Társkereső Dunaharaszti

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Dunaharaszti környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb dunaharaszti társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány dunaharaszti társkereső bemutatkozása

22 éves vidám, optimista lány vagyok. Hiszem azt, hogy minden okkal történik, és semmi sem véletlen.

Egy dunaharaszti társkereső nő, Emőke (22)

Pozitív gondolkodásu nő vagyok,aki szereti a vidámságot.Fontos számomra a kölcsönös bizalom és az őszinteség .

Egy dunaharaszti társkereső nő, Szilvia (43)

Nemis tudom mit irjak szeretem a nyugodt és zajlós hétköznapokat jó beszélgetést szeretek uj dolgokat kiprobálni

Egy dunaharaszti társkereső férfi, Zoli (23)

Szabadidőmben szeretek utazni, imádom a tengert, a hegyeket, együtt a kettőt leginkább. A család számomra nagyon fontos imádom a gyermekeimet, de az a helyzet tanítványként a másokét is (közgazdász tanárként dolgozom) Az őszinteség, tisztelet, szeretet, mások elfogadása nagyon fontos. Nem szeretem az önző, magamista, törtető embereket.

Egy dunaharaszti társkereső nő, Gabi (51)

63 éves fiatalos,optimista férfi vagyok.Rendezett körülmények között élek,Dunaharasztiban. Alapvetően fontos számomra az őszinteség,a megbízhatóság,a pozitív gondolkodás.Pár évvel fiatalabb,csinos hölgy társaságát keresem,komoly kapcsolatra.

Egy dunaharaszti társkereső férfi, Péter (63)

~ macskák ~ könyvek ~ elektronikus zene ~ filmzenék ~ hó ~ bicikli ~ eső ~ videojátékok ~ séta ~ városok ~ könyvtárak ~ kirándulás ~ baglyok ~ fotózás ~ színház ~ autóvezetés ~ korcsolyázás ~ tollaslabdázás Ismerkedni szeretnék, s ha úgy alakul, komolyra fordítani. Odaadó, kedves, lelkes lánynak tartanak, aki képes minden energiáját, amit csak lehet, a kapcsolatba adni. TheVR és forró csoki rajongó. ~ ISFJ Ui.: A szemüveg szexi. ;)

Egy dunaharaszti társkereső nő, Veronika (23)

Üdvözöllek Kedves Hölgy! Egyszer egy napon az a hajmeresztően vakmerő, már-már elmebeteg ötletem támadt, hogy talán megismerhetek egy nőt, akit szerethetek és ő viszont szeret, megoszthatok vele az életben mindent, ami jó, és amennyire csak az erőmből telik óvhatom minden szükségtelen rossztól, ami csak elkerülhető! Mikor tükörbe nézek, kijózanít a valóság és leképeződik a tudatomban, hogy eléggé reménytelen álom, de nem olvasnád most soraimat és nem lennék "itt", ha nem hinnék benne mégis, hogy bárki lelhet igazi, életeken át kitartó, szerető társra. Akinek ez jelent valamit: 70% INTJ + 30% INFJ személyiségtípus vagyok. "Életvitelünket mintázzuk a fáról, melynek törzse gyökeret ereszt és levelei kizöldülnek." "Viselkedésünket mintázzuk az érméről, melynek a felülete durva, de az élei finomak."

Egy dunaharaszti társkereső férfi, Norbi (37)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Dunaharaszti

Dunaharaszti

Pest megye