Társkereső Cegléd

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Cegléd környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb ceglédi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

ceglédi társkereső férfiak

Néhány ceglédi társkereső bemutatkozása

,,Szeress, hogy szerethesselek,, de tudod mit? gyere kerdezz batran, en oszinten valaszolok.

Egy ceglédi társkereső nő, Zsuzsanna (51)

Sziasztok! :) Egyedül álló magányos srác vagyok, eggyenlőre barátkozom majd később kiderül :) Valójában nem szeretek bemutatkozót írni, kedves megértő vagyok, a házi munkától nem riadok vissza, szeretek emberek között lenni beszélgetni :)

Egy ceglédi társkereső férfi, Lajos (27)

Szeretném meg találni a boldogságomat! Mert minden ember boldog akar lenni! :) Talán van még remény :)

Egy ceglédi társkereső nő, Éva (55)

Heló Én egy jó humorú, kedves srác vagyok. :) Szabadidőmben általában számítógépen játszom illetve videókat nézek (Youtube,Twitch). Nagyon szeretek zenét hallgatni (Rap,Rock). Alkalmanként gokartozni járok, de a kosárlabdázás sem áll tőlem messze.

Egy ceglédi társkereső férfi, Attila (23)

Ertelem,erzelem. Mozgasserultek komplex fejlesztesevel foglalkozom kulonbozo korosztalyokban. 10 ev angol nyelvteruleten,szakmamban dolgoztam.

Egy ceglédi társkereső nő, Dora (34)

Komoly kapcsolatot keresek, nem vagyok az egyészakás kalandok híve Jelen esetben nem tudok mit irni. Ha ismerkedni szeretnél irj nyugottan és ismerjük meg egymást Komoly kapcsolatot keresek, nem vagyok az egyészakás kalandok híve Jelen esetben nem tudok mit irni. Ha ismerkedni szeretnél irj nyugottan és ismerjük meg egymást

Egy ceglédi társkereső férfi, Viktor (25)

Komoly kapcsolat reményében regisztráltam! Mint mindenki aki itt keresi a párját bízom benne hogy én is megtalálom! Egyszerű nő vagyok a sok közül! De önmagamra és kőrnyezetemre igényes ahhoz hogy tudd milyen is vagyok! Ismerj meg!

Egy ceglédi társkereső nő, Tünde (49)

Zárkózott típus vagyok, de megfelelő társaságban könnyen feloldódom. Történelem szakon végeztem, tehát ez a kedvenc témám, de filmekről, zenéről, sportról is szeretek beszélgetni. Szabadidőmben túrázok, gitározok, olvasok. Mások számára hétköznapi dolgokat is tudok nagyra értékelni. Konzervatív értékrendű és családközpontú vagyok.

Egy ceglédi társkereső férfi, Marcell (31)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Cegléd

Cegléd

Pest megye