Társkereső Tatabánya

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Tatabánya környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb tatabányai társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

tatabányai társkereső nők

Első Találkozás

tatabányai társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online tatabányai társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online tatabányai társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es tatabányai társkereső nők

Néhány tatabányai társkereső bemutatkozása

Komoly gondolkodású, de vidám lány vagyok. Néha kicsit nagyszájú, máskor visszahúzódó. Az a fajta ember vagyok, aki nem tud egy helyben sokáig megülni. Szeretek kirándulni, biciklizni, úszni, sütni, főzni. Az utóbbi időben a tortakészítésbe mélyedtem bele kezdő módon. Nagyon szeretek táncolni, a kedvenceim a latin táncok. Ha tehetem, táncolok is. Szeretem a cicákat. programot, ideiglenes kapcsolatot nem akarok. Szeretnék már családot. Komoly társat keresek, olyat, akivel hosszú távon is el tudom képzelni az életemet.

Egy tatabányai társkereső nő, Kata (36)

Néhány szó rólam: A hétköznapjaim munkával, edzéssel és angol tanfolyammal telnek, hétvégén pihenek barátokkal vagyok. Van hogy itthon vagyok filmet nézek de van hogy elmegyek például billiárdozni, bowlingozni 1-2 sört meginni, néha bulizni vagy akár 1 koncertre a haverokkal barátokkal, de vevő vagyok bármilyen jó programra (túrázás, utazás, mozi, séta...stb.). Imádom a 90-es évek mainstream és underground és a mai underground amerikai rap,soul,r&b zenét, ilyen stílusú koncertekre és bulikba megyek néha. Szeretek filmet nézni is, kedvenc műfajom a horror és a vígjáték, de bármilyen jó filmet megnézek. Szeretek és szoktam is sütni, főzni.

Egy tatabányai társkereső férfi, Zoltán (32)

Fiatalos,csinosnak tartott,rendezett körülmények között élő nő vagyok. Művelt,humorral megáldott,jó megjelenésű férfi ismeretségét keresem, aki egy kapcsolaton belül egymás iránti tiszteletre,megbecsülésre,őszinteségre gondolatik. "Egy társ kell,egy barát,ki megvéd,és segít,ha vigasz vagy tréfa kell,de hagyja,hogy éljek:szabadon,mint a lélek,mert így vagyok csak én." ( Michael Kunze)

Egy tatabányai társkereső nő, Katalin (58)

Kedves Olvasó Nem akarok regényt írni magamról ezért röviden: Vidámság jókedv jellemez (de néha vannak rossz napok is, ami elkerülhetetlen). A jó zene, tánc a mindenem, amit hobbiként gyűjtők is ritkán űzök is. Szeretem a sportolást (pl.: futást, súly emelgetést, lövészetet, autó teherautó busz vezetést), érdekel a technika (pl. autószerelés, modern kütyük, fegyverek), sci-fi film kedvelőként a modern világba jobban belelátok, de a horror is elgondolkoztat. Van, hogy eltűnök napokra a természetben, a vadregényes tájak zeg- zugos részeiben túrázok barátaimmal, mivel természet barát embernek neveltek. Kapcsolat reményében regisztráltam az oldalra keresem a másik felem. Várom és Szívesen fogadom leveledet U.I.: Örülök, hogy megnézed a profilom. A fotók alapján az egyszerűségem ne tévesszen meg!

Egy tatabányai társkereső férfi, Tamás (33)

Szia! Amit magamról hírtelen tudnék írni, az hogy sok féle zenét meg hallgatok de leginkább a ROCK/METÁLT (kedvenc zenekarom az Escape The Fate) szeretem, állatbarát vagyok. Hobbim: dalszöveg írás, horgászat és ha úgy adódik koncertezés.. Imádok utazgatni, új helyeket megismerni vagy embiket. Komoly kapcsolatot keresek, ha szimpatikusnak találsz dobj egy üzit :). Elég őszinte személyiségűnek vallom magam, ha van véleményem azt ki is mondom de csak diszkréten, nem vagyok egy plázak*rva műanyag darabka!!! Ui: Ha bármi kérdésed van akkor hajrá!! :D

