Társkereső Érd

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Érd környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb érdi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Regisztráció nélkül a társkeresőknek csak kis részét tekintheted meg!

Első Találkozás

érdi társkereső nők

Első Találkozás

érdi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online érdi társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb érdi diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb érdi diplomás társkereső férfiak

László vagyok, a társam keresem
Szia kedves Ismeretlen! Magamról: "Életfogytiglan" kapcsolatot szeretnék olyan valakivel, akivel megérdemeljük egymást. Eddig nem értem el a célom, mondhatnám újra a rajtvonalhoz álltam, ezért most megpróbálom így a neten is. Építőmérnök vagyok, szeretem a munkám. De tényleg! Szeretem, hogy én osztom be az időmet, ez nekem a szabadság. Szeretek utazni, mozogni, szeretek beszélgetni, nevetni. Barátaim szerint jó humorom van, intelligens és művelt vagyok. Ha kérdezed őket minden ilyen nyilatkozatért fizetnem kell nekik egy sört :) Néha maximalista vagyok, de alapvetően mindig kompromisszumkész. Utálom a játszmákat, utálok veszekedni. Régebben versenytáncoltam, most aktívan futok, de túrázni és kerékpározni is szoktam. Tudok és szeretek síelni, búvárkodni, szoktam motorozni, szóval az unatkozás szó nem ismert számomra. És milyen lányt szeretnék? Legyél jó fej, igényes magadra, legyél vicces vagy humoros, de legalább értékeld ezeket. Az összes többi dolog meg kiderül, hogy bejövünk-e egymásnak. 😀Ja, lehet, hogy ilyen csak a mesékben van? Na igen, sose választottam az egyszerű és könnyebb utat 👍😀. És most még hosszabban leírva az erősebb idegzetűeknek, ha eddig nem fáradtál el benne: RÓLAD: Olyan társat szeretnék találni ebben a mai rohanó világban , - nem csak a munkával van kedve foglalkozni, mert már kipróbálta magát a választott hivatásában, szakmájában (értsd: nem munkamániás) -tartalmasan szeretné eltölteni velem és/vagy egyedül az idejét, szeret mozogni, utazni, szereti a jó társasságot (az esti program nem mindig a tv bámulás) -nem riasztja a párkapcsolat, vagy az azzal járó kötődés és kompromisszumok. (aki szingli akar maradni az felőlem maradhat) -tud szeretet adni és szeret szeretve lenni , és ez az egyik legfontosabb érték (azt hinnéd ez evidens, de sok ellenpéldát tudnék mondani) - a gyerekvállalás sem szitokszó számára, hanem rövid vagy középtávú terv (miután megtalálta az igazit), és nem a CSOK miatt!!! -szereti a jókedvet és a humort , különösen ha az enyémet is elviseli 😉 -nem dohányzik, mert én se teszem -nem zavarja a pár évnél nagyobb korkülönbség (mert 43 vagyok, Te meg valahol 30-38 között) És miért ilyet keresek? Mert kb. én is ezt tudom adni. Bocs a sok szövegért, de végülis meg akarsz ismerni, és nem akarod, hogy raboljam az idődet feleslegesen, ha nem vagyunk egymásnak valók :)

László

43
online érdi társkereső

Első Találkozás

fényképes érdi keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes érdi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es érdi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es érdi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti érdi társkereső nők

Néhány érdi társkereső bemutatkozása

Fiatalos, modern és hagyománytisztelő felfogást egyesítő nőként keresek egy férfiembert, aki a társam lenne.

Egy érdi társkereső nő, Ági (61)

Üdv mindenkinek. Kedves ,aranyos kicsit félénk pasi vagyok ,mert sajnos elég régóta egyedül vagyok már és sok vissza utasítást kaptam az évek alatt.Szeretek fotózni,pecázni,biciklizni , ha van kivel akkor kirándulni is. Komoly kapcsolatot kereső hölgyekkel ismerkednék, nem vagyok én se az egy éjszakás kalandokat strigulázó pasik közé való!!

Egy érdi társkereső férfi, Gergely (34)

Szia!komoly kapcsolatot keresek aki oszinte,szereti a gyerekeket es szereti az allatokat:),a tobbit privatban leirom:)

Egy érdi társkereső nő, Szilvi (34)

Hogy miért vagyok én mindig jókedvű? Mert képes vagyok a problémákból humort kovácsolni. Tudod, az ember sokszor kényszermegoldásokra vetemedik, amikor a körülötte levők cserbenhagyják. Nem csak az emberek sebezhetőek, a problémák is. Egy apró részletüket megragadom és nevetségessé teszem azokat. Majd szemtől szembe jót szórakozok rajtuk, hogy semmissé tehessem és ne okozzanak több galibát.

Egy érdi társkereső férfi, Zsolt (47)

Kedves, vidám nö vagyok dolgos szeretek kirándulni, beszélgetni, komoly kapcsolat reményében regisztráltam, elváltam és két kamasz gyermekemmel élek.

Egy érdi társkereső nő, Edina (40)

Szia! Először is szeretném megköszönni, hogy Rám kattintottál. Most valamit írni kellene magamról, de ez nem egyszerű, hisz a szavak mást jelentenek Neked, és mást Nekem is. Minden ember más, pont ezért izgalmas utazás az élet. Keresem azt a lányt, aki mellett önmagam lehetek. Akivel fantasztikus pillanatokat tölthetek el együtt, leküzdve minden akadályt. Akivel mosolyogva evezhetek szemben az árral, dacolva az élet viharával. Ha úgy érzed, Te vagy az a lány, dobj egy üzenetet, és találjuk meg egymást. Szia!

Egy érdi társkereső férfi, Zsolt (27)

Szeretném az Életet élni és nem megélni. Nem vagyok semmi jónak az elrontója. A nagy kedvenc időtöltésem az utazás, de bármi, ami érdekes, értelmes. Ehhez az életvitelhez keresek partnert, társat. Fiatalos gondolkodású, barátságos, őszinte hölgy vagyok. Emberi kapcsolataimat a szeretet, a tisztelet és a megértés irányítja.

Egy érdi társkereső nő, Ibolya (65)

Céltudatos, talpraesett, közvetlen és vidám embernek tartom magam. Saját kézműves mézes csokoládéval foglalkozó vállalkozásomat vezetem Érden. Fontos számomra a stabilitás a kreativitás és az őszinteség. Az ezt megelőző nyolc évet vidéken töltöttem, mert szerettem volna megtapasztalni a közvetlen természethez közeli kétkezi életmódot is. Saját kemencét építettem, állatokat tartottam, sajtot készítettem Somogyban. Szakmámat tekintve mechatronikai technikus (mechanika-elektronika-informatika) vagyok. Szeretek kirándulni, új emberekkel megismerkedni, új dolgokat tanulni. Életszemléletem abszolút pozitív, a problémákat inkább kihívásként élem meg. Kedvenc versrészletem: "Mindenik embernek a lelkében dal van és a saját lelkét hallja minden dalban. És akinek szép a lelkében az ének, az hallja a mások énekét is szépnek" -Babits Mihály

Egy érdi társkereső férfi, Dániel (33)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Érd

Érd

Pest megye

Érd

+36 (1) 604 3102