Társkereső Dunaharaszti

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Dunaharaszti környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb dunaharaszti társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

dunaharaszti társkereső nők

Néhány dunaharaszti társkereső bemutatkozása

Szia!Komoly kapcsolatot keresek...Imàdok sportolni,turàzni,tàncolni...Futoversenyen veszek rèszt.....

Egy dunaharaszti társkereső nő, Kriszti (38)

Pozitív gondolkodásu nő vagyok,aki szereti a vidámságot.Fontos számomra a kölcsönös bizalom és az őszinteség .

Egy dunaharaszti társkereső nő, Szilvia (44)

Nemis tudom mit irjak szeretem a nyugodt és zajlós hétköznapokat jó beszélgetést szeretek uj dolgokat kiprobálni

Egy dunaharaszti társkereső férfi, Zoli (23)

Szabadidőmben szeretek utazni, imádom a tengert, a hegyeket, együtt a kettőt leginkább. A család számomra nagyon fontos imádom a gyermekeimet, de az a helyzet tanítványként a másokét is (közgazdász tanárként dolgozom) Az őszinteség, tisztelet, szeretet, mások elfogadása nagyon fontos. Nem szeretem az önző, magamista, törtető embereket.

Egy dunaharaszti társkereső nő, Gabi (51)

63 éves fiatalos,optimista férfi vagyok.Rendezett körülmények között élek,Dunaharasztiban. Alapvetően fontos számomra az őszinteség,a megbízhatóság,a pozitív gondolkodás.Pár évvel fiatalabb,csinos hölgy társaságát keresem,komoly kapcsolatra.

Egy dunaharaszti társkereső férfi, Péter (64)

"Szeretek szeretni és szeretem ha szeretnek" Kedves,odaadó,házias,család centrikus,életvidám,határozott,igényes nő vagyok.Fontos számomra a nyugalom,a nyüzsgés,a vidámság,a beszélgetések "egy jó kávé vagy akár egy kellemes vacsora mellett" ,a tartalmas időtöltés egyaránt.Szeretek a szabadban lenni,víz,kirándulás,utazás.Nem vagyok ellene azonban más kikapcsolódásnak sem,mozi,színház,zene,sőt kedvelem is.Imádom az állatokat.Egy 9 éves Labrador gazdája vagyok. Szeretem az udvarlást,a férfias gesztusokat,a romantikát,hiszen én is az vagyok.Az igazi férfit,aki támaszt és biztonságot tud és akar nyújtani,aki szintén azt a társat keresi akivel teljes lehet az élete.

Egy dunaharaszti társkereső nő, Emőke (46)

Komoly gondolkodású (fiatal)ember vagyok, konzervatív értékrenddel, de gyermeki nyitottsággal és egész tűrhető humorérzékkel megáldva. Nem nevezném magamat alfa hímnek és nem is a skalpok begyűjtése a célom. A nagy Ő-t keresem. Címszavakban: érték, összhang, megértés, elfogadás. Azt hiszem, valami ilyesmit kell ide írni.:) Ha többre is kíváncsi vagy kérdezz.:)

Egy dunaharaszti társkereső férfi, Anti (37)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Dunaharaszti

Dunaharaszti

Pest megye