Társkereső Kesztölc

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Kesztölc környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb kesztölci társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

kesztölci társkereső nők

Első Találkozás

kesztölci társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online kesztölci társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online kesztölci társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb kesztölci diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes kesztölci keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes kesztölci keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as kesztölci társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es kesztölci társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es kesztölci társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti kesztölci társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti kesztölci társkereső férfiak

Néhány kesztölci társkereső bemutatkozása

Tatabányán élek, ahol legtöbb időmet vállalkozásommal és kiskutyámmal töltöm. Szeretek utazni, beszélgetni, nevetni, imádom a tengert. Romantikus, becsületes és családbarát vagyok. Kizárólag komoly kapcsolatot keresek, nem dohányzó személyében. Számomra nagyon fontos két ember között az a bizonyos szikra, anélkül nem működik. NŐ szeretnék lenni egy férfi oldalán. Légy a Társam, Szerelmem MINDENBEN!

Egy kesztölci társkereső nő, Olgi (59)

Túl vagyok egy-két félresikerült kapcsolaton, de ebben a korban ki nem? Mindezek ellenére megmaradt a hitem, hogy megtalálom azt a társat, akit nekem szánt a sors. Még ha nem is vagyok Alain Delon, vagy Brad Pitt sem, mégis tele vagyok belső értékekkel, amit egy hozzám hasonló, érzékeny lelkű társnak szívesen megmutatok. Azt mondják egy nő minden férfi mellett más nő, ez ugyanígy igaz a férfiakra is - csakis két emberen múlik, hogy mit tudnak kihozni egymásból, megadva egymásnak a kölcsönös tiszteletet, odafigyelést és szeretetet. Ha hasonló értékrenddel rendelkezel, kérlek tisztelj meg pár sorral magadról, és adjunk egymásnak egy esélyt. Olyat keresek, akivel egymást boldoggá tudjuk tenni önzetlenül. Sanyi

Egy kesztölci társkereső férfi, Sanyi (54)

152 cm magas vagyok,átlagos testalkattal és néhány plusz kilóval. Nem tudom mit is írhatnék magamról,talán annyit,hogy imádom a zenét,melyek szép érző számokat tartalmaznak.Keresek valakit,akivel lehetne levelezni,kicsit jobban megismerni egymást,aztán ha szimpatikusak vagyunk egymásnak,akkor jöhet a találkozás.De lehet,hogy ez csak egy álom. Szükségem lenne egy barátra aki enyhíteni tudná a magányomat pl. a levelezéssel. Nem bisztos,hogy mindenki úgy gondolkozik mint én, másnak mást jelent az ismerkedés.

Egy kesztölci társkereső nő, Gizike (67)

A szűz elemző hajlamú, szinte röntgensugárral vizsgálja egy-egy kérdés valamennyi lehetséges megoldását, és legtöbbször megtalálja a legcélravezetőbb utakat. Mindent előre lát, hiszen előzetesen mindent rendszerez, osztályoz, elhelyez a maga összefüggéseiben; megrémíti és kibillenti mindaz ami kiszámíthatatlan és váratlan. Nem kedveli a bizonytalanságot és a különcködést, általában a megszokott mintától eltérő dolgokat. Ha szót akarunk érteni vele, legjobb ha papírral és ceruzával felvázoljuk előtte a szóban forgó problémát. Ez esetben megérti és olyannyira jól magyarázza el kérdést, hogy a végén már nem tudjuk, kié is volt eredetileg az ötlet. A szűznek egyébként született érzéke van mindahhoz, ami pragmatikus realizmus igényel (a biztos üzlethez, elemző munkához, a szervezéshez stb.)

Egy kesztölci társkereső férfi, Peti (31)

Bár nem igazán hiszek már az internetes társkeresésben és volt idő mikor azt hittem nem is lesz már erre szükségem az élet máshogy írta a forgatókönyvet.Őszinte ember lévén hasonló beállítottságú férfit keresek akinek egy barátra,társra nőre van szüksége.Vidám természetű vagyok a nehézségek ellenére és aki még hinni akar benne hogy valakinek szüksége lesz rá.Szeretném a hátralévő éveimet egy olyan férfi oldalán eltölteni akinek nem csak a külsőségek fontosak és aki akkor érzi teljesnek magát ha nincs egyedül . Köszönöm hogy elolvastad :)

Egy kesztölci társkereső nő, Lídia (51)

Keresztyén, hagyományos értékrendet és Természetet kedvelő, káros szenvedélyektől mentes, egyedülálló férfi vagyok. Törekszem az egészséges, sportos életmód mindennapokba történő beillesztésére, a megfelelő fizikai és a szellemi táplálék bevitelére, a kiegyensúlyozottságra. Alapvetően barátságos, pozitív életszemléletű vagyok, igyekszem a rosszban is meglátni a jót. Szeretem az állatokat, különösen a lovakat és a kutyákat, macskákat. Tulajdonképpen a hivatásom kötődik a mezőgazdasághoz és a lovakhoz: szakközép iskolában szaktanárként dolgozok. Szeretek kirándulni (gyalog, bringával, kenuval, lóval), olvasni, zenélni és zenét hallgatni, fényképezni, kertészkedni, kellemes társaságban tevékenykedni. 3 szakmával és 3 diplomával, biztos egzisztenciával rendelkezem. Hasonló beállítottságú, családközpontú, elsősorban átlagos/vékony testalkatú Hölgy Társamat keresem, akivel együtt evezhetünk tova az Élet vizén.

Egy kesztölci társkereső férfi, László (36)

Legjobb dolog a világon szeretni, és szeretve lenni.

Egy kesztölci társkereső nő, Anikó (49)

Sokat dolgozom és meglehetősen aktívan élek. Nagyon nem vagyok oda a fociért, de a sportokért viszont igen és nem nézni szeretem. Hétközben edzésekre járok, hetente 1-2-3 alkalommal, és ahogy a szezon elkezdődik hétvégenként egy-két napot kerékpározom. Ez gyakran túra, ezért sokat utazom. Kerékpárról a legszebb a világ :-) De szeretek "csak úgy" autózni is. Szeretem a zenét, mondhatni majdnem "mindenevő" vagyok, de a mindenben is csak az igényeset kedvelem. Értem ezt a mai slágerlistás daloktól, az igazi jazz csemegéken át - érintve a rock zenét is, - a komolyzenéig. Nem nézem a televíziós csatornák reklámtól és tudatmódosítástól csöpögő napi egyvelegét, de nézek filmeket, sőt egyes sorozatokat is, persze sajátos időbeosztásban. Szeretem az utazást, a természetjárást, minél több mindent meglátni. Széles a baráti köröm, amit igyekszem folyamatosan ápolni. Feszegetem a határaimat, a szavak többféle értelmében is. Nem vagyok egy egyszerű eset és nem jellemző, hogy valaki első látásra megkedvel. Tudok makacs és konok, határozott is lenni, ha annak épp ott értelme és szüksége kívánja. Mindezek miatt velem tud unalmas és nagyon zajló is lenni az élet. És volt már, hogy valaki miatt szinte mindent feladtam, megváltoztattam, de akkor nem érte meg, talán most...

Egy kesztölci társkereső férfi, Tibor (53)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Kesztölc

Kesztölc

Komárom-Esztergom megye

Kesztölc

+36 (1) 604 3102