Társkereső Miskolc

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Miskolc környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb miskolci társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

miskolci társkereső nők

Első Találkozás

miskolci társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online miskolci társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online miskolci társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes miskolci keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes miskolci keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as miskolci társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es miskolci társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti miskolci társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti miskolci társkereső férfiak

Néhány miskolci társkereső bemutatkozása

Piroska vagyok!! Mások által helyesnek mondott ,egy vigkedélyű,hölgy vagyok.Sajnos 10 éve özvegy. Van két családos fiam,4 aranyos unokám 2,lány,2 pici fiú.Ők külön élik a maguk életüket.Én egyedül élek,anyagi gondjaim,nincsen.Egyéni vállalkozásom szüneteltetem.Kereskedelmi és Vendéglátó a szakmám.De most már úgy gondoltam,hogy ezt a hátralévő kis életemet élni szeretném.Szeretnék egy korban,magasságban hozzám illő barátot,egy társat,akivel,megoszthatnám,örömömet,bánatomat.Legyen magára és környezetére igényes,tudjon szeretni,természetesen,kölcsönösen egymást megbecsülni . Nem szeretem az italos,bagós,embereket,italt csak néha.Szeretek táncolni,kirándulni,gyógyfürdőkbe eljárni. Remélem,nem kértem,lehetetlent,Üdv,Piroska.

Egy miskolci társkereső nő, Piroska (71)

Üdvözöllek benneteket!..kedves párkereső hölgyek! Olyan hölgyet keresek aki az őszinte szót többre nézi mint bármilyen jól hangzó hazugságot!Légy önmagad ne nekem magadnak felelj meg,aztán majd közösen teszünk arról,hogy mi majd egymásnak feleljünk meg úgy,hogy azért megmaradjon egyéniségünk és ne akarjuk mindenáron megváltoztatni egymást,vagy esetleg a volt párunk formájára alakítani a másikat!Légy barátm,társam,gyermekeid anyja és ne másé!...én keljek neked ne a falú,vagy a város:)...ha fizetés napján hazatérek engem üdvözöljél ne a farzsebemben keresd a pénztárcám és Vajna féle ATM-nek nézzél!!!:) Nem kérek sokat csak annyit én keljek neked fogadj el ahogyan vagyok!...ezt teszem majd én is! Ne érettségi fényképet tegyél ki magadról:)...a jelenlegi kép alapján akarlak megismerni nem a múltban merengeni egy életen át:) Köszi,hogy elolvastad! Akinek szimpi lennék írjon!... akinek nem az lapozzon! Puszi és csók!

Egy miskolci társkereső férfi, Jozsef (53)

Sok minden történt már velem ... jó is, rossz is. Egy dolgot megtanultam, mindig tudjak pozitiv maradni. Sok impulzus kapunk a környezetünkből. Sajnos negatív is, de Rengeteg pozitiv élményt is nyújtanak számunkra a mindennapok! Ezt viszont meg kell tanulni befogadni! Keresek, nem akárkit, nem akármire, hanem csak egy valakit! Társat keresek .... nem partnert! A beszélgetés kevés egy ismerkedéshez, amíg nem lehet arcot, hangot, kisugárzást, és non-verbális jeleket társitani hozzá addig az nem fejlődik! Humor, megbízhatóság, megértés, figyelem, értékrend - ezekre van garancia. Beszéljünk, találkozhatunk, lássuk müködik-e a kémia ... Nem szeretnék távkapcsolatot ... A kedvezőtlen választ is el tudom fogadni ... ezért tedd te is ugyanezt! Tarts tiszteletben a döntést és is azt teszem! Köszönöm szépen a figyelemdet és a rám szánt idődet!

Egy miskolci társkereső nő, Andrea (45)

Szia. Elég régóta keresem társam. Fontosnak tartom az őszinteséget, érdeklődőságot, és a bizalmat. Szívesen beszélgetek mindenről is. Ha gondolod írj, szívesen válaszolok. Eljutottam oda, hogy átértékelődött az Értékrendem. Másmiképpen tekintem fontosnak, -érzéseimet az az életemben. Mivel egyre jobban tisztában vagyok azzal, hogy mik azok gondolataim,milyen terveim vannak az élettben. Tudom már, hol is vagyok a világban. Ezért is gondoltam segítségemre lehet ez a felülett, hogy itt valóban megtaláljam Lánybarátom és, (vagy) társam, akivel kölcsönösen partnerként megértenénk egymást akivel még a vitatkozás is jól esik, néha napján. ( Ha tudod mire gondolok ? ;) Fontosnak tartom a közös Társaskapcsolatokat, mint példáúl együtt szórakozni, akár megnéznénk egy jó színdarabot ,egy fesztivál, legyen bárhová, ami feltölt minket és a kapcsolatunkat , de ha kell külön is el legyünk, egy a lényeg a közöss...!!! Ui:igyekszek friss fotókat feltölteni magamról, csak nem vagyok egy fotógén ezért nehézségem jó fotókat készítenem....