Egy tatabányai társkereső nő, Csilla (23)

Vidám közvetlen pasi vagyok elvált, vagyis jelenleg folyik a folyamat, nincs még gyerekem, de szeretnék"! Mínusz 12 év kimaradt ismerkedésből! mint randi téma! De alapjáraton én imádom a női nemet hódolni" csak úgy csak spontán meg lepni stb" nincs ok csak mert gyönyörű..... romantikus vagyok de férfi! Olyan nőt keresek aki talpraesett önálló, egyénisége van" tud veszekedni dumcsizni érdeklődő (nem konzervatív) szeret élni tudja hogy hogy kel" fontos nekem hogy dologmentes legyen a nő! Legyen csini rakja ki ami szép y" Nálam nincs ez a Férfi meg Nő hova tartozás baromság! """ egyenlők vagyunk... jó autóba olajat ne cseréljen legyen nő! :) Magadra ismersz nem habozz max jót dumcsiztunk mi történhet :) lesz egy új barátság" ..... Korban 27 - 38 év között keresek! P cicák kerüljenek köszi" (Fontos a exemet " feleségemet csethu ismertem meg százötven km tőlem szóval táv nekem nem gond! )Ha közös kommunikációnk akkor nincs táv ! Ausztria német stb is ok nekem...

Egy tatabányai társkereső férfi, Norbert (39)

Kiegyensúlyozott, harmónikis az életem, de talán éppen Te tehetnéd színesebbé a közös programjainkkal, és az együtt eltöltött minőségi idővel. Olyan társat keresek, akinek szintén megvan a saját élete. Amire gondolatom: humor, jókedv, szikra, kölcsönös érzelem, lelki biztonság, egymás életvitelének tolerálása, a többit majd meglátjuk. Sokféleképpen tudom jól érezni magam. Szeretek jó társaságban lenni, spontán programban részt venni, szeretem a színházat, koncertet, de jól elvagyok egyedül is, pl. egy könyvvel. Szeretek jókat beszélgetni, de nem szeretem azokat, akik csak beszélni szeretnek. Nem szeretem a kikommunikálatlan konfliktusokat. Egy kapcsolat mindíg kettőn múlik, ezért folyamatosan tennünk kell érte.

Egy tatabányai társkereső nő, Eszter (58)

Kizárólag komoly kapcsolatot keresek. Normál testalkatú csinos iskolázott hölgy személyében. Egy pár szót magamról: Vegyes házasságból születtem, apám férfi, anyám nő. 185 cm magas vagyok. Igen,ez fekve is ennyi. A nevemet, a szülinapomra kaptam. Nem szeretem az egoista embereket. Ők is jobban szeretik magukat,mint engem. Nagy divat a gyúrás, így hát én is gyúrok. Nem, nem edzőteremben... Észre, agyra gyúrok. Láthatóan eredménnyel> MENZA tagja vagyok. Van két lábam, mindkettő leér a földig. Továbbá két kezem is van, amit ügyesen használok. De ami a legfontosabb, nem vagyok pesszimista, mert az nekem úgy sem sikerülne. A szomszédom mellett lakom, ő pedig mellettem. Az utcára néz az ablakom. Néha én is... Így jellemezném magam: Én egy szingli őszinte főzni, mosni, takarítani tudó pasi vagyok csak már eléggé unom :) keresek egy őszinte hölgyet aki mindezt átvállalja felesben :) Olyan hölgyre gondolatom akinek éjjel- nappal a kedvébe járhatok. Hölgyek levelezéséből kiderült, hogy sok pasi van, aki csak azért ismerkedik egy nővel, hogy megkaphassa az ágyban. Van aki azért, hogy vele élhesse le az életét. Tudnod kell én a másodikra szavazok, de a kapcsolatomban gyakran visszatérnék az első pontra.is ;) Ui.: a Gábor a második nevem.

Egy tatabányai társkereső férfi, Gábor (44)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Tatabánya

Tatabánya

Komárom-Esztergom megye

Tatabánya

+36 (1) 604 3102