Társkereső Győr

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Győr környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb győri társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

győri társkereső nők

Első Találkozás

győri társkereső férfiak

Sziasztok! Ernő vagyok. Komoly győri párkereső nők jelentkezését várom.
Tisztelet teljesen, ide pár gondolatot kellene magamról írnom. Célom az, hogy megtaláljalak, bárki is légy akinek elhozhatom a boldogságot, a biztonságot, és a boldog együttlét érzését, az élet minden tekintetében. Célom: Társam keresem, és szeretnék boldog lenni. Nem is a szeretet hiánya kínoz, inkább a szeretni akarás. ( véleményem szerint akkor nő fel valaki ha ezt megtapasztalja mint érzés ) Számtalan társkereső és ilyen platform létezik, és egyre inkább az érdek, és a szórakozás lesz úrrá az ilyen helyeken. közhely lehet, de egy vagyok a sokból aki tényleg azért van itt, hogy társat találjon, egy életre. Tisztelettel kérem mindazokat, akik Megkeresésre egy " Neved korod lax " üzenetet reagálnának inkább ne írjanak. Akiknek ír az ember az talán ha mást nem is, de egy köszönöm szépen más az érdeklődésem-et írhatna, a szó nélkül törlés és tiltásra kattintás helyett ( lásd minimális jólneveltség ) Ahogy sok hölgynél is ki van írva hogy megalázó módon, a korát, vagy élettapasztalatát tapossa valakinek, úgy próbálom vulgarizmus nélkül én is ezen kérést ide írni: ne ítéljen kép alapján, vagy vélemény alapján ismeretség nélkül senki, mert az nem fer! ------------------------------------------------- Lépten nyomon olvasom hogy a tisztelt hölgyek, már előre alázzák/gyalázzák a srácokat, ismeretség nélkül, már a bemutatkozásban! És kiemelten feltüntetik hogy mit nem szabad az ismerkedni gondolatónak! Vajon sértődés lenne belőle, ha mi pasik is ezt tennénk? Kvázi: Tisztelt hölgyeim! Nektek mindent szabad, a tilalmak pedig egyes egyedül ránk vonatkoznak? Miért hiszitek (tisztelet a kivételeknek) hogy amit ti tesztek az nekünk nem fáj? --------------------------------------------------

Ernő

32
igényes társkereső Győr

Első Találkozás

legújabb online győri társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online győri társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb győri diplomás társkereső nők

Első Találkozás

legnépszerűbb győri diplomás társkereső férfiak

Első Találkozás

fényképes győri keresztény társkereső nők

Első Találkozás

fényképes győri keresztény társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as győri társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as győri társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es győri társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es győri társkereső férfiak

Első Találkozás

ingyenesen megismerhető 50 feletti győri társkereső nők

Néhány győri társkereső bemutatkozása

"Küzdj, amíg ők alszanak! Tanulj, amíg ők buliznak! Élj úgy, ahogy ők álmodnak!" Alapvetően vidámnak, kedvesnek, humorosnak mondom magam, a kivételek pedig ugyebár erősítik a szabályt. Vállalkozóként dolgozok, kikapcsolódásként szeretek koncertre, színházba járni vagy csak otthon lenni nyugalomban, olvasgatni, filmet, sorozatot nézni, kertészkedni. Szeretem a természetet, az állatokat, főleg a kutyákat. Nem riadok vissza a feladatoktól, kiismerem magam a konyhában, de szemrebbenés nélkül vágok fát vagy szerelek is :) Szeretek tanulni, minél több dologba belekóstolni, polihisztor típus vagyok.

Egy győri társkereső nő, Nóra (25)

Szeretni valakit... az olyan, hogy... amikor meglátod minden megváltozik... mintha hirtelen nem is a gravitáció tartana a földön, hanem ő... semmi más nem számít... bármit megtennél... bármi lennél ő érte... ♥ "...De mi is a szerelem? Le lehet írni, el lehet mondani, meg lehet mutatni? Nem tudom, csak bízom benne, hogy talán igen, hogy lesz lehetőségem megmutatni Teneked mindazt ami bennem van. Bízom abban, hogy egyszer talán Te is ugyan úgy érzed majd ahogy én érzem. Szerelem... hinni abban, ami nincs elérni azt, amit nem lehet? Vannak sokan kik egész életükben keresik, de csak kevesen találnak rá. Volt, hogy én is kerestem, majd feledtem. Aztán..."