Egy miskolci társkereső férfi, István (37)

Keresem a párom! :) Fiatalos, ápolt , önmagával és másokkal szemben is igényes nő vagyok. A magunkhoz illő embert biztosan nehéz megtalálni, ja és sok tökfej van az ilyen oldalakon? Istenem , én azért bízom, hogy párját valóban kereső , jól ápolt, tanult férfiak is vannak, vagy itt vagy máshol! Boldogság! ! ! Amit keresek! Aranyosi Ervin - A szeretetről A szeretet annyi: - elfogadni, érdeklődő szívedből többet adni! Másokban meglátni a szépet, s örökre hinni, hogy szép az élet. Megértőn nézni a világra, ápolni, kinek a lelke árva. Tudni a rossz is csak emberi, másképpen lát, ki felismeri. Keresd a jót, kívánd a szépet! Lásd meg másban az emberséget! Bocsásd meg azt, amiben gyarló! Szeress ha fáj is, legyél kitartó! Azért születtél erre a földre, hogy szeretni tanulj mindörökre. Szívedben szóljon a szeretet ének: "Szeretném, hogyha szeretnének". Később többet fogok írni magamról. Ígérem!

Egy miskolci társkereső nő, Anna (59)

Mindenből a szépet az igényeset szeretem... De sokszor ez nem jön össze... Mint legtöbben én is tartós kapcsolatra gondolatom, nincs nagy gyakorlaton a nettes társkeresésben. Manapság elég rossz passzban vagyok ezen lehetne segíteni, ha olyan jó kis aranyos vagy. Bár a belső szépség az igazi - de azért ez csak úgy később mondható el egy jó kapcsolatban. Őszinte egyszerű ember vagyok ( manapság...) Mostanság nem sportolok - szerencsés alkatom van nem vagyok hízós. Még úgy sem, hogy szeptember végétől nem dohányzom. Ha te dohányzol - az a te döntésed és én mások akaratát akceptálom... Nem szeretem a nagy kövérséget, a mértéktelenséget. Fura és érthetetlen a hölgyek tovább élnek, mi férfiak mégis fiatalabb hölgyeket gondolunk magunknak... Igy vagyok ezzel én is... épp most pattant ki a szikra miért is jó ez nekünk pasiknak... Hát, hogy nektek legyen a feladatotok a gondoskodás ez ( is ) drága hölgyek... Mint ahogy kedvencem Hofi mondta, nem szó szerint idézem: Ha összejössz egy csajjal ne olyat keress akinek jó a feneke meg jó az ágyban - nem - hanem olyat, aki ha rosszul leszel el tud vinni az ügyeletre... De hogy a mostani valós helyzetre evezzek, nagyon jól tudom, felcserélődtek a szerepek... MI férfiak el nőiesedtünk ( el gyerekeskedtünk más szóval) ti pedig el igaziodtatok. Persze vannak kivételek - de a kivételek csak erősítik a szabályt. Azt hiszem minden kezdet nehéz - alle Anfang ist schwer, wie die Deutsche leute sagen - szóval mint ahogy a német mondja, de úgy bele kezdtem a bemu levelbe, hogy nem is olyan sokára Albert Einsteinnél fogok járni... ( Laszlo sollst du nicht zu viel klatschen László ne sokat pletyózz mondta nekem anno még az NDK-ban a fónököm… ) Szóval Einsteintől a kedvencem: A világot nem a gonosz fogja tönkre tenni, hanem azok akik végig nézik és nem tesznek semmit. No ennyi később több, ha megnyerő lett az ismerkedési portfolióm... Még egy fontos, miután előzőleg nem így volt... Szóval nem én szeretnék először dönteni, Neked kell előszőr választani... Bármennyire is tetszel nekem ha nem Te jelentkezel először akkor én csak várok, és várok és várok rád...

