Társkereső Gyömrő

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Gyömrő környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb gyömrői társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány gyömrői társkereső bemutatkozása

Őszinte és kedves. Kedves és élettel teli. Vár de meddig..

Egy gyömrői társkereső férfi, Zsolt (31)

Vidám, kapcsolatot keresek! Szeretek nevetni, pozitívan hozzá állni az élethez.

Egy gyömrői társkereső férfi, József (41)

Szia Látogató! Nyugodt, állatbarát, őszinte, nem dohányzó személy vagyok. :-)

Egy gyömrői társkereső férfi, János (42)

Szeretek könyveket olvasni.Sci-fi, fantasy és kalandregényt könyveket szoktam olvasni. Tv-t is szoktam nézni...főleg sorozatokat.(pl castle, agymenők, csi stb.) Számítógépen videójátékokkal szoktam játszani pl heartstone, heroes of strom, need for speed stb. Barátaimmal szoktam kirándulni vagy pub vagy bárba beülni és beszélgetni. Zenék terén leginkább rock, metal, rap, hip-hop szoktam hallgatni, de ezen kívül más zenei műfajt is szoktam hallgatni.

Egy gyömrői társkereső férfi, Zsolt (25)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Gyömrő

Gyömrő

Pest megye

Gyömrő

+36 (1) 604 3102