Társkereső Érd

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Érd környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb érdi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

érdi társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes érdi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as érdi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es érdi társkereső férfiak

Néhány érdi társkereső bemutatkozása

Üdv. Szóval Zsolt vagyok, aki imád viccelődni, koncertekre járni, szereti a jó zenét és a somlói galuskát. Szeret sétálni, vagy csak ücsörögni a természetben, és nem szereti, ha a társaságában unatkoznak. Szereti a cseppet sem átlagos, őrült helyzeteket, a musicaleket, a jó filmeket és a joghurtot, viszont ki lehet kergetni a világból a sóskával, a kocsonyával és az operával. Szeret érdekes emberek társaságában lenni, nevetni, és szeretne megismerni Téged.

Egy érdi társkereső férfi, Zsolt (26)

Kedves, vidám nö vagyok dolgos szeretek kirándulni, beszélgetni.

Egy érdi társkereső nő, Edina (39)

Szia! Eddigi életem során 12évet éltem külföldön ebből és a természetemből adódoan kicsit másképp állok bizonyos dolgokhoz mint mások. Emellett oroszlán vagyok ha ez valakinek fontos leírom már az elején. Hosszabb kapcsolataim voltak inkább mint futó kalandok. Ismerkedjünk meg és megtudhatunk egymásról még többet ha szeretnéd. 182/100 kék szem rövid haj szerintem sportos :-) ez vagyok én és elvált egyedül élő. Alkoholt is fogyasztok ritkán és alkalmanként ezt nem tudtam megjelölni ezért ide írom nincs szándékomban senkit átverni. Dohányzom bejelöltem de többször volt már hogy évekre abbahagytam elhatározás kérdése az egész. Ja igen és van tetoválásom ha valakinél ez szempont tudjon róla.

Egy érdi társkereső férfi, Péter (46)

Vidám, társaság kedvelő nő vagyok. Szeretnék találni egy kedves hűséges társat akivel megoszthatom a mindennapjaimat!

Egy érdi társkereső nő, Niki (29)

Céltudatos, talpraesett, közvetlen és vidám embernek tartom magam. Saját kézműves mézes csokoládéval foglalkozó vállalkozásomat vezetem Érden. Fontos számomra a stabilitás a kreativitás és az őszinteség. Az ezt megelőző nyolc évet vidéken töltöttem, mert szerettem volna megtapasztalni a közvetlen természethez közeli kétkezi életmódot is. Saját kemencét építettem, állatokat tartottam, sajtot készítettem Somogyban. Szakmámat tekintve mechatronikai technikus (mechanika-elektronika-informatika) vagyok. Szeretek kirándulni, új emberekkel megismerkedni, új dolgokat tanulni. Életszemléletem abszolút pozitív, a problémákat inkább kihívásként élem meg. Kedvenc versrészletem: "Mindenik embernek a lelkében dal van és a saját lelkét hallja minden dalban. És akinek szép a lelkében az ének, az hallja a mások énekét is szépnek" -Babits Mihály

Egy érdi társkereső férfi, Dániel (33)

Szia!komoly kapcsolatot keresek aki oszinte,szereti a gyerekeket es szereti az allatokat:),a tobbit privatban leirom:)

Egy érdi társkereső nő, Szilvi (33)

Magányos szívű gitáros-énekes vagyok. Mindenkinek szüksége van szeretetre, én szeretnék adni is kapni is. Káros szenvedélyektől mentes örökmozgó tipusként lételemem a kimozdulás. Számomra két legtaszítóbb tulajdonság a gőgösség, és a (video, ill. mobiltelefon) játékfüggőség! Aktív és rendszeresen koncertező zenészként sok helyen látható vagyok élőben és természetesen közösségi oldalon is megtalálható vagyok. Imádom ha valaki fiatalabbnak érzi magát mint amennyi valójában és úgy is viselkedik. Nem mondja azt mindenre hogy ciki hanem nyitott a világ újdonságaira. Imádok masszírozni, cirógatni, állandó igényem valamiféle testkontaktus. Élvezem a természet szépségeit szemlélni, és megunhatatlan számomra a gyógyfürdőkben ücsörgés is. Világszemléletem különbözik a fogyasztói társadalomtól, és elítélem az élet minden területére kiterjedő túlszabályozottságot. Fontos irányelvem hogy az ember minden nap szánjon valamennyi időt arra hogy azt csinálja amit szeret.

Egy érdi társkereső férfi, József (48)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Érd

Érd

Pest megye

Érd

+36 (1) 604 3102