Társkereső Botykapeterd

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Botykapeterd környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb botykapeterdi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

botykapeterdi társkereső nők

Első Találkozás

botykapeterdi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online botykapeterdi társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online botykapeterdi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb botykapeterdi diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb botykapeterdi diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes botykapeterdi keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes botykapeterdi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es botykapeterdi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es botykapeterdi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti botykapeterdi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti botykapeterdi társkereső férfiak

Néhány botykapeterdi társkereső bemutatkozása

Vera vagyok és megpróbálom bemutatni magam amennyire lehet ebben a pár sorban. Jókedvű, mosolygós, temperamentumos nő vagyok. Szeretem az állatokat, szeretek a természetben nagyokat sétálni és utazni. Rendezett életet élek, szeretem a nyugalmat ugyanakkor szeretem a változatosságot. Keresem 55 és 60 év közötti férfi társamat akivel megoszthatom a mindennapok örömeit és aki káros szenvedélyektől mentes. Tisztelje a véleményem és lehessen vele nagyokat nevetni, beszélgetni. Ha szeretnél megismerni, írj bátran.

Egy botykapeterdi társkereső nő, Veronika (55)

jelenleg a PTE BTK-n tanulok, fontosnak tartom, hogy széles látószögből lássunk rá a világra, és az életben bármibe kezdünk, azt tudatosan végezzük, ne robotokként, nagyon szeretem a művészetet, főleg a zenét, szeretek ismerkedni, új dolgokat kipróbálni, utazgatni, nagy tervem, hogy bejárjam a világot, zenében volt már rockos, jazzes, klasszikus zenés, technos, goás korszakom is, mindig érdekeltek a spirituális kérdések, szeretek elmerülni a kapcsolataimban, alapból elmélyültebb természet vagyok, hajlamos a melankóliára, így szeretem magamat állandó dinamikában tartani, és kirángatni magamat az alapállapotból

Egy botykapeterdi társkereső férfi, Ákos (23)

Nem vagyok hibátlan, bár nap mint nap dolgozom rajta. Kreatív munkám állandó kihívásokkal szembesít, amit nagy élvezettel oldok meg. Nyitott vagyok minden szépre, amit az élet felkínál. Szeretek a gyermekeimmel és barátaimmal közös élményeket megélni, óckodom az egyforma mindennapoktól. Fiatalos, csinos, ápolt, igényes ember vagyok, aki szeretne maga mellett egy hasonló habitusú partnert, olyat, aki rávilágít hibáimra, többre sarkall, mesél, nevet szóval tart, vigyáz rám, aki derűs és vidám,együtt nevet velem, felvidít és közben megtanít élni.

Egy botykapeterdi társkereső nő, Erika (50)

Egyszerű fiú vagyok, aki az igazságot képviseli. Nem tartozom semmilyen keresztény gyülekezethez, rájöttem ezek nem az egy, igazi Isten akaratát képviselik. Én csak a Megváltót próbálom követni, miután az Atya kihívott Babilonból az eklésziába(kihívottak közössége). A Megváltó követése nem egy vallás, hanem maga az élet! Az Írás olvasása, tanulmányozása érrdekel, abból keresem Isten egyszerű igazságait. Egy olyan lányt keresek, akinek hasonló belátásai vannak, akivel egymás támaszai tudunk lenni testileg, lelkileg és tudjuk segíteni egymást a keskeny úton egységben, szeretetben, igazságban élve Istennek engedelmeskedve, és az Ő akaratát cselekedve.

Egy botykapeterdi társkereső férfi, Kristóf (21)

“A szenvedés abból fakad, hogy elvárjuk, hogy úgy szeressenek minket, ahogy elképzeltük.” Ez az idèzet Paolo Coelho ès nagyon igaz...nem igazàn tudom mit irjak.:) 29 èves, pècsi làny vagyok ès szeretnèk megismerni komoly gondolkodàsù,vicces, spontàn fèrfiakat akik tudjàk mit akarnak ès mernek is tenni azèrt. A horoszkòpom bika, hatàrozott, kèt làbon àllo làny vagyok,aki tudja mit akar ès el is èri. Vicces vagyok,szeretem a tàrsasàgot, imàdok olvasni,zenèt hallgatni,szinhàzba jàrni stb. èrdekel a filozofia,a pszihologia ès ùgy minden,ami elgondolkoztat. Ha meg szeretnèl jobban ismerni ,akkor irj:)

Egy botykapeterdi társkereső nő, Lucia (29)

Sziasztok! :) Komoly, türelmes, figyelmes, higgadt, romantikus. Címszavakban ez lennék én. Aránylag sok filmet nézek, azon belül is a horror és a sci-fi vezetik a sort, de a Star Wars - Gyűrűk Ura - Harry Potter trió sem marad el, kibővítve a Marvel és DC filmekkel. A színháztól sem riadok vissza, de a mozi mindig is jobban vonzott. Zenei ízlésem az alter kivételével mindenevő, kedvenceim a filmzenék és a hibrid (pl. szimfonikus electro) zene. Szabadidőm leírva sablonos, de igaz: edzés, tanulás, olvasás, filmezés, zenehallgatás. Miket szeretek? Történelem, űrkutatás, sci-fi, foci, PC játékok, anime, olasz és japán konyha. Természetesen szeretem a női nemet is. Ami ennél is jobb, az a női igen. ;)

Egy botykapeterdi társkereső férfi, Marci (27)

Azt gondolom, ha valakit valóban szeretsz, úgy igazán a szívedből, annak add oda a létezés legnagyobb kincsét: a szabadságot... Ha erre képes vagy, akkor rá fog ébredni, hogy Te vagy az egyetlen, aki igazán szereti... ‎"Néha vidám vagyok, örült és vicces, néha csöndes, nyugis és visszahúzódó. Néha nagyon vágyom rá, hogy velem legyen valaki, néha élvezem, hogy egyedül vagyok. Néha azt szeretem, ha hangosan szól a zene, néha jó a csönd is. Néha nagyon boldognak érzem magam, néha teljesen elveszettnek. Néha szeretem a színes dolgokat, néha csak a fekete tetszik. Néha a saját világomban élek, néha rájövök, hogy amit elképzeltem, sajnos nem létezik.

Egy botykapeterdi társkereső nő, Éva (52)

Nem tudom mit kellene ide írnom, ezért csak azt írom, ami éppen eszembe jut. Ha valamit kihagynék amire kíváncsi lennél kérdezz bátran. Komoly kapcsolat keresése céljából regisztráltam erre az oldalra. Nehezen nyílok meg, viszont könnyen kiismerhető vagyok. Nem vagyok agresszív, nem szeretek verekedni, nem is szoktam, kerülöm a konfliktusokat. Szeretek kirándulni, túrázni, moziba, színházba járni. Persze azért lustálkodni is szeretek😊 Nem dohányzom. Nem iszom alkoholt, csak társaságban (kb. évente 1-2 pohár) Zenei stílusom: bármilyen zenét szívesen hallgatok, ha van benne ének. Kedvenc étel: rántott hús, spagetti, palacsinta, fasírozott, pizza, de szinte mindent megeszek, ha nem mozog😊 a tányéron Kedvenc film stílusom: akció, sci-fi, krimi, vígjáték, animáció, háború, fantasy

Egy botykapeterdi társkereső férfi, Józsi (39)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Botykapeterd

Botykapeterd

Baranya megye

Botykapeterd

+36 (1) 604 3102