Társkereső Miskolc

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Miskolc környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb miskolci társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

miskolci társkereső nők

Első Találkozás

miskolci társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online miskolci társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb miskolci diplomás társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as miskolci társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as miskolci társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es miskolci társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti miskolci társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti miskolci társkereső férfiak

Néhány miskolci társkereső bemutatkozása

Helló Idegen! :) Sosem szeretek magamról írni, de azt hiszem nem vagyok egyedül ezzel. :) Miskolc mellett élek, Miskolcon dolgozom mint ügyintéző. Szeretek olvasni, filmet nézni, otthon lenni a világ dolgaiban. Fontos számomra az őszinteség, magam is őszinte ember vagyok. Szeretném megismerni az a férfit aki elfogad ahogy vagyok és hasonlóan látja a világot. Ha szeretnél jobban megismerni, írj bátran! :)

Egy miskolci társkereső nő, Mesi (30)

Én egy 37 éves férfi vagyok aki szeretne megismerkedni egy szimpatikus nővel. Miskolcon lakom. Szeretek poénkodni, vicces lenni, ez fontos a boldogsághoz. Az én hobbim a fotózás, számítástechnika, videójátékok. Szeretnék elmenni kirándulni, ismerkedni, beszélgetni, moziba járni, stb. egy nővel, mert ezek hiányoznak az életemből. Komoly kapcsolat céljából regisztráltam.

Egy miskolci társkereső férfi, Viktor (37)

Miskolcon élő egyedülálló vidám mosolygós arányosan molett nő vagyok.Még dolgozom ,gondozónő vagyok egy idős otthonban.Szabadídőmben szivesen olvasom,netezek tv-t nézek különböző rendezvényekre járok,imádok utazgatni.Olyan férfival ismerkednék meg aki őszinte szerény és tudja értékelni a szeretetet,gondoskodást és cserébe ő is ezt tudja nyújtani .Azt külön értékelném ha jó humorú vidám ember lenne mert nem szeretem aki világfájdalmas hangulatban van.

Egy miskolci társkereső nő, Ilona (62)

Üdvözöllek kedves látogató! Magamról annyit, hogy 27 éves jóképűnek mondott, fiatal miskolci srác vagyok.186 cm magas vagyok 86 kg. Rövid barna hajam van, zöld szemem és vannak tetoválásaim. Szabadidőmben focizok, sétálok, meccsre járok. Szívesen töltöm szabadidőmet a szabadban. Nagyon vágyom már egy normális párkapcsolatra. Rengeteg pofont kaptam már az élettől, de mindig felálltam. Szeretnék egy társat aki mindenben társ, szeret, hűséges, őszinte és megért. Keresem az igazit, ha felkeltettem az érdeklődésed, írj nyugodtan.

Egy miskolci társkereső férfi, Dániel (27)

sziasztok Egy ideje egyedül vagyok és szeretnék végre társat magam mellé akivel még boldogabb lehetne az életem. Igazán kedves és romantikus vagyok. Szeretek a barátaimmal lenni és mindent megbeszélni. Szeretek folyamatosan új dolgokat megtanulni és megérteni. mivel a tudás hatalmas segítség az életben. Olyan társat keresek aki hasonlóan látja az életet, és vannak céljai. Akinek nem az az első hogy megpróbál a saját képére formálni, hanem elfogad olyannak ami én vagyok.

Egy miskolci társkereső nő, Adrienn (28)

Keresem életem párját, aki őszinte, nem csak a pénzre megy és szavahihető. A mai anyagias világban sajnos ez már nagyon nehéz dolog, de azért remélem találok ilyen nőt! Nagyra értékelem, ha valaki becsületes, őszinte, lelkiismeretes a munkájában.A kölcsönös tisztelet számomra nagyon fontos, anélkül nem működhet semmi sem. Imádom a túrázást, gyakran járok ki a természetbe, minden évszak le tud nyűgözni a maga szépségeivel. Művészlélek vagyok, így sokat elmélkedek az élet dolgairól, nagy zene és színházkedvelő vagyok. Szeretek alkotni, ezért foglalkozom fotózással és néha videózok is. Szeretem ha valakivel hosszasan tudok beszélgetni.

Egy miskolci társkereső férfi, Gábor (29)

Egy csodaszép "fát" keresek! Az én fámat, mely gyönyörű lombkoronájával messze az ég felé emelkedik,csodás levelekkel, erős törzsével biztonságot sugall....és én apró gyökérzetként táplálhatnám ezt a számomra csodálatos lényt, ki a pici gyökér nélkül nem tudna életben maradni. Kedves, intelligens, mosolygós nő........ kinek kerek arcformáját, vörös bubby frizura övezi, őzike barna szemek tekintenek nyitottan a külvilág a felé, mik tövében sötét pillák bujkálnak meg, melyet ívelt szemöldök ölel át lágyan. Kis zsemle orr - no igen, ennek is én vagyok a birtokosa:)- mi alatt csábító rózsaszín ajkak, nyílnak virágsziromként. Szeretem a fagyit, dinnyét, sajtot, bort, kellemes beszélgetéseket, lazulós estéket, színházat, mozit, kultúrális programokat. Barátságos, kissé rekedtes hangom van, melyet talán te is hallhatsz egyszer.)) A személyes találkozás híve, mikor a külső, a belbecs és a mimika együttesen látható és a hang hallható, illat érezhető.

Egy miskolci társkereső nő, Nikolett (35)

Engem nehéz kiismerni. Normális ember vagyok, kissé bolondos de normális, kedves és nyugodt, nehezen lehet felidegesíteni. Sokat csalódtam a kapcsolatokban, ezért jó ideje próbálom inkább "magányos farkas" életet élni, de nem vált be, viszont nehezen tudok megbízni másokban. Barátaim listája nagyon karcsú, de ő bennünk a végtelenségig bízok. Én eddig mindig úgy voltam, hogy inkább adtam mint elvártam volna hogy adjanak, vagyis inkább a lány boldogságát néztem, mert ha ő boldog volt mellettem akkor én is boldog voltam . Nem vagyok az a kiskirályfi típus, vagyis nem várom el hogy hercegnőt találjak. Belső nálam fontosabb mint a külső (kedves, beszédes, nyugodt...), de a külső is számít kis mértékben ( nőiesség, ápoltság és egyéb apróságok :D ). De nem írok regényt mert már így is kisregényt sikerült alkotni . Bármi kérdés van írj.

Egy miskolci társkereső férfi, István (26)

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Miskolc

Miskolc

Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Miskolc

+36 (1) 604 3102