Társkereső Tatabánya

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Tatabánya környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb tatabányai társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

tatabányai társkereső nők

Első Találkozás

tatabányai társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes tatabányai keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as tatabányai társkereső férfiak

Néhány tatabányai társkereső bemutatkozása

Szabadidőmben szeretek barátaimmal lenni, moziba menni, jókat enni és i néni. Imádok utazni szerencsére a munkám mellett megtehetem. :) bár így nehéz írni magamról, mert sok oldalú vagyok. :)

Egy tatabányai társkereső nő, Renáta (26)

Szia! kezdésként magamról 201 cm magas sportoló (kosárlabdázó) vagyok. Nagyon szeretem a gyerekeket. A szabadidőmben szeretek kirándulni túrázni a szabadban lenni. Ide hosszú távú kapcsolat reményében regisztráltam!

Egy tatabányai társkereső férfi, Attila (22)

Sziasztok Kedves Tàrskeresők! Tapasztalatból tudom, a személyes talàlkozàst nem pótolja semmi! Ha felkeltettem érdeklődésedet kérlek írj, talàlkozzunk, ismerjük meg egymàst! Köszönöm! Ha kellek, kelljek így!

Egy tatabányai társkereső nő, Andrea (53)

72évesen jól érzem magam mindenben aktív vagyok betegségről nem tudok beszámolni szeretek horgászni az ország bármely részére szívesen megyek Nlssan cabrió kocsimmal szeretem a természetet és akit szeretek azért mindent megteszek.Rossz egyedül keresemdrága páromat akivel a hátralévő éveimet szeretetbe megbecsülésbe leélhetném KÖSZÖNÖM.

Egy tatabányai társkereső férfi, Károly (73)

Azt hiszem egy ilyen bemutatkozáshoz baráti segítség kellene ... Egyenes vagyok és őszinte, amit másoktól is elvárok. Szeretek utazni és olvasni. Egyelőre külföldön élek, de most van folyamatban a haza költözés.

Egy tatabányai társkereső nő, Brigitta (30)

Sziasztok :) Csak egy átlagos srác vagyok aki hozzá hasonló átlagos lányokkal akar ismerkedni. Hobbim az nincs mert ugyanis rengeteg mindent szeretek csinálni, legalábbis ami elérhető. Amikor kimozdulok szeretek új emberekkel megismerkedni új helyeket látni. Ha pedig nincs különösebb programom szívesen elnézek egy jó filmet vagy csak élvezem az otthonlétet. Barátságos kedves természetű embernek ismernek a körülöttem élők. Szívem leghőbb vágya hogy találjak magam mellé valakit ki megértő s tud szeretni, cserébe pedig azon lennék hogy mindig boldog lehessen. Mert az ő boldogsága egyben az enyém is. :)

Egy tatabányai társkereső férfi, Richárd (25)

Komoly kapcsolatot keresek. Egy kapcsolatban az őszinteség,bizalom és az egymás iránti tisztelet a legfontosabb. Olyan társat keresek aki tud szeretni és ki tudja mutatni az érzéseit. Van gyerekem és dohányzok. Soha nem azt néztem kinek milye van. Nekem egy a lényeg az akivel együtt vagyok tudjon szeretni és őszinte legyen.

Egy tatabányai társkereső nő, Anikó (37)

Szia! Nem szeretem a bemutatkozókat, de úgy döntöttem összedobok valamit, aztán sikerül, ahogy sikerül. Amit érdemes rólam tudni, hogy nem félek az egyedül léttől, egy ideje inkább egyedül voltam. Megvártam, amíg minden régi emlék elhalványul, és biztosan tudok haladni előre. Logisztikusként végeztem, és a szakmámban dolgozok fejlesztési vezetőként. Egyedül lakok szerencsére saját lakásomban, és van egy kis csivavám (akit nagyon szeretek). Mindenféle zenét meghallgatok, de főleg hangulat függő mikor,mit. Szeretek utazgatni, sétálni, ha lehetne az egész világot bejárnám. Nem vagyok elveszett ember, de tény eltévedek GPS-el is, ha rossz napom van, de mindig találok valami érdekeset. Ennyit amolyan bemelegítőnek, a többit majd, ha valakit érdekel kideríti. Az ízlésem csajokban nem 100%-osan jön be, de nagy vonalakban: külsőre- kicsi, vékony/sovány. A nagy mellű csajok általában nem jönnek. Belsőre-minél viccesebb, és tudjon engem elviselni. (kihagyom a sok blabla részt, amit mindenki leírna). De igazából sosem lehet ezt tudni előre. Egyetlen dolgot szeretnék valakit újra megszeretni igazán. A többi nem fontos, az sem érdekelne, ha "nem a szomszédban van". Ha megszeretem majd megoldódik.

Egy tatabányai társkereső férfi, Ferenc (32)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Tatabánya

Tatabánya

Komárom-Esztergom megye