Társkereső Szigetszentmiklós

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Szigetszentmiklós környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb szigetszentmiklósi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

fiatalos 30-as szigetszentmiklósi társkereső férfiak

Néhány szigetszentmiklósi társkereső bemutatkozása

Szigetszentmiklóson élek henteskent dolgozom komoly kapcsolatot keresek

Egy szigetszentmiklósi társkereső férfi, Norbert (45)

Hát mit is írhatnék magamról. Igazából nem szeretnék semmit sem, mindenki ismerjen meg személyesen. Komoly kapcsolatot keresek.!

Egy szigetszentmiklósi társkereső férfi, István (44)

Szeretek zenét hallgatni,olvasni,utazni,sorozatokat nézni,imadom az állatokat és sokszor hülyéskedni :D

Egy szigetszentmiklósi társkereső nő, Nóri (18)

Szigetszentmiklós-on lakom. 22 éves vagyok. Szeretek sok mindent, de nem szeretném le lőni a poént. Főként barátaimmal szeretem tölteni az időm. Wabba labba dub dub.

Egy szigetszentmiklósi társkereső férfi, Zoltán (22)

Egyedül élek,tàrsat keresek mert rossz magànyosan kàvézni.Ha magadra ismersz és szeretnél kàvézni tàrsal akkor írj.163 magas 64kg vagyok.Ha többet szeretnél megtudni rollam privàtban mesélek magamról,sok puszi annak aki olvassa.

Egy szigetszentmiklósi társkereső nő, Kata (58)

Sziasztok, komoly kapcsolat céljából regisztráltam. Kíváncsi, vállalkozó szellemű ember vagyok, aki szeret új dolgokat megismerni. Fontos számomra: a hagyományos értékrend, a folyamatos önképzés, az őszinteség és a kutyám.

Egy szigetszentmiklósi társkereső férfi, Péter (24)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Szigetszentmiklós

Szigetszentmiklós

Pest megye