Egy győri társkereső férfi, Jocó (30)

Lássuk a medvét.. Nem árulok zsákbamacskát. Konkrét elképzeléseim (s remélem nem ábrándjaim) vannak arról , akit keresek. Csupán olyan férfit,aki mindazon tulajdonságokkal rendelkezik amikkel jómagam.A nőies vonalat majd képviselem én. .de ha van Benned jóindulat, türelem, jól vág az eszed s szorult beléd némi érzelmi intelligencia, humor és tudod mit -netán kit- akarsz, lehet hogy lenne miről beszélgetnünk.. a többit majd meglátjuk.. Skizók, pszcichopaták,hímsoviniszták, aberráltak,agresszíóra hajlamosak, betegesen féltkékenyek,Anyukáról még nem leváltak, vérszívók, ember-és állatgyűlölők kíméljetek. Köszönöm.

Egy győri társkereső nő, Katya (37)

Érett, ha kell komoly, ha nem férfi vagyok, aki elhatározta, hogy megtalálja az igazit. Normális értékrenddel rendelkezem. A hasonlót keresem, Őt, akivel szenvedéllyel éljük az életünket. Egyértelmű célom, hogy megtaláljam a társam, akivel kölcsönösen úgy érezzük, egymást kiegészítve még jobbá válunk, családot alapítunk és élünk boldogan. Tudatosan egészségesen táplálkozom és szeretek sportolni is. A tánc az életem része, örülnék,ha a parketten és az életben is együtt táncolnánk. Szeretek utazni, új városokat, országokat felfedezni, tenger, hegyek, úszás, síelés vagy snowboard. A legfontosabb, hogy, kivel élem meg mindezt. Vékony vagy sportos hölgyet keresek, mivel a hasonló a hasonlót keresi, és én is ilyen vagyok. Legyél céltudatos, és te is úgy gondold, hogy a kapcsolatfelvétel után a személyes megismerést részesíted előnyben. Engem keresel, ha egy érett, komoly gondolkodású, de vicces, céltudatos, intelligens, fejlődőképes, romantikus, szeretni tudó férfi az ideálod.

Egy győri társkereső férfi, Tamás (45)

Grigo Zoltán: Mondd... Mondd, simogatnál engem mint a szél, Fázós reggelen, néma alkonyon, Öleléseddel melegítenél, Ha a bánat szívemen átoson? Állnál mellettem, esőben, viharban, Ha nem kérném, adnád a véredet, Takarnál, ha magam kitakartam, Újra játszanád velem az életet? Hogyha teherként csüngnék válladon, Kelnél át szakadékon, mély vízen, Akkor is elvinnél a hátadon, Hogyha engem a láb, már nem visz el? Ha az idő, nem ad több kegyelmet, Akkor is tudnál még látni szépnek, Egyszer majd betegen, és öregen, Ha szememből a fények kiégnek? Elengednél hogyha vinne a szél, Amikor életem lábad elé dől, Fognád a kezem, ha még nem mennék, Elrejtenél engem a halál elől?

Egy győri társkereső nő, Ágnes (52)

Szia kedves profil nézegető. A László névvel illettek születésemkor, igen rendkívül egyedi és kifejező név, csak naponta 3X átlagba azt hiszem engem szólítanak oszt mégse . 35 telet láttam már . Mondjuk legszívesebben 1 telet láttam volna eddig. Az az a mennyiség , amivel a kíváncsiságomat oltottam volna ki vele . Mivel rendkívül szeretem a finom ételeket, amiatt győrön belül csak biciglivel közlekedek , ezzel kompenzálva , hogy ne lépjem át az állítólag férfivé tevő 3 számjegyű test sújt . Amiatt se a kedvencem a tél. A hidegtől lila láb igaz már nem fázik, de előtte kellemetlen :) 7 éven keresztül egyedül éldegéltem , aztan jött egy nagy szerelem.. 3 éve élünk együtt társammal Regővel a kis dagi farkasommal. Polgári foglalózást állítólag illik bemutatni. Jelenleg ipari robotokat építek. Hobbim? Kutyázok, kockulok . Szeretem a jó filmeket, sorozatokat . Szóval általában házicicát alakítok , vagy kutyát sétáltatok hétköznapokon. Utoljára 2 éve bulizhattam egyet :) Elkopott már a régi haveri banda , az éjszaka nem vonz már , persze nem azt jelenti , hogy nem mennék el sehova, de társaság hiányában, ökör iszik magában , és annyira nem izgat az ilyen tevékenység, hogy passzióból keressek társaságot erre a célra. Gyere kérdezz bátran, a kutyám nem harap, csak én vagyok néha megveszve ...

