk a labujjaimon, azt mondtom: Hoppa, helyben vagyunk... egy labimadoba akadtam. Nem zavar tulsagosan mert altalaban azt mondhatom hogy relative normalis emberek akik konnyen elfogadjak a visszautasitast, nem eroskodnek. Ezert azt javaslom, ne sertodj meg ha valaki ilyen akad utadba, hidd el, van sokkal rosszabb is. (Kiveve persze ha aljasan viselkedik, arra mentseg nincs) Udv Emese

Krisztina
Krisztina küldte
augusztus 28. 07:29

@Emese: Hidd el, annyira nem vicces ez a történet..

Emese
Emese küldte
augusztus 27. 22:22

Ha már itt tartunk... bár a halaknak nincs lába 😀 Vannak olyan kurzusok nőknek amin azt lehet tanulni, hogy lehet tűsarkúban úgy taposni a férfit (nb: aki erre gondolatik!) hogy azért ne essen baja.... Jaj! Miért volt jó évezredekig a hagyományos módszer, most meg már nem tudnak mi újat kitalálni?

Krisztina
Krisztina küldte
augusztus 27. 22:19

@Lajos: Lajos :)))))

Lajos
Lajos küldte
augusztus 27. 22:15

Legalább sosem lábatlankodna... De lehet, hogy gyakran lenne lábalatt... Nehéz lehet eltenni lábalól... A lónak négy lába van, mégsem passzol most ide...

Emese
Emese küldte
augusztus 27. 22:12

Szegény visszautasított lábfétises.... 😀 Egy eléggé gyakori és ártalmatlan fétis... Ha a "többit" nem hanyagolja el, végül is, miért ne? Viszont, ha a láb helyettesíti a "többit", na, ott nincs rendben a dolog.

1
Krisztina
Krisztina küldte
augusztus 27. 13:59

@Lajos: A tetszett szót idézőjelben értettem...:)

Lajos
Lajos küldte
augusztus 27. 13:38

@Krisztina: Remélem az egész hozzászólást elolvastad, mert nekem nem tetszett...

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség
magyar társkereső

Első Találkozás - Társkereső a komoly kapcsolatot keresőknek

Magyarország