Társkereső Oroszlány

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Oroszlány környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb oroszlányi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Regisztráció nélkül a társkeresőknek csak kis részét tekintheted meg!

Első Találkozás

oroszlányi társkereső nők

Első Találkozás

oroszlányi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online oroszlányi társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online oroszlányi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb oroszlányi diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes oroszlányi keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as oroszlányi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es oroszlányi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es oroszlányi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti oroszlányi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti oroszlányi társkereső férfiak

Néhány oroszlányi társkereső bemutatkozása

152 cm magas vagyok,átlagos testalkattal és néhány plusz kilóval. Nem tudom mit is írhatnék magamról,talán annyit,hogy imádom a zenét,melyek szép érző számokat tartalmaznak.Keresek valakit,akivel lehetne levelezni,kicsit jobban megismerni egymást,aztán ha szimpatikusak vagyunk egymásnak,akkor jöhet a találkozás.De lehet,hogy ez csak egy álom. Szükségem lenne egy barátra aki enyhíteni tudná a magányomat pl. a levelezéssel. Nem bisztos,hogy mindenki úgy gondolkozik mint én, másnak mást jelent az ismerkedés.

Egy oroszlányi társkereső nő, Gizike (67)

Egy aranyos kedves lányt keresek komoly kapcsolatra. Természetet kedvelő srác vagyok.

Egy oroszlányi társkereső férfi, Gábor (38)

Bár nem igazán hiszek már az internetes társkeresésben és volt idő mikor azt hittem nem is lesz már erre szükségem az élet máshogy írta a forgatókönyvet.Őszinte ember lévén hasonló beállítottságú férfit keresek akinek egy barátra,társra nőre van szüksége.Vidám természetű vagyok a nehézségek ellenére és aki még hinni akar benne hogy valakinek szüksége lesz rá.Szeretném a hátralévő éveimet egy olyan férfi oldalán eltölteni akinek nem csak a külsőségek fontosak és aki akkor érzi teljesnek magát ha nincs egyedül . Köszönöm hogy elolvastad :)

Egy oroszlányi társkereső nő, Lídia (50)

Kedves szeretetteljes és segítőkész vagyok komoly kapcsolatot keresek aki többet szeretne tudni kész vagyok válaszolni!!

Egy oroszlányi társkereső férfi, Dávid (27)

Olyan úri embert keresek aki el tud fogadni és együtt megyünk egy szebb jövő felé,ami még hátra van,mert 6o után is ki süt a nap. 64/172/95 özvegy nő vagyok,gyedül élek kertes házamba,2 kutyusommal és 2 cicámmal. Közös szimpátia esetén lakó társamul is fogadhatlak. Van 4 gyermekem 7 unokám ,ők külön élnek Szeretek sütni,főzni,nagyokat sétálni télbe őszbe mindig mikor lehetőség van.Szeretek kirándulni Reménykedem hátha itt megtalálom a hozzám valo társat ami nem sikerűlt Keresek egy őszinte,hazugság nélküli párkapcsolatot,ami füszerezve van a szeretet és megbecsülés és tisztelet jelzőivel. Legyél Te az utolsó ki megfogja a kezem Legyél Te az álmom kiért érdemes majd élnem Legyél Te ki megóv mindentől hogy ne keljen félnem Legyél Te ki magához láncol és soha nem enged el Legyél Te ki elaltat és reggel csókkal ébreszt Legyél Te kinek az örökké azon is túl fog tartani Legyél Te a szeretet ami csak boldogságot hozhat Legyél te a Szerelem aki játsza szívemnek dallamát Ami HALÁLON TÚL IS TART MAJD

Egy oroszlányi társkereső nő, Kati (64)

Én egy 34 éves férfi vagyok, a lakhelyem Komárom-Esztergom Oroszlány. Társkeresés célja: Tartós kapcsolat. Szeretem az alternatív, hardcore, house, pop, progresszív, techno, trance stílust. Ha sportról van szó, akkor csakis evezés, Hagyjatok a "Szia hogy vagy, mi jót csinálsz, mi célból vagy itt, kit keresel"-kérdésekkel

Egy oroszlányi társkereső férfi, József (35)

Szia! Orulok,hogy beneztel hozzam!Alenyeget irnam ide a tobbit szemelyes talalkozaskor az az igazan donto mindenkinek!keresem korban hozzam illo parom sportos jozan eletu nem dohanyzo szemelyeben!Fontos hogy tudd 17 eves nagyfiamnal elek egyutt!Ha szimpatikusnak talalsz jelezd mindenkepp!😊Szep napot mindenkinek!

Egy oroszlányi társkereső nő, Andrea (44)

Egy 21 éves visszahúzódó, Introvertált fiú vagyok, aki általában otthon tölti a szabadidejét. Komárom-Esztergom megyében belül, egy kisvárosban, Oroszlányon élek a szüleimmel. Még nem volt eddig semmilyen kapcsolatom, tehát kevés tapasztalatom van. Olyan lányt keresek, akit ez nem zavar. Komárom-Esztergom, Pest, Fejér megye környékéről. :)

Egy oroszlányi társkereső férfi, Attila (22)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Oroszlány

Oroszlány

Komárom-Esztergom megye

Oroszlány

+36 (1) 604 3102