Társkereső Miskolc

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Miskolc környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb miskolci társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

miskolci társkereső nők

Első Találkozás

miskolci társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online miskolci társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online miskolci társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb miskolci diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb miskolci diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes miskolci keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes miskolci keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as miskolci társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as miskolci társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es miskolci társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es miskolci társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti miskolci társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti miskolci társkereső férfiak

Néhány miskolci társkereső bemutatkozása

Koromnál fiatalabb, pozitív gondolkodású, romantikus természetű nyugdíjas vagyok, külsőmet is igyekszem karban tartani. Saját lakásomban egyedül élek. Szeretek olvasni, színházba, koncertre járni, TV-t nézni, kirándulni, jókat beszélgetni művészetről és közéletről is. Férjhez menni, összeköltözni nem szeretnék. Olyan társat keresek hosszú távra, aki független, velem tudja tölteni az ünnepeket, hétvégéket is. Szeretek össze partneremmel egy jó TV műsor nézése közben is.

Egy miskolci társkereső nő, Ibolya (70)

Üdvözöllek kedves látogató! Magamról annyit, hogy 27 éves jóképűnek mondott, fiatal miskolci srác vagyok.186 cm magas vagyok 86 kg. Rövid barna hajam van, zöld szemem és vannak tetoválásaim. Szabadidőmben focizok, sétálok, meccsre járok. Szívesen töltöm szabadidőmet a szabadban. Nagyon gondolatom már egy normális párkapcsolatra. Rengeteg pofont kaptam már az élettől, de mindig felálltam. Szeretnék egy társat aki mindenben társ, szeret, hűséges, őszinte és megért. Keresem az igazit, ha felkeltettem az érdeklődésed, írj nyugodtan.

Egy miskolci társkereső férfi, Dániel (28)

sziasztok Egy ideje egyedül vagyok és szeretnék végre társat magam mellé akivel még boldogabb lehetne az életem. Igazán kedves és romantikus vagyok. Szeretek a barátaimmal lenni és mindent megbeszélni. Szeretek folyamatosan új dolgokat megtanulni és megérteni. mivel a tudás hatalmas segítség az életben. Olyan társat keresek aki hasonlóan látja az életet, és vannak céljai. Akinek nem az az első hogy megpróbál a saját képére formálni, hanem elfogad olyannak ami én vagyok.

Egy miskolci társkereső nő, Adrienn (29)

Keresem életem párját, aki őszinte, nem csak a pénzre megy és szavahihető. A mai anyagias világban sajnos ez már nagyon nehéz dolog, de azért remélem találok ilyen nőt! Nagyra értékelem, ha valaki becsületes, őszinte, lelkiismeretes a munkájában.A kölcsönös tisztelet számomra nagyon fontos, anélkül nem működhet semmi sem. Imádom a túrázást, gyakran járok ki a természetbe, minden évszak le tud nyűgözni a maga szépségeivel. Művészlélek vagyok, így sokat elmélkedek az élet dolgairól, nagy zene és színházkedvelő vagyok. Szeretek alkotni, ezért foglalkozom fotózással és néha videózok is. Szeretem ha valakivel hosszasan tudok beszélgetni.

Egy miskolci társkereső férfi, Gábor (30)

Piroska vagyok!! Mások által helyesnek mondott ,egy vigkedélyű,hölgy vagyok.Sajnos 9 éve özvegy. Van két családos fiam,4 aranyos unokám 2,lány,2 pici fiú.Ők külön élik a maguk életüket.Én egyedül élek,anyagi gondjaim,nincsen.Egyéni vállalkozásom szüneteltetem.Kereskedelmi és Vendéglátó a szakmám.De most már úgy gondoltam,hogy ezt a hátralévő kis életemet élni szeretném.Szeretnék egy korban,magasságban hozzám illő barátot,egy társat,akivel,megoszthatnám,örömömet,bánatomat.Legyen magára és környezetére igényes,tudjon szeretni,természetesen,kölcsönösen egymást megbecsülni . Nem szeretem az italos,bagós,embereket,italt csak alkalmanként.Szeretek táncolni,kirándulni,gyógyfürdőkbe eljárni. Remélem,nem kértem,lehetetlent,Üdv,Piroska.

Egy miskolci társkereső nő, Piroska (71)

Szia! Egy elvált kétgyerekes apuka vagyok. Hosszútáv kapcsolatot keresek. Nőt keresek aki inspirál, megért, támogat, egy igazi társat, jóban-rosszban. Nem én vagyok A lovag fehér lovon, a rózsaszín álmodban se rólam ábrándozol. Realista vagyok aki mindent megtesz amit tud és kell. Szeretnék újra egy nőt akivel nincsenek tabuk, aki eljár velem túrázni, szinházba, moziba, sétálhatunk céltalanul... Az ismerőseim inteligensnek tartanak, de ez szubjektív, hiszen minden nézőpont kérdése. Ismerj meg és dönsd el magad. A félreértések elkerülése érdekében, a gyerekeim az elsők a szivemben, gondolom ez minden normális szülőnél így van.

Egy miskolci társkereső férfi, Viktor (41)

Keresem a párom! :) Fiatalos, ápolt , önmagával és másokkal szemben is igényes nő vagyok. A magunkhoz illő embert biztosan nehéz megtalálni, ja és sok tökfej van az ilyen oldalakon? Istenem , én azért bízom, hogy párját valóban kereső , jól ápolt, tanult férfiak is vannak, vagy itt vagy máshol! Boldogság! ! ! Amit keresek! Aranyosi Ervin - A szeretetről A szeretet annyi: - elfogadni, nyitott szívedből többet adni! Másokban meglátni a szépet, s örökre hinni, hogy szép az élet. Megértőn nézni a világra, ápolni, kinek a lelke árva. Tudni a rossz is csak emberi, másképpen lát, ki felismeri. Keresd a jót, kívánd a szépet! Lásd meg másban az emberséget! Bocsásd meg azt, amiben gyarló! Szeress ha fáj is, legyél kitartó! Azért születtél erre a földre, hogy szeretni tanulj mindörökre. Szívedben szóljon a szeretet ének: "Szeretném, hogyha szeretnének". Később többet fogok írni magamról. Ígérem!

Egy miskolci társkereső nő, Anna (58)

Engem nehéz kiismerni. Normális ember vagyok, kissé bolondos de normális, kedves és nyugodt, nehezen lehet felidegesíteni. Sokat csalódtam a kapcsolatokban, ezért jó ideje próbálom inkább "magányos farkas" életet élni, de nem vált be, viszont nehezen tudok megbízni másokban. Barátaim listája nagyon karcsú, de ő bennünk a végtelenségig bízok. Én eddig mindig úgy voltam, hogy inkább adtam mint elvártam volna hogy adjanak, vagyis inkább a lány boldogságát néztem, mert ha ő boldog volt mellettem akkor én is boldog voltam . Nem vagyok az a kiskirályfi típus, vagyis nem várom el hogy hercegnőt találjak. Belső nálam fontosabb mint a külső (kedves, beszédes, nyugodt...), de a külső is számít kis mértékben ( nőiesség, ápoltság és egyéb apróságok :D ). De nem írok regényt mert már így is kisregényt sikerült alkotni . Bármi kérdés van írj.

Egy miskolci társkereső férfi, István (26)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Miskolc

Miskolc

Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Miskolc

+36 (1) 604 3102