Társkereső Ócsa

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Ócsa környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb ócsai társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti ócsai társkereső nők

Néhány ócsai társkereső bemutatkozása

Alapvetően vidám srác vagyok, bármi kérdésed van, írj nyugodtan :)

Egy ócsai társkereső férfi, István (21)

Jòkedvű, izgő-mozgò. Szeretek mèg moziba jàrni, fesztivàlokra, ès kiràndulni is.

Egy ócsai társkereső férfi, Laci (29)

Szeretek utazni. Termeszetet. Nem dohanyzom. Fôzni imádok

Egy ócsai társkereső nő, Marika (62)

Sziasztok. Keresem őszinte, és megértő párom. Szeretem a természetet, van 1 kutyám, szeretek úszni. A többit meg majd ismerkedés során elmondom.

Egy ócsai társkereső férfi, Miklós (32)

Tartós, komoly kapcsolatot keresek. Ide bármit lehet írni. Én a személyes találkozásnak jobban örülök, ha gondolod találkozzunk ismerjük meg egymást személyesen is.

Egy ócsai társkereső nő, Valéria (41)

Sziasztok! Tamás vagyok, 24 éves. Szabadidőmben szeretek olvasni, főzni, filmet vagy sorozatot nézni, sportolni, kirándulni, koncertekre járni. "Próbáld újra,bukj el újra,közelebb jutsz!"

Egy ócsai társkereső férfi, Tamás (25)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Ócsa

Ócsa

Pest megye

Ócsa

+36 (1) 604 3102