Társkereső Szigetszentmiklós

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Szigetszentmiklós környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb szigetszentmiklósi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Regisztráció nélkül a társkeresőknek csak kis részét tekintheted meg!

Első Találkozás

szigetszentmiklósi társkereső nők

Első Találkozás

szigetszentmiklósi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online szigetszentmiklósi társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online szigetszentmiklósi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb szigetszentmiklósi diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb szigetszentmiklósi diplomás társkereső férfiak

László vagyok, a társam keresem
Szia kedves Ismeretlen! Magamról: "Életfogytiglan" kapcsolatot szeretnék olyan valakivel, akivel megérdemeljük egymást. Eddig nem értem el a célom, mondhatnám újra a rajtvonalhoz álltam, ezért most megpróbálom így a neten is. Építőmérnök vagyok, szeretem a munkám. De tényleg! Szeretem, hogy én osztom be az időmet, ez nekem a szabadság. Szeretek utazni, mozogni, szeretek beszélgetni, nevetni. Barátaim szerint jó humorom van, intelligens és művelt vagyok. Ha kérdezed őket minden ilyen nyilatkozatért fizetnem kell nekik egy sört :) Néha maximalista vagyok, de alapvetően mindig kompromisszumkész. Utálom a játszmákat, utálok veszekedni. Régebben versenytáncoltam, most aktívan futok, de túrázni és kerékpározni is szoktam. Tudok és szeretek síelni, búvárkodni, szoktam motorozni, szóval az unatkozás szó nem ismert számomra. És milyen lányt szeretnék? Legyél jó fej, igényes magadra, legyél vicces vagy humoros, de legalább értékeld ezeket. Az összes többi dolog meg kiderül, hogy bejövünk-e egymásnak. 😀Ja, lehet, hogy ilyen csak a mesékben van? Na igen, sose választottam az egyszerű és könnyebb utat 👍😀. És most még hosszabban leírva az erősebb idegzetűeknek, ha eddig nem fáradtál el benne: RÓLAD: Olyan társat szeretnék találni ebben a mai rohanó világban , - nem csak a munkával van kedve foglalkozni, mert már kipróbálta magát a választott hivatásában, szakmájában (értsd: nem munkamániás) -tartalmasan szeretné eltölteni velem és/vagy egyedül az idejét, szeret mozogni, utazni, szereti a jó társasságot (az esti program nem mindig a tv bámulás) -nem riasztja a párkapcsolat, vagy az azzal járó kötődés és kompromisszumok. (aki szingli akar maradni az felőlem maradhat) -tud szeretet adni és szeret szeretve lenni , és ez az egyik legfontosabb érték (azt hinnéd ez evidens, de sok ellenpéldát tudnék mondani) - a gyerekvállalás sem szitokszó számára, hanem rövid vagy középtávú terv (miután megtalálta az igazit), és nem a CSOK miatt!!! -szereti a jókedvet és a humort , különösen ha az enyémet is elviseli 😉 -nem dohányzik, mert én se teszem -nem zavarja a pár évnél nagyobb korkülönbség (mert 43 vagyok, Te meg valahol 30-38 között) És miért ilyet keresek? Mert kb. én is ezt tudom adni. Bocs a sok szövegért, de végülis meg akarsz ismerni, és nem akarod, hogy raboljam az idődet feleslegesen, ha nem vagyunk egymásnak valók :)

László

43
online szigetszentmiklósi társkereső

Első Találkozás

fényképes szigetszentmiklósi keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes szigetszentmiklósi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as szigetszentmiklósi társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as szigetszentmiklósi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es szigetszentmiklósi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es szigetszentmiklósi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti szigetszentmiklósi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti szigetszentmiklósi társkereső férfiak

Néhány szigetszentmiklósi társkereső bemutatkozása

Szia.Van egy 17 éves fiam aki velem él.Komoly kapcsolatot keresek.Film,zene,séta kézen fogva.

Egy szigetszentmiklósi társkereső nő, Ildikó (48)

Szia! 42 éves vagyok és az igazit keresem. Szeretem a közös programokat, de a focit és a pecázást nem. Nem iszom alkoholt, dohányozni szoktam. Gyerekem nincs, de majd szeretnék. Ha te is az igazit keresed akkor írj.

Egy szigetszentmiklósi társkereső férfi, Imre (42)

Szeretek zenét hallgatni,olvasni,utazni,sorozatokat nézni,imadom az állatokat és sokszor hülyéskedni :D

Egy szigetszentmiklósi társkereső nő, Nóri (19)

Sziasztok, komoly kapcsolat céljából regisztráltam. Kíváncsi, vállalkozó szellemű ember vagyok, aki szeret új dolgokat megismerni. Fontos számomra: a hagyományos értékrend, a folyamatos önképzés, az őszinteség és a kutyám.

Egy szigetszentmiklósi társkereső férfi, Péter (25)

Dolgozom, sportolok, jól érzem magam a bőrömben! Szeretem az életem csak egy társ hiányzik! Egy intelligens, sportos, jó humorú, mosolygós, aktív életet élő férfi személyében szeretném megtalálni!😊

Egy szigetszentmiklósi társkereső nő, Rita (43)

“Cigi, drog, fű, face, szobapincsi, trehányság, nálam nem működik!!!” Ez az első ilyenfajta ismerkedésem! Csakis, kizárólag komoly kapcsolat érdekel! Azt a 30-körüli lánytt keresem, aki nem az a "tömegember". Legyél ápolt, szerény, mosolygós, kedves arcú, akire, ha ránézek, megnyugszok, akivel meg lehet osztani a rosszat is. Én ugyanezt tudom nyújtani, ha kell! Káros szenvedélyektől mentes, egyedül élő, komoly férfi vagyok! (nem vagyok zsákbamacska). Köszi, hogy benéztél ;-)

Egy szigetszentmiklósi társkereső férfi, Levente (38)

Egyedül élek,tàrsat keresek mert rossz magànyosan kàvézni.Ha magadra ismersz és szeretnél kàvézni tàrsal akkor írj.163 magas 64kg vagyok.Ha többet szeretnél megtudni rollam privàtban mesélek magamról,sok puszi annak aki olvassa.

Egy szigetszentmiklósi társkereső nő, Kata (59)

Szia :) Egy kissé álmodozó gazdag érzelmi világgal rendelkező, romantikus, inteligens, logikus gondolkozásu kedves, odaadó de kissé gyerekes, szétszort és nagyon feledékeny egyed vagyok. Pozitívan szoktam gondolkozni, spontán vagyok, szeretem a sportokat és szeretek új dolgokat kipróbálni. Néha nagyon tudok pörögni, de gyakran csak otthon ülök és gémelek vagy animézek. A lehető legjobban meg akarom ismerni a világot és egy békés, boldog, de mégis izgalmas életet szeretnék élni :)

Egy szigetszentmiklósi társkereső férfi, Ábel (24)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Szigetszentmiklós

Szigetszentmiklós

Pest megye

Szigetszentmiklós

+36 (1) 604 3102