Társkereső Eger

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Eger környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb egri társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

egri társkereső férfiak

Néhány egri társkereső bemutatkozása

Aki szeretne megismerni az úgy is megteszi. Nem kalandot keresek.

Egy egri társkereső nő, Naomi (43)

Kalandorok ne keressenek.Csak komoly tarskeresokkel targyalok.Az elkebzelesem egy ember aki az elete masodik felebe is fiatal akar maradni

Egy egri társkereső férfi, Istvan (61)

Előtted a küzdés, előtted a pálya, Az erőtlen csügged, az erős megállja. És tudod: az erő micsoda? - Akarat, Mely előbb vagy utóbb, de borostyánt arat. (Arany János) ♥♥✌

Egy egri társkereső nő, Bianka (22)

A nevem Tóth Dániel. Egerben lakom, egyedül élek gyermekem nincs. Gépészmérnökként dolgozom. Kedvenc időtöltésem a zenehallgatás,fürdőzés,kvíz játékok,ulti.

Egy egri társkereső férfi, Dániel (42)

Franciska vagyok! Vidám természetű, szeretek kirándulni kertészkedni ,táncolni! Imádom a humort! Őszinte embernek tartom magam! Amit mástol is elvárok! Legyen egyszerű és nagyszerű minden ember! Alapvető dolgokat tartsa be! Űdv.Franciska

Egy egri társkereső nő, Franciska (68)

szia. örülök hogy benéztél .

Egy egri társkereső férfi, Dávid (28)

Szia! Komoly kapcsolat céljából szeretnék ismerkedni .Korban hozzám illő komoly gondolkodású férfit keresek akivel lehet közös jövőt tervezni . Korban és magasságban hozzám illő társat keresek . kor :27-38 -ig magasság : 185 cm ig illetve ennél magasabb férfiak jelentkezzenek.

Egy egri társkereső nő, Anett (30)

Szia! Az érett nőkkel szívesebben ismerkednék, vonz bennük a nyugodtság, kedvesség, türelem, gondoskodni akarás és a meghitt együttlét. Velük jobban tudnék együttműködni. Érzéki is tudok lenni és szeretek is az lenni, ez megnyílvánul sok sok simogatásban, az ujjaim kellemes használatában. Apró puszikat árasztva akár. :) Ha szerinted megfelelő dolgokat tudnánk egymásnak nyújtani, akkor várlak. :)

Egy egri társkereső férfi, Norbert (29)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Eger

Eger

Heves megye