Társkereső Eger

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Eger környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb egri társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

egri társkereső nők

Első Találkozás

egri társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online egri társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online egri társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb egri diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb egri diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes egri keresztény társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es egri társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti egri társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti egri társkereső férfiak

Néhány egri társkereső bemutatkozása

Francia nyelvszakos középiskolai tanár vagyok. Özvegy. Már nyugdíjas, de vállalkozóként most is aktívan dolgozom. Szeretem a szépet, tudok mindennek örülni. A legkisebb apró élménynek is. Régen az elhunyt férjemmel rendszeresen jártam vadászni, horgászni. Imádok utazni, színházba, moziba járni. Az utazásom célpontja elsősorban a lányaim és az unokáim, mivel nem Magyarországon élnek. Külföldön tanultak és ott találták meg "életük párját". De szívesen utazom máshová is. Szoktam is kisebb utakra , hogy megismerjem a sok szépséget, ami körülvesz minket. Rendszeresen járok úszni. Talán ennyit magamról.

Egy egri társkereső nő, Marika (66)

Alapvetően egy céltudatos férfi vagyok. A munka- és a szabadidő szépen kiegészítik egymást. Kedvelek új filmeket megnézni a moziban, de szívesen sétálok vagy kocogok egy jót a belvárosban miközben ismerősökkel is tudok találkozni és beszélgetni. Egy jó koncertélmény is sokat jelent számomra, de zenélni és fellépni is nagyon szeretek. Új emberekkel találkozhatok ilyenkor és jó élményekben lehet részem, ami mindig visz tovább az utamon. Szívesen megosztanám ezt az életet egy komoly hölggyel, úgy érzem akkor lenne teljes a kép.

Egy egri társkereső férfi, Norbert (32)

Sokfelé jártam, de a szülőföld az igazi. Sokat olvasok, tv nem, de jó filmek igen. Mindig indulásra kész vagyok a természetbe s ehhez is jó lenne egy jó barát aztán a többit meglátjuk. Falun nőttem fel, szüleim tanárok voltak, s akkoriban úgy éltünk, mint mindenki: csirke, liba, az igazgatónál disznóölés, szüret. Énekeltünk, táncoltunk, szalonnát sütöttünk, kint főztünk, később a tanítványaimmal is minden vasárnap. Szeretek így élni, kinyílt virágnak is örülni. Szabad vizekben úszni, sokat biciklizek, ping- pongozom ha lehet, erdőt járok, gyógy- es fűszernövényeket, gombát szedek. Szóval természetközeli , de időnként kulturális életre gondolatom.

Egy egri társkereső nő, Zsuzsa (65)

Üdvőzöllek kedves látogató a páromat keresem , kizárólag az igazit keresem , nőtlen vagyok egy szeretni való kedves talpraesett kitartó céltudatos és telis tele tervekkek a jővővel kapcsolatban , de előbb megkell keresnem a páromat , nemkőnyű feladat a mai rohanó világban ,nagyon szeretnék családot és majd mindent elérni amit csak lehet ez nagyon nagy terv de előszőr meg kell találnom a hercegnőmet , hát ha tetszett a bemutatkozásom és úgy gondolod ráérsz úgy hatvan évig és éppen nincs más terved , vegyél ki hatvan évig szabadságot és vágjunk bele

Egy egri társkereső férfi, László (40)

Nem irok sablonos szövegeket..én sem vagyok átlagos 50 es..Az élet mindenkinek más lapot osztott..Ne itélkezz elsőre..mert nem vagyok egy fotogén fenomén..Aki gyereket szeretne az ne is irjon..Mindennek oka van .Igazábol olyan társat keresek..aki tudja mit jelent az "Adott szo"--"Hüség"--Megbecsülés"..elcsépelt szavak..viszont én ilyet keresek aki tudja és betartja. " Amit nem teszek meg:Bár azt mondják sokan a Nő dönt mindig..én mégsem fogok Elsőként ráirni egy férfira sem.Bár mennyire is szinpatikus lenne.Ha én tetszem akkor tedd meg az első lépést.. Valójában semmit sem birtokolsz, csak őrzöl egy darabig. S ha képtelen vagy továbbadni azokat, akkor azok birtokolnak téged. Bármi legyen is a kincsed, úgy tartsd a markodban, mintha vizet tartanál. Mert ha megszorítod, eltűnik. Ha kisajátítod, tönkreteszed. Tartsd szabadon, és örökre a tiéd marad. /Buddha/"

