Társkereső Oroszlány

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Oroszlány környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb oroszlányi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Néhány oroszlányi társkereső bemutatkozása

Egy aranyos kedves lányt keresek komoly kapcsolatra. Természetet kedvelő srác vagyok.

Egy oroszlányi társkereső férfi, Gábor (38)

Kedves szeretetteljes és segítőkész vagyok komoly kapcsolatot keresek aki többet szeretne tudni kész vagyok válaszolni!!

Egy oroszlányi társkereső férfi, Dávid (27)

Én egy 34 éves férfi vagyok, a lakhelyem Komárom-Esztergom Oroszlány. Társkeresés célja: Tartós kapcsolat. Szeretem az alternatív, hardcore, house, pop, progresszív, techno, trance stílust. Ha sportról van szó, akkor csakis evezés, Hagyjatok a "Szia hogy vagy, mi jót csinálsz, mi célból vagy itt, kit keresel"-kérdésekkel

Egy oroszlányi társkereső férfi, József (35)

Egy 21 éves visszahúzódó, Introvertált fiú vagyok, aki általában otthon tölti a szabadidejét. Komárom-Esztergom megyében belül, egy kisvárosban, Oroszlányon élek a szüleimmel. Még nem volt eddig semmilyen kapcsolatom, tehát kevés tapasztalatom van. Olyan lányt keresek, akit ez nem zavar. Komárom-Esztergom, Pest, Fejér megye környékéről. :)

Egy oroszlányi társkereső férfi, Attila (22)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Oroszlány

Oroszlány

Komárom-Esztergom megye

Oroszlány

+36 (1) 604 3102