Társkereső Tiszaújváros

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Tiszaújváros környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb tiszaújvárosi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

tiszaújvárosi társkereső nők

Első Találkozás

tiszaújvárosi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es tiszaújvárosi társkereső nők

Néhány tiszaújvárosi társkereső bemutatkozása

Sziasztok! Írhatnék magamról ide csupa szép is jót, de feleslegesnek tartom :) A személyes találkozás híve vagyok. Online lehet, hogy jól elbeszélgetünk, de a "face to face" és az a "bizonyos" kémia dönt mindenben ;-)

Egy tiszaújvárosi társkereső nő, Emese (43)

Most a 18 éves lànyommal élek együtt. A nagyobbik már Pesten él. Én egy hónapja vagyok egyedül és már nagyon szertnék megismerkedni valakivel.

Egy tiszaújvárosi társkereső férfi, Ferenc (47)

Nem egyszerű feladat az embernek önmagáról írni, hogy ne tűnjön öndícséretnek, ugyanakkor mégis pozitív megítélést váltson ki abból, aki ezt a néhány sort olvassa. Unatkozást nem ismerő, életvidám, az életet szépségeit megélni barát embernek tartom magam. Ehhez keresek valakit, s a továbbiak kettőnkőn múlnak. Beszélgessünk, ismerkedjünk, talán egymást keressük!

Egy tiszaújvárosi társkereső nő, Kata (49)

Tibor vagyok elvált .van ketleanyom és egy unokám.En szobafestőnek tanultam de most a vasiparbandolgozom Szeretek kirándulni túrázni mozibajarni

Egy tiszaújvárosi társkereső férfi, Tibor (52)

Nehéz bemutatkozót írni, különösen, ha felhívják a figyelmemet arra, hogy ezzel valamilyen képet alkotok magamról, s a műveltségemről. Szellemi munkát végző nő vagyok, két felnőtt gyerekkel, akik már unokákkal is megajándékoztak. Az unokáimtól rengeteg szeretetet kapok, de gondolatom más fajtára is. Talán sikerül, próba-szerencse! Ezért regisztráltam, és most türelmesen /vagy türelmetlenül/ várok!

Egy tiszaújvárosi társkereső nő, Zsuzsanna (60)

A szabadidőmben szeretek sportolni (leginkább tenisz, squash), kirándulni, utazni. Megfontolt, segítőkész emberként jellemezném magam. Komoly kapcsolat reményében regisztráltam.

Egy tiszaújvárosi társkereső férfi, István (33)

Családcentrikus, életvidám, határozott, néha kisördög, de , házias, nőies, igényes nő vagyok. Amire gondolatom, és amit keresek: sok nevetés, beszélgetések, tartalmas időtöltés, egy igazi férfi, aki támaszt és biztonságot tud és akar nyújtani, aki szintén azt a társat keresi, akivel teljes lehet az élete. Akivel lehet jövőt építeni, és akivel igazán lehet átérezni az életet. Amit én tudok adni: szeretet, megbecsülés, gondoskodás, meleg otthon, önzetlenség. Amúgy pedig jó humorérzék, egy csomó kreativitással, szeretek főzni, vagy elmenni egy jó étterembe, egy jó kávé mellett beszélgetés, olyan ember vagyok, akinek sokat jelentenek a barátai és a családja. Ami taszít, az az ízléstelenség, a szélsőséges nézetek, az egysíkú gondolkodás. Várom leveled, ha úgy gondolod, hasonló elképzelésünk van az életről, és ha szívesen meghódítanál egy nőt, aki arra gondolatik, hogy valakinek ő legyen a legszebb és legfontosabb a világon.

Egy tiszaújvárosi társkereső nő, Eleonóra (45)

Helló kedves magamra és környezetemre igényes fiatal srác vagyok egyedül élek sokat csalódtam inkább komoly kapcsolatot keresek. ha szeretnél még tudni valamit irj bártran nem harapok :)

Egy tiszaújvárosi társkereső férfi, Zsolt (21)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Tiszaújváros

Tiszaújváros

Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Tiszaújváros

+36 (1) 604 3102