Társkereső Szigetszentmiklós

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Szigetszentmiklós környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb szigetszentmiklósi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

szigetszentmiklósi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online szigetszentmiklósi társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as szigetszentmiklósi társkereső férfiak

Néhány szigetszentmiklósi társkereső bemutatkozása

péternek hívnak gyermekeimmel élek szeretem a kirándulást ,grillezést,bográcsozást,de szeretek kettesbe beszélgetni ,imádom a kávét,teát.a többit később.

Egy szigetszentmiklósi társkereső férfi, Péter (42)

Szia.Van egy 17 éves fiam aki velem él.Komoly kapcsolatot keresek.Film,zene,séta kézen fogva.

Egy szigetszentmiklósi társkereső nő, Ildikó (47)

Szigetszentmiklós-on lakom. 22 éves vagyok. Szeretek sok mindent, de nem szeretném le lőni a poént. Főként barátaimmal szeretem tölteni az időm. Wabba labba dub dub.

Egy szigetszentmiklósi társkereső férfi, Zoltán (22)

Szeretek zenét hallgatni,olvasni,utazni,sorozatokat nézni,imadom az állatokat és sokszor hülyéskedni :D

Egy szigetszentmiklósi társkereső nő, Nóri (19)

Sziasztok, komoly kapcsolat céljából regisztráltam. Kíváncsi, vállalkozó szellemű ember vagyok, aki szeret új dolgokat megismerni. Fontos számomra: a hagyományos értékrend, a folyamatos önképzés, az őszinteség és a kutyám.

Egy szigetszentmiklósi társkereső férfi, Péter (25)

Egyedül élek,tàrsat keresek mert rossz magànyosan kàvézni.Ha magadra ismersz és szeretnél kàvézni tàrsal akkor írj.163 magas 64kg vagyok.Ha többet szeretnél megtudni rollam privàtban mesélek magamról,sok puszi annak aki olvassa.

Egy szigetszentmiklósi társkereső nő, Kata (58)

Szia :) Egy kissé álmodozó gazdag érzelmi világgal rendelkező, romantikus, inteligens, logikus gondolkozásu kedves, odaadó de kissé gyerekes, szétszort és nagyon feledékeny egyed vagyok. Pozitívan szoktam gondolkozni, spontán vagyok, szeretem a sportokat és szeretek új dolgokat kipróbálni. Néha nagyon tudok pörögni, de gyakran csak otthon ülök és gémelek vagy animézek. A lehető legjobban meg akarom ismerni a világot és egy békés, boldog, de mégis izgalmas életet szeretnék élni :)

Egy szigetszentmiklósi társkereső férfi, Ábel (24)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Szigetszentmiklós

Szigetszentmiklós

Pest megye

Szigetszentmiklós

+36 (1) 604 3102