Társkereső Tatabánya

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Tatabánya környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb tatabányai társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

tatabányai társkereső nők

Első Találkozás

tatabányai társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes tatabányai keresztény társkereső férfiak

Néhány tatabányai társkereső bemutatkozása

Azt hiszem egy ilyen bemutatkozáshoz baráti segítség kellene ... Egyenes vagyok és őszinte, amit másoktól is elvárok. Szeretek utazni és olvasni. Egyelőre külföldön élek, de most van folyamatban a haza költözés.

Egy tatabányai társkereső nő, Brigitta (31)

Szia! kezdésként magamról 201 cm magas sportoló (kosárlabdázó) vagyok. Nagyon szeretem a gyerekeket. A szabadidőmben szeretek kirándulni túrázni a szabadban lenni. Ide hosszú távú kapcsolat reményében regisztráltam!

Egy tatabányai társkereső férfi, Attila (22)

Komoly kapcsolatot keresek. Egy kapcsolatban az őszinteség,bizalom és az egymás iránti tisztelet a legfontosabb. Olyan társat keresek aki tud szeretni és ki tudja mutatni az érzéseit. Van gyerekem és dohányzok. Soha nem azt néztem kinek milye van. Nekem egy a lényeg az akivel együtt vagyok tudjon szeretni és őszinte legyen.

Egy tatabányai társkereső nő, Anikó (37)

72évesen jól érzem magam mindenben aktív vagyok betegségről nem tudok beszámolni szeretek horgászni az ország bármely részére szívesen megyek Nlssan cabrió kocsimmal szeretem a természetet és akit szeretek azért mindent megteszek.Rossz egyedül keresemdrága páromat akivel a hátralévő éveimet szeretetbe megbecsülésbe leélhetném KÖSZÖNÖM.

Egy tatabányai társkereső férfi, Károly (74)

Ha szeretnek, az jó, ha szeretsz, még jobb, ha szeretsz és szeretnek az minden. Egyébként pedig, családcentrikus, életvidám, határozott, néha kisördög, de bújós, házias, nőies nő vagyok. Partneremre vonatkozó elképzeléseim: Céltudatos, határozott, érzelmekben gazdag önmagára igényes ,férfias FÉRFIT szeretnék-lehet, hogy ez már túl sok:-) Meglátjuk:-)

Egy tatabányai társkereső nő, Erzsébet (47)

Zsák a foltját Nem kérkedő, futást különösen kedvelő, csipkelődve viccelődő, korlátokkal nem kiegyező, reális önismerettel rendelkező, kalandos utazást kedvelő,  barátságos, megértő, ízeket szerető, társára figyelő, otthon párjával összebújó, hasonszőrűt kereső. Ha e pár sorban magadra is ráismersz, ne habozz, kopogtasd meg a billentyűzetet.

Egy tatabányai társkereső férfi, Zsolt (44)

Tatabányán élek, ahol legtöbb időmet vállalkozásommal és kiskutyámmal töltöm. Szeretek utazni, beszélgetni, nevetni, imádom a tengert. Romantikus, becsületes és családszerető vagyok. Kizárólag komoly kapcsolatot keresek, nem dohányzó személyében. Számomra nagyon fontos két ember között az a bizonyos szikra, anélkül nem működik. NŐ szeretnék lenni egy férfi oldalán. Légy a Társam, Szerelmem MINDENBEN!

Egy tatabányai társkereső nő, Olgi (58)

Sziasztok :) Csak egy átlagos srác vagyok aki hozzá hasonló átlagos lányokkal akar ismerkedni. Hobbim az nincs mert ugyanis rengeteg mindent szeretek csinálni, legalábbis ami elérhető. Amikor kimozdulok szeretek új emberekkel megismerkedni új helyeket látni. Ha pedig nincs különösebb programom szívesen elnézek egy jó filmet vagy csak élvezem az otthonlétet. Barátságos kedves természetű embernek ismernek a körülöttem élők. Szívem leghőbb vágya hogy találjak magam mellé valakit ki megértő s tud szeretni, cserébe pedig azon lennék hogy mindig boldog lehessen. Mert az ő boldogsága egyben az enyém is. :)

Egy tatabányai társkereső férfi, Richárd (26)

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Tatabánya

Tatabánya

Komárom-Esztergom megye

Tatabánya

+36 (1) 604 3102