Társkereső Cegléd

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Cegléd környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb ceglédi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

ceglédi társkereső nők

Első Találkozás

ceglédi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online ceglédi társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online ceglédi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb ceglédi diplomás társkereső nők

Első Találkozás

fényképes ceglédi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti ceglédi társkereső nők

Néhány ceglédi társkereső bemutatkozása

Egyszerű Nő vagyok...Valakinek szép, valakinek csúnya, valakinek kedves, valakinek mogorva. Olykor csendes vagyok, máskor mindenkit túlkiabálok. Valakinek érdeklődő vagyok, valakinek zárkózott. Láthatsz okosnak, néha naivnak, érettnek, bölcsnek vagy gyerekesnek. Jelenthetek bármit az életedben, mégis ugyanaz maradok: egy Nő, aki Él, Remél, olykor Fél, de még mindig Hisz és Álmodik!!!

Egy ceglédi társkereső nő, Ágnes (60)

Hatvanas joviális úriember társas kapcsolatot keres, hasonló korú hölggyel! Szeretem a jó 60-70 es évek zenéit ( Blues, Rock, Heavy metál) Szeretek olvasni a lakodalmas produkciókat, valóságshow-kat nem díjazom! Szórakozni nagyon ritkán járok! Ha nem dolgozom inkább otthon pihengetek. A szakmám kőműves és művezető volt addig még le nem százalékoltak, azóta vagyonőrként dolgozom! Kérem az érdeklődő hölgyeket hasonló beállítottságúak érdeklődjenek! Kicsapongók programorok kérem ne keressenek! Köszönöm Tisztelettel Károly Ceglédről.

Egy ceglédi társkereső férfi, Károly (60)

Sziasztok! Elsősorban olyan férfiak ismerettségét keresem, akik szeretik a sportot, természetet, túrázást. Életre való legyen, nem szeretném senkinek az édesanyját pótolni - vannak saját gyerekeim, akik már felnőttek! Természetesen - gyermek nem akadály. Nem házvezetőnői álláshirdetést adok fel, tehát ha azt keresel, akkor lépj tovább... Szóval szeretném azt a férfit megtalálni, aki felkelti az érdeklődésemet. Sok rossz tapapsztalatot begyűjtöttem már a társkereső oldalakról, de hátha....

Egy ceglédi társkereső nő, Kati (45)

Szia.Minden káros től mentesen élek pici házamban.El tartom magam és van hobbim.Ha nem eltartót,és/vagy taxi sofört keresel,talán még egyfajta egészséges jövőképed is van a kis életedről, akkor lehet téged kereslek :) Lehúzósok offosak,mert én nem szoktam el olvadni pusztán mert női vonalakat látok szóval sorry azoknak :) Amiért meg dolgoztam én meg védem!Viszont amit értékelek:Hűség,tisztesség,őszinteség,becsület,odaadás,tolerancia,megértés,kitartás.Amit el várok,azt viszont nyújtani is tudom,és aki a párom lesz,az a bajban is maga mellett tudhat!!

Egy ceglédi társkereső férfi, István (34)

56 éves vagyok. Molett, sötétvörös(festett), félhosszú hajú. Szemem zöldes-barna. Nagyon szeretek nevetni, viccelődni. Imádom a vidám, szórakoztató embereket. Nem dohányzom, nem szeretem az alkoholt. Főzésben, sütésben vonz az újdonságok kipróbálása. A jó zenére vevő vagyok.(lakodalmas kivétel) Természet, kirándulás, kerékpározás, olvasás kedvenc időtöltéseim. Nem szeretem a részeges, ápolatlan, harsány, határozatlan embereket. Két nagy fiammal élek együtt. Szakmám női fodrász. Operátorként dolgozom. Hűséges tipus vagyok. A szeretteimért kiállok. Alkalmazkodom, az új dolgokat elfogadom.

Egy ceglédi társkereső nő, Mária (56)

Egyedülálló,és egyedül élő Elvált férfi vagyok, aki szeretne egy társat találni, akivel együtt tudná tölteni a hátralévő 20-30 évet!!! Cegléden lakom kertes házban. villamosipari vállalkozást vezetek. Két családom van, nem velem élnek. Szeretném, ha a leendő társam hozzám költözne,,, idővel, és csak engem tüntetne ki társaságával, a megélhetésről én szeretnék gondoskodni. Ez a lehetőség csak egy opció, nem mézesmadzag, mivel eddigi életem során is így volt, azért lett megemlítve, mint egyik alternatíva. A régi családmodell is ez volt, és többé kevésbé működött. Nálam szerencsére bejött.

Egy ceglédi társkereső férfi, János (65)

Amire gondolatom és amit keresek: sok nevetés,beszélgetések,tartalmas időtöltés,egy igazi férfi, aki támaszt és biztonságot tud és akar nyújtani, aki szintén azt a társat keresi akivel teljes lehet az élete. Akivel lehet jövőt építeni,és akivel igazán lehet átérezni az életet.Amit én tudok adni:szeretet, megbecsülés, gondoskodás, otthon,önzetlenség. Amúgy pedig egy igazi nőnek érzem magam, határozott értékrenddel, jó humorérzékkel,egy csomó kreativitással, empatikus vagyok,kritikus magamhoz, szeretem a jó filmeket, szeretek kirándulni,sétálni,olvasni.vagy elmenni egy jó étterembe, társasági ember vagyok, akinek sokat jelentenek a barátai és a családja. Ami taszít, az az ízléstelenség, a szélsőséges nézetek, az egysíkú gondolkodás. Várom leveled, ha úgy gondolod hasonló elképzelésünk van az életről,és ha szívesen meghódítanál egy nőt, aki arra gondolatik,hogy valakinek ő legyen a legszebb és legfontosabb a világon.Ha szeretnek, az jó, ha szeretsz, még jobb, ha szeretsz és szeretnek az minden!

Egy ceglédi társkereső nő, Mária (44)

Szia! Örülök, hogy itt vagy! :-) Pár sort írok magamról, de úgyis a beszélgetésekkel derülnek ki az igazán fontosak. A személyiségem racionális elveken alapszik, ritka esetben viselem jól a spontán dolgokat, általában azt is én szervezem meg a másik fél számára. :) Inkább otthonülősebbnek mondanám magam, de nyilván szoktam nyaralni, meg a barátaimmal lenni, szóval a penész nem indul meg rajtam. :) Nem tudom elviselni a cigiszagot, alkoholt maximum nagyon különleges alkalmakkor iszom. Rendszeresen sportolok és a könyvolvasás sem áll messze tőlem. Olyan kapcsolatot szeretnék ami bizalomra és őszinteségre épül. Átlagos vérmérséklettel rendelkezem és a barátaim szerint vicces is vagyok. Inkább a romantikusabbak emberek közé tartozom.

Egy ceglédi társkereső férfi, Tamás (27)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Cegléd

Cegléd

Pest megye

Cegléd

+36 (1) 604 3102