Egy győri társkereső férfi, László (35)

Sziasztok ! :) Kezdem ott,miért is regisztráltam.erre az oldalra és a válasz piszok egyszerű :) Azért hogy normális,életértékekkel rendelkező,pozitiv embereket ismerhessek meg ebben a rohanó világban:) Nagyon díjazom azok egyének társaságat akik jó hatást gyakorolnak rám,és nem panaszkodnak,hanem megtalálják az apró örömöket az életben míg egy átlag ember aki mindenben a kifogásokat és a rossz dolgokat veszi észre,átsiklanak mellettük.:) Én imádom az életet minden egyes percét,azért kaptuk az életet hogy éljünk es ne csak letezzünk mint egy cserép virág az ablakpárkányon :) Könnyen megtudom oldani hogy ha valaki nem való az életemben azt messziről kerülöm vagy szimplán érzékeny könnyes búcsút veszek az illetőtől,nem.fecsérelem.az időmet számomra felesleges emberekre akik egy percet se érdemelnek az életemből.:) Nem rajongok különösebben a hazug,kepmutató emberekért amivel úgy érzem nem vagyok egyedül.:) Imádok utazni és megtekinteni mi történik a nagy világban és az olvásas az nálam a legnagyobb kikapcsolodáat jelenti :)

Egy győri társkereső nő, Ivett (22)

Tisztelet teljesen, ide pár gondolatot kellene magamról írnom. Célom az, hogy megtaláljalak, bárki is légy akinek elhozhatom a boldogságot, a biztonságot, és a boldog együttlét érzését, az élet minden tekintetében. Célom: Társam keresem, és szeretnék boldog lenni. Nem is a szeretet hiánya kínoz, inkább a szeretni akarás. ( véleményem szerint akkor nő fel valaki ha ezt megtapasztalja mint érzés ) Számtalan társkereső és ilyen platform létezik, és egyre inkább az érdek, és a szórakozás lesz úrrá az ilyen helyeken. közhely lehet, de egy vagyok a sokból aki tényleg azért van itt, hogy társat találjon, egy életre. Tisztelettel kérem mindazokat, akik Megkeresésre egy " Neved korod lax " üzenetet reagálnának inkább ne írjanak. Akiknek ír az ember az talán ha mást nem is, de egy köszönöm szépen más az érdeklődésem-et írhatna, a szó nélkül törlés és tiltásra kattintás helyett ( lásd minimális jólneveltség ) Ahogy sok hölgynél is ki van írva hogy megalázó módon, a korát, vagy élettapasztalatát tapossa valakinek, úgy próbálom vulgarizmus nélkül én is ezen kérést ide írni: ne ítéljen kép alapján, vagy vélemény alapján ismeretség nélkül senki, mert az nem fer! ------------------------------------------------- Lépten nyomon olvasom hogy a tisztelt hölgyek, már előre alázzák/gyalázzák a srácokat, ismeretség nélkül, már a bemutatkozásban! És kiemelten feltüntetik hogy mit nem szabad az ismerkedni gondolatónak! Vajon sértődés lenne belőle, ha mi pasik is ezt tennénk? Kvázi: Tisztelt hölgyeim! Nektek mindent szabad, a tilalmak pedig egyes egyedül ránk vonatkoznak? Miért hiszitek (tisztelet a kivételeknek) hogy amit ti tesztek az nekünk nem fáj? --------------------------------------------------

Egy győri társkereső férfi, Ernő (32)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Győr

Győr

Gyõr-Moson-Sopron megye

Győr

+36 (1) 604 3102