Társkereső Eger

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Eger környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb egri társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

egri társkereső nők

Első Találkozás

egri társkereső férfiak

Néhány egri társkereső bemutatkozása

Előtted a küzdés, előtted a pálya, Az erőtlen csügged, az erős megállja. És tudod: az erő micsoda? - Akarat, Mely előbb vagy utóbb, de borostyánt arat. (Arany János) ♥♥✌

Egy egri társkereső nő, Bianka (22)

Álmodozó, aki szereti megélni a szépet és a jót! :) Hiszek az igazságban és az igazi értékekben! Romantikus aki hisz a szerelemben és a családban!

Egy egri társkereső férfi, Norbert (40)

Franciska vagyok! Vidám természetű, szeretek kirándulni kertészkedni ,táncolni! Imádom a humort! Őszinte embernek tartom magam! Amit mástol is elvárok! Legyen egyszerű és nagyszerű minden ember! Alapvető dolgokat tartsa be! Űdv.Franciska

Egy egri társkereső nő, Franciska (68)

A nevem Tóth Dániel. Egerben lakom, egyedül élek gyermekem nincs. Gépészmérnökként dolgozom. Kedvenc időtöltésem a zenehallgatás,fürdőzés,kvíz játékok,ulti.

Egy egri társkereső férfi, Dániel (42)

Szia! Komoly kapcsolat céljából szeretnék ismerkedni .Korban hozzám illő komoly gondolkodású férfit keresek akivel lehet közös jövőt tervezni . Korban és magasságban hozzám illő társat keresek . kor :27-38 -ig magasság : 185 cm ig illetve ennél magasabb férfiak jelentkezzenek.

Egy egri társkereső nő, Anett (30)

szia. örülök hogy benéztél .

Egy egri társkereső férfi, Dávid (28)

Vadászom, szeretem a természetet és az állatokat. Szeretek a barátaimmal beszélgetve borozgatni, vagy borozgatva beszélgetni. Nem a porszívó a legjobb barátom, de a rendet szeretem. Imádok főzni, állítólag tudok is, bár ezt csak az tudja megítélni, aki kóstolta már. Utálom a wellnesst és a plázákat, szeretem viszont az erdőt, a tengert, a hegyeket, bármit, ami szép. Tudok undok lenni, makacs vagyok és önfejű. Nem bírom, ha meg akarnak változtatni. Ettől függetlenül tudok kedves és szerethető is lenni, és a látszat ellenére vannak jó tulajdonságaim is, csak nem olyan sok.

Egy egri társkereső nő, Judit (60)

Szia! Az érett nőkkel szívesebben ismerkednék, vonz bennük a nyugodtság, kedvesség, türelem, gondoskodni akarás és a meghitt együttlét. Velük jobban tudnék együttműködni. Érzéki is tudok lenni és szeretek is az lenni, ez megnyílvánul sok sok simogatásban, az ujjaim kellemes használatában. Apró puszikat árasztva akár. :) Ha szerinted megfelelő dolgokat tudnánk egymásnak nyújtani, akkor várlak. :)

Egy egri társkereső férfi, Norbert (29)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Eger

Eger

Heves megye

Eger

+36 (1) 604 3102