Társkereső Nyőgér

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Nyőgér környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb nyőgéri társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

nyőgéri társkereső nők

Első Találkozás

nyőgéri társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online nyőgéri társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online nyőgéri társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb nyőgéri diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes nyőgéri keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as nyőgéri társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es nyőgéri társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es nyőgéri társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti nyőgéri társkereső férfiak

Néhány nyőgéri társkereső bemutatkozása

Lehetne írni szép szavakat, kívánalmakat, de az élet másképp működik ... Majd minden kiderül, a véletlen gondoskodik róla. Senki sem tökéletes, ahogy én sem, de azért próbálok egy őszinte barátságot keresni.

Egy nyőgéri társkereső nő, Judit (57)

Ügyeskezű, a koromnál lényegesen fiatalabb, táncot, zenét, kirándulást, barkácsolást barát pasi vagyok. Jelenleg Németországban élek és dolgozok, még kb. 1 évig. Olyan lányok, asszonyok ismeretségét keresem, akik nyitottak az új dolgokra, nem ragaszkodnak kifejezetten a lakóhelyükhöz. Nem az éveket számolgatják, hanem az a fontos számukra, ki mennyire tud fiatal, ha kell gyerek lenni. Van bennük elég bátorság, egy kis őrültség, bevállalni esetleg mások normáin túl mutató dolgokat. Mindent szabad, ami nem tilos, nem törvénybe ütköző, és senkinek nem okoz kárt, vagy fájdalmat. Az a kérésem kedves hölgyeim, ha írok valakinek, egy válasszal tiszteljen meg! Én is azt teszem.

Egy nyőgéri társkereső férfi, János (63)

Rólam annyit,vidám természetü vagyok,szeretek a szabadba barangolni,nagyokat kerékpározni,szeretem a természetet,az állatokat.Táncolni,bulizni,énekelni,komunikatív vagyok.Nem vagyok otthon ülö.Hüséges,ragaszkodó,segítökész vagyok.

Egy nyőgéri társkereső nő, Ibolya (51)

Mottóm: Mindenki azt látja benned, ahol ő tart. Üdvözöllek kedves érdeklődő! Komoly kapcsolatot keresek. Egyedül élek. Itthon és több országban is megfordultam, több dologban kipróbálva magam. Talpraesett vagyok, pozitív életszemlélettel, szeretem a spontán dolgokat. Szeretem a mozgás sok formáját. A nagy nyüzsgés, bulik alapvetően nem az én világom, inkább a bensőséges, vidám, viccelődő baráti társaságot szeretem. Káros szenvedélyektől mentesen élek. Környezetemben a rendre, tisztaságra törekszem, szélsőségek nélkül. Érdekel az ókori Egyiptom, valamint az ősmagyar történelem. Zenei ízlésem: mostanában Lindsey Stirling. Szeretek olvasni - többek között - lélektani, spirituális könyveket, cikkeket. Fontos számomra a hűség, az őszinteség, a megértés, valamint a tisztelet, a tudatosság – nem csak a kapcsolatban. Ha csak egyszerűen érdeklődsz, akkor is szívesen várom leveled. Na de egyelőre ennyi… a többit majd csak személyesen árulom el. ;) Ha felkeltettem érdeklődésed szeretettel várom leveled. Szép napot!

Egy nyőgéri társkereső férfi, Dániel (38)

Sportos, magabiztos, egyedülálló nő keresi a másik felét. Az ellentétek vonzzák egymást, állítólag, de én azért ebben annyira nem hiszek 😊 Elsőre ennyi, állítólag a társkereső oldalon az emberek 80 százaléka úgyis kép alapján válogat. 😊

Egy nyőgéri társkereső nő, Gyöngyi (40)

Szia!Őszinte leszek,mivel komolyan gondolom a társkeresést,csak így érdemes elkezdeni.Elvált,2 gyermekes fiatalemberként keresek egy megbízható szeretni,ragaszkodni tudó hölgyet.Én egyszerű,visszafogott komoly gondolkodású ember vagyok.Szeretem a romantikát.Szerény,csendes,nyugodt,házias egyszerű hölgyet szeretnék megismerni,aki gondolatik a szeretetre és a megbecsülésre,harmónikus kapcsolatra törekszik.Ha megértésre,kedvességre,gyengédségre gondolatsz sok-sok romantikára,hűséges vagy és komoly gondolkodású akkor érdemes lenne megismerkednünk.Azt a lanyt keresem,aki reggel kócosan is es smink nelkül is a leggyönyörűbb számomra..aki barát,ölelő karokkal vár haza..aki megkerdezi egy nehez nap utan milyen napod volt Kicsim?Akivel megoszthatom a reggeli kávém..akivel meghitten,közösen vacsorazhatnánk..akivel összebújhatnánk estenkent filmnezes közben..aki mellett nem tudnek úgy elmenni,hogy ne érjek hozzá..Van ilyen lány ?Egy várba királynőt bármikor lehet találni,de én olyan királynőt keresek,akivel várat lehet építeni...

Egy nyőgéri társkereső férfi, Szabolcs (33)

Sok csalódás ,rossz élmények után nehéz újra őszinte , megbízható társat találni. Eljutottam életem abba a pontra hogy sok dolgot átértékeltem, mi számomra fontos. Lehet szép ház, menő kocsi ,de ha boldog nem vagy mit sem ér az egész. Még mindig keresem a lelki társam , akivel őszinte, tiszta szeretetben, boldogságban élhetnék az életem hátra lévő szakaszában.

Egy nyőgéri társkereső nő, Ildikó (46)

Kedves Társkereső Nők! Szombathelyen születtem & élek.Le vagyok százalékolva, de ennek ellenére úgy élek, mint egészséges ember társaim.Sokan elítélnek, mert őszinte-humoros-becsületes-hűséges vagyok.De ettől függetlenül próbálok talpon maradni, és sajnos hozzá vagyok szokva a sorozatos elutasításokhoz (!).De nem adom fel, mert a zene & család tart életben.Minek a regisztráció,ha egyedül maradok,mert nem kapok esélyt a bizonyításra. A személyes találkozás híve vagyok,mert ide bárki bármit írhat,és az nem fedi a valóságot.Utálom a hazug & kétszínű nőket,akik nem képesek normálisak lenni.Nem értem,minek a magas elvárás,amikor nem a suli adja az erőt,hanem a gyakorlat,az pedig az ÉLET!Tény,hogy alapfokú van csak,de 21 évet (!) lehúztam már,és sorozatos diszkriminációnak vagyok kitéve,és ezáltal el vagyok küldve a társkereső oldalakon.Ebből van elegem!Ezért kérem a tisztelt Nő társkeresőket, hogy ne a külső alapján ítélkezzenek, mert a belső többet ér.Szépen kérlek kedves társkereső nő,hogyha írok neked,válaszolj nekem,mert a válaszból tudom,merre tovább! Előre is köszöntem.

Egy nyőgéri társkereső férfi, Attila (39)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Nyőgér

Nyőgér

Vas megye

Nyőgér

+36 (1) 604 3102