Egy miskolci társkereső férfi, László (57)

Az ötvenes évei végén járó életvidám, molett nő vagyok. Egy hosszútávú, kapcsolatot keresek, ami akár komolyabbra is fordulhat. Kedves huszonévesek! Én elhiszem, hogy fantasztikusak vagytok, azt is elhiszem, hogy benneteket nem zavar a kor, sőt azt is, hogy eddig mindig idősebb barátnőtök volt, de én az érett férfiakat kedvelem!! Ha te egy 48 és 75 év közötti férfi vagy, aki szereti ha van mit fogni egy nőn, itt a lehetőség! Ha veszed a fáradtságot, megismerhetsz. Aki képtelen az őszinteségre és az egyenes nyílt beszédre, az ne velem akarjon ismerkedni! Nincs szükségem a "csak egy tartalmas éjszakákra", a " és majd meglátjuk mi lesz" kapcsolatokra, mert bár szeretem a jó et, de ha csak ennyire gondolatsz, lépj tovább! Szeretnék egy olyan férfit találni, aki nem érdekes barátt keres, akinek nem csupán ideiglenes partnernek kellek, hanem akár közös programokat is csinálhatunk. Ennélfogva pedig gondolom világos, hogy életkorban hozzám illő férfiakkal ismerkednék, akik függetlenek. Nem keresek utazó bajnokot, hanem valós Férfit, aki nem szóban átérezkedik! Aki , es, elfogad olyannak, amilyen vagyok! Részletezhetném, hogy kit is keresek, de az ember folyton kompromisszumot kell, hogy kössön, így ezen a téren se minden fekete, vagy fehér. Ráadásul tíz emberből jó, ha három elolvassa azt, amit valaki az adatlapjára írt. Pedig a leírtakból talán el lehetne dönteni, szimpatikus-e az illető annyira, hogy ismerkedést kezdj vele. Mit várok el egy férfitól? Minimum annyit, hogy többet nyújtson, mint a vibrátorom (mert azzal nem tudok beszélgetni, nem tud csókolni, bókolni, simogatni, .........de egy szimpla kielégülést azért az is nyújt). A dugás nem kapcsolat, az csak dugás! Megértem ha csak ennyit szeretnél, de te meg fogd fel azt, hogy nekem ennyi nem elég! Hogy számodra ki vagyok. . . leszek. . az csak rajtad áll.

Egy miskolci társkereső nő, Éva (55)

Éretlen koromban azt hittem, hogy majd a "materiális teremtő képességemmel” megváltom a világot. Tettem is ennek tükrében mindent. Szerencsére egy jó ideje már rájöttem, hogy ez téveszme.... érdemes leállni, kiszakadni a folytonos "zsákmányszerzésből". Szerencsére az idők alatt megalkotott lehetőségeim teret engednek manapság az életem valódi élésére. A lányomat magam neveltem pici kora óta, de már nagy, kollégista. Így a hétköznapokon teljesen független s szabad vagyok. Szeretek bringázni, az kikapcsol, kitisztítja az elmét és a leket. Szeretem a valódi borokat, magam is készítek néha, persze csakis szőlőből:-) Az erdő különösen jó hatással van rám, ott mindíg megnyugszom és új ötletekkel gazdagodok. Mindíg is határozott voltam a tekintetben, hogy "ki vagyok én" Voltam sokféle önmegvilágításban az életemben, szerelő.... kereskedő.... üzletember.... cégvezető... Mígnem rájöttem, hogy ezek mind valami "skatulák" Igazából a valódi énem, a valódi képességeim A pillanatnyi helyzetben, az adott környezetemtől függenek. esen kísérletezek az ízekkel, különösen ha egy szintén ínyenc léleknek főzhetek:-) Amennyire lehet kerülöm a multik tasakos ételeit, szívesebben vásárolok a piacon az öreg mamáktól háztájit. Zene bármikor: Hiperkarma, 30Y, Cseh Tamás, LGT, Konyha, Kispál, Intim torna..... Fishing on orfű! Nemrégiben hozzájutottam egy lakóautóhoz, mellyel nem titkolt célom, bebolyongani hazánkat s Európát. Olyan társra gondolatom akinek hasonló ezen elvetemültsége:-)) Szerintem nem létezik probléma mentes kapcsolat, csak olyan hogy az elénk guruló problékákat megfelelően, harmóniában kezeljük. Ez az állapot akkor képes eklezdődni, amikor megszűnik az én és a te s helyette megszületik a Mi... Az maga a csoda:-) Sajna egy eléggé infantilis, technokrata világ vesz minket körül, a többség szinte le sem veszi a szemellenzőjét és az álruháját soha. A mélységes eszmék már nem nagyon kapnak szerepet. Olyan mint özetlenség, kölcsönösség, alázat, feltétel nélküli szeretet... Na de jómagam gyógyíthatatlan optimista vagyok:-) s tudom, hogy ha kevesen is, de vagyunk még páran akik képesek a “szívükkel gondolkodni”

Egy miskolci társkereső férfi, Karesz (40)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Miskolc

Miskolc

Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Miskolc

+36 (1) 604 3102