Társkereső Maglód

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Maglód környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb maglódi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti maglódi társkereső férfiak

Néhány maglódi társkereső bemutatkozása

Üdv a hölgyeknek! Csabi vagyok és komoly kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra! Szeretném megtalálni álmaim párját!!

Egy maglódi társkereső férfi, Csaba (39)

Szia.Őszinte, hűséges srác keresi párját akár egy életre is.Remélem van még olyan lány aki őszintén tud szeretni és ő is elvárja ezt.

Egy maglódi társkereső férfi, Richárd (39)

Tartós kapcsolat céljából keresem a társam. Szeretek főzni, szeretem a filmeket. Kérdezz és válaszolok. A személyes találkozót helyezem előtérbe. Ha fel veszed velem a kapcsolatot, akkor számíts rá, hogy személyesen is fogunk találkozni. Nem szeretem a zsákbamacskát.

Egy maglódi társkereső férfi, Gyula (42)

Egyelőre csak ismerkedem...nem igazán hiszek a netes társkeresőkben, de ha van olyan, aki ezt meg tudja cáfolni, ám legyen! :)

Egy maglódi társkereső nő, Andi (36)

Szabadidőmben élményeket gyűjtök... Ha 100 évesen visszagondolok majd az életemre, gyanítom, hogy nem a hétköznapok fognak bevillanni... De ehhez nem kell sok: értékes beszélgetések, ütős viccek, jó filmek, klassz kirándulások, kitörölhetetlen tájak, finom ételek és italok, szerelmes összebújások... és persze mindez jobb együtt. ;)

Egy maglódi társkereső férfi, Atis (32)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Maglód

Maglód

Pest megye