Társkereső Érd

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Érd környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb érdi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

érdi társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as érdi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es érdi társkereső férfiak

Néhány érdi társkereső bemutatkozása

Vidám, mosolygós lány keresi párját. Ha úgy gondolod Te vagy az kérlek írj rám...Köszönöm,hogy benéztél. :)

Egy érdi társkereső nő, Krisztina (46)

Hogy miért vagyok én mindig jókedvű? Mert képes vagyok a problémákból humort kovácsolni. Tudod, az ember sokszor kényszermegoldásokra vetemedik, amikor a körülötte levők cserbenhagyják. Nem csak az emberek sebezhetőek, a problémák is. Egy apró részletüket megragadom és nevetségessé teszem azokat. Majd szemtől szembe jót szórakozok rajtuk, hogy semmissé tehessem és ne okozzanak több galibát.

Egy érdi társkereső férfi, Zsolt (47)

Fiatalos, modern és hagyománytisztelő felfogást egyesítő nőként keresek egy férfiembert, aki a társam lenne.

Egy érdi társkereső nő, Ági (61)

Szia! Először is szeretném megköszönni, hogy Rám kattintottál. Most valamit írni kellene magamról, de ez nem egyszerű, hisz a szavak mást jelentenek Neked, és mást Nekem is. Minden ember más, pont ezért izgalmas utazás az élet. Keresem azt a lányt, aki mellett önmagam lehetek. Akivel fantasztikus pillanatokat tölthetek el együtt, leküzdve minden akadályt. Akivel mosolyogva evezhetek szemben az árral, dacolva az élet viharával. Ha úgy érzed, Te vagy az a lány, dobj egy üzenetet, és találjuk meg egymást. Szia!

Egy érdi társkereső férfi, Zsolt (26)

Szia!komoly kapcsolatot keresek aki oszinte,szereti a gyerekeket es szereti az allatokat:),a tobbit privatban leirom:)

Egy érdi társkereső nő, Szilvi (33)

Céltudatos, talpraesett, közvetlen és vidám embernek tartom magam. Saját kézműves mézes csokoládéval foglalkozó vállalkozásomat vezetem Érden. Fontos számomra a stabilitás a kreativitás és az őszinteség. Az ezt megelőző nyolc évet vidéken töltöttem, mert szerettem volna megtapasztalni a közvetlen természethez közeli kétkezi életmódot is. Saját kemencét építettem, állatokat tartottam, sajtot készítettem Somogyban. Szakmámat tekintve mechatronikai technikus (mechanika-elektronika-informatika) vagyok. Szeretek kirándulni, új emberekkel megismerkedni, új dolgokat tanulni. Életszemléletem abszolút pozitív, a problémákat inkább kihívásként élem meg. Kedvenc versrészletem: "Mindenik embernek a lelkében dal van és a saját lelkét hallja minden dalban. És akinek szép a lelkében az ének, az hallja a mások énekét is szépnek" -Babits Mihály

Egy érdi társkereső férfi, Dániel (33)

Kedves, vidám nö vagyok dolgos szeretek kirándulni, beszélgetni, komoly kapcsolat reményében regisztráltam, elváltam és két kamasz gyermekemmel élek.

Egy érdi társkereső nő, Edina (39)

Kedves "érdeklődő"! Talán a hobbijaimmal kezdeném, mert fontos, hogy legyen valami közös pont. Szeretek kirándulni, fotózni, szeretem a természetet, az állatokat (van egy cicám:) ), de ugyanakkor szeretek összebújni egy film előtt, akár otthon, akár egy moziban. Szeretem a számítógépet, a netet, sokat lehet itt tanulni/informálódni/tájékozódni a világ dolgai felől. Szeretek főzni, és többek szerint nem is csinálom rosszul, valamint szeretek mókázni. Eléggé (néha talán túlzottan is) nyugodt természetű vagyok, de ahogy írtam, ez nem azt jelenti, hogy mindig lustálkodnék. Szeretek kimozdulni, pörögni. Talán még fontos lehet: nem kocsmázom és csak nagyon ritkán iszom, akkor is mértékkel, a dohányzást pedig ki nem állhatom. Akit keresek: A leendő párom legyen minél természetesebb megjelenésű, átlagos testalkat előnyben. Legszívesebben a nálam fiatalabbakkal, és (még) gyermektelenekkel ismerkednék (34 alatt). Azt gondolom, hogy egy kapcsolatban egyenrangúnak kell lennie mindkét félnek, és hiszem, hogy minden probléma megoldható, ha mindkét fél törekszik rá, és ha meg tudják beszélni! Először néhány levélváltásig csak írásban szeretnék ismerkedni, úgy gondolom, akkor menjünk tovább, ha értelme is van. Ha csak leveleznél, ismerkednél, akkor is írj bátran, egy kis ismerkedésbe még senki nem halt bele :)

Egy érdi társkereső férfi, Gábor (34)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Érd

Érd

Pest megye

Érd

+36 (1) 604 3102