Társkereső Makád

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Makád környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb makádi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti makádi társkereső férfiak

Néhány makádi társkereső bemutatkozása

54eves elvált 193cm magas sportos alkatú vidéken élő férfi vagyok.

Egy makádi társkereső férfi, István (55)

Olyan nőt szeretnék akivel boldog lehetek és viszont boldoggá tehetem ,szeretnék gyereket és egy szèp nagy családot akikért minden nap szíwel lélekkel megteszek mindent. vannak cèljaim amiket szeretnèk elérni. Szeretem a kutyàkat és a repülőket egyenlőre ennyi. :)

Egy makádi társkereső férfi, Imre (26)

Üdvözöllek itt, a bemutatkozásnak nevezett helyen! Itt kellene valami frappánsat írni, ami eltereli a figyelmet a profilképről. Önmagamat sokféleképpen tudnám leírni, de azt hiszem a legjobb jelző, az, hogy furcsán vicces, fájdalmasan őszinte, hobbitúladagolásban szenvedő, értelmes gondolkodásra képes létforma vagyok, aki szeret műanyag darabokat összeragasztgatni, hogy valami új legyen belőlük, nyomtatott lapokon szavakat nézni, bámulni az eget elgondolkozva a legfurább dolgokon is, két kereket tekerni hogy A-ból B-be jusson, japán dolgokat megtapasztalni. Egyenlőre ennyi azt hiszem elég, ha esetleg kíváncsi vagy többre, szívesen fogadom üzeneted!

Egy makádi társkereső férfi, Szabolcs (26)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Makád

Makád

Pest megye

Makád

+36 (1) 604 3102