Társkereső Győr

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Győr környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb győri társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

győri társkereső nők

Első Találkozás

győri társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online győri társkereső férfiak

Első Találkozás

fiatalos 30-as győri társkereső férfiak

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es győri társkereső férfiak

Néhány győri társkereső bemutatkozása

Az élet néha a legváratlanabb pillanatokban produkálja az igazán nagy meglepetéseket. Ha minden jól megy, ezek a meglepetések nem járnak semmilyen pusztítással. (...) Előfordulhat azonban az is, hogy a meglepetések megsebzik a szívet, és olyan sebeket hagynak maguk után, amelyek soha nem gyógyulnak be. Nicholas Sparks

Egy győri társkereső nő, Szabina (28)

Sziasztok! Én egy normális, józan életet élő általában humoros, remélem szerethető 30 as egyedülálló férfi vagyok. Ha ez fontos, szakmámat tekintve mérnök vagyok és jelenleg kissé magányos. Szeretnék megismerkedni azzal a lánnyal akivel minden szempontból össze illünk... ************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

Egy győri társkereső férfi, Zoltán (32)

Szép napot kívánok mindenkinek :) illene szépen bemutatkoznom, hiszen fel kell ,hogy hívjam magamra a figyelmedet, én egy nem dohányzó elvált asszony lennék :) 13 éves fiammal élek, imádom az autókat a focit és persze a F1-et :) Mit is írhatnék még...szívesen ismerkedem ,beszélgetek de elsődleges célom a pár találás :) Elsőre ennyit, ha kíváncsi lennél rám akkor jelezd , ne tartsd magadba, ki tudja mit hoz a jövő :)

Egy győri társkereső nő, Ildikó (46)

Erdély felé indultam boldogan Erdély felé vártak rám oly sokan Erdély felé annyi minden eszembe jut Erdély felé a szívem felragyog. Úgy vártalak, mint férfi a szerelmesét Úgy éreztem, a szíved csak az enyém Öleltelek, minden voltál nekem Öleltelek vadul és szerelmesen. Pálinka, bor, kenyér az asztalon Könnyek között, de én nem búcsúzom. Ha akarsz még, csillagúton üzenj nekem Ha akarsz még napfénnyel érkezem Ölellek úgy, ahogy csak Isten szeret Ölellek én, Erdély szép szerelmesem. Mind ott leszünk, tánc lesz és vigadunk Áldásod kérjük Nagyboldogasszonyunk S az Isten felel, elsimítja dolgaink S annyi szenvedés után ránk fényt borít

Egy győri társkereső férfi, Ádám (29)

Jó lenne, ha valakinek az számítana mit írok most ide, és nem a fénykép elsősorban, de ..... Ami engem jellemez és amit én szeretnék a másikban is látni: Fiatalos gondolkozás, igényes magával és a környezetével szemben, tudja mit akar, hasonlóság az értékrendekben (akkor nem kell magyarázkodni), természetkedvelő, állatbarát, müvészetet értékelő, sétálgatva beszélgető, kirándulva csendre figyelő, humoros hétköznapokat és melyérzésü ünnepnapokat eltölteni akaró, a lehetőségek szerint egészségesen élő.

Egy győri társkereső nő, Katalin (57)

Magamat adom, de ezek nem magamnak látnak Minden a látszat, hogy megfeleljél másnak Másnak, másnak miért legyél mása Sok mindenki elítél, azér' amiér' más vagy Be kell, hogy lássam, hogy a könnyebb út az könnyebb Hitetlen emberek mondják, hogy láttak többet Előttem élnek, mint a szememben a könnyek Mögöttem állnak, és a szakadékba löknek Semmi se köt le, elveszett vagyok a ködbe Kinek a hibája, ha az élet nem ad többet Hiába zuhanok, nem érek soha földet Viszem a zászlóm, a piros-fehér-zöldet Többet, csak többet elveszek, de nem adok De én is az Istenhez fordulok, ha sz*rba vagyok Hagyogatok, üvegszilánkokat nyelek A fejem a falba verem, a ... tele

Egy győri társkereső férfi, Ferenc (27)

Lássuk a medvét.. Nem árulok zsákbamacskát. Konkrét elképzeléseim (s remélem nem ábrándjaim) vannak arról , akit keresek. Csupán olyan férfit,aki mindazon tulajdonságokkal rendelkezik amikkel jómagam.A nőies vonalat majd képviselem én. .de ha van Benned jóindulat, türelem, jól vág az eszed s szorult beléd némi érzelmi intelligencia, humor és tudod mit -netán kit- akarsz, lehet hogy lenne miről beszélgetnünk.. a többit majd meglátjuk.. Skizók, pszcichopaták,hímsoviniszták, aberráltak,agresszíóra hajlamosak, betegesen féltkékenyek,Anyukáról még nem leváltak, vérszívók, ember-és állatgyűlölők kíméljetek. Köszönöm.

Egy győri társkereső nő, Katya (36)

Szia kedves valaki. :)András vagyok. Nagyon szívesen ismerkedem.:) Magamról; 21 éves vagyok, nyugodt természetű férfinak tartom magam. A körülöttem élők olykor morcinak tartanak de csak a reggeli kávé előtt. :) Szeretek beszélgetni utazni jókat enni és relaxálni. Egy játékipari cégnél dolgozom. A munka és az én közötti egyensúlyt nagyon fontosnak tartom. Szeretek új dolgokat kipróbálni, nagy álmom hogy ezermesteré váljak. Gondolkodó és emlélkedő vagyok. Fontos a szellemi egészségem karbantartása is, sokat olvasom is ennek érdekében. Nem alkalmi kapcsolatot keresek. Egy lányt keresek akivel hosszabb távon is lehet gondolkozni. És nem érdekből. Ha szimpatikusnak találsz írj :) Szép napot!

Egy győri társkereső férfi, András (21)

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

Facebook

Első Találkozás Társkereső - Győr

Győr

Gyõr-Moson-Sopron megye