Társkereső Bosta

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Bosta környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb bostai társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

bostai társkereső nők

Első Találkozás

bostai társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online bostai társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb bostai diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes bostai keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes bostai keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as bostai társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es bostai társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es bostai társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti bostai társkereső nők

Néhány bostai társkereső bemutatkozása

Szia kedves látogató! Én egy elég visszahúzódó lány vagyok, ezért is szeretnék inkább társkeresőn ismerkedni, mert élőben nem igazán tudok. Természetesen ha kölcsönös a szimpátia, élőben is találkozhatunk majd. Komoly kapcsolatot keresek. Ha kérdésed van, nyugodtan írj, igyekszem válaszolni. :) Üdv: Diána

Egy bostai társkereső nő, Diána (25)

Szia! Zsoltinak hívnak és Pécsen élek. Gyengénlátó vagyok és hallókészülékem is van. Őszinte,szerény,megbízható,hűséges szavak jellemeznek. Vannak rossz tulajdonságaim is,de hát kinek nincsenek. Nem vagyok romantikus alkatú és nem vagyok nagy dumás. Szeretem a természetet és az állatokat és a zenét. Kíváncsi természetű vagyok és kreatívan újrahasznosítok mindent amit lehet. Szeretek barkácsolni és szerelgetni. Nem akarom megváltani a világot,én csak egy egyszerű emberke vagyok aki társra vágyik. Keresem azt a nőt aki elfogad a hibáimmal együtt és akit szerethetek és viszont szeret. Barátkozás is érdekel,mert sajnos nincsenek barátaim. Üdv.: Zsolti

Egy bostai társkereső férfi, Zsolti (39)

Fontos számomra a JÓSÁG és a SZERETET,a megértés, a tolerancia, a biztonság,az udvariasság a kedvesség...szóval nagyon sok minden. Nem vagyunk tökéletesek. Fontos hogy tud a másikat elfogadni olyannak amilyen. Nem a tökéleteset keresem,hanem azt az embert akiből a számomra legjobbat tudom kihozni és Ő is a legjobbat látja bennem.

Egy bostai társkereső nő, Marika (59)

Sziasztok! :) Komoly, türelmes, figyelmes, higgadt, romantikus. Címszavakban ez lennék én. Aránylag sok filmet nézek, azon belül is a horror és a sci-fi vezetik a sort, de a Star Wars - Gyűrűk Ura - Harry Potter trió sem marad el, kibővítve a Marvel és DC filmekkel. A színháztól sem riadok vissza, de a mozi mindig is jobban vonzott. Zenei ízlésem az alter kivételével mindenevő, kedvenceim a filmzenék és a hibrid (pl. szimfonikus electro) zene. Szabadidőm leírva sablonos, de igaz: edzés, tanulás, olvasás, filmezés, zenehallgatás. Miket szeretek? Történelem, űrkutatás, sci-fi, foci, PC játékok, anime, olasz és japán konyha. Természetesen szeretem a női nemet is. Ami ennél is jobb, az a női igen. ;)

Egy bostai társkereső férfi, Marci (26)

"Az egyetlen útmutató az emberhez a lelkiismerete; az egyetlen pajzs tetteink becsületességének és őszinteségének emléke. Nagyon meggondolatlan dolog végigsétálni az életen e pajzs nélkül, mert reményeinket olyan gyakran gúnyolja ki a kudarc és borulnak fel terveink. De ezzel a pajzzsal, még ha játszik is velünk a sors, mindig becsületesen menetelhetünk."

Egy bostai társkereső nő, Andrea (48)

Nem tudom mit kellene ide írnom, ezért csak azt írom, ami éppen eszembe jut. Ha valamit kihagynék amire kíváncsi lennél kérdezz bátran. Komoly kapcsolat keresése céljából regisztráltam erre az oldalra. Nehezen nyílok meg, viszont könnyen kiismerhető vagyok. Nem vagyok agresszív, nem szeretek verekedni, nem is szoktam, kerülöm a konfliktusokat. Szeretek kirándulni, túrázni, moziba, színházba járni. Persze azért lustálkodni is szeretek😊 Nem dohányzom. Nem iszom alkoholt, csak társaságban (kb. évente 1-2 pohár) Zenei stílusom: bármilyen zenét szívesen hallgatok, ha van benne ének. Kedvenc étel: rántott hús, spagetti, palacsinta, fasírozott, pizza, de szinte mindent megeszek, ha nem mozog😊 a tányéron Kedvenc film stílusom: akció, sci-fi, krimi, vígjáték, animáció, háború, fantasy

Egy bostai társkereső férfi, Józsi (38)

Ismerkedek, barátkozok. A többit majd meglátom. Vagy kialakul a vonzalom, vagy nem. Semmit sem erőltetek. Egy mozgássérült nőt is lehet szeretni. A férfi fogadja el, hogy a nőnek is van szabad akarata, véleménye. A nő is lehet beteg, sérült, nem tökéletes alakú. A férfi legyen férfi, ne csak egy élvezet hajhász, akinek első és egyetlen érdeklődése a szex. Képes legyen gondoskodni a párjáról. Nagyon szeretnék már találkozni egy olyan férfivel aki képes magamért szeretni, és nem csak szex hiánya van.

Egy bostai társkereső nő, Mónika (53)

Szia! Attila vagyok, pécsi lakosú. Komoly szándékkal regisztráltam, és keresem a hozzám hasonló életvidám, mosolygós társamat. Előnyben részesítem a természetességet és a belső értéket a külsőhöz képest, de természetesen a külső sem elhanyagolható. Szabadidőmben szívesen előveszek egy könyvet, vagy a kutyusommal szeretek sokat játszani. Hobbijaimhoz tartozik még a zenehallgatás, játszás, internetezés is, de nem csak ebből áll az életem. Segítőkész, szorgalmas srácnak mondanám magam, aki odafigyel másokra is. Egy kicsit zárkózottabb vagyok a kelleténél, ezért az ismerkedés az nekem kicsit lassabban, nehezebben megy, de ahogy túllendülök az első akadályokon, már könnyebb a helyzet. Azt hiszem többet most ide nem is írok, legyen mit felfedezni, megismerni bennem a beszélgetések során :) Köszönöm, hogy elolvastad :)

Egy bostai társkereső férfi, Atesz (30)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Bosta

Bosta

Baranya megye