Társkereső Encs

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Encs környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb encsi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány encsi társkereső bemutatkozása

20 éves vagyok, a szüleimmel élek együtt. Keresem a hű társam. Idáig a tarskeresesben nem volt valami sok szerencsém és remélem hogy itt megtalalom.

Egy encsi társkereső férfi, Máté (21)

37 éves 3 gyermekes anyuka vagyok. Borsodban lakom.Komoly megbízható társam keresem.

Egy encsi társkereső nő, Éva (38)

sziasztok ismerkednek hölgyekel borsodbol komoly kapcsolat céljábol kedves aranyos életvidám srác vagyok egyszerü szerény és ehhez hasonlo adotsagu lányal ismerekednek akivel késöbb lehet jövöttervezni család stb én család centrikus vagyok 25-33 körüli hölgyek jelent kezését várom kedves arnyos öszinte egyszerü szerény akinek fel keltetem az érdeklödéset jelent kezen

Egy encsi társkereső férfi, Gabor (30)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Encs

Encs

Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Encs

+36 (1) 604 3102