Társkereső Miskolc

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Miskolc környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb miskolci társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Regisztráció nélkül a társkeresőknek csak kis részét tekintheted meg!

Első Találkozás

miskolci társkereső nők

Első Találkozás

miskolci társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online miskolci társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online miskolci társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb miskolci diplomás társkereső nők

Első Találkozás

fényképes miskolci keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes miskolci keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as miskolci társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as miskolci társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es miskolci társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es miskolci társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti miskolci társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti miskolci társkereső férfiak

Néhány miskolci társkereső bemutatkozása

Szeretettel köszöntök minden társkeresőt aki megnézi adatlapomat.Edit vagyok Miskolcról.Innen vagy környékéről keresek társat.Az a legfontosabb számomra ami szemmel nem.látható.Nem eltartót hanem társat keresek,akivel jóban rosszban együtt lehet lenni.Aki pozitiv jókedvű,segítőkész,családszerető.Azért ilyet keresek.mert én is ilyen vagyok.Ha szimpatikusnak találsz kérlek keres meg! Addig is üdvözletem!

Egy miskolci társkereső nő, Edit (64)

Szia kedves, Lajcsinak hívnak és már jó ideje keresem a hozzám illő nőt aki társam és a barátom lehetne, de ez idáig még nem sikerült, pedig nincsenek nagy elvárásaim, csupán őszinteséget és megértést kérek, de csak keserűség és magány fogad , azt tudni kell rólam hogy velem él az édes anyám, mert sajnos egyedül nem boldogulna, sok éves rossz döntései miatt. Ezért nehéz a helyzetem mert, nem csak engem kellene elfogadni. Ha végig olvastad és még mindig érdekelnélek, kérlek írj

Egy miskolci társkereső férfi, Bihari (31)

Helló Idegen! :) Sosem szeretek magamról írni, de azt hiszem nem vagyok egyedül ezzel. :) Miskolc mellett élek, Miskolcon dolgozom mint ügyintéző. Szeretek olvasni, filmet nézni, otthon lenni a világ dolgaiban. Fontos számomra az őszinteség, magam is őszinte ember vagyok. Szeretném megismerni az a férfit aki elfogad ahogy vagyok és hasonlóan látja a világot. Ha szeretnél jobban megismerni, írj bátran! :)

Egy miskolci társkereső nő, Mesi (30)

Üdvözöllek kedves látogató! Magamról annyit, hogy 27 éves jóképűnek mondott, fiatal miskolci srác vagyok.186 cm magas vagyok 86 kg. Rövid barna hajam van, zöld szemem és vannak tetoválásaim. Szabadidőmben focizok, sétálok, meccsre járok. Szívesen töltöm szabadidőmet a szabadban. Nagyon vágyom már egy normális párkapcsolatra. Rengeteg pofont kaptam már az élettől, de mindig felálltam. Szeretnék egy társat aki mindenben társ, szeret, hűséges, őszinte és megért. Keresem az igazit, ha felkeltettem az érdeklődésed, írj nyugodtan.

Egy miskolci társkereső férfi, Dániel (27)

Miskolcon élő egyedülálló vidám mosolygós arányosan molett nő vagyok.Még dolgozom ,gondozónő vagyok egy idős otthonban.Szabadídőmben szivesen olvasom,netezek tv-t nézek különböző rendezvényekre járok,imádok utazgatni.Olyan férfival ismerkednék meg aki őszinte szerény és tudja értékelni a szeretetet,gondoskodást és cserébe ő is ezt tudja nyújtani .Azt külön értékelném ha jó humorú vidám ember lenne mert nem szeretem aki világfájdalmas hangulatban van.

Egy miskolci társkereső nő, Ilona (63)

Keresem életem párját, aki őszinte, nem csak a pénzre megy és szavahihető. A mai anyagias világban sajnos ez már nagyon nehéz dolog, de azért remélem találok ilyen nőt! Nagyra értékelem, ha valaki becsületes, őszinte, lelkiismeretes a munkájában.A kölcsönös tisztelet számomra nagyon fontos, anélkül nem működhet semmi sem. Imádom a túrázást, gyakran járok ki a természetbe, minden évszak le tud nyűgözni a maga szépségeivel. Művészlélek vagyok, így sokat elmélkedek az élet dolgairól, nagy zene és színházkedvelő vagyok. Szeretek alkotni, ezért foglalkozom fotózással és néha videózok is. Szeretem ha valakivel hosszasan tudok beszélgetni.

Egy miskolci társkereső férfi, Gábor (29)

sziasztok Egy ideje egyedül vagyok és szeretnék végre társat magam mellé akivel még boldogabb lehetne az életem. Igazán kedves és romantikus vagyok. Szeretek a barátaimmal lenni és mindent megbeszélni. Szeretek folyamatosan új dolgokat megtanulni és megérteni. mivel a tudás hatalmas segítség az életben. Olyan társat keresek aki hasonlóan látja az életet, és vannak céljai. Akinek nem az az első hogy megpróbál a saját képére formálni, hanem elfogad olyannak ami én vagyok.

Egy miskolci társkereső nő, Adrienn (28)

Engem nehéz kiismerni. Normális ember vagyok, kissé bolondos de normális, kedves és nyugodt, nehezen lehet felidegesíteni. Sokat csalódtam a kapcsolatokban, ezért jó ideje próbálom inkább "magányos farkas" életet élni, de nem vált be, viszont nehezen tudok megbízni másokban. Barátaim listája nagyon karcsú, de ő bennünk a végtelenségig bízok. Én eddig mindig úgy voltam, hogy inkább adtam mint elvártam volna hogy adjanak, vagyis inkább a lány boldogságát néztem, mert ha ő boldog volt mellettem akkor én is boldog voltam . Nem vagyok az a kiskirályfi típus, vagyis nem várom el hogy hercegnőt találjak. Belső nálam fontosabb mint a külső (kedves, beszédes, nyugodt...), de a külső is számít kis mértékben ( nőiesség, ápoltság és egyéb apróságok :D ). De nem írok regényt mert már így is kisregényt sikerült alkotni . Bármi kérdés van írj.

Egy miskolci társkereső férfi, István (26)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Miskolc

Miskolc

Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Miskolc

+36 (1) 604 3102