Társkereső Cegléd

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Cegléd környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb ceglédi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Regisztráció nélkül a társkeresőknek csak kis részét tekintheted meg!

Első Találkozás

ceglédi társkereső nők

Első Találkozás

ceglédi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online ceglédi társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb ceglédi diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb ceglédi diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes ceglédi keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes ceglédi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as ceglédi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es ceglédi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es ceglédi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti ceglédi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti ceglédi társkereső férfiak

Néhány ceglédi társkereső bemutatkozása

168 magas ,68 kg barna hajú ,barna szemű, hölgy vagyok Ceglédről. Sokat olvasok, zenét hallgatok kertészkedem. Szeretek kirándulni ,utazni, természetkedvelő vagyok Magas , vékony kedves társamat keresem.

Egy ceglédi társkereső nő, Györgyi (66)

Keresem azt a lányt aki feldobja a mindennapjaim, kedves odaadó figyelmes , akinek fontos a család szelleme illetve két ember önzetlen tiszta köteléke! Aki tisztel és érdemes rá hogy kivívja tiszteletem megbecsülésem akár egy egész életre!

Egy ceglédi társkereső férfi, János (40)

Komoly kapcsolat reményében regisztráltam! Mint mindenki aki itt keresi a párját bízom benne hogy én is megtalálom! Egyszerű nő vagyok a sok közül! De önmagamra és kőrnyezetemre igényes ahhoz hogy tudd milyen is vagyok! Ismerj meg!

Egy ceglédi társkereső nő, Tünde (50)

Sziasztok! :) Egyedül álló magányos srác vagyok, eggyenlőre barátkozom majd később kiderül :) Valójában nem szeretek bemutatkozót írni, kedves megértő vagyok, a házi munkától nem riadok vissza, szeretek emberek között lenni beszélgetni :)

Egy ceglédi társkereső férfi, Lajos (28)

52 éves vagyok és nagyon hiányzik egy társ. Akivel egy lehetek. Már többször csalódtam. Mindíg van valami amire nem számítok, vagy később derül ki. De muszáj újra próbálkoznom mert nagyon hiányzol. Jó lenne, ha hamar előkerülnél (: . Kedves, őszinte, barátságos, ragaszkodó, hűséges, Istenben hívő nő. A 13 éves kislányával él Cegléden. Minden megvan, csak ... Júlia

Egy ceglédi társkereső nő, Júlia (52)

Teljesen egyedül álló férfi vagyok,nagyon nehezen viselem a magányt. Ezért keresem azt a korban is hozzám illő hölgyet aki hosszútávon a társam lenne.Nem várok sokat ,csak legyél szerény,őszinte,hűséges és kitartó , jóban rosszban mellettem. Ugyanezt adom én is .

Egy ceglédi társkereső férfi, Pál (51)

Amire vágyom és amit keresek: sok nevetés,beszélgetések,tartalmas időtöltés,egy igazi férfi, aki támaszt és biztonságot tud és akar nyújtani, aki szintén azt a társat keresi akivel teljes lehet az élete. Akivel lehet jövőt építeni,és akivel igazán lehet élvezni az életet.Amit én tudok adni:szeretet, megbecsülés, gondoskodás, meleg otthon,önzetlenség. Amúgy pedig egy igazi nőnek érzem magam, határozott értékrenddel, jó humorérzékkel,egy csomó kreativitással, empatikus vagyok,kritikus magamhoz, szeretem a jó filmeket, szeretek kirándulni,sétálni,olvasni.vagy elmenni egy jó étterembe, társasági ember vagyok, akinek sokat jelentenek a barátai és a családja. Ami taszít, az az ízléstelenség, a szélsőséges nézetek, az egysíkú gondolkodás. Várom leveled, ha úgy gondolod hasonló elképzelésünk van az életről,és ha szívesen meghódítanál egy nőt, aki arra vágyik,hogy valakinek ő legyen a legszebb és legfontosabb a világon.Ha szeretnek, az jó, ha szeretsz, még jobb, ha szeretsz és szeretnek az minden!

Egy ceglédi társkereső nő, Mária (43)

Komoly kapcsolatot keresek, nem vagyok az egyészakás kalandok híve Jelen esetben nem tudok mit irni. Ha ismerkedni szeretnél irj nyugottan és ismerjük meg egymást Komoly kapcsolatot keresek, nem vagyok az egyészakás kalandok híve Jelen esetben nem tudok mit irni. Ha ismerkedni szeretnél irj nyugottan és ismerjük meg egymást

Egy ceglédi társkereső férfi, Viktor (25)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Cegléd

Cegléd

Pest megye

Cegléd

+36 (1) 604 3102