Társkereső Tatabánya

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Tatabánya környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb tatabányai társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

tatabányai társkereső nők

Első Találkozás

tatabányai társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online tatabányai társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online tatabányai társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb tatabányai diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes tatabányai keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes tatabányai keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as tatabányai társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es tatabányai társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es tatabányai társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti tatabányai társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti tatabányai társkereső férfiak

Néhány tatabányai társkereső bemutatkozása

Keresem...de, nem minden áron! Tapasztalok de, nem bármi áron! Külsőt látom először,mert az alapján dől el a folytatás.... Ha nincs vonzalom ,nincs kémia akkor felesleges belekezdeni egy kapcsolatba! Azután jön az értelem!!!! ÉRTELEM!!!! 😊😊😊😊👌

Egy tatabányai társkereső nő, Erika (50)

Sziasztok hölgyek.Én egy vidám kedves humoros fiatalos úriember vagyok.szeretek sportolni főleg a testépítésben érzem magam otthon a legjobban,szeretem a filmeket majdnem mindenevő vagyok.a zene ami megnyugtat elgondolkodtat és átvisz néhány rosszabb pillanatomon.keresek egy szép kedves megértő hölgyet hasonló gondolkodással mint én.de ezt csak úgyis akkor tudjuk meg ha beszélgetünk egymással.ha tetszek és szeretnél megismerni írj bátran nem harapok ;)

Egy tatabányai társkereső férfi, Balázs (36)

Komoly kapcsolatot keresek. Egy kapcsolatban az őszinteség,bizalom és az egymás iránti tisztelet a legfontosabb. Olyan társat keresek aki tud szeretni és ki tudja mutatni az érzéseit. Van gyerekem és dohányzok. Soha nem azt néztem kinek milye van. Nekem egy a lényeg az akivel együtt vagyok tudjon szeretni és őszinte legyen.

Egy tatabányai társkereső nő, Anikó (38)

Sziasztok :) Csak egy átlagos srác vagyok aki hozzá hasonló átlagos lányokkal akar ismerkedni. Hobbim az nincs mert ugyanis rengeteg mindent szeretek csinálni, legalábbis ami elérhető. Amikor kimozdulok szeretek új emberekkel megismerkedni új helyeket látni. Ha pedig nincs különösebb programom szívesen elnézek egy jó filmet vagy csak átérzem az otthonlétet. Barátságos kedves természetű embernek ismernek a körülöttem élők. Szívem leghőbb gondolata hogy találjak magam mellé valakit ki megértő s tud szeretni, cserébe pedig azon lennék hogy mindig boldog lehessen. Mert az ő boldogsága egyben az enyém is. :)

Egy tatabányai társkereső férfi, Richárd (27)

Tatabányán élek, ahol legtöbb időmet vállalkozásommal és kiskutyámmal töltöm. Szeretek utazni, beszélgetni, nevetni, imádom a tengert. Romantikus, becsületes és családbarát vagyok. Kizárólag komoly kapcsolatot keresek, nem dohányzó személyében. Számomra nagyon fontos két ember között az a bizonyos szikra, anélkül nem működik. NŐ szeretnék lenni egy férfi oldalán. Légy a Társam, Szerelmem MINDENBEN!

Egy tatabányai társkereső nő, Olgi (59)

Néhány szó rólam: A hétköznapjaim munkával, edzéssel és angol tanfolyammal telnek, hétvégén pihenek barátokkal vagyok. Van hogy itthon vagyok filmet nézek de van hogy elmegyek például billiárdozni, bowlingozni 1-2 sört meginni, néha bulizni vagy akár 1 koncertre a haverokkal barátokkal, de vevő vagyok bármilyen jó programra (túrázás, utazás, mozi, séta...stb.). Imádom a 90-es évek mainstream és underground és a mai underground amerikai rap,soul,r&b zenét, ilyen stílusú koncertekre és bulikba megyek néha. Szeretek filmet nézni is, kedvenc műfajom a horror és a vígjáték, de bármilyen jó filmet megnézek. Szeretek és szoktam is sütni, főzni.

Egy tatabányai társkereső férfi, Zoltán (32)

152 cm magas vagyok,átlagos testalkattal és néhány plusz kilóval. Nem tudom mit is írhatnék magamról,talán annyit,hogy imádom a zenét,melyek szép érző számokat tartalmaznak.Keresek valakit,akivel lehetne levelezni,kicsit jobban megismerni egymást,aztán ha szimpatikusak vagyunk egymásnak,akkor jöhet a találkozás.De lehet,hogy ez csak egy álom. Szükségem lenne egy barátra aki enyhíteni tudná a magányomat pl. a levelezéssel. Nem bisztos,hogy mindenki úgy gondolkozik mint én, másnak mást jelent az ismerkedés.

Egy tatabányai társkereső nő, Gizike (67)

Ismerkednék korombeli hölggyel komoly kapcsolat kialakításának szándékával. Írnék pár sort magamról. Teherautók, autóbuszok és munkagépek javításával foglalkozom. A napomat egy kávéval kezdem utána négy kilométer futás. Munka általában délután négyig. Néha dolgozok szombaton is de a vasárnap mindig szabad. Szeretek kirándulni, túrázni, kerékpározni. Érdekel a zene, az irodalom. Általában sokat olvasok. A szakmám miatt folyamatosan képeznem kell magam angol nyelvű szakirodalom segítségével. Azok közé a férfiak közé tartozom akik aktívan részt vesznek a házimunkában, megjavítanak mindent ami elromlott és észreveszik hogyan tudják segíteni a párjukat. Szeretek krumplit pucolni, mosogatni sőt még főzök is ha kell (de azért ezt inkább rád hagyom majd hacsak másképp nem szeretnéd ;-) Egyet biztosan ígérhetek. Sosem fogsz látni meccset nézni egy sörrel a kezemben. Helyette sok sok beszélgetés kivéve ha hallgatni van kedvünk. Soha nem foglak cserben hagyni ha baj van, bármi történjen veled vagy velünk! Szeretek nevetni vidámmá tenni a dolgokat. Jelenleg egy albérletben élek egyedül a Gál István lakótelepen Tatabányán. Szeretném megtalálni a társam! Hogy várjanak haza, várhassak valakit haza, hogy fontos legyek valakinek és fontos legyen nekem valaki. Köszönöm, hogy elolvastad! Mindenkinek sikeres párkeresést kívánok!

Egy tatabányai társkereső férfi, Csaba (55)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Tatabánya

Tatabánya

Komárom-Esztergom megye

Tatabánya

+36 (1) 604 3102