Egy egri társkereső nő, Henrietta (50)

Szia :) üdv az profilomon elősször is úgy gondolom ide írhat bàrki feketèt fehèret magàról sok mindent nem szeretnèk így kezdetekben annyit viszont hogy egy kedves őszinte, ès érdeklődő szemèlyisêgnek tartom magam aki vàgyik egy hasonló beàllitottsàgú ember tàrsaságàra szìvesen beszêlgetek bàrkivel amíg a kölcsönös tisztelet jelen van,szeretem ha valaki őszinte csalàdcentrikus ès szereti èlvezni az èletet ès minden tèren vàllalja önmagàt...röviden ennyi ha felkeltettem bàrki èrdeklődèsèt akkor írjon bàtran kellemes időtöltèst ès jó ismerkedèst mindenkinek.

Egy egri társkereső férfi, János (26)

Az ismerkedés során pusztán jobbra, vagy balra tolható tárgyak lettünk, a fotók top szögből elkapott, képszerkesztő programmal agyonretusált „műremekek”, melyeknek köze sincs a valósághoz. Ma kell, de nem intimitás. Románc kell, de nem kell a múltcsomag, azt vidd máshová. Senkinek nincs kedve a botlásaidat, a kudarcaidat, a sérelmeidet, az érzelmi csomagodat analizálni, elfogadni pedig főleg nem. Erre csak nagyon kevesek állnak készen.Én a kivétel vagyok, és azt is keresem. Drága 50-60 közötti urak, nézzetek tükörbe, és lássátok reálisan magatokat. Tehát ne roppanós húsú bombát keressetek magatok mellé, valahogy nem passzolna. Ráadásul azok a pipikék ( vagy inkább csak tömni való libák), minden ujjukra kapnak helyes, fiatal férfit azt hiszem. Vidám, független, talán túlzottan is őszinte, nő vagyok. ideiglenes kapcsolat nem érdekel, de ne félj, nem akarok a nyakadra költözni, van hol laknom. Házasságot sem tervezek, nem ez a lényeg. Ha bonyolult a kapcsolat státuszod, akkor sajnálom, de ne írj nekem!!!! Először légy független, aztán kezdhetünk ismerkedni. Ragaszkodó, kompromisszumkész vagyok. Hosszú távú, kölcsönös ragaszkodáson és vonzalmon, szereteten alapuló kapcsolatot szeretnék. ideiglenes dohányzást sem tudok tolerálni, és akár ideiglenes lerészegedést sem. Tiszta fejjel élek, ezt szeretném a másiktól is. FONTOS! Állatbarát vagyok, benti tartással két cicám van. Soha semmiért nem adnám őket.

Egy egri társkereső nő, Judit (54)

Mit mondhatnék? :D Akkor ismersz meg ha beszélgetsz velem. De legyen, nem biztos, hogy el fogja olvasni ezt valaki. Dani vagyok, 23 éves. Jelenleg Prestonban élek egyedül. Dolgozok és nagyjából ez teszi ki a minden napjaim. Szeretek gokartozni, billiárdozni, sétálni és olvasni olyan cikkeket vagy dolgokat amiket érdekesnek találok. Szeretem a háziállatokat bár sajnos jelenleg nincs egy sem. :( Miért is regisztráltam ide? Mert nincs nagyon időm kimozdulni és talán van itt valaki aki hasonlóan gondolkodik egy kapcsolatról mint én. Könnyen ismerkedem és elég beszédes vagyok néhanapján :D Talán már így is sokat írtam ide. NA DE, ne legyél szégyenlős, ha megmozgattam a fantáziád csak írj egy sziát és másnem egy jót beszélgetünk. ;)

Egy egri társkereső férfi, Dániel (25)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Eger

Eger

Heves megye

Eger

+36 (1) 604 3102