Társkereső Maglód

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Maglód környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb maglódi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

maglódi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti maglódi társkereső férfiak

Néhány maglódi társkereső bemutatkozása

Szia.Őszinte, hűséges srác keresi párját akár egy életre is.Remélem van még olyan lány aki őszintén tud szeretni és ő is elvárja ezt.

Egy maglódi társkereső férfi, Richárd (40)

Tartós kapcsolat céljából keresem a társam. Szeretek főzni, szeretem a filmeket. Kérdezz és válaszolok. A személyes találkozót helyezem előtérbe. Ha fel veszed velem a kapcsolatot, akkor számíts rá, hogy személyesen is fogunk találkozni. Nem szeretem a zsákbamacskát.

Egy maglódi társkereső férfi, Gyula (43)

Szabadidőmben élményeket gyűjtök... Ha 100 évesen visszagondolok majd az életemre, gyanítom, hogy nem a hétköznapok fognak bevillanni... De ehhez nem kell sok: értékes beszélgetések, ütős viccek, jó filmek, klassz kirándulások, kitörölhetetlen tájak, finom ételek és italok, szerelmes összebújások... és persze mindez jobb együtt. ;)

Egy maglódi társkereső férfi, Atis (32)

Szia! Szilvia vagyok, Pest megyében lakom, Budapesttől 25 km-re. Új barátokat keresek.

Egy maglódi társkereső nő, Sylvia (31)

Annyit kell tudni rólam őszinte férfi vagyok. Akit szeretek azt nagyon. Hobbim a autót szerelgetni, de majd lesz más is ha megtetszik a tiéd Amit kell tudni rólam még. Szeretek motorozni, sétálni( semmibe vagy akár céllal) ,koncertekre ( Kárpátia bikini hooligans ... Majdnem minden) . Ez lennék én szeretnélek megismerni, ha te is engem. Írj

Egy maglódi társkereső férfi, Béla (22)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Maglód

Maglód

Pest megye

Maglód

+36 (1) 604 3102