Társkereső Érd

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Érd környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb érdi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

érdi társkereső nők

Első Találkozás

érdi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online érdi társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online érdi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb érdi diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb érdi diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes érdi keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes érdi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as érdi társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as érdi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es érdi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es érdi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti érdi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti érdi társkereső férfiak

Néhány érdi társkereső bemutatkozása

Kedves, vidám nö vagyok dolgos szeretek kirándulni, beszélgetni, komoly kapcsolat reményében regisztráltam, elváltam és két kamasz gyermekemmel élek.

Egy érdi társkereső nő, Edina (40)

Hogy miért vagyok én mindig jókedvű? Mert képes vagyok a problémákból humort kovácsolni. Tudod, az ember sokszor kényszermegoldásokra vetemedik, amikor a körülötte levők cserbenhagyják. Nem csak az emberek sebezhetőek, a problémák is. Egy apró részletüket megragadom és nevetségessé teszem azokat. Majd szemtől szembe jót szórakozok rajtuk, hogy semmissé tehessem és ne okozzanak több galibát.

Egy érdi társkereső férfi, Zsolt (48)

Szeretném az Életet élni és nem megélni. Nem vagyok semmi jónak az elrontója. A nagy kedvenc időtöltésem az utazás, de bármi, ami érdekes, értelmes. Ehhez az életvitelhez keresek partnert, társat. Fiatalos gondolkodású, barátságos, őszinte hölgy vagyok. Emberi kapcsolataimat a szeretet, a tisztelet és a megértés irányítja.

Egy érdi társkereső nő, Ibolya (65)

Szia! Először is szeretném megköszönni, hogy Rám kattintottál. Most valamit írni kellene magamról, de ez nem egyszerű, hisz a szavak mást jelentenek Neked, és mást Nekem is. Minden ember más, pont ezért izgalmas utazás az élet. Keresem azt a lányt, aki mellett önmagam lehetek. Akivel fantasztikus pillanatokat tölthetek el együtt, leküzdve minden akadályt. Akivel mosolyogva evezhetek szemben az árral, dacolva az élet viharával. Ha úgy érzed, Te vagy az a lány, dobj egy üzenetet, és találjuk meg egymást. Szia!

Egy érdi társkereső férfi, Zsolt (27)

Fogalmamsincs hogy mit írhatnék.61 éves dolgozónő vagyok. Érden élek és dolgozom. Szeretem a filmeket, ha időm engedi szeretek olvasni. Zenében mindent szeretek kivéve a túl komolyat. Nem iszom és nem dohányzom. Teljesen hétköznapi életet élek. A bringa túrákat kihagynám Nem vagyok egy nagy túrázós.Gondolom sok hasonló adatlapot olvastál, de ha még így is érdekel szerény személyem írj.

Egy érdi társkereső nő, Mária (61)

Céltudatos, talpraesett, közvetlen és vidám embernek tartom magam. Saját kézműves mézes csokoládéval foglalkozó vállalkozásomat vezetem Érden. Fontos számomra a stabilitás a kreativitás és az őszinteség. Az ezt megelőző nyolc évet vidéken töltöttem, mert szerettem volna megtapasztalni a közvetlen természethez közeli kétkezi életmódot is. Saját kemencét építettem, állatokat tartottam, sajtot készítettem Somogyban. Szakmámat tekintve mechatronikai technikus (mechanika-elektronika-informatika) vagyok. Szeretek kirándulni, új emberekkel megismerkedni, új dolgokat tanulni. Életszemléletem abszolút pozitív, a problémákat inkább kihívásként élem meg. Kedvenc versrészletem: "Mindenik embernek a lelkében dal van és a saját lelkét hallja minden dalban. És akinek szép a lelkében az ének, az hallja a mások énekét is szépnek" -Babits Mihály

Egy érdi társkereső férfi, Dániel (34)

Kedves Uram!! Vidám természetű, társaságkedvelő, jó homorú, igényes hölgy vagyok. Kalandorok kíméljenek, nem egy tábori programot keresek. Szeretek kirándulni, tóparton ülni, filmet nézni, kerékpározni, téli estéken a hóban sétálni. Szeretem a tartalmas beszélgetéseket, a csendet, a finom ételeket, a jó bort és a négy évszakot is. Szeretek tartalmasan élni. Van egy háziállatom :). Egyenlőre ennyi....Köszönöm, hogy elolvasta adatlapom.

Egy érdi társkereső nő, Krisztina (50)

Magányos szívű gitáros-énekes vagyok. Mindenkinek szüksége van szeretetre, én szeretnék adni is kapni is. Káros szenvedélyektől mentes örökmozgó tipusként lételemem a kimozdulás. Számomra két legtaszítóbb tulajdonság a gőgösség, és a (video, ill. mobiltelefon) játékfüggőség! Aktív és rendszeresen koncertező zenészként sok helyen látható vagyok élőben és természetesen közösségi oldalon is megtalálható vagyok. Imádom ha valaki fiatalabbnak érzi magát mint amennyi valójában és úgy is viselkedik. Nem mondja azt mindenre hogy ciki hanem nyitott a világ újdonságaira. Imádok masszírozni, cirógatni, állandó igényem valamiféle testkontaktus. Élvezem a természet szépségeit szemlélni, és megunhatatlan számomra a gyógyfürdőkben ücsörgés is. Világszemléletem különbözik a fogyasztói társadalomtól, és elítélem az élet minden területére kiterjedő túlszabályozottságot. Fontos irányelvem hogy az ember minden nap szánjon valamennyi időt arra hogy azt csinálja amit szeret.

Egy érdi társkereső férfi, József (49)

Tematikus társkereső









Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Érd

Érd

Pest megye

Érd

+36 (1) 604 3102