Társkereső Bükkábrány

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Bükkábrány környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb bükkábrányi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány bükkábrányi társkereső bemutatkozása

Életvidám,nyílt,őszinte,káros szenvedélyektől mentes ember vagyok.A kitűzött céljaim elérésében kitartó,lehetetlent nem ismerő,ez a kitartás pontosság, precizitás jellemző rám a munkámban is. Az alaptermészetem nyugodt,megfontolt,de nagyon fel tud bosszantani a hazugság,kétszínűség,képmutatás. Magam körül szeretem a rendet,tisztaságot,szeretem az állatokat és a természetet. Szeretek kertészkedni,barkácsolni. A párkapcsolatban megbízható,hűséges voltam,és leszek is! Szeretnék egy olyan társat találni,aki kedves,őszintén szeretni tudó és szeretetet,ölelést igénylő,hűséges, odaadó társam lenne az életem hátralévő részében!

Egy bükkábrányi társkereső férfi, Attila (56)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Bükkábrány

Bükkábrány

Borsod-Abaúj-Zemplén megye