Társkereső Érd

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Érd környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb érdi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

érdi társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as érdi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es érdi társkereső férfiak

Néhány érdi társkereső bemutatkozása

Érdi srác vagyok, aki Budapestre jár dolgozni. Angol szakon végeztem az ELTE-n. Szeretek olvasni, sorozatokat nézni és beszélgetni. Gyakran vagyok az interneten. Jelenleg egy családi vállalkozásnál dolgozom (gravírműhely), és Angol magántanítást vállalok és tartok. Komoly, hosszú távú kapcsolatot keresek, ahol fontos a kommunikáció.

Egy érdi társkereső férfi, Balázs (29)

Vidám, társaság kedvelő nő vagyok. Szeretnék találni egy kedves hűséges társat akivel megoszthatom a mindennapjaimat!

Egy érdi társkereső nő, Niki (29)

Hogy miért vagyok én mindig jókedvű? Mert képes vagyok a problémákból humort kovácsolni. Tudod, az ember sokszor kényszermegoldásokra vetemedik, amikor a körülötte levők cserbenhagyják. Nem csak az emberek sebezhetőek, a problémák is. Egy apró részletüket megragadom és nevetségessé teszem azokat. Majd szemtől szembe jót szórakozok rajtuk, hogy semmissé tehessem és ne okozzanak több galibát.

Egy érdi társkereső férfi, Zsolt (47)

Szia!komoly kapcsolatot keresek aki oszinte,szereti a gyerekeket es szereti az allatokat:),a tobbit privatban leirom:)

Egy érdi társkereső nő, Szilvi (33)

Üdv. Szóval Zsolt vagyok, aki imád viccelődni, koncertekre járni, szereti a jó zenét és a somlói galuskát. Szeret sétálni, vagy csak ücsörögni a természetben, és nem szereti, ha a társaságában unatkoznak. Szereti a cseppet sem átlagos, őrült helyzeteket, a musicaleket, a jó filmeket és a joghurtot, viszont ki lehet kergetni a világból a sóskával, a kocsonyával és az operával. Szeret érdekes emberek társaságában lenni, nevetni, és szeretne megismerni Téged.

Egy érdi társkereső férfi, Zsolt (26)

Kedves, vidám nö vagyok dolgos szeretek kirándulni, beszélgetni, komoly kapcsolat reményében regisztráltam, elváltam és két kamasz gyermekemmel élek.

Egy érdi társkereső nő, Edina (39)

Céltudatos, talpraesett, közvetlen és vidám embernek tartom magam. Saját kézműves mézes csokoládéval foglalkozó vállalkozásomat vezetem Érden. Fontos számomra a stabilitás a kreativitás és az őszinteség. Az ezt megelőző nyolc évet vidéken töltöttem, mert szerettem volna megtapasztalni a közvetlen természethez közeli kétkezi életmódot is. Saját kemencét építettem, állatokat tartottam, sajtot készítettem Somogyban. Szakmámat tekintve mechatronikai technikus (mechanika-elektronika-informatika) vagyok. Szeretek kirándulni, új emberekkel megismerkedni, új dolgokat tanulni. Életszemléletem abszolút pozitív, a problémákat inkább kihívásként élem meg. Kedvenc versrészletem: "Mindenik embernek a lelkében dal van és a saját lelkét hallja minden dalban. És akinek szép a lelkében az ének, az hallja a mások énekét is szépnek" -Babits Mihály

Egy érdi társkereső férfi, Dániel (33)

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Érd

Érd

Pest megye

Érd

+36 (1) 604 3102