Társkereső Eger

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Eger környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb egri társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

egri társkereső férfiak

Néhány egri társkereső bemutatkozása

Aki szeretne megismerni az úgy is megteszi. Nem kalandot keresek.

Egy egri társkereső nő, Naomi (44)

Álmodozó, aki szereti megélni a szépet és a jót! :) Hiszek az igazságban és az igazi értékekben! Romantikus aki hisz a szerelemben és a családban!

Egy egri társkereső férfi, Norbert (41)

Eger és környékéről ismerkednék tartós, komoly kapcsolat céljából. Korombeli férfit keresek.

Egy egri társkereső nő, Edit (54)

szia. örülök hogy benéztél .

Egy egri társkereső férfi, Dávid (29)

Szia! Komoly kapcsolat céljából szeretnék ismerkedni .Korban hozzám illő komoly gondolkodású férfit keresek akivel lehet közös jövőt tervezni . Korban és magasságban hozzám illő társat keresek . kor :27-38 -ig magasság : 185 cm ig illetve ennél magasabb férfiak jelentkezzenek.

Egy egri társkereső nő, Anett (30)

Szia! Az érett nőkkel szívesebben ismerkednék, vonz bennük a nyugodtság, kedvesség, türelem, gondoskodni akarás és a meghitt együttlét. Velük jobban tudnék együttműködni. Érzéki is tudok lenni és szeretek is az lenni, ez megnyílvánul sok sok simogatásban, az ujjaim kellemes használatában. Apró puszikat árasztva akár. :) Ha szerinted megfelelő dolgokat tudnánk egymásnak nyújtani, akkor várlak. :)

Egy egri társkereső férfi, Norbert (30)

Vadászom, szeretem a természetet és az állatokat. Szeretek a barátaimmal beszélgetve borozgatni, vagy borozgatva beszélgetni. Nem a porszívó a legjobb barátom, de a rendet szeretem. Imádok főzni, állítólag tudok is, bár ezt csak az tudja megítélni, aki kóstolta már. Utálom a wellnesst és a plázákat, szeretem viszont az erdőt, a tengert, a hegyeket, bármit, ami szép. Tudok undok lenni, makacs vagyok és önfejű. Nem bírom, ha meg akarnak változtatni. Ettől függetlenül tudok kedves és szerethető is lenni, és a látszat ellenére vannak jó tulajdonságaim is, csak nem olyan sok.

Egy egri társkereső nő, Judit (61)

Szia :) üdv az profilomon elősször is úgy gondolom ide írhat bàrki feketèt fehèret magàról sok mindent nem szeretnèk így kezdetekben annyit viszont hogy egy kedves őszinte, ès nyitott szemèlyisêgnek tartom magam aki vàgyik egy hasonló beàllitottsàgú ember tàrsaságàra szivesen beszêlgetek bàrkivel amíg a kölcsönös tisztelet jelen van,szeretem ha valaki öszinte csalàd centrikus ès szereti êlvezni az èletet ès minden tèren vâllalja önmagàt...röviden ennyi ha felkeltettem bàrki èrdeklődèsèt akkor írjon bâtran kellemes időtöltèst ès jó ismerkedèst mindenkinek.

Egy egri társkereső férfi, János (25)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Eger

Eger

Heves megye

Eger

+36 (1) 604 3102