Társkereső Salgótarján

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Salgótarján környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb salgótarjáni társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

salgótarjáni társkereső nők

Első Találkozás

salgótarjáni társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online salgótarjáni társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb salgótarjáni diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as salgótarjáni társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es salgótarjáni társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es salgótarjáni társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti salgótarjáni társkereső férfiak

Néhány salgótarjáni társkereső bemutatkozása

Nyudíjas tanár vagyok, igényes társam keresem, aki hasonló végzettséggel rendelkezik. Szeretem a jó zenét, táncot, olvasás, kirándulást. Szeretek és tudok főzni. Nem vagyok egy sportlady, de azért még nem kell miattam szégyenkezned azutcán! Vidám, kedves nő vagyok, nem iszom, nem dohányzom! Várlak!

Egy salgótarjáni társkereső nő, Csilla (64)

Szia kedves idegen leány! Ha itt vagy és ezt olvasod akkor nagy valószínűséggel rádírtam, másképp nem lennél itt max ha véletlenül félre nyomtál. :D Amit tudni kell rólam, én egy heteken belül pestinsráv vagyok, nem társat, nem (feltétlenül) kapcsolatot és nem is a feleségemet keresem. Csupán egy beszélgető partnert akivel ha úgy alakul, néha összeülnénk egy teára, sütire vagy hasonló dolgokra. :)

Egy salgótarjáni társkereső férfi, Richárd (21)

Sziasztok! Keresem a hozzám való élettársámat, amit tudnotok kell rólam: - szeretek főzni - szeretem a rendet, tisztaságot - szabadidőmben sétálni - szeretem az őszinteséget, kiegyensúlyozottságot - jelenleg is dolgozom operatőrként - amit csinálok, szivesen megcsinálom Akinek felkeltettem a figyelmét az érdeklődjön privátban.

Egy salgótarjáni társkereső nő, Andrea (42)

Jól csak szivel látunk nagyon sok rögös út vezet odáig de bizom abban hogy egyszer eljön az akire gondolattam mindíg is és rá jövök hogy ő a másik felem komoly kapcsolatott keresek fontos számomra a kölcsönös tisztelet !!Őszinteség megbizhatóság az érzelmi biztonság és kitartás hűség a legfontossab hiszem hogy van ilyen!!még ebben a rohanó világban és nincs szebb annál ha két ember tiszta szívből szeretik egymást nemes ajándék mindketőnek az!!!!!!!

Egy salgótarjáni társkereső férfi, József (40)

Egyedül allo anyaként nem könnyű párt találni, de bízom benne itt hátha megtalalom. Kedves jólelkű házias nő vagyok szeretek nevetni.. Szretteimmel tölteni a szabadidömet mindegy mivel.. Oszinteseg, hűség, jóság, szeretném, ha a leendő társam tulajdonsagai is meglenne a fel sorolták közül.. Ha vki erdeklodeset felkeltett em irj bátran.

Egy salgótarjáni társkereső nő, Krisztina (47)

Ha a szerelem maga a tenger és a halak benne az áldozatok, akik egymást válogatják, akkor azt hiszem inkább madár lennék... Ők is pár után kutatnak, de ők nem a vízhez vannak kötve, bár éppen attól vannak eltiltva... (Ez ilyen egyéni gondolat, mert gondolkodom) Na nézzük mit kell rólam tudni... 1. Szeretem a pizzát és a gyrost 2. Járok kondizni, amikor van pénzem 3. A 2. mellett egy kocka vagyok (lol meg a többi cucc) 4. Széles a zenei ízlésem 5. Jah amúgy metálos barátokat is keresek

Egy salgótarjáni társkereső férfi, Levente (20)

Sziasztok,én egy egyedülálló egy gyermekes anyuka vagyok.Jelenleg a családommal élek együtt.Kedvelem az állatokat,főzést.Előző élettársam magunkra hagyott a kislányommal,így egy kicsit lassabra szeretném fogni a dolgokat,hogy ne kelljen a másikban csalódnom.Szeretném ha csak olyan férfiak jelentkeznének,akik elfogadnak engem és a lányom,és akikben megbízhatok,akivel boldog lehetnék.

Egy salgótarjáni társkereső nő, Edina (32)

Szia! Most kéne jönni valami jó kis bemutatkozásnak vagy idézetnek... :) Na majd kiderül...... Szeretem a friss levegőt ott lehet egy csomó jó dolgot csinálni.... sétálni akár a naplementében... túrázni..... bőrig ázni az esőben.... Szeretem a mozit a zenét..... a wrc-t a sportot módjával pláne nem tvben.... de azért előfordul.... Nem szeretem az értelmetlen veszekedéseket, nagyon szeretek viszont tartalmasan eszmecserét folytatni ellenkező véleményekről és a mosógépből eltűnt zoknikról. Szeretek dolgozni, szeretem a munkám (ez a kötelezően ajánlott rész arra az esetre, ha a főnököm is idetévedne), nem szeretem viszont a felszínes embereket és a figyelmetlen (önmagára és a környezetére is veszélyes) autósokat. Tévedés ne essék szeretem a sebességet... ésszel.... és jó fék sem árt. egy szál gatyában flangálni otthon, szeretek másoknak örömet okozni, nagyon szeretem a töltött káposztát tejföllel és kenyérrel, de talán még annál is jobban szeretem a csokit...igen, a csokit Káros eim nincsenek, vagy ha vannak is, az nekem jó, így már nem sorolható a káros kategóriába A szakmunkás képző fölött is van már de még technikum és nem diploma mert hát az ember tanul ha van mit ..... Na ennyit magamról.... ha valami érdekel majd megkérdezed.... :)

Egy salgótarjáni társkereső férfi, Károly (44)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Salgótarján

Salgótarján

Nógrád megye

Salgótarján

+36 (1) 604 3102