Társkereső Tatabánya

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Tatabánya környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb tatabányai társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Regisztráció nélkül a társkeresőknek csak kis részét tekintheted meg!

Első Találkozás

tatabányai társkereső nők

Első Találkozás

tatabányai társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online tatabányai társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb tatabányai diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes tatabányai keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes tatabányai keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as tatabányai társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es tatabányai társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es tatabányai társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti tatabányai társkereső nők

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti tatabányai társkereső férfiak

Néhány tatabányai társkereső bemutatkozása

Keresem...de, nem minden áron! Tapasztalok de, nem bármi áron! Külsőt látom először,mert az alapján dől el a folytatás.... Ha nincs vonzalom ,nincs kémia akkor felesleges belekezdeni egy kapcsolatba! Azután jön az értelem!!!! ÉRTELEM!!!! 😊😊😊😊👌

Egy tatabányai társkereső nő, Erika (50)

Zsák a foltját Nem kérkedő, futást különösen kedvelő, csipkelődve viccelődő, korlátokkal nem kiegyező, reális önismerettel rendelkező, kalandos utazást kedvelő,  barátságos, megértő, ízeket szerető, társára figyelő, otthon párjával összebújó, hasonszőrűt kereső. Ha e pár sorban magadra is ráismersz, ne habozz, kopogtasd meg a billentyűzetet.

Egy tatabányai társkereső férfi, Zsolt (44)

Komoly kapcsolatot keresek. Egy kapcsolatban az őszinteség,bizalom és az egymás iránti tisztelet a legfontosabb. Olyan társat keresek aki tud szeretni és ki tudja mutatni az érzéseit. Van gyerekem és dohányzok. Soha nem azt néztem kinek milye van. Nekem egy a lényeg az akivel együtt vagyok tudjon szeretni és őszinte legyen.

Egy tatabányai társkereső nő, Anikó (38)

Romantikus, ugyanakkor szarkasztikus, vidám de néha nagyon is komoly, és MINDENKÉPPEN hűséges tipus vagyok. Életem a zene, a hajózás ezek szakmáim is , két híres zenekarral is Bohémkodok, és Parnoskodom mint hangmérnök, közben a sajat stúdiómat vezetem, már csak épp egy boldog párkapcsolat nem ártana, ahol nem megfelelni kell hanem azt érzi az ember, hogy együtt jobb mint külön. Mindenkinek szivesen válaszolok, elvégre mi vagyunk a legtárstalanabb társaslênyek :D

Egy tatabányai társkereső férfi, Bálint (35)

Tatabányán élek, ahol legtöbb időmet vállalkozásommal és kiskutyámmal töltöm. Szeretek utazni, beszélgetni, nevetni, imádom a tengert. Romantikus, becsületes és családszerető vagyok. Kizárólag komoly kapcsolatot keresek, nem dohányzó személyében. Számomra nagyon fontos két ember között az a bizonyos szikra, anélkül nem működik. NŐ szeretnék lenni egy férfi oldalán. Légy a Társam, Szerelmem MINDENBEN!

Egy tatabányai társkereső nő, Olgi (59)

Sziasztok :) Csak egy átlagos srác vagyok aki hozzá hasonló átlagos lányokkal akar ismerkedni. Hobbim az nincs mert ugyanis rengeteg mindent szeretek csinálni, legalábbis ami elérhető. Amikor kimozdulok szeretek új emberekkel megismerkedni új helyeket látni. Ha pedig nincs különösebb programom szívesen elnézek egy jó filmet vagy csak élvezem az otthonlétet. Barátságos kedves természetű embernek ismernek a körülöttem élők. Szívem leghőbb vágya hogy találjak magam mellé valakit ki megértő s tud szeretni, cserébe pedig azon lennék hogy mindig boldog lehessen. Mert az ő boldogsága egyben az enyém is. :)

Egy tatabányai társkereső férfi, Richárd (26)

152 cm magas vagyok,átlagos testalkattal és néhány plusz kilóval. Nem tudom mit is írhatnék magamról,talán annyit,hogy imádom a zenét,melyek szép érző számokat tartalmaznak.Keresek valakit,akivel lehetne levelezni,kicsit jobban megismerni egymást,aztán ha szimpatikusak vagyunk egymásnak,akkor jöhet a találkozás.De lehet,hogy ez csak egy álom. Szükségem lenne egy barátra aki enyhíteni tudná a magányomat pl. a levelezéssel. Nem bisztos,hogy mindenki úgy gondolkozik mint én, másnak mást jelent az ismerkedés.

Egy tatabányai társkereső nő, Gizike (67)

Néhány szó rólam: A hétköznapjaim munkával, edzéssel és angol tanfolyammal telnek, hétvégén pihenek barátokkal vagyok. Van hogy itthon vagyok filmet nézek de van hogy elmegyek például billiárdozni, bowlingozni 1-2 sört meginni, néha bulizni vagy akár 1 koncertre a haverokkal barátokkal, de vevő vagyok bármilyen jó programra (túrázás, utazás, mozi, séta...stb.). Imádom a 90-es évek mainstream és underground és a mai underground amerikai rap,soul,r&b zenét, ilyen stílusú koncertekre és bulikba megyek néha. Szeretek filmet nézni is, kedvenc műfajom a horror és a vígjáték, de bármilyen jó filmet megnézek. Szeretek és szoktam is sütni, főzni.

Egy tatabányai társkereső férfi, Zoltán (32)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Elérhetőség

Első Találkozás Társkereső - Tatabánya

Tatabánya

Komárom-Esztergom megye

Tatabánya

+36 (1) 604 3102