Társkereső Dunaharaszti

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Dunaharaszti környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb dunaharaszti társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány dunaharaszti társkereső bemutatkozása

Egy őszinte ember vagyok, szeretek sportolni, kirándulni a többit személyesen!

Egy dunaharaszti társkereső férfi, József (54)

22 éves vidám, optimista lány vagyok. Hiszem azt, hogy minden okkal történik, és semmi sem véletlen.

Egy dunaharaszti társkereső nő, Emőke (23)

Nemis tudom mit irjak szeretem a nyugodt és zajlós hétköznapokat jó beszélgetést szeretek uj dolgokat kiprobálni

Egy dunaharaszti társkereső férfi, Zoli (24)

Pozitív gondolkodásu nő vagyok,aki szereti a vidámságot.Fontos számomra a kölcsönös bizalom és az őszinteség .

Egy dunaharaszti társkereső nő, Szilvia (44)

64 éves fiatalos,optimista férfi vagyok.Rendezett körülmények között élek,Dunaharasztiban. Alapvetően fontos számomra az őszinteség,a megbízhatóság,a pozitív gondolkodás.Pár évvel fiatalabb,csinos hölgy társaságát keresem,komoly kapcsolatra.

Egy dunaharaszti társkereső férfi, Péter (64)

Szabadidőmben szeretek utazni, imádom a tengert, a hegyeket, együtt a kettőt leginkább. A család számomra nagyon fontos imádom a gyermekeimet, de az a helyzet tanítványként a másokét is (közgazdász tanárként dolgozom) Az őszinteség, tisztelet, szeretet, mások elfogadása nagyon fontos. Nem szeretem az önző, magamista, törtető embereket.

Egy dunaharaszti társkereső nő, Gabi (52)

Szép jó napot mindenkinek! Én egy ötvenkét éves egyszerű épület gépész emberke vagyok, aki szeretne ismerkedni illetve beszélgetni.Jelen pillanatban éppen válófélben lévő kapcsolatban élek.Két felnőtt fiam van,egy 23-éves és egy 19-éves.Szeretem a zenét ,annak minden irányzatát.

Egy dunaharaszti társkereső férfi, Kálmán (51)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Dunaharaszti

Dunaharaszti

Pest megye

Dunaharaszti

+36 (1) 604 3102