Társkereső Felsőpakony

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Felsőpakony környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb felsőpakonyi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány felsőpakonyi társkereső bemutatkozása

Budapest környékén élő, alapjáraton klasszikus értékeket valló srác vagyok. Szeretem a természetet, a művészeteket, nem vagyok egy otthon tespedő típus. Egy önkormányzati cégnél dolgozom kommunikációs területen. A legnagyobb hobbim a művészet. Gyermekkorom óta énekelek és vagyok tagja különböző formációknak amatőr kis társulatoknak. Szeretem az állatokat, volt több cicánk is, jelenleg pedig van egy 4 és fél éves tündéri kutyusom. Első sorban társaságot keresek magamnak, de később bármi lehet.

Egy felsőpakonyi társkereső férfi, Viktor (32)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Felsőpakony

Felsőpakony

Pest megye

Felsőpakony

+36 (1) 604 3102