Társkereső Kozárd

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Kozárd környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb kozárdi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

kozárdi társkereső nők

Első Találkozás

kozárdi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online kozárdi társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes kozárdi keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes kozárdi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es kozárdi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti kozárdi társkereső nők

Néhány kozárdi társkereső bemutatkozása

Egyedül élek egy szép kertes házban,egyedúlálló társamat keresem hosszú távra egy kedves,intelligens ónmagára is igényes zenét,gasztronómiát kedvelő káros szenvedélyektől mentes úr személyében.

Egy kozárdi társkereső nő, Krisztina (81)

Hiszem, hogy valahol nekem is megvan a másik felem,mint mindenkinek, az a valaki, akivel egymásnak a minden lehetünk,aki képes ugyanúgy őszinte érzésekre, ahogy én,aki képes őszintén szeretni és elfogadja a szerelmemet,aki egy rossz nap után is ott van mellettem,magamról,néha vicces...néha komoly...határozott.. néha bolond...őszinte,nem iszok nem dohányzok,szeretek kirándulni,néha rajzolni...

Egy kozárdi társkereső férfi, Zoli (46)

Kedves vidám mosolygós vagyok. Szabadidőmben szeretek kirándulni olvasni zenét hallgatni moziba menni.Őszinte megbízható társat keresek egy komoly kapcsolathoz.Számomra nem a külső a legfontosabb a belső sokkal fontosabb.

Egy kozárdi társkereső nő, Emese (41)

István vagyok, vagyonőrként dolgozok egy rossmann-ban. Bátonyterenyei lakos vagyok, édesanyámmal élek egy saját másfél szobás lakásban, autóm nincs. Rövid hajú szőke szemüveges srác vagyok. Alkatom...hm elég fele más a hasamra össze úszott egy-két plusz kiló amit épp igyekszek leadni. Zenei irányultságom elég széles de leginkább a nightcore-t és a electro swing-et szeretem. nincs kedvenc ételem minden evő vagyok. hosszú távú kapcsolat miatt jelentkeztem az oldalra :P

Egy kozárdi társkereső férfi, István (29)

Sziasztok!Szeretnék ismerkedni..majd ami kialakul😊Nagyon rámenős és kamu férfiak ne írjanak!Csak az őszinteséget szeretem..túl sok az a férfi aki normálisnak teszi magát utánna kiderül hogy csak álca..hamar megunnak és nem kitartóak egy kapcsolatban

Egy kozárdi társkereső nő, Viktória (27)

Elég különc fiúnak tartom magam. Nem szeretem, ha valaki telesminkeli magát. Nem szeretem a sminket. Engem jobban megfog a reggeli kómás arcod kócosan, egy nagy pólóban, mint a smink, mutatósabb ruhák. Nem szeretem ha 17 éves lány 20+-nak néz ki a smink miatt. A természetes szépség az, ami engem megfog, imádom a természetességet.^^ Nem gyúrtam ki magam, nincs kockahasam, a pólók sem feszülnek rajtam, de tudok olyat, amit 2018-ban sajnos kevesen: Elfogadni és szeretni úgy a másikat, ahogy van...

Egy kozárdi társkereső férfi, Tomi (20)

Ide bármit írhatok.... Hogy milyen is vagyok? -Földön járó,őszinte,nem szeretem az álszent,képmutató embereket! -Sajnos vagy sem....egy romantikus alkattal áldott meg a sors. -Számomra fontos....az egymás tisztelete,meg becsülése s "uram bocsá..." a szeretet ebben a világban,ugyan létezik még? "Kötjük az ebet a karóhoz..." Tól-ig korú emberkét keresünk....de kérem szépen,nézzünk a tükörbe...Ki mennyi idősnek látszik? S biztos,hogy a kor dönti el,hogy két ember egymással és nem egymás mellett tud-e élni? /Természetesen nem nagy korkülönbségre gondolok/ Meg tudják-e szépíteni egymás életét? KI tudják-e egészíteni egymást? Be kell vallani,hogy nagyon sok múlik a génjeinken,hogy ki mennyi évesnek látszik! Attól még ugyan olyan ember marad...s ha szép a lelkivilága a "belső" mert szerintem,sokkal többet jelent mint a külcsin! -Elnézést kérek e hosszúnak sikeredett gondolatok leírása miatt! Köszönöm szépen,ha el olvasta/olvastad! Nagyon szép és kellemes estét kívánok!

Egy kozárdi társkereső nő, Melinda (63)

Szeretem a zenét,sőt zenélni is .Mellette érdekel a művészet,azon belül a festés.Szabadidőmben festek . Nem dohányzok ,nem bírom a füstöt és nem fogyasztok alkoholt sem. Ha képben van a horoszkópokkal akkor annyit mondok hogy HALAK vagyok:) Szeretek filmezni ,megnézek sok műfajt ,van mikor még animét is nézek :) Vannak álmaim és valóra szeretném váltani de egyedül nem jó . Nem szeretek magányos lenni. Ha felkeltettem az érdeklődésed jelezd felém . Ha nem sikerült akkor sok szerencsét kívánok az IGAZI megtalálásában.

Egy kozárdi társkereső férfi, Erik (21)

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Kozárd

Kozárd

Nógrád megye

Kozárd

+36 (1) 604 3102