Társkereső Oroszlány

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Oroszlány környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb oroszlányi társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Regisztráció nélkül a társkeresőknek csak kis részét tekintheted meg!

Első Találkozás

oroszlányi társkereső nők

Első Találkozás

oroszlányi társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online oroszlányi társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online oroszlányi társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb oroszlányi diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes oroszlányi keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as oroszlányi társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es oroszlányi társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es oroszlányi társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti oroszlányi társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti oroszlányi társkereső férfiak

Néhány oroszlányi társkereső bemutatkozása

152 cm magas vagyok,átlagos testalkattal és néhány plusz kilóval. Nem tudom mit is írhatnék magamról,talán annyit,hogy imádom a zenét,melyek szép érző számokat tartalmaznak.Keresek valakit,akivel lehetne levelezni,kicsit jobban megismerni egymást,aztán ha szimpatikusak vagyunk egymásnak,akkor jöhet a találkozás.De lehet,hogy ez csak egy álom. Szükségem lenne egy barátra aki enyhíteni tudná a magányomat pl. a levelezéssel. Nem bisztos,hogy mindenki úgy gondolkozik mint én, másnak mást jelent az ismerkedés.

Egy oroszlányi társkereső nő, Gizike (67)

Kedves szeretetteljes és segítőkész vagyok komoly kapcsolatot keresek aki többet szeretne tudni kész vagyok válaszolni!!

Egy oroszlányi társkereső férfi, Dávid (27)

Bár nem igazán hiszek már az internetes társkeresésben és volt idő mikor azt hittem nem is lesz már erre szükségem az élet máshogy írta a forgatókönyvet.Őszinte ember lévén hasonló beállítottságú férfit keresek akinek egy barátra,társra nőre van szüksége.Vidám természetű vagyok a nehézségek ellenére és aki még hinni akar benne hogy valakinek szüksége lesz rá.Szeretném a hátralévő éveimet egy olyan férfi oldalán eltölteni akinek nem csak a külsőségek fontosak és aki akkor érzi teljesnek magát ha nincs egyedül . Köszönöm hogy elolvastad :)

Egy oroszlányi társkereső nő, Lídia (51)

Sziasztok ! Komoly kapcsolat céljából regisztráltam az oldalra ,nem egytábori programot keresek . Szeretek ismerkedni , beszélgetni .

Egy oroszlányi társkereső férfi, Márk (32)

Márti vagyok!Egyedül élő,63 éves fiatalos nyugdíjas hölgy.Hosszú házasság után megözvegyültem.Nem igazán jó egyedül.Remélem,hogy valahol létezik és megtalálom a"másik felem",de nem minden áron.Társat keresek komoly kapcsolatra.Sok oldalú egyéniség vagyok.Többet a személyes találkozáskor,amely sorsdöntő is lehet akár.Cél:A"boldogsághoz vezető út" legyen! "Indulj felém bizalommal,én viszem az őszinteségem.Találkozunk félúton." Boldogságot nem tudunk Neten vásárolni.Ahhoz bizony nekünk ,magunknak kell tennünk.Ha el szeretnéd érni a gondolataidat,akkor nem elég ha csak sóvárogsz.El kell indulnod.Hinned kell a beteljesülésben,bíznod kell a sors támogatásában,és fel kell vállalnod,akkor is ha az egész világ összefog ellened.Nincs reménytelen helyzet,csak beletörődés van.Nincs félelmetesebb döntés annál,ha feladod.,mert kishitű vagy.Senki nem akarhat helyetted,senki nem dönthet helyetted és senki nem élhet helyetted.Ha csak egy kicsit is szereted vagy tiszteled magad,akkor megengeded,hogy az történjen ami számodra a legjobb.Magyarázatokat gyártani,kifogásokat keresni könnyebb út.Ez tény.De ha élni szeretnél,nem pedig csak túlélni akkor ne félj a változástól."Ha azonos az életfelfogásunk,célunk,akkor kérlek jelezd felém.

Egy oroszlányi társkereső nő, Márti (63)

Én egy 34 éves férfi vagyok, a lakhelyem Komárom-Esztergom Oroszlány. Társkeresés célja: Tartós kapcsolat. Szeretem az alternatív, hardcore, house, pop, progresszív, techno, trance stílust. Ha sportról van szó, akkor csakis evezés, Hagyjatok a "Szia hogy vagy, mi jót csinálsz, mi célból vagy itt, kit keresel"-kérdésekkel

Egy oroszlányi társkereső férfi, József (35)

Kalandorok kerüljenek ! ! ! Egyedülálló vagyok, 4 külön élő felnőtt gyermekem van. Keresek 55 -60 év közötti, káros szenvedélyektől mentes férfit.

Egy oroszlányi társkereső nő, Katalin (59)

Egy 21 éves visszahúzódó, Introvertált fiú vagyok, aki általában otthon tölti a szabadidejét. Komárom-Esztergom megyében belül, egy kisvárosban, Oroszlányon élek a szüleimmel. Még nem volt eddig semmilyen kapcsolatom, tehát kevés tapasztalatom van. Olyan lányt keresek, akit ez nem zavar. Komárom-Esztergom, Pest, Fejér megye környékéről. :)

Egy oroszlányi társkereső férfi, Attila (23)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Oroszlány

Oroszlány

Komárom-Esztergom megye

Oroszlány

+36 (1) 604 3102