Társkereső Dág

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Dág környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb dági társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

dági társkereső nők

Első Találkozás

dági társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online dági társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online dági társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as dági társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es dági társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es dági társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti dági társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti dági társkereső férfiak

Néhány dági társkereső bemutatkozása

Sziasztok,szeretem az állatokat,ezért is végeztem Állategészségügyi és Állattenyésztő technikusi szakon.Egyelőre munkanélküli vagyok,viszont jövőre szeretnék egyetemre menni.Szabadidőmben zenét hallgatok,olvasok vagy sorozatokat/animeket nézek.Sajnos nem vagyok egy nagy "parti arc",így ritkán járok el otthonról ismerkedés céljából,ezért is regisztráltam erre az oldalra.

Egy dági társkereső nő, Dorina (20)

Egy tényleg normális pasi keresi hasonló társát :) Megbízható, hűséges, földhözragadt ember vagyok. Fontosnak tartom a szeretetet, megbecsülést és egymás tiszteletét. Hasonló gondolkodású társat keresek magam mellé. Két évtizedes kapcsolat lezárása után lettem újra „társkereső”. Két 17 éves, kollégista lányom van, akik minden második hetet/hétvégét nálam töltik. Tatán lakom és 1998 óta Győrben dolgozom. Rendezett körülmények között, saját lakásomban élek. Saját gyerkőcöt már nem szeretnék, de az nem gond, ha a leendő páromnak van.

Egy dági társkereső férfi, József (40)

"Az óceán megszámlálhatatlan vízcseppből áll. Egyik csepp sem akar más lenni, mint ami. Egyszerűen elfogadja azt, ami van. Nem akar kő lenni, nem akar sótlan lenni. Csak teszi a dolgát, simogatja a halakat, öleli a többi cseppeket és gigászi erővel formálja a parti sziklákat. És mindeközben maradéktalanul boldog." Ha szeretsz kirándulni, zenét hallgatni, filmet nézni, szereted ha meglepnek finom édességekkel, és ételekkel, akkor lehet van bennünk közös. :)

Egy dági társkereső nő, Viktória (41)

Sziasztok :) Csak egy átlagos srác vagyok aki hozzá hasonló átlagos lányokkal akar ismerkedni. Hobbim az nincs mert ugyanis rengeteg mindent szeretek csinálni, legalábbis ami elérhető. Amikor kimozdulok szeretek új emberekkel megismerkedni új helyeket látni. Ha pedig nincs különösebb programom szívesen elnézek egy jó filmet vagy csak élvezem az otthonlétet. Barátságos kedves természetű embernek ismernek a körülöttem élők. Szívem leghőbb vágya hogy találjak magam mellé valakit ki megértő s tud szeretni, cserébe pedig azon lennék hogy mindig boldog lehessen. Mert az ő boldogsága egyben az enyém is. :)

Egy dági társkereső férfi, Richárd (25)

Szia Kedves Ismeretlen! Ide bármit írhatnék.A beszélgetésekből ismerjük meg egymást. A személyes találkozás híve vagyok.Egy mosoly egy gesztus az első pozitiv pillanat ....Szeretek minden olyan dolgot mely a természettel, vizzel összefügg. Nagy séták, kirándulás.Mikor a kedvenc helyemen kiülök a tópartra.😊Ezen kivül az olvasás vagy egy tánc ugyan úgy eltud varázsolni. Ezeket a csodákat megosztani egy társsal még felemelőbb érzés. Aki még értékeli a belső emberi érzéseket, tulajdonságokat. Köszönöm,hogy elolvastad. Üdvözlettel: Csilla

Egy dági társkereső nő, Csilla (50)

Ide valami szépet,frappánsat,vicceset kellene írnom hogy a hölgy érdeklődők figyelmét felkeltsem. Hát az igazság az hogy egy egyszerű srác vagyok nagy tervekkel talán kicsit álmodozó aki keresi a társát. Szegény ember vagyok (aki jó anyagi helyzetben lévő párt keres sajnos nem én vagyok) Építem szépítem az otthonom.Szeretnék egy olyan helyet létrehozni ahol a páromról és családomról gondoskodhatok. Nagyon szeretem a zenét. Szeretek túrázni.moziba járni.Kertészkedem.Szeretek nagyokat beszélgetni. Úgy érzem nyitott ember vagyok nagyon sok minden érdekel. Nagyon őszinte és érzelgős vagyok sajnos. Szerintem ennyi elég belőlem aki tényleg akar úgyis megismer.

Egy dági társkereső férfi, Rock (33)

"Ha szeretnek, az jó, ha szeretsz, még jobb, ha szeretsz és szeretnek az minden." 😊 Egyébként pedig, családcentrikus, életvidám, néha kisördög, de bújós, házias, nőies, igényes nő vagyok, határozott értékrenddel, jó humorérzékkel,egy csomó kreativitással. Szeretem a jó filmeket, szeretek utazni, múzeumba járni, főzni, vagy egy jó kávé mellett megváltani a világot 😉. Társasági ember vagyok, akinek sokat jelentenek a barátai és a családja. Ami taszít, az az ízléstelenség, a szélsőséges nézetek, a hazugság. Ha úgy gondolod hasonló elképzelésünk van, írj 😘

Egy dági társkereső nő, Eszter (38)

miki vagyok tatárol szeretnék egy társat találni erre a kevés idöre szeretek barkácsolni,horgászni többet személyessen Tisztelt látogato ha tetszik a bemutatkozásom akkor megkellene fejteni ezt a kis fejtöröt Harminc éves korban nösültem meg Ötév után megszületet a lányom egészségessen Hatéves korában megkellet müteni sziv billentyüvel. Hat honapig izgultunk, hogy nelegyen semmi baj Nyolc év után az orvos közölte,hogy ezután nem lessz smmi baj.Nulla esényt adtak a barátaink .Két év sem telt el amikor a feleségem fia diagnozitálták hogy kikell venni az egyik vesélyét.Itt is eltelt hat honap de hál istennek nem lett semmi baj. Zárom a fejtöröt o játékot Tisztelettel miki

Egy dági társkereső férfi, Miklos (64)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Dág

Dág

Komárom-Esztergom megye