Társkereső Beregsurány

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Beregsurány környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb beregsurányi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

beregsurányi társkereső nők

Első Találkozás

beregsurányi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online beregsurányi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb beregsurányi diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb beregsurányi diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes beregsurányi keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes beregsurányi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as beregsurányi társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as beregsurányi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es beregsurányi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es beregsurányi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti beregsurányi társkereső nők

Néhány beregsurányi társkereső bemutatkozása

Komoly kapcsolatot keresek,a szerelmet,a társat,akivel tervezhetünk közös családot.Szeretni és szeretve lenni! Az őszinteség,bizalom,szeretet alap.Bárhol talál meg a szerelem,ott szeretnék új közös életet és családot együtt szeretve,tisztelve,megérte egymást! Szeretek főzni, kirándulni, barkácsolni, táncolni.Előny,ha legalább 177 cm vagy és szeretnél még gyermeket! Remélem Rád találok!!!

Egy beregsurányi társkereső nő, Zsuzsanna (43)

A szerelem fizikája a hasonlóságok illetve az ellentétek vonzásának törvényén alapul. Alapvetően társaságkedvelő, empatikus és kommunikatív személyiségnek ismernek. Olyan komoly kapcsolatot keresek, ahol a két fél tiszteli egymást és, ha történik némi tányércsörtetés akkor sem válnak el egymástól az első adandó alkalommal. Nem idealizált partnert keresek, hanem akivel el tudom képzelni és élni a hétköznapokat illetve a különleges alkalmakat.

Egy beregsurányi társkereső férfi, Tamás (30)

Sziasztok! Ági vagyok, jelenleg egyedülálló, remélem már nem sokáig! :-) Előnyt élvez, aki a cicákat szereti, nekem is van kettő.😁 Komoly kapcsolatot keresek. Táncolni nagyon szeretek mindenféle zenét kedvelek, kivéve a komolyzenét és a rockot.😂 Diplomás ápolóként dolgozom, szeretek biciklizni és a természerben lenni. Eddig átlagos bemutatkozó volt, a többit személyesen megtudhatod vagy levélben.

Egy beregsurányi társkereső nő, Ágnes (33)

Egy kedves mosolygós, és nagyon is humoros srác vagyok, aki melett nem lehet unatkozni. Szeretem ha valaki érti a humort, úgy gondolom egy kapcsolatban igenis kell a jókedv a nevetés, hisz ezáltal oldódunk fel főleg az ismerkedés elején. Ismerj meg. Olyan nőt keresek aki a szerelmet keresi nem pedig a pénztárcámban lévő bankókat. Tudom mindenki pénzből él, de nem kenyéren és vizen élek így valószínű a párom se azon fog. 2 gyermekem van nem velem élnek, de szeretem őket és velük is foglalkozok.

Egy beregsurányi társkereső férfi, Gyuri (32)

A klasszikusnak számító vörös rózsa bátor választás, amely nyíltszívű, őszinte és egyenes jellemet takar. Remek intuícióval rendelkezel, ezért könnyedén kiszűrheted, amikor hazudnak neked. Tiéd a jövő, és több tervet is fontolgatsz magadban. Pontosan tudod, mit szeretnél elérni, és kellő bátorsággal indulsz a céljaid megvalósítása felé. A stresszt ugyanakkor nehezen viseled, ezért nagyon fontos, hogy pihenj és relaxálj minél többet. Például sétálj el egy virágüzletbe, és illatold meg a legszebb vörös rózsát.

Egy beregsurányi társkereső nő, Anita (34)

Minden kezdet nehéz, és ha mindent többször kell újrakezdened, akkor az még nehezebb, mert bármennyire is pozitív vagy, a korábbi csalódások, a Téged ért negatív előítéletek mind hátráltató tényezők, gyengítik a sikerességbe vetett hited. Mindettől függetlenül tudom, hogyha valamiért nem teszek semmit, az nem fog csak úgy az ölembe hullani. 42 éves elvált, "hétköznapi" férfi vagyok, aki ráadásul még mérleg is.....és valóban az!!! A többit majd személyesen, persze csak ha érdekellek! :) Köszi, hogy elolvastad!

Egy beregsurányi társkereső férfi, Laci (42)

Talán.., hiszek az újrakezdés lehetőségében..., és persze hinni szeretnék az internetes társkeresés lehetőségében...is. Környezetem megítélése szerint komolyan veszem az életet...- nem hinném, egyszerűen csak, egy érzelmi alapon működő kapcsolatot szeretnék, amit majd az élet alakít... Magamról talán annyit, hogy pozitívan gondolkodó, az élet dolgaira nyitott, határozott személynek tartom magam...Lételemem az őszinteség... Az ismerkedés ezen formája nem egyszerű.., hisz néhány fotó és pár soros bemutatkozás alapján dönt az ember, hogy elkezd-e, egy beszélgetést. Néhány fotó, egy rövid bemutatkozás persze nem adja vissza az ember valódi énjét. - A személyes találkozásban hiszek. A szimpátia számomra elsődleges, és megfejthetetlen, hogy mi az, ami ezt befolyásolja, meghatározza. Úgy gondolom ez irányíthatatlan.... Ezen túlmenően fontos az értékrend, közös életszemlélet, és a közös jövőkép.

Egy beregsurányi társkereső nő, Katalin (47)

Kedves Látogató! Hogy miért is regisztráltam az oldalra? Lehet pontosan amiatt amiért Te is, mert keresel valakit. Ezelőtt, 2017 nyarán már próbáltam már több hasonlót, de nem jártam sikerrel, ebbe valahogyan belebotlottam, megtetszett az alkotó hozzállása, gondoltam adok egy esélyt! Na az már megvolt miért is vagyok itt ... most pár szót azért magamról is: gyógyszerész vagyok, pontos vagyok, precíz vagyok és szeretem a munkám, ezt próbálom a magánéletbe is átvinni, mert ugye ezek a tulajdonságok alapvetőek a mi szakmánkban! Amit szeretek: színház, de csak vígjáték és vagy zenés darabok, szaunázás, mozi vagy otthoni filmnézés, társasággal főzős-sütős-iszogatós programok, testedzés már egy ideje - az eddig elért eredményre büszke vagyok - ja és persze a párommal lenni! Komoly kapcsolat érdekel, mint mindig életem során, mert szerintem alapos ráhangolódás után lehet csak tökéletes minden egy kapcsolatban! Amit nem tudok és nem is akarok letagadni és lehet most egy két embert elriasztok - de nem árulok zsákbamacskát - van két gyönyörű gyermekem, akik sajnos már lassan 1 éve nem velem élnek, de hála nem csak kétheti apuka vagyok! Ettől függetlenül, ha megtalálom az IGAZIT, nem kizárt a gyerek téma :) Ennyi bemutatkozó szöveg szerintem elég :) lehet picit még sok is volt!

Egy beregsurányi társkereső férfi, Gábor (36)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Beregsurány

Beregsurány

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye