Társkereső Győr

Ahol komoly kapcsolatok születnek

Ha Győr környékéről komoly kapcsolatot keresel, próbáld ki az Első Találkozás teljesen ingyenes társkereső oldalt, ahol a közeledben található nőkkel vagy férfiakkal ismerkedhetsz. A párkereséshez, a legnépszerűbb győri társkeresők közül válogattunk neked, akiket most regisztráció nélkül is megtekinthetsz, természetesen a tagok beleegyezésével. Tetszik vagy szimpatikus neked valaki? Gyere és regisztrálj a biztonságosan használható randi oldalunkra. Vár rád a szerelem!

Első Találkozás

győri társkereső nők

Első Találkozás

győri társkereső férfiak

Első Találkozás

legújabb online győri társkereső nők

Első Találkozás

legújabb online győri társkereső férfiak

Első Találkozás

legnépszerűbb győri diplomás társkereső nők

Első Találkozás

fiatalos 30-as győri társkereső nők

Első Találkozás

igényes középkorú 40-es győri társkereső nők

Néhány győri társkereső bemutatkozása

"Küzdj, amíg ők alszanak! Tanulj, amíg ők buliznak! Élj úgy, ahogy ők álmodnak!" Alapvetően vidámnak, kedvesnek, humorosnak mondom magam, a kivételek pedig ugyebár erősítik a szabályt. Vállalkozóként dolgozok, kikapcsolódásként szeretek koncertre, színházba járni vagy csak otthon lenni nyugalomban, olvasgatni, filmet, sorozatot nézni, kertészkedni. Szeretem a természetet, az állatokat, főleg a kutyákat. Nem riadok vissza a feladatoktól, kiismerem magam a konyhában, de szemrebbenés nélkül vágok fát vagy szerelek is :) Szeretek tanulni, minél több dologba belekóstolni, polihisztor típus vagyok.

Egy győri társkereső nő, Nóra (25)

Szeretni valakit... az olyan, hogy... amikor meglátod minden megváltozik... mintha hirtelen nem is a gravitáció tartana a földön, hanem ő... semmi más nem számít... bármit megtennél... bármi lennél ő érte... ♥ "...De mi is a szerelem? Le lehet írni, el lehet mondani, meg lehet mutatni? Nem tudom, csak bízom benne, hogy talán igen, hogy lesz lehetőségem megmutatni Teneked mindazt ami bennem van. Bízom abban, hogy egyszer talán Te is ugyan úgy érzed majd ahogy én érzem. Szerelem... hinni abban, ami nincs elérni azt, amit nem lehet? Vannak sokan kik egész életükben keresik, de csak kevesen találnak rá. Volt, hogy én is kerestem, majd feledtem. Aztán..."

Egy győri társkereső férfi, Jocó (30)

Lássuk a medvét.. Nem árulok zsákbamacskát. Konkrét elképzeléseim (s remélem nem ábrándjaim) vannak arról , akit keresek. Csupán olyan férfit,aki mindazon tulajdonságokkal rendelkezik amikkel jómagam.A nőies vonalat majd képviselem én. .de ha van Benned jóindulat, türelem, jól vág az eszed s szorult beléd némi érzelmi intelligencia, humor és tudod mit -netán kit- akarsz, lehet hogy lenne miről beszélgetnünk.. a többit majd meglátjuk.. Skizók, pszcichopaták,hímsoviniszták, aberráltak,agresszíóra hajlamosak, betegesen féltkékenyek,Anyukáról még nem leváltak, vérszívók, ember-és állatgyűlölők kíméljetek. Köszönöm.

Egy győri társkereső nő, Katya (37)

Érett, ha kell komoly, ha nem férfi vagyok, aki elhatározta, hogy megtalálja az igazit. Normális értékrenddel rendelkezem. A hasonlót keresem, Őt, akivel szenvedéllyel éljük az életünket. Egyértelmű célom, hogy megtaláljam a társam, akivel kölcsönösen úgy érezzük, egymást kiegészítve még jobbá válunk, családot alapítunk és élünk boldogan. Tudatosan egészségesen táplálkozom és szeretek sportolni is. A tánc az életem része, örülnék,ha a parketten és az életben is együtt táncolnánk. Szeretek utazni, új városokat, országokat felfedezni, tenger, hegyek, úszás, síelés vagy snowboard. A legfontosabb, hogy, kivel élem meg mindezt. Vékony vagy sportos hölgyet keresek, mivel a hasonló a hasonlót keresi, és én is ilyen vagyok. Legyél céltudatos, és te is úgy gondold, hogy a kapcsolatfelvétel után a személyes megismerést részesíted előnyben. Engem keresel, ha egy érett, komoly gondolkodású, de vicces, céltudatos, intelligens, fejlődőképes, romantikus, szeretni tudó férfi az ideálod.

Egy győri társkereső férfi, Tamás (45)

Grigo Zoltán: Mondd... Mondd, simogatnál engem mint a szél, Fázós reggelen, néma alkonyon, Öleléseddel ítenél, Ha a bánat szívemen átoson? Állnál mellettem, esőben, viharban, Ha nem kérném, adnád a véredet, Takarnál, ha magam kitakartam, Újra játszanád velem az életet? Hogyha teherként csüngnék válladon, Kelnél át szakadékon, mély vízen, Akkor is elvinnél a hátadon, Hogyha engem a láb, már nem visz el? Ha az idő, nem ad több kegyelmet, Akkor is tudnál még látni szépnek, Egyszer majd betegen, és öregen, Ha szememből a fények kiégnek? Elengednél hogyha vinne a szél, Amikor életem lábad elé dől, Fognád a kezem, ha még nem mennék, Elrejtenél engem a halál elől?

Egy győri társkereső nő, Ágnes (52)

Szia! Henrik vagyok, 29 éves. Jelenleg menedzserként dolgozom, ill. vállalkozom is. Rendszeresen sportolok, így heti két-három alkalommal súlyzós edzéseket végzek, valamint imádom a kiadós esti sétákat és a biciklizést. Kedvenc évszakaim a tavasz és a nyár, ilyenkor igyekszem minél több időt a természetben tölteni. Rengeteg kitűzött célom van az életben, és úgy gondolom, hogy a hozzájuk vezető út az, ami jobb emberré formál folyamatosan. Milyen vagyok én? Alapvetően , szeretek viccelődni. Ha valamiben megegyezünk, akkor biztosan számíthatsz rám. Nem titkolózom, és azt is időben elmondom, ha úgy érzem valami gond merült fel. Az élet nagy dolgaiban szeretek megfontolt döntéseket hozni, és megbeszélni azokat. Odafigyelek rád, valamint bármikor szívesen meghallgatlak. Téged kereslek? Igen, ha tudsz azonosulni a leírtakkal, ill. rendelkezel pár számomra fontos tulajdonsággal. Alapvetően nyugodt, kiegyensúlyozott természet. Kedves, és jószívű. Hűséges típus. Ápolt, rendbarát, házias. Köszönöm, hogy elolvastad. Írj bátran, veszteni valónk nincs :D

Egy győri társkereső férfi, Henrik (29)

Sziasztok ! :) Kezdem ott,miért is regisztráltam.erre az oldalra és a válasz piszok egyszerű :) Azért hogy normális,életértékekkel rendelkező,pozitiv embereket ismerhessek meg ebben a rohanó világban:) Nagyon díjazom azok egyének társaságat akik jó hatást gyakorolnak rám,és nem panaszkodnak,hanem megtalálják az apró örömöket az életben míg egy átlag ember aki mindenben a kifogásokat és a rossz dolgokat veszi észre,átsiklanak mellettük.:) Én imádom az életet minden egyes percét,azért kaptuk az életet hogy éljünk es ne csak letezzünk mint egy cserép virág az ablakpárkányon :) Könnyen megtudom oldani hogy ha valaki nem való az életemben azt messziről kerülöm vagy szimplán érzékeny könnyes búcsút veszek az illetőtől,nem.fecsérelem.az időmet számomra felesleges emberekre akik egy percet se érdemelnek az életemből.:) Nem rajongok különösebben a hazug,kepmutató emberekért amivel úgy érzem nem vagyok egyedül.:) Imádok utazni és megtekinteni mi történik a nagy világban és az olvásas az nálam a legnagyobb kikapcsolodáat jelenti :)

Egy győri társkereső nő, Ivett (23)

Tisztelet teljesen, ide pár gondolatot kellene magamról írnom. Célom az, hogy megtaláljalak, bárki is légy akinek elhozhatom a boldogságot, a biztonságot, és a boldog együttlét érzését, az élet minden tekintetében. Célom: Társam keresem, és szeretnék boldog lenni. Nem is a szeretet hiánya kínoz, inkább a szeretni akarás. ( véleményem szerint akkor nő fel valaki ha ezt megtapasztalja mint érzés ) Számtalan társkereső és ilyen platform létezik, és egyre inkább az érdek, és a szórakozás lesz úrrá az ilyen helyeken. közhely lehet, de egy vagyok a sokból aki tényleg azért van itt, hogy társat találjon, egy életre. Tisztelettel kérem mindazokat, akik Megkeresésre egy " Neved korod lax " üzenetet reagálnának inkább ne írjanak. Akiknek ír az ember az talán ha mást nem is, de egy köszönöm szépen más az érdeklődésem-et írhatna, a szó nélkül törlés és tiltásra kattintás helyett ( lásd minimális jólneveltség ) Ahogy sok hölgynél is ki van írva hogy megalázó módon, a korát, vagy élettapasztalatát tapossa valakinek, úgy próbálom vulgarizmus nélkül én is ezen kérést ide írni: ne ítéljen kép alapján, vagy vélemény alapján ismeretség nélkül senki, mert az nem fer! ------------------------------------------------- Lépten nyomon olvasom hogy a tisztelt hölgyek, már előre alázzák/gyalázzák a srácokat, ismeretség nélkül, már a bemutatkozásban! És kiemelten feltüntetik hogy mit nem szabad az ismerkedni gondolatónak! Vajon sértődés lenne belőle, ha mi pasik is ezt tennénk? Kvázi: Tisztelt hölgyeim! Nektek mindent szabad, a tilalmak pedig egyes egyedül ránk vonatkoznak? Miért hiszitek (tisztelet a kivételeknek) hogy amit ti tesztek az nekünk nem fáj? --------------------------------------------------

Egy győri társkereső férfi, Ernő (32)

Tematikus társkereső

Társkereső oldal

teljesen ingyenes

regisztrálok

komoly kapcsolatot keresőknek

Rólunk

Az Első Találkozás, egy teljesen ingyenes társkereső oldal, ami kifejezetten a komoly kapcsolatot kereső nők és férfiak számára lett kialakítva.

A társkereső fórum lehetőséget biztosít, hogy feltedd a párkereséssel kapcsolatos kérdéseidet vagy éppen tanácsot kérj egy témában.

Elérhetőség

magyar társkereső

Első Találkozás Társkereső - Győr

Győr

Gyõr-Moson-Sopron megye

Győr

+36 (1) 604 3102