Társkereső Salgótarján

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Salgótarján környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb salgótarjáni társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Regisztráció nélkül a társkeresőknek csak kis részét tekintheted meg!

Első Találkozás

salgótarjáni társkereső nők

Első Találkozás

salgótarjáni társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes salgótarjáni keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es salgótarjáni társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti salgótarjáni társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti salgótarjáni társkereső férfiak

Néhány salgótarjáni társkereső bemutatkozása

Komoly ismeretséget keresek. Vígkedélyű igényes, szeretek beszélgetni, társaság kedvelő vagyok. Láncdohányos.

Egy salgótarjáni társkereső nő, Marika (66)

Sziasztok! Vans fan.Gamer. Szeretek kirándulni,kocsikázni,szeretek zenét hallgatni. Elég érdekes a zenei ízlésem: rock,metal,deathcore,metalcore és underground rap. :) Sorozatok: Bates Motel,Odaát,Trónok Harca,The Walking Dead. 10 tetkó, 2 pc.

Egy salgótarjáni társkereső férfi, Imre (28)

ANNYI ÉVES VAGYOK AMENNYI, DE A FIATALOS OPTIMISTA TERMÉSZETEM A FONTOS . hA MÉGIS RÁM TALÁL A HARMÓNIKUS BOLDOG ÉLET , ÁM LEGYEN .

Egy salgótarjáni társkereső nő, Zsuzsanna (61)

Azt a Nőt keresem ,aki miatt itt hagyhatom ezt az oldalt. Örökre. Beszélgessünk, ismerkedjünk, hátha Te vagy! :) Szenvedélyes, céltudatos, figyelmes, érzelmes, s humoros vagyok, all in one :D "Egy új nap mindig új reményt ígér!" Ha szimpatikusnak találsz, írj rám! Ne hülyéskedj, a távolság nem lehet akadály! ;)

Egy salgótarjáni társkereső férfi, Róbert (51)

Judit vagyok. Szabadidőmben szeretek sportolni, kirándulni, színházba, moziba járni. Szeretek utazni, számomra új helyeket megismerni. Érdekel a gasztronómia, és a dietetika.

Egy salgótarjáni társkereső nő, Judit (25)

Elég különc fiúnak tartom magam. Nem szeretem, ha valaki telesminkeli magát. Nem szeretem a sminket. Engem jobban megfog a reggeli kómás arcod kócosan, egy nagy pólóban, mint a smink, mutatósabb ruhák. Nem szeretem ha 17 éves lány 20+-nak néz ki a smink miatt. A természetes szépség az, ami engem megfog, imádom a természetességet.^^ Nem gyúrtam ki magam, nincs kockahasam, a pólók sem feszülnek rajtam, de tudok olyat, amit 2018-ban sajnos kevesen: Elfogadni és szeretni úgy a másikat, ahogy van...

Egy salgótarjáni társkereső férfi, Tomi (21)

marika vagyok keresem azt a korban hozzám illő társat akivel meg a hátra lévő időnket szeretetben és boldogságban tölthetnénk el.egyedül élek két lányom van saját háztartásban élnek

Egy salgótarjáni társkereső nő, Marika (67)

Szia! Most kéne jönni valami jó kis bemutatkozásnak vagy idézetnek... :) Na majd kiderül...... Szeretem a friss levegőt ott lehet egy csomó jó dolgot csinálni.... sétálni akár a naplementében... túrázni..... bőrig ázni az esőben.... Szeretem a mozit a zenét..... a wrc-t a sportot módjával pláne nem tvben.... de azért előfordul.... Nem szeretem az értelmetlen veszekedéseket, nagyon szeretek viszont tartalmasan eszmecserét folytatni ellenkező véleményekről és a mosógépből eltűnt zoknikról. Szeretek dolgozni, szeretem a munkám (ez a kötelezően ajánlott rész arra az esetre, ha a főnököm is idetévedne), nem szeretem viszont a felszínes embereket és a figyelmetlen (önmagára és a környezetére is veszélyes) autósokat. Tévedés ne essék szeretem a sebességet... ésszel.... és jó fék sem árt. egy szál gatyában flangálni otthon, szeretek másoknak örömet okozni, nagyon szeretem a töltött káposztát tejföllel és kenyérrel, de talán még annál is jobban szeretem a csokit...igen, a csokit Káros szenvedélyeim nincsenek, vagy ha vannak is, az nekem jó, így már nem sorolható a káros kategóriába A szakmunkás képző fölött is van már de még technikum és nem diploma mert hát az ember tanul ha van mit ..... Na ennyit magamról.... ha valami érdekel majd megkérdezed.... :)

Egy salgótarjáni társkereső férfi, Károly (44)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Salgótarján

Salgótarján

Nógrád megye

Salgótarján

+36 (1) 604 3102